Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Furnizori de Energie - Energie: 19 companii
 • Technosam Srl dezvolta aplicatii la cheie pentru automatizari industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), asigura service-ul pentru aceste aplicatii, precum si piesele de schimb necesare (PLC-uri, convertoare de frecventa, aparataj electric, componente pneumatice, senzori, etc). Firma are o echipa de 25 angajati, cu experienta in domeniul de activitate al firmei. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Satu Mare Producator
 • Cu e experienta de peste 7 ani, Delta Energy Invest Srl este distribuitor general in Romania pentru producatori de renume din Europa, Japonia si Marea Britanie. Dispunem de generatoare pentru toate categoriile de utilizatori. Incepand de la consumatori mici (uz caznic, filiale, pompe de apa), pana la consumatori mari (hoteluri, blocuri, depozite industriale, platouri de filmari, etc). Generatoarele industriale sunt sunt echipate cu cea mai variata gama de motoare diesel: Perkins, Deutz, Ricardo, Iveco, Volvo, John Deere, Lombardini, Kohler, Robin Subaru, Mitsubishi, Cummins, MTU, Doosan, Yanmar, Kipor, Diamond. Avem cea mai variata gama de: generatoare de curent si UPS-uri industriale, aparate de sudura, compresoare de aer si motocompresoare, centrale termice, incalzitoare, pompe de apa si hidrofoare, apalate de spalat sub presiune, scule electrice, freze de zapada si utilaje agricole oferind solutii de calitate tuturor clientilor nostri. Avem in oferta si utilaje pentru constructii: autobetoniere, betoniere profesionale, mai-uri compactoare, excavatoare, malaxoare, masini de taiat asfalt / beton, masini de taiat gresie/faianta, masini de spalat cu presiune, motocompresoare, motopompe, nacele, pompe tencuiala, schele etc.

Chitila Producator
 • Importator/ distribuitor de combustibili solizi brichete, peleti din rumegus sau carbune, Intermediere furnizare energie electrica si gaze naturale. Consultanta fonduri EU nerambursabile. Servicii de sanatate umana - testare, evaluare personal. Audit, preluari societati cu datorii, insolventa.

Rasca, Sat Buda Importator
 • Furnizor Autorizat Energie Electrica si Gaze Naturale, atat pentru persoane fizice cat si companii sau institutii publice. Acopera intreg teritoriul Romaniei, iar accesul la servicii se face simplu si rapid pe roenergie.ro cat si la sediul firmei.

Bistrita Servicii
 • Profesionisti in gaze din 2009! Avand un istoric bogat pe piata si experienta in domeniu inca din anul 2009, in prezent compania poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor de gaze naturale, dar si lucrari de mentenanta. Compania dispune de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice. http://gazprom-international.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Azteca River Consulting Srl este intermediar pe piata de energie electrica si gaze naturale, facilitand serviciul de furnizare, pentru diferite tipuri de consumatori finali. Scopul activitatii noastre, este de a verifica cei mai competitivi furnizori din piata, in fiecare luna si a-l recomanda, clientului nostru, pe cel mai potrivit, din punct de vedere al conditiilor contractuale si al pretului.

Targu Jiu Servicii
 • Avem placerea de a va oferi imbracaminte second-hand pentru confectionarea de lavete. Avem doua categorii: 1.-carpe amestec, din care aproximativ 60-70 % bumbac la pretul de 0.06 euro/kg si 2.-blugi, in care gasti si noi cu eticheta dar si rupti, la pretul de 0.04 euro/kg. La toate acestea se mai adauga pretul de transport din Napoli pana la dvs., iar cantitatea minima ar fi de un tir, cu transportul nostru sau orice cantitate daca va rezolvati singuri transportul. Oferta cuprinde si imbracaminte second de la categoria B pana la crema sau incaltaminte. Alte detalii putem discuta la tel. 0771309881

Salonta Import - Export
 • Suntem echipa care in 2010 a pornit la drum cu dorinta de a oferi clientilor servicii profesioniste si de calitate, personalizate in cel mai mic detaliu dar la cele mai inalte standarde, avand ca suport un colectiv de oameni dedicati, care sunt in stare sa puna clientul pe primul loc, adica servicii exact asa cum am fi vrut noi sa primim. Activam pe o piata efervescenta si in continua  schimbare, dar ramanem onesti si transparenti fata de valorile noastre. Suntem furnizorul de energie electrica si gaze naturale pregatit sa raspunda prompt, 24/24 si 7/7, oricaror provocari, sustinand oricand interesele clientilor nostri. Suntem furnizori de lumina, caldura, miscare si voie buna. Suntem Aderro.

Brasov Altul
 • Experienta 10 ani in domeniul furnizarii de energie si managemntul relatiilor cu clientii. Optimizare costuri energie electrica si gaze naturale. Negocieri cu principalii furnizori din Romania. Administrarea si Managementul contractelor de furnizare energie electrica si gaze naturale.

Pitesti Altul
 • Firma de intermediere in piata de energie electrica si gaze naturale. Echipa tanara si dinamica, lucram pe legea 123/2012 si Ordinul ANRE105/2014 cu privire la liberalizarea pietei de energie electrica si gaze naturale, ajutand consumatorii casnici si non-casnici sa iasa de sub tutela monopolistilor. Activitatea noastra este, in general, pe teren, door to door.

