Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Generatoare - Energie: 106 companii
 • Firma noastra importa unelte pentru constructii noi de uz gospodaresc fabricate in Germania marca Matrix, oferind o garantie de 24 de luni si cu service in Calimanesti, judetul Valcea. Produsele sunt oferite en - detail sau en - gross la preturi foarte avantajoase.

Calimanesti Importator
 • Genelectro este o companie ce comercializeaza si distribuie generatoare pe benzina, generatoare pe motorina, generatoare de sudura, alternatoare, pompe de apa, turnuri de iluminare, panouri de control, grupuri electrogene, transformatoare, surse neintreruptibile, regulatoare de tensiune, invertoare de sursa si incarcatoare baterii. Misiunea noastra este aceea de a rezolva necesitatile clientului, fie ca aceasta inseamna diagnosticarea problemelor, recomandarea unei solutii sau implementarea unei noi tehnologii sau a unui nou sistem de lucru. In timp ce produsele si serviciile noastre aduc profit afacerii dumneavoastra, ceea ce ne diferentiaza este tocmai modul in care urmarim sa intelegem necesitatile specifice ale fiecarui client.

Bucuresti Distribuitor
 • Endress Romania este unul din principalii furnizori de grupuri electrogene, utilaje de constructii, masini si echipamente de pe piata, reprezentand atat marcile proprii consacrate cat si o serie de producatorii importanti din Europa. Societatea este structurata pe trei divizii de activitate, dupa cum urmeaza: - DIVIZIA SOLUTII ENERGETICE: Generatoare de curent si grupuri electrogene: Puteri intre 1 KVA - 4000 kVA, monofazate, trifazate, deschise sau insonorizate, pornire manuala sau automata; motoare pe benzina, diesel si LPG. Surse neintreruptibile de putere (UPS): Puteri intre 1-1000kVA, monofazate, trifazate, stabilizatoare. Solutii de electroalimentare verde (nepoluanta): panouri solare, centrale eoliene, minihidrocentrale. - DIVIZIA UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII: Statii betoane si autobetoniere: Capacitate intre 6-200 mc/h Buldoexcavatoare, Incarcatoare frontale, Excavatoare, Miniexcavatoare: De la 1,5 t pina la 13,5 t, puteri intre 40 -120CP. Automacarale: Capacitate intre 10 si 40 tone. Concasoare: Capacitate intre 100-200 tone, fixe sau mobile. Motocompresoare elicoidale mobile: De la 1,4 m3/ min pina la 30 m3/ min Unelte pneumatice si hidraulice: iocane demolatoare (pickhammere), demolatoare miniere, Mica mecanizare in constructii: Placi compactoare simple si reversibile, maiuri compactoare, slefuitoare pentru beton, taietoare pentru beton si asfalt, mese de taiere, previbratoare pentru beton, rigle vibrante, cilindri compactori, motopompe, discuri diamantate. - DIVIZIA MASINI UNELTE SI EHIPAMENTE: Masini unelte: Strunguri, freze, raboteze, masini gaurit, masini debitare in coordonate laser si water jet, masini injectat mase plastice, masini indoit. Aparate de sudura: Transformatoare, MIG-MAG, invertoare, WIG-TIG, taiere cu plasma, sudura in puncte. Sisteme de exaustare: Proiectare si executie. Sisteme de ridicat si stivuit: Motostivuitoare, electrostivuitoare, transpaleti, electropalane.

Ciorogarla ; Soseaua Bucuresti, Nr. 108 Producator
 • Sc. KOZ-Service Srl. este o companie privată, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, având ca obiect principal de activitate electroalimentare de siguranţă pe piaţa românească prin următoarele produse: - grupuri electrogene - unităţi de alimentare neîntreruptibile UPS - agregate mixte sudură – grup electrogen - turnuri de iluminat - generatoare (Mecc Alte). Întreruperea alimentării cu energie electrică poate produce pagube materiale şi poate periclita viaţa şi integritatea persoanelor. Sistemele de electroalimentare de siguranţă au ca scopuri majore: protejarea echipamentelor, respectiv a consumatorilor de energie electrică. Înalta calitate a produselor, promtitudinea la livrarea produselor şi ultimul dar nu cel din urmă preţul pe care îl oferim vă va bucura şi vă va atrage atenţia. Prin personalul tehnic şi comercial specializat putem oferi toată gama de servicii comerciale şi post vânzare, cum ar fi : livrare, instalare, punere în funcţiune, mentenanţă, service în garanţie şi post garanţie, livrări piese de schimb, instruire operatori.

