Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 331 companii
 • Firma noastra se ocupa cu vanzarea de combustibil solid si cherestea. Avem o activitate semnificativa in domeniu cu un portofoliu de peste 200 de clienti. Dorim sa stabilim contacte noi cu potentiali clienti pe acesta cale.

Piatra Neamt Servicii
 • Ne ocupam de vanzarea de peleti de esenta tare-fag , diametru=6mm , lungime=30-50mm , pulberi = maxim 5% , putere calorica : 1 kg = 5 kw/ora , ambalati la saci de 20kg sau 15kg. Pentru o lista completa de preturi va rugam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • V&P Top Systems este o companie de trading care activeaza in urmatoarele domenii: energie - combustibili ecologici, iluminat public si festiv, productie publicitara. Oferim brichete de rumegus, alternativa ideala a lemnului de foc, atat rotunde cat si patrate, la pretul de 120 EUR/tona. V&P va sta la dispozitie, de asemenea, cu produse de iluminat, de la siruri luminoase, pana la becuri, corpuri de iluminat, peredele luminoase si alte ornamente folosite in iluminatul festiv, dar si pentru iluminatul stradal sau pentru intretinerea retelelor publice. In materie de productie publicitara, compania va ofera o gama larga de obiecte promotionale, stegulete, bannere, semnale luminoase, inscriptionari, dar si creatie publicitara.

Bucuresti Import - Export
 • Exploatari forestiere , vanatoare, salmonicultura , CRP , fond forestier , paza si protectie , producere de puieti forestieri , cherestea , bustean , vanzari masa lemnoasa la populatie din depozitul final sau loco-cioata.

Caransebes Producator
 • SC Startom 2000 srl este o companie infiintata in 2001 . Obiecte de activitate: - exploatare forestiera - comert produse comercializate: - busteni din lemn diferite esente(fag, stejar, paltin, carpen, cer) - parchet din lemn masiv - elemente pentru paleti - lemn de foc

Tomesti Servicii
 • Societate comerciala ce isi desfasoara activitatea in domeniul productie de peleti si bricheti din deseuri de lemn si comercializarea lor in tari din uniunea europeana. Firma ofera servicii de comert cu produse alimentare si nealimentare.

Oradea Producator
 • Firma noastra dezvolta parteneriate pentru a initia o afacere in domeniul brichetarii rumegusului, afacere inexistenta inca in Republica Moldova, dar cu un potential urias de crestere. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra e specializata in comertul forestier, mai special lemn foios pentru celuloza si hartie. Primim oferte de vanzare la paduri in intreaga Romania, asa si masa lemnoasa fasonara pentru celuloza si hartie.

Bucuresti Import - Export
 • Distribuim la nivel national de sobe cu samota si fara, sobe cu cuptor, seminee, centrale termice pe lemne si carbuni, plite electrice, convectoare (pe gaz), boilere electrice (40/60/80), constructii civile si industriale din otel, structuri metalice de rezistenta, confectii metalice.

Constanta Servicii
 • S.C. TEHNOLEMN IMPEX 2000 S.R.L. Chiojdu- Buzau. C.U.I.13556130 Nr.Reg.Com J10/507/2000 Tel/fax 0238599681 Profilul de activitate al firmei este exploatarea si prelucrarea primara a lemnului. Cod CAEN : 0201 ;2010. Forma de proprietate: PRIVATA

Chiojdu Producator
 • Lucrul cu lemnul este o experienta respectabila, antica si naturala. Este respectul pentru valoare si frumusete, care in timp devine un ritual de creatie. Descopera cu noi rafinamentul salbatic al lemnului !

Napoli Import - Export