Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 335 companii
 • LLC "Gradient Market" is a distributor of the biggest manufacturers in Republic of Belarus. Our company sells different types of wood pellets: ENplus A1, ENplus A2 and DIN. We are a distributor of the biggest manufacturers in Republic of Belarus. The pellets are packed in plastic bags of 15 kg, (we can include the buyer's logo), with stacking on pallets with a total weight of 1050kg/1200kg OR in a large BIG BAG weighting 1 ton.

Minsk Producator
 • Asociatie familara care se ocupa cu cultivarea pamantului folosind cat mai putin produse chimice si refolosirea resturilor vegetale prin producerea de  brichete din paie din resturi vegetale pentru reducerea defrisarii padurilor ilegale incercam sa producem combustibil solid ecologic sanatos pentru natura.

Carlomanesti Comuna Certesti Producator
 • Our company produces and sells biofuels for export ! We produce and sell such products: hardwood charcoal, fir wood pellets, even hardwood firewood, Kay Pine briquettes, RUF, parquet and terrace boards! We will be glad to cooperate on an ongoing basis with reliable reputable business customers. The company operates in terms of FCA, DAP, FOB, CIF.

Rivne Import - Export
 • Producem bricheti de foc Pini-Kay si peleti din rumegus de fag, distribuim linii de brichetare/peletizare si oferim consultanta fonduri U.E in domeniul biocombustibililor. Brichetele noastre provin din materie prima de rumegus de fag si sunt de tip pini-kay, cu gaura. Cu o putere calorica de 5000kcal/kg, produsul nostru de brichete de foc din rumegus este 100% ecologic, fiind compus exclusiv din materie prima de provenienta vegetala. Preturi de la 0.90 RON/kg. sau 900 RON/tona. Centre de productie in zona de Vest si Sud-Vest. Distribuim bricheti, peleti si echipamente in toata tara si Uniunea Europeana. Mai multe detalii pe site www.brichete-elcris.ro sau la telefon 0762 357 730.

Timisoara Producator
 • Pellets 4 all Srl isi propune sa va ofere cele mai bune solutii in materie de surse alternative pentru incalzire. Punem accent pe dezvoltarea relatiilor comerciale cu toti partenerii, pe cresterea calitatii serviciilor si diversificarea paletei de produse pentru a va oferi mereu cele mai moderne surse alternative pentru incalzire.

Radauti Importator
 • Firma noastra ofera spre vanzare lemn de foc taiat, spart, paletizat. Lemnul este de esenta tare, fag, carpen, stejar. Pretul este de 470 lei/tona, transportul se face pe raza orasului Fundulea si satele apropiate.

Fundulea Servicii
 • Sunt o firma distribuitoare de carbune pentru gratar si alte produse derivate. Am inceput cu importul si distributia carbunelui de gratar, iar in acest moment producem brichete de carbune pentru gratar, din mangal.

Stefanesti Distribuitor
 • Societatea noastra, Agro NYK Pacepa Srl din comuna Sohatu, judetul Calarasi are in administrare peste 900 de hectare de teren arabil. Folosim utilaje agricole performate, de ultima generatie: tractoare, sematatori, combine, prese de balotat, masini de brichetat paie. Website: https://brichete-paie.ro/

Sohatu Producator
 • Suntem producatori de mobila, numele firmei noastre este SC Flowood srl, din Com. Nicolae Balcescu, Bacau Ro, J04/1015/2005, mobilier din lemn masiv de stejar pentru export, in finisaje diverse. Piata de desfacere este in    Franta, Italia, Belgia si Marea Britanie.     Portofoliul de produse realizate si comercializate de firma noastra este format dintr-o gama larga de    piese de mobilier impartite pe colectii cu specific modern avand un design deosebit avansat international, dorim sa ne extindem si pe piata romaneasca, cautam solutii si dorim o intrevedere cu dvs. pentru a putea colabora, discuta a gasi solutii de extindere.