Miercurea Ciuc Distribuitor
 • Cool Rentals este partenerul tau strategic in organizarea de evenimente, in zona de consultanta si implementare tehnica. Cool Rentals inseamna solutii eficiente si customizate pentru specificul evenimentului tau, inseamna tehnologie de ultima ora, la cele mai inalte standarde de calitate si o echipa de specialisti cu experienta. Portofoliul de produse Cool Rentals acopera toata gama de echipamente necesare organizarii unui eveniment: sisteme complete audio si video, indoor si outdoor, lumini, scenotehnica, echipamente electrice, solutii integrate de scena. Echipa noastra de profesionisti se afla in permanenta la dispozitia ta pentru a-ti oferi consultanta in configurarea rider-ului tehnic potrivit cu specificul si caracteristicile evenimentului tau si suport tehnic in procesul de implementare pe toata desfasurarea evenimentului. Echipamentele Cool Rentals sunt aliniate in permanenta la tehnologia de ultima ora si reprezinta de fiecare data cea mai buna solutie pentru specificul evenimentului tau. Serviciile Cool Rentals sunt proiectate sa atinga scopul evenimentului tau: echipamente de ultima generatie, consultanta oferita de specialisti cu experienta si, mai ales, implicare totala. Fie ca este vorba de o conferinta, de o lansare de produs sau de conceperea unui eveniment de inalta vizibilitate, echipa Cool Rentals garanteaza pentru reusita evenimentului. Portofoliul nostru de produse si servicii ne ajuta sa putem reactiona rapid si sa acoperim la nivel inalt toate solicitarile primite.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2012 fiind prezenta pe piata interna cat si externa, oferind servicii de calitate in domeniul pieselor de schimb al utilajelor de constructii si camioane. In decursul anilor, am reusit sa devenim unul dintre furnizorii importanti de piese de schimb pe piata. Din anul 2017 am intrat pe piata utilajelor agricole, comercializand tractoare si accesorii agricole. Colaborand cu parteneri interni si internationali, va putem asigura solutii rapide si sigure pentru a pune in miscare utilajul dumneavoastra. Clientii nostrii au posibilitatea de a alege piese originale, aftermarket, sau second hand.

Targu Mures Distribuitor
 • "CE Environment Technology Co., Ltd, founded 1998, mainly researches & developes, and produces ozone generator, which should be widely used in industry, commerce, agriculture etc, with two production bases, located seperately in Pingxiang and Guangzhou Currently CE's products, including air-cooled and water-cooled ozone generator, ozone output from 3g, 5g, 10g......, to 100g, to 2000g/h, are exported to Italy, Spain, Germany, US etc. more than 20 countries and regions. With the mission of ""making healthy life within an reach"", a CEa is committed to realizing the vision of ""the first brand in the environmental protection industry"". Except for products, like ozone generator, oxygen generator, diffusers, blower, we can also offer service for water, effluent treatment and air purification project, from design, build, to system operate. Mission To be a guarder for green earth Product Ozone generator, oxygen generator, tail gas destructor, fine bubble air diffuser, mbr, blower, dryer etc Product application Water treatment, effluent treatment, air purification Certificate 3C, CE, GB/T2001-2016 idt ISO24001:2015/ISO9001:2015 Warranty One year for whole machine; lifetime maintenance for project"

Pingxiang Import - Export
 • Tema Energy este unul dintre cei mai cunoscuti integratori de Data Centere. Solutiile la cheie furnizate de compania noastra sunt atat clasice (statice), cat si mobile. Cuprinzand cele 3 etape esentiale: consultanta si design -> implementarea eficienta a sistemelor utilizand cele mai noi tehnologii -> operarea si mentenanta echipamentelor, abordarea Tema Energy asigura o executie sistemica a salii de servere. Odata instalate echipamentele IT si comunicatiile, puteti porni Data Center-ul! Amenajarea la cheie a infrastructurii centrelor de date este o expertiza centrala a companiei noastre, acumulata in cei peste 12 ani de experienta si livrata de departamente dedicate fiecarui tip de sisteme si instalatii. Din punct de vedere al destinatiei si mobilitatii, Data Centerele sunt de 2 tipuri: Statice (DC) si Mobile (MDC).

Bucuresti Servicii
 • Prin ceea ce facem dorim ca soarele sa fie sursa dumneavoastra principala de energie. Am dezvoltait un concept pentru companiile din sectorul industrial si comercial, o solutie energetica pentru afaceri care sa le permita sa isi reduca costurile de operare cu o centrala fotovoltaica proprie. Te facem independent si cu costuri reduse la energia electrica.

Gherla Importator
 • Inchiriem generatoare mobile (tractabile) cu puteri intre 25kw - 80Kw in Bucuresti, Ilfov si judetele adiacente. Intervenim prompt 24h/zi chiar si la avarii. Contactati-ne pentru cea mai buna oferta ! Seriozitate si profesionalism.

Bucuresti Servicii
 • Oferim spre inchiriere in zona Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe generator de curent Pramac Deutz (grup electrogen) 42 KVA / 38KW tractabil. Superior din punctul de vedere al puterii celor de 20KVA, 25KVA, 30KVA sau chiar 40kVA. Dispune de prize trifazice de 63A, 32A si 220V. Suplimentar, prin panou conectat la priza de 63A sunt disponibile 2 prize x 32A si 2 x 16A plus inca 3 prize de 220V.

