Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 328 companii
 • Our firm is called " Mushroom family" We sell roofing soil for growing champignon. We are a mining company. Peat extraction is carried out on own deposit in an ecologically clean region in western Ukraine. In general Our company sells all possible types of peat (such as fuel, in briquettes and others) among which and the one that we offer to you, namely roofing soil for growing champignon. Our company already works more than 10 years. We have partners in Moldova, and we are looking for new ones on the territory of the European Union.

Rivne Producator
 • Domeniul principal de activitate al firmei Stadial Exim Srl este exploatarea forestiera. Domeniul secundar este taierea si randeluirea lemnului. Avem de vanzare lemne de foc despicat dar si in rotund, si cherestea, grinzi la diferite dimensiuni si bineinteles la preturi accesibile.

Lemnia Distribuitor
 • Jazmin & Angela Gabri Srl este o companie care-si propune exploatarea unei piete libere in acest moment in RM. Tipul de activitate ce si-l propune compania are pe langa componenta economica si un dublu caracter ecologic. Produsul care va fi fabricat inlocuieste cu mare succes lemnul de foc utilizat pe scara larga in Romania, avand o putere calorica sporita si posibilitati sporite de stocare pe de o parte, iar pe de alta parte va rezolva problema deseurilor de rumegus rezultate din activitatile de prelucrare a lemnului (gatere, fabrici de mobila, ateliere de tamplarie, etc.) deseuri deosebit de periculoase pentru mediul inconjurator.

Ambud Producator
 • Forest Fox comercializeaza lemne de foc, esenta tare. Lemne de foc crapate gata de foc. Lemne de foc cu transport gratuit in Ilfov sau Bucuresti. Lemne de foc calitate superioara. Lemne de foc la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Snagov Producator
 • Companie infiintata in 2009, produce peleti si brichete din resturi vegetale. Ne adresam atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Preturi atractive! Contact: 0725657006 / 0735709280 Comuna Adunatii-Copaceni, judetul Giurgiu

Adunatii Copaceni Producator
 • Suntem o firma care isi propune sa ofere produse de calitate superioara la preturi avantajoase, cat si beneficii clientilor si colaboratorilor. Principalele beneficii oferite clientilor nostri sunt: Promptitudine in procesarea comenzilor. Calitatea superioara a produselor livrate. Livrare imediata din stoc a produselor in maxim 24 ore.

Mizil Importator
 • Suntem o companie producatoare de: Lemn de foc de esenta tare, fac, carpen etc. Producem cherestea din foioase, brad, pin, molid dar si din esenta tare precum fag, nuc, etc De asemenea producem peleti de rumegus pentru foc, ambalati la tona sau la sac de 15-25 kg in functie de preferinte.

Suceava Producator
 • Primu srl este o companie de dezvoltare tehnologica a biomasei, cum ar fi Pellet, cu sediul in Roma si sediul central de operatiuni in Cagliari. Membrii fondatori, cu experienta de munca anterioara in roluri tehnice si manageriale, isi imbina cunostintele si abilitatile, iar in 2013 acestea constituie compania.

Roma Importator
 • Facem curat in gradini - tundem iarba, spini, curatam de crengi, si tocam crengile. Daca sunt uscate le folosim la facut brichete. Servicii prompte la preturi mici in orsul Oradea si imprejurimi. Asiguram si transport cu camioneta basculabila.

Les Producator
 • Iti oferim lemne de esenta tare numai fag si carpen. Lemnele sunt taiate si crapate pentru foc. Livram in Bucuresti + 50 km (dar conditionam cantitatea). Sc Safir Forest Trans Srl Lemne de foc - Carbune lignit 0761.981.888 ~ 0724.912.910

Jilava Distribuitor
 • Va ofer brichete din turba de calitate. Capacitatea fabricii noastre este de 36500 tone pe an. Brichete din turba sunt folosite drept combustibil pentru caldura, centrale electrice, cazane, in cazane de uz casnic si industrial. Turba de brichete este utilizata de consumatori privati, complexe de sera, ferme de pasari, fabrici de caramizi, ferme de lapte etc. Productia este in Ucraina. Livrarea este posibila.

Lviv Producator
 • Compania SC La Jock    SRL produce si comercializeaza brichete si peleti din masa vegetala 100 %. Produsele noastre au o capacitate calorica de 4000-4400 kcal/kg. Compania noastra se afla in Orastie, judetul Hunedoara.

