Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1843 companii
 • Firma Exakta a fost infiintata in anul 1993 si are ca structura urmatoarele activitati: - table scolare si accesorii. Productie, distributie si montaj - scari interioare (lemn, metal, beton). Productie, distributie si montaj. - materiale izolatoare Distributie - case din lemn stratificat Distributie si montaj - grinzi stratificate din lemn Distributie - panouri masive din fag Distributie.

Baia Mare Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Targu Lapus, judetul Maramures. Cu un efectiv de 30 angajati, Hodor S.R.L produce o gama larga de: cherestea de fag si de brad pentru mobila si constructii. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Hodor S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Lapus Producator
 • Inca de la infiintare Lemrom S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 5 angajati, Lemrom S.R.L produce o gama larga de cherestea pentru tamplarie si mobila. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lemrom S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Producator
 • Mobilis S.R.L, a fost fondata in 1999 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 19 angajati, Mobilis S.R.L produce o gama larga de usi de interior din lemn, usi din HDF, comercializare plexi, plexiglas, policarbonat, thermopal, osb, resopal, melamina, blat, pal, pal melaminat, hdf, mdf, fagure de hartie, placaj, panel, vermiculit, dusumea, lambriu, produse forbo, foi de usi, fronturi de usi, usa antifoc, Masonite, pardoseli antistatice, pardoseli conductive, si materiale pentru industria publicitara: axpet, vivak, makrolon. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Mobilis S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Infiintata in anul 1994, Vasicos Center Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Vasicos Center S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca cherestea, prelucrarea lemnului, constructii civile. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vasicos Center S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vasicos Center S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Pitesti Producator
 • Infiintata in anul 1991, S.C. Somet S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Buzau, judetul Buzau. Compania S.C. Somet S.R.L. produce o gama larga de mobilier metalic, mobilier didactic, confectii metalice. Firma noastra are o echipa de 100 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta S.C. Somet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Producator
 • Pal Rom S.R.L a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Brad, judetul Hunedoara. Compania Pal Rom S.R.L produce o gama larga de cherestea, frize din fag, stejar si molid, rafturi. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Pal Rom S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brad Producator
 • Brio Pres S.R.L din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca distantiere pentru fier beton, dopuri pentru scaune, dibluri, distantiere pentru termopane. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Brio Pres S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. tel: 0723227569

Deva Producator
 • Infiintata in anul 1992, Hidromec S.A este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de confectii metalice pentru hale industriale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Hidromec S.A  este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Hidromec S.A este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Producator
 • Big-impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: policarbonat, lambriuri si pervaze din pvc. Compania are un efectiv de 15 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Big-impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Big-impex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Baia Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Astro Tsc Depart S.R.L. este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Firma Astro Tsc Depart S.R.L. are o echipa de 19 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de scari si schele din aluminiu. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Astro Tsc Depart S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Sprie Producator
 • Polnebo S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Baicoi, judetul Prahova. POLNEBO este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale, comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich, folii si membrane anticondens si pentru fundatii, jgheaburi si burlane cat si ferestre de mansarda. Compania are un efectiv de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Baicoi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Plastec S.R.L este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Plastec S.R.L produce o gama larga de produse injectate din mase plastice - distantiere pentru constructii, cale pentru geamuri termopan. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Plastec S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Producator
 • Suntem o companie ce ofera servicii de calitate pentru export. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri pentru dvs. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Tagama Srl. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de confectii metalice, garduri, porti, automatizari. Compania are un efectiv de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Modern Comartis 97 din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: prelucrari mecanice, produse feroase si neferaose, confectii metalice, piese sudate. Compania are un efectiv de 12 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Mecano-electric Service S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Mecano-electric Service S.R.L. este sa ofere produse de calitate precum: confectii metalice - cutii pentru electrice, confectii grele pentru hale industriale. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. In scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mecano-electric Service S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati la nr de telefon: 0745557557 sau 0752243532

Darmanesti Producator
 • Inca de la infiintare Metcon S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Metcon S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca lucrari de instalatii sanitare, electrice, gaze si comert cu materiale de constructii. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Metcon S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Metcon S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Adjud Servicii
 • Inca de la infiintare Sorocam S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de intretinere drumuri si poduri, materiale pentru drumuri, emulsie bituminosa. Compania are un efectiv de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. In cadrul companiei Sorocam S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 1991, Conti S.R.L. este situata in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: confectii metalice, garduri, structuri metalice, tamplarie aluminiu. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Conti S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Focsani Producator