Bucuresti Servicii
 • S.C. Electric Group S.R.L. este o firma romaneasca cu capital integral privat fondata in anul 2001 care de la infiintare si pana in prezent a ramas un partener competitiv si profesionist pentru proiectele industriale si civile. Suntem prezenti in Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara pentru a oferi intreaga gama de produse si accesorii electrice precum si solutiile tehnice cele mai potrivite in functie de proiect.

Cluj Napoca Producator
 • In special, ne axam pe vanzarea uneltelor si sculelor de mana, scule electrice, unelte si accesorii pentru gradinarit pentru utilizarea industriala, profesionala si casnica. Avem o gama diversificata de peste 5000 de produse ale companiei Topex din care mai fac parte si brandurile: -Neo scule pentru utilizari intense, de calitate ridicata, cu aplicabilitate in special pentru atelierele auto -Graphite scule electrice pentru profesionisti -Verto scule electrice si accesorii alocate segmentului de mijloc; raport optimizat calitate / pret -Top Tools articole ieftine, adaptate segmentului hobby / casnic.

Floresti Distribuitor
 • Societatea comerciala Compact Sigma S.R.L. este infiintata in 1993. Este o societate cu capital privat 100%. Avem o experienta de peste 20 de ani pe piata in domeniul proiectarii si productiei de cazane de abur saturat, apa fierbinte si apa calda. La cererea clientului s-a practicat livrarea a la cheiea a centralelor termice, constand din proiectare, cu obtinerea avizului obligatoriu de instalare, instalarea / montarea si punere in functiune a acestora cu efectuarea reglajelor, probelor, a analizei noxelor si eliberarea buletinului de analiza si a declaratiei de punere in functiune conform prescriptiilor tehnice in vigoare.

Bucurest Producator
 • Ne ocupam cu vanzarea si inchirierea de utilaje de constructii si va oferim cele mai bune preturi de pe piata si in cel mai scurt timp. Suntem o firma cu dorinta de a face ceva pe piata romaneasca in domeniul utilajelor de constructii.

Craiova Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu proiectare, distributie, instalare, intretinere sisteme fotovoltaice OFFGRID cu invertoare conectate la retea 220V fara debitare curent in retea. Sistemul comuta automat la 220V cand puterea consumata depaseste 100% putere nominala invertor. Distribuim generatoare solare portabile 220V pentru irigatii si alte aplicatii care necesita 220V in locuri izolate. Generatoarele fotovoltaice sunt mobile pe 4 role si nu necesita cunostinte la instalare avand mufe rapide pentru panouri fotovoltaice. Site: www.sistemefotovoltaice.eu

Craiova Importator
 • Oferim service mentenanta, intretinere, reparatii grupuri electrogene diesel, generatoare de curent. Vindem si inchiriam echipamente, service si intretinere echipamente, cursuri si instruire tehnica pentru grupuri electrogene. Fabricile partenere IRMAS sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de productie. IRMAS - Brand Romanesc a fost infiintata in scopul de a produce si furniza grupuri electrogene diesel.

Bucuresti Importator
 • Irmas - Brand Romanesc infiintat cu scopul de a produce si furniza grupuri electrogene diesel, in productie standard sau customizate, in functie de fiecare aplicatie in parte. Grupurile electrogene GNS sunt proiectate pentru solutii de back-up energetic, cat si pentru productii de energie continua.

Bucuresti Importator
 • Atelier cercetare conversia energie pentru dezvoltarea de generatoare neconventionale de enetgie pentru dezvoltarea conceptului de Casa Energetic Activa in Romania. Reducerea consumului de energie conventionala este un deziderat in viitorul imediat. Generatoarele neconventionale cu functionare in    regim de rezonanta, permit acumularea de energie in sistemul de conversie si reducerea    energiei absorbite in sistem intru-un raport    de conversie numit COP    cu valoarea    cuprinsa intre 1 si 10 COP.... minim... teoretic....... putem ajunge pana la 1000 COP...... dar expermental nu depasim 100 COP. Pentru vizionarea acestor generatoare va rog sa acesati    programul: proiect Casa energetica, sau Casa energetic activa, sau pe Google folosind denumirea: inventator Alecu Ioan.

Motca Altul
 • Livram la comanda toata gama de grupuri electrogene trifazate pentru aplicatii de avarie sau ca sursa de alimentare/prime fabricate de producatori de renume: Pramac, SDMO, Himoinsa, Inmesol, Iveco Motors, UMEB, AGT cu motorizari Perkins, Deutz, Doosan, John Deere, Cummins, FPT Iveco, Ricardo, cu sau fara automatizare carcasat pentru exterior sau necarcasat pentru amplasare in interior, containerizat sau plasat pe skid. Configuratiile sunt personalizabile pana la cel mai mic detaliu in functie de solicitarea utilizatorului. La cerere executam instalarea/integrarea generatorului in instalatia existenta cu echipa de electricieni autorizati ANRE.

Bucuresti, Sector 2 Importator