Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 331 companii
 • Pellets 4 all Srl isi propune sa va ofere cele mai bune solutii in materie de surse alternative pentru incalzire. Punem accent pe dezvoltarea relatiilor comerciale cu toti partenerii, pe cresterea calitatii serviciilor si diversificarea paletei de produse pentru a va oferi mereu cele mai moderne surse alternative pentru incalzire.

Radauti Importator
 • Firma noastra ofera spre vanzare lemn de foc taiat, spart, paletizat. Lemnul este de esenta tare, fag, carpen, stejar. Pretul este de 470 lei/tona, transportul se face pe raza orasului Fundulea si satele apropiate.

Fundulea Servicii
 • Sunt o firma distribuitoare de carbune pentru gratar si alte produse derivate. Am inceput cu importul si distributia carbunelui de gratar, iar in acest moment producem brichete de carbune pentru gratar, din mangal.

Stefanesti Distribuitor
 • Societatea noastra, Agro NYK Pacepa Srl din comuna Sohatu, judetul Calarasi are in administrare peste 900 de hectare de teren arabil. Folosim utilaje agricole performate, de ultima generatie: tractoare, sematatori, combine, prese de balotat, masini de brichetat paie. Website: https://brichete-paie.ro/

Sohatu Producator
 • Suntem producatori de mobila, numele firmei noastre este SC Flowood srl, din Com. Nicolae Balcescu, Bacau Ro, J04/1015/2005, mobilier din lemn masiv de stejar pentru export, in finisaje diverse. Piata de desfacere este in    Franta, Italia, Belgia si Marea Britanie.     Portofoliul de produse realizate si comercializate de firma noastra este format dintr-o gama larga de    piese de mobilier impartite pe colectii cu specific modern avand un design deosebit avansat international, dorim sa ne extindem si pe piata romaneasca, cautam solutii si dorim o intrevedere cu dvs. pentru a putea colabora, discuta a gasi solutii de extindere.

Nicolae Balcescu Producator
 • Our firm is called " Mushroom family" We sell roofing soil for growing champignon. We are a mining company. Peat extraction is carried out on own deposit in an ecologically clean region in western Ukraine. In general Our company sells all possible types of peat (such as fuel, in briquettes and others) among which and the one that we offer to you, namely roofing soil for growing champignon. Our company already works more than 10 years. We have partners in Moldova, and we are looking for new ones on the territory of the European Union.

Rivne Producator
 • Domeniul principal de activitate al firmei Stadial Exim Srl este exploatarea forestiera. Domeniul secundar este taierea si randeluirea lemnului. Avem de vanzare lemne de foc despicat dar si in rotund, si cherestea, grinzi la diferite dimensiuni si bineinteles la preturi accesibile.

Lemnia Distribuitor
 • Jazmin & Angela Gabri Srl este o companie care-si propune exploatarea unei piete libere in acest moment in RM. Tipul de activitate ce si-l propune compania are pe langa componenta economica si un dublu caracter ecologic. Produsul care va fi fabricat inlocuieste cu mare succes lemnul de foc utilizat pe scara larga in Romania, avand o putere calorica sporita si posibilitati sporite de stocare pe de o parte, iar pe de alta parte va rezolva problema deseurilor de rumegus rezultate din activitatile de prelucrare a lemnului (gatere, fabrici de mobila, ateliere de tamplarie, etc.) deseuri deosebit de periculoase pentru mediul inconjurator.

Ambud Producator
 • Forest Fox comercializeaza lemne de foc, esenta tare. Lemne de foc crapate gata de foc. Lemne de foc cu transport gratuit in Ilfov sau Bucuresti. Lemne de foc calitate superioara. Lemne de foc la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Snagov Producator
 • Companie infiintata in 2009, produce peleti si brichete din resturi vegetale. Ne adresam atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Preturi atractive! Contact: 0725657006 / 0735709280 Comuna Adunatii-Copaceni, judetul Giurgiu

Adunatii Copaceni Producator
 • Suntem o firma care isi propune sa ofere produse de calitate superioara la preturi avantajoase, cat si beneficii clientilor si colaboratorilor. Principalele beneficii oferite clientilor nostri sunt: Promptitudine in procesarea comenzilor. Calitatea superioara a produselor livrate. Livrare imediata din stoc a produselor in maxim 24 ore.

Mizil Importator
 • Suntem o companie producatoare de: Lemn de foc de esenta tare, fac, carpen etc. Producem cherestea din foioase, brad, pin, molid dar si din esenta tare precum fag, nuc, etc De asemenea producem peleti de rumegus pentru foc, ambalati la tona sau la sac de 15-25 kg in functie de preferinte.

Suceava Producator
 • Primu srl este o companie de dezvoltare tehnologica a biomasei, cum ar fi Pellet, cu sediul in Roma si sediul central de operatiuni in Cagliari. Membrii fondatori, cu experienta de munca anterioara in roluri tehnice si manageriale, isi imbina cunostintele si abilitatile, iar in 2013 acestea constituie compania.

Roma Importator
 • Facem curat in gradini - tundem iarba, spini, curatam de crengi, si tocam crengile. Daca sunt uscate le folosim la facut brichete. Servicii prompte la preturi mici in orsul Oradea si imprejurimi. Asiguram si transport cu camioneta basculabila.

Les Producator
 • Iti oferim lemne de esenta tare numai fag si carpen. Lemnele sunt taiate si crapate pentru foc. Livram in Bucuresti + 50 km (dar conditionam cantitatea). Sc Safir Forest Trans Srl Lemne de foc - Carbune lignit 0761.981.888 ~ 0724.912.910

Jilava Distribuitor
 • Va ofer brichete din turba de calitate. Capacitatea fabricii noastre este de 36500 tone pe an. Brichete din turba sunt folosite drept combustibil pentru caldura, centrale electrice, cazane, in cazane de uz casnic si industrial. Turba de brichete este utilizata de consumatori privati, complexe de sera, ferme de pasari, fabrici de caramizi, ferme de lapte etc. Productia este in Ucraina. Livrarea este posibila.

Lviv Producator
 • Compania SC La Jock    SRL produce si comercializeaza brichete si peleti din masa vegetala 100 %. Produsele noastre au o capacitate calorica de 4000-4400 kcal/kg. Compania noastra se afla in Orastie, judetul Hunedoara.

Orastie Producator
 • Green Business Concept SRL a fost infiintata in anul 2013 si este o companie cu capital 100% romanesc ce activeaza ca producator de peleti din biomasa lemnoasa. Prin productia noastra de peleti industriali si rezidentiali, satisfacem si cele mai inalte exigente de calitate pastrand in acelasi timp un pret competitiv in piata.

Baia Mare Producator
 • Forland Energy Invest este o companie nou infiintata, cu capital integral romanesc. Din dorinta de a ne proteja padurile si mediul, sa infiintat aceasta companie, care foloseste ca materie prima resturi vegetale ce survin in urma lucrarilor agricole si nu numai. Pentru un mediu mai sanatos, trebuie sa cautam alternative.

Vladila Altul
 • Importam seminee, cosuri de fum de calitate superioare produse in Italia, de la cei mai de incredere producatori: Palazzetti, Moretti, etc. Furnizam servicii pentru instalarea acestora de catre oameni calificati si experienta in domeniu.

Ipotesti Importator