Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lemn de Foc & Alti Combustibili Solizi - Energie: 326 companii
 • Compania a fost infiintata la inceputul anului 2010. Depozitul se situeaza in interiorul localitatii Sabaoani avand piata de desfacere, fiind singurul depozit autorizat de cherestea si lemn de foc de pe raza localitatii. Inceputul este promitator. Vanzarile lemnelor de foc si de cherestea avand cautare in zona.

Sabaoani Distribuitor
 • Suntem o firma care se dezvolta repede si dorim sa ne extindem si peste hotare.Mai producem si mobilier de copii dar si grilaje pentru pastuturi copii din fag. Avem exparienta in export de peste 4 ani.

Sf. Gheorghe Producator
 • Infiintata in anul 2005, firma Moutardi srl are ca activitate principala producerea de paleti si europaleti iar ca activitate secundara producerea de cherestea In relatiile cu clientii din Romania si Uniunea Europeana se pune accent pe seriozitate, promptitudine si satisafacerea cat mai exacta a necesitatilor clientilor. S.C. Moutardi S.R.L. incearca sa inteleaga, sa dezvolte si sa sustina afacerile clientilor, firma manifestand "grija" si "atentie" fata de client si oferind consultanta si solutii viabile atunci cand clientul "nu este sigur" de ce are nevoie cu exactitatea in activitatile sale. Oferta noastra pentru paleti si europaleti este caracterizata de o flexibilitate adaptata ca si marimi materiale si preturi cat mai aproape de ceea ce clientul are nevoie cu adevarat in activitatile sale.

Baile-Herculane Producator
 • Vand lemn de foc fag, bustean rasinoase, bustean rasinoase gater, bustean fag lucru, bustean fag gater, furnir estetic, furnir tehnic, rasinoase subtire grinda si capriori. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Cracaoani Altul
 • Firma s-a infiintat la inceputul anului 2009; principalul obiect de activitate este producerea de brichete bio din rumegus de esenta tare. Pe langa aceasta firma noastra produce si lemn de foc si aprinzatori.

Cristuru-Secuiesc Producator
 • Producem var pasta, amorsa pereti, chit geam, inalbitor rufe, microambalate: ipsos, ciment, adezivi, gleturi, soda caustica. distribuim: brichete rumegus, brichete carbuni, lignit. Ne adaptam oricarui client si suntem deschisi la colaborari cu noi parteneri.

Braila Producator
 • Compania noastra are ca activitate principala exploatarea forestiera si prelucrarea primara a lemnului. Produsele livrate de firma noastra se caracterizeaza prin calitate si aspect urmarind in permanenta cerintele pietei interne si internationale.

Tg-Jiu Producator
 • Firma S.c. Forestan.S.r.l. din orasul Radauti are ca obiect de activitate exploatarea masei lemnoase, comertul cu busteni de gater si lemn foc, rasinoase si foioase. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Radauti Servicii
 • Companie infiintata 2008,cu obiect de activitate comert intermediar cu produse diverse, operator in achizitii si desfacere en gros, combustibili lichizi, solizi si gazosi, de pe piata interna si import, distribuitor Lukoil Romania.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem prezenti pe piata U.E. de 10 ani cu activitate de import-export. Logistica noastra cuprinde productia, depozitarea si distributia interna si externa pentru brichete si peleti rumegus, diferite tipuri si modalitati de ambalare, in Romania Oradea, Ungaria, Austria, Italia si Germania. La Oradea detinem un depozit central de minim 30 bucati, containere modulare fabricatie 2016 sau folosite cu an de fabricatie 1995-2006 pentru vanzare sau inchiriere.

Oradea Import - Export
 • Societate comerciala cu capital romanesc, avand colaboratori in Franta, Italia, Germania respectiv Romania in vanzarea de combustibili naturali fara solventi artificiali. Prestatoare de servicii in constructii: -amenajari interioare, exterioare. DISTRIBUITOR COMBUSTIBILI NATURALI: 1. Pellets se produc din rumegus rezultat din prelucrarea lemnului. 2. Brichete rasinoase si stejar rezultat în urma presării la cald a rumeguşului uscat.

Siret Importator
 • Vindem lemn de foc si de constructii Lemnul de foc il vindem busteni, sau in paleti/ europaleti Plata se face in avans Dispunem de tot pachetul de documente referitor la calitatea lemnului Pretul se poate negocia. Asteptam propunerile DVS.

Chisinau Import - Export
 • Firma Sc Geambasii Srl din Holbav, judetul Brasov are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului din padure, exploatare, prelucrare si tot ce tine de lemn; executam mansardari si tot felul de servicii forestiere.

Holbav Producator
 • Societatea Adeyon infiintata in anul 2008 va ofera: cherestea, lemn bustean lemn prelucrat, lemn foc. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Bucium Producator
 • Societatea noastra intermediaza vanzarea lemnului de foc paletizat la dimensiunile de 1 * 1 * 1,80 m in principal pe piata Uniunii Europene. Lemnul trebuie sa fie taiat la diferite dimensiuni 25, 33 sau 50 cm.

Arad Import - Export
 • Sc Eurotwins Am Marketing Srl ofera marketing ambalaje (paleti si europaleti) din lemn si lemn de foc paletizat si vrac pentru partenerii din Italia si Elvetia. Suntem interesati de producatori romani de paleti si europaleti si de lemn de foc in cantitati mari.

Craiova Import - Export
 • SC Dobolys Distribution SRL are un nr de 10 angajati cu o experienta vasta in producerea si ambalarea mangalului si a lemnelor de gratar. Ne ocupam cu producerea mangalului de la inceputul anului 2009 si am reusit sa intram pe piata cu cele mai bune produse. Vrem ca pana la sfarsitul anului sa mai adaugam pe lista cat mai multi clienti.

Calinesti Producator
 • Societatea noastra distribuie brichete din rumegus pentru sobe, centrale termice, cuptoare, gratare. Acest produs se fabrica din rumegus de lemn de rasinoase care rezulta in urma prelucrarii lemnului uscat din ind. mobilei, etc. Rumegusul uscat este prelucrat fara nici un adaos de lianti sau alte substante, de o presa care il transforma in brichete la o presiune de 16 bar.

Ruganesti Distribuitor
 • Sc Parcking Han Srl ofera servicii de transpot, vanzari si distributie. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon sau sa ne trimieti un e-mail.

Suceava Transportator
 • Cumpar per toata perioada anului lemn de foc 25, 33, 50 cm de carpen, fag, salcam, ...; briquete din rumegus, wood pellet, ornamente de gradina, decorativa din piatra si vechi. Vindem copaci de gradina, lemn, peleti, briquete, piatra decorativa gradina...

Rivoli Producator