Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 332 companii
 • Număr de telefon invalid

Vidin, Bulgaria Producator
 • Suntem o firma producatoare de mobilier, pardoseli, tutori, spalieri, peleti si lemn de foc de salcam cu o vechime de peste 20 de ani pe pietele europene. Produsele oferite au preturi de producator. Produse: peleti, spalieri lemn, lemn de foc.

Ostrovul Corbului Producator
 • Calor Silvi este o firma tanara si dinamica ce opereaza in sectorul combustibililor pe biomasa de cativa ani. Produce si comercializeaza urmatoarele produse: combustibili pentru incalzire cu biomasa cum ar fi pelet, lemn de foc, brichete din rumegus. Firma este specializata si in comercializare si instalare a PANOURILOR FOTOVOLTAICE avand in vedere ca ne gandim la viitorul planetei noastre si a copiilor nostri. In colaborare cu unul dintre partenerii nostri de referinta din Italia, cu o reputatie puternica bazata pe capacitatea de a simplifica tehnologiile complexe, facandu-le usor de utilizat si imbunatatind viabilitatea spatiilor, respectand in acelasi timp mediul si siguranta, am inclus gama de iluminat Obiectivul nostru este acela de a reduce costurile din bugetul fiecaruia si de a neutraliza problema poluarii.

Bistrita Producator
 • Firma noastra are ca activitate principala fabricarea peletilor din rumegus de brad si fag, de calitate superioara si cu o putere calorifica foarte mare, ambalati la saci de 15 kg sau big bag, dupa cerintele clientului, pentru piata interna si externa.

Mateesti Producator
 • Agro Bio Brichet Srl Experienta noastra in acest domeniu a inceput in 2010, cand am achizitionat o linie de producere brichete din paie de la Fabrica "Briquetting Technology", cu o capacitate de producere anuala de 3000-5000 tone, devenind astfel producatori de brichete din paie. Peste mai putin de un an, in 2011 am devenit dealeri ai Fabricii "Briquetting Technology" pe teritoriul Republicii Moldova si al Romaniei. Am fost premiati in Republica Moldova cu diploma de "Cel mai bun proiect de biomasa" Editia 2012. Am instalat si pus in functiune peste 120 de proiecte, linii de brichetare brichete din biomasa, atat in Republica Moldova cat si in Romania. In 2013 am devenit distribuitori exclusivi ai Fabricii "Briquetting Technology" pe teritoriul Romaniei si pe cel al Bulgariei. In 2014 am devenit distribuitori ai companiilor DOZAGRO POLONIA si HEMMEL UCRAINA pe teritoriul Romaniei si pe cel al Bulgariei. In 2015 distribuitori exclusivi ai Fabricii "Briquetting Technology" pe intreaga Europa, pe toata gama de produse si accesorii, inclusiv Granulator peleti Model: GRD-1.5 si GRD-0.8, GFD-0.7, GFD-0.5 In 2016 am deschis showroom utilaje brichetare si peletizare in Bucuresti, piese de schimb, masina echipata pentru interventii, echipa pentru interventii si service, camion pentru transportare utilaje. Misiunea companiei Ne propunem sa contribuim la reorientarea consumatorilor catre consumul de energie din surse regenerabile si nepoluante (brichete, peleti din paie si brichete, peleti din rumegus). Directiile principale de activitate ale companiei sunt: Comercializarea de utilaje brichetat brichete din paie Comercializarea de utilaje brichetare brichete din rumegus Import, instalare, service si post - garantie utilajului de brichetat brichete Producere de combustibili din surse regenerabile (brichete din biomasa) Promovam pe site-ul nostru producatorii de combustibil solid din surse regenerabile (brichete si peleti din biomasa) Agro Bio Brichet Srl Utilaje Brichetat Brichete si Peleti din Paie si Rumegus - Solutii complete Utilaje brichetat brichete si peletizare peleti din Biomasa

Bucuresti Importator
 • Firma noastra infiintata in anul 1994 oferta o gama larga de produse ca: peleti fag, materiale de constructii, obiecte de uz caznic, ingrasaminte chimie, fitofarmacie. Va asteptam sa ne contactati pentru orice alte detalii.