Orastie Producator
 • Green Business Concept SRL a fost infiintata in anul 2013 si este o companie cu capital 100% romanesc ce activeaza ca producator de peleti din biomasa lemnoasa. Prin productia noastra de peleti industriali si rezidentiali, satisfacem si cele mai inalte exigente de calitate pastrand in acelasi timp un pret competitiv in piata.

Baia Mare Producator
 • Forland Energy Invest este o companie nou infiintata, cu capital integral romanesc. Din dorinta de a ne proteja padurile si mediul, sa infiintat aceasta companie, care foloseste ca materie prima resturi vegetale ce survin in urma lucrarilor agricole si nu numai. Pentru un mediu mai sanatos, trebuie sa cautam alternative.

Vladila Altul
 • Importam seminee, cosuri de fum de calitate superioare produse in Italia, de la cei mai de incredere producatori: Palazzetti, Moretti, etc. Furnizam servicii pentru instalarea acestora de catre oameni calificati si experienta in domeniu.

Ipotesti Importator
 • Duma Society comercializeaza brichete din carbuni de lignit, cu putere calorica mare. Pret mic in comparatie cu ceilalti combustibili si mult mai eficient. 1T echivalentul a 2.5T combustibili alternativ. Se pot folosi la centrale, sobe, seminee.

Deva Altul
 • Scopul companiei este de a recupera orice deseuri din prelucrarea lemnului si de a o transforma in combustibil regenerabil sub forma de chips-uri sau brichete. Curatirea padurilor si a cursurilor de apa este misiunea noastra!

Nehoiu Servicii
 • Sc Tourex Power Energy Srl comercializeaza brichete din carbune: - produs din carbune de lignit amestecat cu un liant ecologic - alternativa de incalzire cu combustibil solid - eficienta dubla fata de lemn sau carbune - aprindere usoara - ardere indelungata - miros insesizabil - reziduri scazute.

Buzias Distribuitor
 • Natural Biomass Prt with its registered main office in Konin is a leading manufacturer and supplier of certified wood pellets, wood briquette, highest quality saw dust for pellet production and of wood biomass: paper, defibration and wood chips. We guarantee reliability and professionalism of our products and services to all our partners. We continuously improve in the fields of sales, marketing, quality, delivery speed and process optimisation. Our departments of: Logistics, Spedition and Transport ensure the highest quality of complex solution related to supply chain management. Customer satisfaction is our topmost value, thus we systematically strive to understand the needs of our customers properly, allowing us to provide precise definition, development and delivery of the highest quality guaranteeing the basis for a long-term cooperation with our partners.

Ukraine Producator
 • SC HS Supply SRL vinde carbuni pentru gratar, calitate premium, la cele mai accesibile preturi de pe piata romaneasca. Tipul de lemn din care este obtinut carbunele, este lemn de esenta tare (fag, stejar, carpen). Mangal 2 kg - ambalat in sac de hartie pret cu tva 6,35 _ comanda minima - 20 saci 5,95 _ comanda minima - 140 saci 5,70 _ comanda minima - 3 paleti Mangal 3 kg - ambalat in sac de hartie pret cu tva 8,44 _ comanda minima - 20 saci 7,97 _ comanda minima - 140 saci 7,56 _ comanda minima - 3 paleti Mangal 10 kg (Horeca Premium) - ambalat in sac de hartie pret cu tva 34,5 _ comanda minima - 10 saci (100 kg) 28,5 _ comanda minima - 45 saci (450 kg) 26,2 _ comanda minima - 130 saci (1300 kg) Mangal 14 kg - vrac, in sac de rafie pret cu tva 41,65 _ comanda minima - 5 saci (70 kg) 38,5 _ comanda minima - 25 saci (350 kg) 35,7 _ comanda minima - 40 saci (560 kg) Lemne gratar 2 kg - in sac de plasa, esenta tare (fag, stejar, carpen) pret fara tva (lemnul se vinde fara tva) 3,2 _ comanda minima - 20 saci 2,8 _ comanda minima - 100 saci 2,5 _ comanda minima - 3 paleti Lemne gratar 10 kg - in sac de plasa, esenta tare (fag, stejar, carpen) pret fara tva (lemnul se vinde fara tva) 8.5 _ comanda minima - 110 saci 6,0 _ comanda minima- 3 paleti Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati. De livrare oriunde in tara, ne ocupam noi!

Bucuresti Importator