Nicolae Balcescu Producator
 • Our firm is called " Mushroom family" We sell roofing soil for growing champignon. We are a mining company. Peat extraction is carried out on own deposit in an ecologically clean region in western Ukraine. In general Our company sells all possible types of peat (such as fuel, in briquettes and others) among which and the one that we offer to you, namely roofing soil for growing champignon. Our company already works more than 10 years. We have partners in Moldova, and we are looking for new ones on the territory of the European Union.

Rivne Producator
 • Domeniul principal de activitate al firmei Stadial Exim Srl este exploatarea forestiera. Domeniul secundar este taierea si randeluirea lemnului. Avem de vanzare lemne de foc despicat dar si in rotund, si cherestea, grinzi la diferite dimensiuni si bineinteles la preturi accesibile.

Lemnia Distribuitor
 • Jazmin & Angela Gabri Srl este o companie care-si propune exploatarea unei piete libere in acest moment in RM. Tipul de activitate ce si-l propune compania are pe langa componenta economica si un dublu caracter ecologic. Produsul care va fi fabricat inlocuieste cu mare succes lemnul de foc utilizat pe scara larga in Romania, avand o putere calorica sporita si posibilitati sporite de stocare pe de o parte, iar pe de alta parte va rezolva problema deseurilor de rumegus rezultate din activitatile de prelucrare a lemnului (gatere, fabrici de mobila, ateliere de tamplarie, etc.) deseuri deosebit de periculoase pentru mediul inconjurator.

Ambud Producator
 • Forest Fox comercializeaza lemne de foc, esenta tare. Lemne de foc crapate gata de foc. Lemne de foc cu transport gratuit in Ilfov sau Bucuresti. Lemne de foc calitate superioara. Lemne de foc la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Snagov Producator
 • Companie infiintata in 2009, produce peleti si brichete din resturi vegetale. Ne adresam atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Preturi atractive! Contact: 0725657006 / 0735709280 Comuna Adunatii-Copaceni, judetul Giurgiu

Adunatii Copaceni Producator
 • Suntem o firma care isi propune sa ofere produse de calitate superioara la preturi avantajoase, cat si beneficii clientilor si colaboratorilor. Principalele beneficii oferite clientilor nostri sunt: Promptitudine in procesarea comenzilor. Calitatea superioara a produselor livrate. Livrare imediata din stoc a produselor in maxim 24 ore.

Mizil Importator
 • Suntem o companie producatoare de: Lemn de foc de esenta tare, fac, carpen etc. Producem cherestea din foioase, brad, pin, molid dar si din esenta tare precum fag, nuc, etc De asemenea producem peleti de rumegus pentru foc, ambalati la tona sau la sac de 15-25 kg in functie de preferinte.

Suceava Producator
 • Primu srl este o companie de dezvoltare tehnologica a biomasei, cum ar fi Pellet, cu sediul in Roma si sediul central de operatiuni in Cagliari. Membrii fondatori, cu experienta de munca anterioara in roluri tehnice si manageriale, isi imbina cunostintele si abilitatile, iar in 2013 acestea constituie compania.

Roma Importator
 • Facem curat in gradini - tundem iarba, spini, curatam de crengi, si tocam crengile. Daca sunt uscate le folosim la facut brichete. Servicii prompte la preturi mici in orsul Oradea si imprejurimi. Asiguram si transport cu camioneta basculabila.

Les Producator
 • Iti oferim lemne de esenta tare numai fag si carpen. Lemnele sunt taiate si crapate pentru foc. Livram in Bucuresti + 50 km (dar conditionam cantitatea). Sc Safir Forest Trans Srl Lemne de foc - Carbune lignit 0761.981.888 ~ 0724.912.910

Jilava Distribuitor
 • Va ofer brichete din turba de calitate. Capacitatea fabricii noastre este de 36500 tone pe an. Brichete din turba sunt folosite drept combustibil pentru caldura, centrale electrice, cazane, in cazane de uz casnic si industrial. Turba de brichete este utilizata de consumatori privati, complexe de sera, ferme de pasari, fabrici de caramizi, ferme de lapte etc. Productia este in Ucraina. Livrarea este posibila.

Lviv Producator