Jebel Distribuitor
 • Suntem SC Oltconfort SRL din Prahova, firma care din 2005 se ocupa in exclusivitate cu vanzarea si distributia lemnului de foc, specializati pe livrarea catre consumatorul final la pret de producator. Am nevoie de lemn de foc pentru incalzirea la centrala termica sau soba? Doresc sa-mi fie livrat lemnul la domiciliu sau sediu in cantitati si la dimensiuni cerute de mine? Ei bine, la aceste probleme solutia o oferim noi cu promptitudine si seriozitate la preturi bune. Depozitul are o capaciatate de 3000 mc lemn de foc astfel incat pe toata periaoada anului putem asigura lemn de foc de esenta tare uscat, ideal pentru centralele termice cu gazeificare sau normale sobe sau seminee. Pentru pizzerii avem permanent lemn uscat pregatit la dimensiunea de ars in cuptor.

Valea Calugareasca Distribuitor
 • Firma noastra comercializeaza brichete din rumegus, peleti si produce pastile de aprins focul, lina de lemn, lemn ceruit, lichid de aprins focul si surcele - si vindem pe toata piata din UE precum Germania, Austria, Italia si Ungaria, Anglia, Grecia.

Com. Bor, Sat Santion Producator
 • Infiintata in anul 1992, Halupex Srl este situata in Lupeni, judetul Harghita. Cu un efectiv de 50 angajati, Halupex S.R.L produce o gama larga de: mangal / carbune pentru gratar; aprinzatori solizi (marca flash). Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Halupex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Lupeni Producator
 • Noi suntem AGI Capital Investment Srl producatori de peleti A1, cu peste 10 ani experienta in prelucrarea lemnului. Oferim transparenta totala iar produsul nostru ofera o calitate superioara la un pret competitiv. Avem posibilitatea de a onora comenzi considerabile cu precomanda si ridicare la poarta fabricii. Pentru orice intrebari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Telefon: 07******26

Bucuresti Producator
 • Europeleti Timber Srl este producator si este angajat in comercializarea in comert international a produselor din lemn eco-combustibil. Vindem - paleti din lemn (EPAL), pelete din lemn, brichete. Exportam produsele in principal in Italia si Spania. Produsele de inalta calitate si personalul dedicat sunt fundamentul succesului nostru. Ne straduim in mod constant sa depasim constrangerile noastre de a oferi cele mai bune servicii.

Sat Malini Com. Malini Producator
 • Suntem firma de exploatare forestiera din judetul Arad si va oferim in conditii avantajoase bustean si lemn de foc. Pentru mai multe informatii despre noi si produsele noastre nu ezitati sa n contactati.   0757161818

Moneasa Altul
 • Firma noastra, infiintata in anul 1994, activeaza in domeniul energiilor regenerabile. Comercializam: -Centrale termice pe peleti cu puteri cuprinse intre 20-4200 kW. -Arzatoare peleti (pot inlocui arzatoarele de gaz si combustibil lichid sau pot completa cazanele pe lemne); asiguram montaj. -Peleti din paie, conifere, floarea soarelui; -Brichete din rumegus etc -Utilaje balotat paie, ramuri, vita de vie, lucerna, etc. -Uscatoare de cereale. Detectoare de fum conventionale si autonome produse in Romania

Radauti Importator
 • Costa Wood este o societate cu capital integral privat romanesc, infiintata in anul 2009, avand ca obiect principal de activitate prelucrarea lemnului, in vederea producerii si comercializarii de: - cherestea din fag, verde sau uscata, intens sau usor aburita, antiseptizata, taiata la diferite dimensiuni si calitati; - lemne de foc esenta tare, uscate artificial sau la umiditate naturala, paletizate si despicate conform cerintelor clientilor. - cherestea rasinoase pentru constructii: grinzi, dulapi, sipci, rigle, scanduri; Pentru detalii suplimentare si comenzi, nu ezitati sa ne contactati!

