Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Biodiesel & Biogaz - Energie: 34 companii
 • Firma noastra a fost infiintata in anul 1992. Domeniul nostru de activitate este productia de CARBUNE DE LEMN-MANGAL si BICHETE DIN CARBUNE DE LEMN. Productia nostra este conform standardelor EUROPENE in sistem de RETORTA care nu dauneaza mediului inconjurator.

Lupeni Producator
 • Infiintata in anul 1992, Halupex Srl este situata in Lupeni, judetul Harghita. Cu un efectiv de 50 angajati, Halupex S.R.L produce o gama larga de: mangal / carbune pentru gratar; aprinzatori solizi (marca flash). Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Halupex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Lupeni Producator
 • Compania noastra produce carbune de gratar. Infiintata in anul 2012 am implementat o tehnologie moderna de productie, care asigura un impact asupra mediului cat mai redus. Carbunele nostru respecta standardele europene de calitate avand o umiditate de maxim 6 %.

Comuna Lelesti Producator
 • Vlad Sorin, economist pensionar, Am suficient timp sa indrum niste buni gospodari, posesori sau nu de animale in gospoarie, in a-si amenaja o instalatie de biogaz pana la nivelul la care ar putea sa renunte la butelie/lemne/gaz metan/ carburanti lichizi. Puteti consulta pagina web: eco.mayagraphics.ro Intr-o societate unde sunt multe lucruri de imbunatatit, nu pot dragi prieteni, in calitate de alergator de cursa lunga, decat sa va adresez un sincer indemn "Hai la treaba!"

Mangalia Servicii
 • Biodiesel este o companie infiintata in 2018, momentan nu are domeniul de activitate. Va comercializa biodiesel si isi propune sa ofere atat produse cat si servicii de calitate, care vor avea un impact nociv redus asupra mediului.

Petrosani Producator
 • Firma specializata in producerea vopselurilor pe baza de apa,i spume pe baza de borosilicati pentru acoperiri suprafete metalice, rasini pentru acoperiri si protectie anticorozova, solventi organici, uleiuri vegatele si solventi industriali.

Ploiesti Servicii
 • The Oil & Gas Year (TOGY) is an exclusive series of annual books dedicated to theglobal energy industry. These comprehensive country-by-country reports cover the entire value chain of the oil and gas industry, country by country, from the Arabian Gulf to Africa to Latin America and South-East Asia.

All Over The World Producator
 • Zernoff este o companie moldo-britanică fondată în anul 2001. Complexul de producţie cu ciclu complet — de la prelucrarea grăunțelor selectate pe propria uzină de fabricare a alcoolurilor până la fabricarea şi îmbutelierea rachiului— numai astfel se poate de asigurat un control integral şi calitatea stabil înaltă şi caracteristicile gustative ale rachiului. Sortimentul producţiei de rachiu constituie 75 de denumiri. La fabricarea rachiului se folosește o tehnologie inovatoare, bazată pe infuzia grăunțelor încolţite a cerealelor de ovăz, orz, orez, grâu şi secară: ZERNOFF FIVE GRAINS. Infuzia unică, având un efect general tonic şi tonifiant, care îmbunătățește proprietățile organoleptice, este pusă în baza formulei ZERNOFF VODKA. În complexul industrial ÎM ZERNOFF SRL funcţionează un laborator de testare acreditat. Întreprinderea activează după sistemul ISO.

Timisoara Producator
 • GlobeCore GmbH is the manufacturer of different equipment for transformer maintenance, waste mineral oil regeneration, road construction equipment, fuel blending systems, magnetic mills, etc. Our product range includes dozen types of different equipment. You can find out more about GlobeCore's technologies on the website www.fuelcleaning.globecore.com or www.blending.globecore.com

Oldenburg Producator
 • We design and manufacture prefabricated electrical cabins in CAV (vibrated concrete), complete equipment for dependability. Creation and design an electrical system AT-MT-BT. Our main goal is to satisfy every need of each customer.

Solofra Import - Export
 • Societatea Comerciala "S-Club" Srl prelucreaza deseurile si resturile dupa fabricarea, pastrarea uleiurilor vegetale. Se extrage uleiuri vegetale folosite la producerea hranei pentru animale,cit si biodisel, ceara, unsoare pentru piese si ingrasaminte pentru sol.

Chisinau Producator
 • Activitate: Intermedieri in comertul cu combustibili, minereuri, metale si produse chimice pentru industrie. Obiectul de activitate al firmei este comercializarea produselor petroliere in regim en-gross, comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.

Roman Distribuitor
 • The Romanian Association of Biomass and Biogas (ARBIO) is the representative of the Bio industries in Romania. It is already a member of the European Biogas Association (EBA) and European Biomass Association (AEBIOM). In a market with great potential, it promotes/ supports sustainable investments in the sectors of: Biogas, Biomass, Anaerobic Digestion, Waste to Energy, Biodiesel, Bioethanol, Recycling and more. Who we are: - Real Estate: consulting, brokerage, transaction management, investments - Renewable Energy: consulting, brokerage, development, turn-key solutions - Liaison Services: consulting, start-ups, representations, penetration strategy - Commerce

Bucuresti Altul
 • Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa, in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice in constructii si renovari. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 targuri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati in Romania, Germania, Austria, Polonia si Ungaria.

Arad Altul
 • Firma noastra vine in sprijinul consumatorului, avand drept scop oferirea de produse de inalta calitate. Prin noi,producatorii vor putea valorifica mai bine aceste produse, beneficiind de experienta noastra in domeniul acesta. Pentru mai multe detalii despre oferte,  nu ezitati sa ne contactati.

Panciu Importator
 • Este o companie care se ocupa cu import-export de produse agricole si petroliere. Deasemeni intermediaza imobiliare in Romania si Ungaria. Ne ocupam si cu servicii de consultanta in domeniul bancar si financiar.

Budapest Import - Export
 • Hanzen Energy este o firma da Energie Global. Scopul nostru este de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict nevoilor si necesitatilor dvs. Generatoarele industriale sunt echipate cu cea mai variata gama de motoare gas/diesel/fuel oil.

Yalova Merkez Import - Export
 • Sunt producator carbune pentru gratar, vand la pret avantos pungi 3 kg la 4 lei. Preiau leasing cu avans 0 sau ofer marfa in valoarea unei dube indiferent de marca Pentru relatii apelati 0723127920, 0769526858, 0237673744. Asteptam sa ne contactati. Va multumesc !

Vidra Producator
 • Companie specializata pe operatiuni de import - export de produse petroliere in special, de pe piata fostelor tari CIS. Tranzactionam: pacura benzina LPG JetFuel Diesel D2. Operatiunile se realizeaza toate pe baza de comision.

Bucuresti Import - Export
 • We are a Company leader in the European market as regard the production of energy. We produce the plants in order to satisfy our customers' needs. Our headquarter is situated in Italy, where we actually produce our plants; moreover we have other departments through Europe (Spain, Portugal, Poland, Romania, Serbia and Croatia).

Bucharest Producator