Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Generatoare - Energie: 105 companii
 • Incepand cu 2012 Duro Tools Industry Srl comercializeaza o gama variata de generatoare de curent, la preturi avantajoase, asigurand si automatizarea acestora la cerere. Generatoarele noastre beneficiaza de o tehnologie moderna, zgomot redus si consum mic.

Craiova Distribuitor
 • Firma se ocupa cu: -montaj si reparatii turbine cu abur, gaz, hidraulice -montaj si reparatii generatoare si motoare electrice -montaj si reparatii pompe si compresoare -instalare centrale hidroelectrice de mica si mare putere

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate cu angajati tineri si bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor de utilaje pentru constructii si serviciile ce deservesc acest domeniu. Misiunea noastra este aceea de a servi clientul la cele mai ridicate standarde de calitate. Va putem consilia in alegerea produsului in functie de necesitatile societatii dumneavoastra pentru a eficientiza munca angajatilor. Toate produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantie si sunt insotite de certificat de calitate si conformitate. www.baumaschinentomi.ro

Bucuresti Importator
 • Companie cu capital privat cu activare in domeniul transportului si distributiei de energie electrica. Distribuitori exclusive pe piata a firmelor KONCAR, SEA MARCONI, SERVERON si reprezentant al multor firme cu activitate in domeniu.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra se ocupa cu: Vanzarea de componente pneumatice Camozzi, Festo, SMC, Metal Work, API. Vanzarea si deservirea compresoarelor NUAIR (italia), CECCATO (Italia), Shanghai Rotorcomp (China) - stoc mare!!! Stoc mare de cilindri (mai mult de 1000buc pe stoc). Valve pentru abur ESG (China). Pistoale de vopsit Walcom (Italia). Valve electormagnetice OLAB (Italia). Valve butterfly OMAL (Italia) Filtre de linie OMEGA (Slovenia)

Chisinau Importator
 • Firma este de curand infiintata si se doreste sa vina in sprijinul tuturor situatiilor neprevazute si in care suntem direct implicati ptr. a furniza energia necesara, ptr bunul mers si functionare. Serviciile noastre catre beneficiar sunt prompte 24 de ore din 24.

Crevedia Servicii
 • Firma noastra, infiintata in Galati, inchiriaza generatoare electrice trifazate cu combustibil diesel oriunde in Romania. Activam din anul 2002, de cand am oferit energie electrica tuturor care ne-au contactat.

Galati Servicii
 • Specializata in vanzarea sistemelor de ventilatie industriala si ambientala, proiectare si executie, Profi Air Vent va ofera diferite modele de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru uz casnic si industrial, precum si o gama de accesorii pentru climatizare si ventilatie.

Bucuresti Importator
 • Firma Quadra Concept Srl, infiintata in anul 2014, se ocupa cu productia de echipament tehnlogic industrial, personalizat, pentru urmatoarele domenii principale: - Imbutelierea automatizata de gaze industriale, tehnice si speciale (O2, N2,Ar, CO2, amestecuri, etc.) la presiuni inalte - Imbutelierea automatizata de refrigeranti inflamabili si neinflamabili - Injectia de mase asistata de gaze tehnice - Productia de componente pentru aeronautica - Productia de componente pentru automobile - Industria farmaceutica - Productia de tehnica medicala - Imbutelierea de ape minerale, bauturi racoritoare si bere - Industria alimentara. Acoperim tot lantul de realizare a lucrarii si anume conceptie, proiectare, executie. Realizam piese prin tiparire 3D in tehnologie DLP si FDM inclusiv la temperaturi inalte (PEEk PEKK, Carbon PEEK, GF PEEK, PEI, Ultem.

Bucuresti Producator
 • Suntem firma Chongqing Yangtze Industry Co, Ltd, cu sediul în orașul Chongqing, China. Compania noastra produce motosape, motocultoare, motopompe, generatoare. Va asteptam sa vizitati site-ul nostru pentru a obține mai multe informații. Va multumim! Website: www.yangtzeindustry.com

Chongqing, China Producator
 • Suntem un magazin online de scule, unelte, generatoare de curent, aparate de sudura, etc. Oferim clientilor nostri o gama variata de produse la preturi competitive. Asiguram livrare la nivel national. De asemenea asiguram service la nivel national direct sau prin intermediul partenerilor nostri.

Calarasi Distribuitor
 • Hanzen Energy este o firma da Energie Global. Scopul nostru este de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict nevoilor si necesitatilor dvs. Generatoarele industriale sunt echipate cu cea mai variata gama de motoare gas/diesel/fuel oil.