Bucuresti Servicii
 • Energy Power Commodity este o societate de consultanta si servicii care isi desfasoara activitatea in sectorul vanzarii de produse de energie electrica, gaz natural si extra commodity. Societatea este, partener comercial al unui important Brand din domeniul energiei, Leader National si International.

Bucuresti Servicii
 • Gas&Power Italia nasce nel 2009, con lo scopo di fornire servizi di consulenza e vendita a piccole e grandi aziende nel settore energetico. Dalla nascita ad oggi e con le 4 sedi operative in Italia a Napoli, Roma, Frosinone e Pescara, ha creato e sviluppato le tre linee di business nelle quali da sempre impegnata: Agenzia Franchising Teleselling / Telemarketing. Solo grazie alla condivisione delle strategie di azione nel settore ed estendendo di volta in volta il ramo d?azione al mercato microbusiness, pubbliche amministrazioni e consumer, Gas&Power Italia ha raggiunto ottimi standard di qualit nella vendita e nei servizi, conseguendo elevati risultati in termini di efficienza dei processi e di sviluppo commerciale: sono queste le tre principali mission che l'azienda ha da sempre considerato alla base del proprio business e che ad oggi ha portato a grandi risultati.

Bucaresti Servicii
 • We are a multinational company, a global leader in her domain of activity, offers the broadest portfolio in the rail industry and delivers innovative products and services that set new standards in sustainable mobility.

Cluj-Napoca Producator
 • Companie specializata in echipamente profesionale pentru fatade, detinem nacele cu deschidere modulara intre 2m-12m cu accesorii de colt, prestam servicii de curatare / intretinere fatade, curatare panouri solare la cele mai ridicate standarde cu echipamente performante .

Ploiesti Servicii
 • In piata de energie electrica Elsaco Energy este inregistrata ca Parte Responsabila cu Echilibrarea (PRE) si SC ELSACO ENERGY este furnizor de energie electrica la consumatorii finali. Pentru a raspunde cerintelor clientilor si tinand cont de ultimele evolutii ale pietei, ELSACO va ofera la alegere modalitati (tarife) diferite de furnizare a energiei electrice: A. ELSACO “FIX”- furnizare energie cu pret fix /MWh pe durata contractului B. ELSACO „ADAPT”- furnizare energie cu pret actualizat in functie de piata C. ELSACO „BROKER”- furnizare energie pe baza de ordin de achizitie. Puteti opta pentru oricare din tarifele ELSACO. Va prezentam informatiile pe scurt despre aceste tarife si avantajele fiecaruia. A.Tariful ELSACO “FIX”– furnizeaza energie la un pret fix/MWh pentru toata perioada contractului. Avantajul principal: acest tarif asigura predictibilitatea costurilor companiei dvs. B.Tariful ELSACO „ADAPT”– furnizarea de energie se face la un pret ajustat(adaptat) lunar la referinta pretul mediu varf din raportul OPCOM pentru luna respectiva. Pentru fiecare luna de contract, la publicarea raportului OPCOM se ajusteaza tariful energiei din factura pe principiul proportionalitatii. Avantajul acestui tarif este ca se coreleaza cu evolutia pietei de energie din Romania. Tendinta generala de scadere a pretului la energia electrica se reflecta in valoarea facturilor lunare bazate pe tariful”ADAPT”. Tariful ELSACO “ADAPT” pentru 2013 a fost intre 108,01 lei/MWh si 197,59 lei/MWh, functie de luna. C.Tariful ELSACO „BROKER”– furnizarea de energie se face folosind sistemul electronic de broker disponibil la Elsaco. Clientii care opteaza pentru acest tarif sunt de obicei mari consumatori de energie, pretul energiei fiind corelat cu pretul zilei. Practic Elsaco Energy devine broker pentru client, achizitionand zi de zi, pentru fiecare interval orar, cantitatea de energie necesara clientului la cel mai bun pret posibil. Avantajul acestui tarif este ca pretul energiei urmareste evolutia orara a pretului de pe piata, functie de cantitatea de energie necesara pentru fiecare interval orar.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Termoficare S.a. Petrosani este o firma infiintata in anul 1998 si este specializata in furnizarea energiei termice catre consumatorii bransati la sistemul de incalzire centralizat din Municipiul Petrosani.

Petrosani Distribuitor
 • Firma Eolica Energy din Iasi are ca obiect de activitate producerea de energie alternative (eoliana), construirea de parcuri eoliene, servicii de intretinere corporala si recuperare medicala. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Societatea Energy Distribution Services este unul dintre furnizorii noi de energie electrica de pe piata romaneasca care garanteaza succesul relatiei cu orice tip de consumator. Obtinand licenta Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul energiei (ANRE) la inceputul anului 2009, compania detine deja un portofoliu important de clienti si isi propune sa construiasca parteneriate pe termen lung. Strategia noastra de dezvoltare este: - sa devenim unul dintre cei mai importanti furnizori de energie electrica din Romania - sa ne optimizam portofoliul - sa crestem satisfactia clientilor nostri.

Bucuresti Altul
 • S.C. Pravalia cu Amintiri S.R.L. este o societate comerciala cu capital 100% romanesc, care prin intermediul site-ului www.electricup.ro doreste sa aduca cat mai multa "energie verde" in casele oamenilor, in birouri, dar si in zonele de productie. Suntem o echipa tanara, oferim solutii personalizate de consultanta in alegerea produselor, proiectare si montaj pentru persoane fizice, pentru clientii B2B si pentru institutii publice.

Bucuresti Importator