Barbatesti Producator
 • Reciclare si colectare deseu de lemn. Productie brichete rumegus, rumegus uscat, tocatura lemn uscata. Servicii de tocare lemn si deseu de lemn rezultat din gaterare, toaletare copaci si arbusti, micsorare volum biomasa.

Vidra Producator
 • Sc Grosu Forest Srl va sta la dispozitie cu urmatoarele produse si servicii, pentru a va ajuta sa treceti iarna mai usor: - Lemne de foc esenta tare, gata taiate, ce pot fi imediat folosite, ambalate Rotund sistemul Posch, Pret: 450 Lei/ Palet - Brichete de floarea soarelui cu foarte mare putere calorica, cu 20% mai mare decat a celor din rumegus, calitate premium, bune pentru orice tip de centrala, semineu soba, etc., atent sortate, verificate, sunt FOARTE BINE PRESATE, nu prezinta pleava, praf sau alte impuritati. PRET: 900Lei/TONA - Brichete rumegus produse din lemn de calitate superioara, asigurand o incalzire eficienta a locuintei. PRET: 1050 Lei/TONA - Peleti floarea soarelui, PRET: 750 Lei/TONA. Transport Rapid si GRATUIT, atat in Bucuresti cat si in zonele apropiate.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania este romaneasca cu un administrator din Tara Oasului, care a ajutat ca aceasta companie sa se dezvolte fara a fi nevoie de imprumuturi de la banca; iar in fiecare an s-a dezvoltat din ce in ce mai bine, chiar si in perioada de criza.

Oravita Producator
 • Companie serioasa va ofera produse si servicii de calitate: -carbune de lemn (mangal) -lemn de foc -lemnisoare de gratar -bustean stejar si fag -exploatari forestiere -transporturi rutiere de marfuri -bricheti din fag. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Beleti Negresti Producator
 • Sc Aliage Bioenergy Srl, infiintata in anul 2013, are principalul domeniu de activitate fabricarea peletilor din resturi vegetale, respectiv paie de grau sau paie de rapita. Peletii sunt combustibili ecologici, economici si neutri privitor la emisiile de CO2, produsi din resturi vegetale, comprimate la presiune ridicata fara aditivi pentru lipire. Mai multe informatii pe www.aliagebioenergy.com, mail aliagebioenergy@gmail.com sau la numarul de telefon 0723170032.

Nadlac Producator
 • Companie care are ca domeniu de activitate distribuitia pe piata interna si externa a combustibililor solizi, respectiv: 1. Peleti obtinuti din rumegus, pentru uz cansic si uz industrial, calitate conform certificarilor DIN, DIN PLUS, EN 2. Brichete rumegus model RUF, model cilindric cu si fara gaura si model PINY KAY hexagonale si patrate 3. Lemn foc fag si stejar sub forma de bustean taiat la metru si paletat in boxpaleti la dimensiunile solicitate de client 4. Carbuni (mangal) obtinuti din fag sau stejar, granulatie diferita, CO2 neutru, calorie ridicata, fara emisii de noxe si fum negru si carbuni obtinuti din brichete carbonizate prin cele mai bune procedee Putem furniza si centrale termice pentru peleti (cu puterea arzatoarelor cupinse intre 25- 100 KW) , sobe din fonta si seminee pentru brichete din rumegus si lemn, cu modele, forme si dimensiuni diverse Suntem furnizori de masa lemnoasa prelucrata la standarde europene (calitate export) in stare naturala (verde) sau uscata (in uscator). Putem sa oferim: -Grinzi si stalpi pentru constructii (brad, molid,fag, stejar) -Cherestea tivita sau netivita la diferite lungimi si latimi -Elemente pentru paleti si pentru ladite fructe -Frize pentru obtinerea parchetului -Elemente pentru mobilier de interior si exterior (scaune, mese, gardulete de gradina, sezlonguri pentru plaja si multe alte articole obtinute prin prelucrarea lemnului

Bucuresti Import - Export