Yalova Merkez Import - Export
 • Mix Equipment Srl reprezinta si comercializeaza direct produse motorizate diesel si motoare, UPS-uri si instalatii de irigat, respectiv produsele urmatoarelor marci : - grupuri electrogene profesionale, produse de VISA SpA, Gen Set SpA, FPT Industrial SpA - Italia si BOZKON - Turcia - surse neintreruptibile de tensiune - UPS industriale, produse de SINERCOM Italia - motoare termice diesel, produse de FPT Industrial SpA - pompe, motopompe, instalatii de irigat si turnuri de iluminat produse de NETTUNO SRL si IRRIMEC SpA Italia - kit conversie motoare diesel pentru ulei vegetal produs de ATG Germania

Oradea Importator
 • Depozitudescule.ro se ocupa cu comercializarea de generatoare de curent electric, avand o gama larga de generatoare de curent alternativ industriale sau pentru consumatori mici de la producatori de renume precum Stager si Kipor. Alegeti produse si servicii de calitate la un pret competitiv, numai prin Depozitudescule.ro.

Bucuresti Altul
 • Ludoterm importa si comercializeaza game variate de echipamente, utilaje si piese de schimb precum panouri solare, tuburi vidate, microcentrale, radiatoare, vase de expansiune, boilere, buffere, puffere, cazane, pompe, etc.

Bucuresti Importator
 • Our new design small turbines with aluminum alloy housing PMG, available for up to 5kw, have better heat-dissipation, better water-proof and anticorrosion capacity, your wonderful choice for outdoor home use independent power supply. Sites: http://max-nature-energy.com http://max-machine.biz

Weifang Import - Export
 • Termoaz este o societate ce ofera servicii de proiectare si punere in aplicare a sistemelor tehnologice in domeniul instalatiilor termotehnice si de tratare a apei, a instalatiilor termice cu putere mare de economisire a energiei si cu impact redus asupra mediului. Calitatea este garantata de tehnicienii societatii noastre si colaboratorii nostri, de servicii si produse de calitate italiana, din cadrul consortiului SIENERGIA. Domenii de aplicare si produse: ENERGIE: Instalatii pentru producerea şi distribuţia de abur, cazane de apă fierbinte, ulei termic, apă răcită, apă din turnurile de racire, aer comprimat. Cetrale termice cu un randament ce atinge 93/94% ECOLOGIE: 1. APA PRIMARĂ ŞI RECUPERARI Sisteme de filtrare, dedurizare a apei, folosind osmoza inversa, ultrafiltrare şi nanofiltrare, ozon. 2. CANALIZARE Sisteme cu tratamente biologice, sisteme chimice şi fizice cu flotatie (DAF) cu randamente ce ating 97/98%. Dezvoltam proiecte in cadrul lucrărilor de construcţie şi / sau prin simulare si prefabricare reducand timpul de constructie si instalare in cadrul lucrarii edilitare. 3. PENTRU FUM / PRAF / AER Instalaţii pentru tratarea gazelor de ardere sau care provin din procesele industriale, folosind cele mai noi tehnologii pentru sisteme, cum ar fi epuratoare tip SCRUBBER. 4. EMULSII DE ULEIURI COMBUSTIBILE Cu tehnologii avansate, realizam instalatii pentru emulsionarea stabila a uleiurilor combustibile, cu mari avantaje: utilizand combustibili cu putere de ardere economica si si avantajoasa pentru zonele în care legile de emisie atmosferica sunt foarte restrictive. Sunt instalatii ce aduc avantaje economico-financiare, cu intretinere usoara si redusa. TAMPLARII METALICE – STRUCTURI METALICE - INSTALATII Producem instalatii si structuri metalice din otel /otel inox si montajul acestoria in fabrici si/sau pe masinile de productie. Sectoarele de activitate in care operam sunt: industria alimentara, textila, siderurgica, ecologie, chimic, pielariei si multe altele. Clienti: Acciaierie Valbruna ▪ Alimentos Heinz ▪ AIM ▪ Barilla ▪ Cesar Iglesias ▪ Conceria Nardi Claudio ▪ Ilta ▪ Productos Alimenticios La Moderna ▪ Fieltros Finos ▪ Novellini ▪ SIT ▪ VOG si altii.

Padova (italia) Distribuitor
 • Kipor ofera o gama larga de generatoare de curent, generatoare diesel, generatoare cu automatizare, generatoare diesel inteligente, generatoare sudare, generatoare monofazate, trifazate, generatoare diesel insonorizate Super Silent si Ultra Silent. Oferim montaj, livrare pentru generatoare cu automatizare, generatoare de uz general. Site: http://generatoare-kipor.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Firma are contracte de intretinere grupuri electrogene cu importante companii de telefonie mobila. Dispunem de personal calificat in acest domeniu, putem ajunge in cel mai scurt timp posibil in orice loc pentru rezolvarea problemelor cu grupurile.

Cluj-Napoca Servicii
 • Prestam servicii in domeniul proiectarii sistemelor de alimentare cu energie termica si aplicarea celor mai eficiente tehnologii in domeniul resurselor regenerabile. Produsele din paie sint la moment cele mai eficiente

Ias Servicii