Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1837 companii
 • Firma cu capital integral privat. Principala activitate este comercializarea materialelor de constructii en-gros si endetaile. Firma dispune de un numar de 5 depozite si magazine situate in Onesti si imprejurimi,cu care dorim sa venim in intimpinarea clientilor pentru rezolvarea nevoilor acestora.

Onesti Distribuitor
 • Firma Deha International produce usi de interior, usi celulare, usi din lemn, usi masiv. Producem spre vanzare en-gross tocuri si pervaze furniruite, fete si foi de usi furniruite. Gama de produse furniruite in 4 culori diferite: cires, nuc, stejar si fag. Producem si fronturi pentru mobila laminate PVC in diverse modele, dimensiuni si culori.

Bucuresti Producator
 • S.C. Tig-Rad System S.R.L. produce şi comercializează case din lemn, case de locuit, bungalouri, cabane, din grinzi chertate şi pe osatură, căsuţe şi mobilier de grădină, garaje, carporturi şi alte produse din molid. Detalii şi contact la: Tel - 0266-364688, Fax – 0266-365268, Mobil – 0744-547763, 0744391348, 0744645049, pagina web - www.tigrad.ro.

Gheorgheni Producator
 • Suntem o companie localizata in Beica de Jos, judetul Mures, infiintata in 1995. Compania noastra va pune la dispozitie sicrie si butoaie din stejar. Pretul butoaielor difera in functie de marimea acestora. Ele sunt intre 25 si 300L, pretul fiind intre 100 si 230 euro. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Beica De Jos Producator
 • SC VALCON ROOFS SRL Firma specializata pe distributia si montarea sistemelor de invelitori precum lindab, velux, tegola, tondach, bramac, rheizink, kme tecu etc. Firma Valcon Roofs este axata 100% in domeniul acoperisurilor.

Bucresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, activitatea principala a firmei a fost comertul cu imbracaminte si incaltaminte. Dupa anul 2002 am deschis primul magazin cu activitate de feronerie si matriale de constructii. Dezvoltarea pietei de constructii a fost si dezvoltarea firmei noastre, ca urmare suntem o firma cu depozit de materiale de constructii.

Ilia Importator
 • Societatea noastra produce obiecte din fier forjat la comanda, cu modelul adus de client sau propus de noi, tinand cont de caracteristicile spatiului care trebuie amenajat(interior sau exterior). Vindem si din stoc subansamble din fier forjat .

Constanta Producator
 • Firma este distribuitor unic al stabilizatorului de sol RBI-Grade 81 in Romania. Produsul reprezinta cea mai buna solutie pentru: intretinerea drumurilor actual pietruite, drumuri de exploatatie agricola, drumuri rurale, drumuri forestiere, alei in parcuri, aerodromuri sportive si utilitare. Tehnologia RBI reprezinta o alternativa MODERNA, mai IEFTINA si mai RAPIDA de realizare de infrastructura rutiera fata de solutiile clasice.

Iasi Distribuitor
 • Firma noastra distribuie tamplarie PVC Rehau Germania -5 ani garantie, porti de garaj rezidentiale si industriale galafuri, plase contra insectelor, jaluzele tigla metalica cu acoperire de roca naturala(acoperisuri) 50 ani garantie. Tamplarie PVC Rehau, porti de garaj rezidentiale si industriale galafuri, plase contra insectelor, jaluzele tigla metalica cu acoperire de roca naturala, actionari porti curte, glisante, culisante.

Calarasi Producator
 • Produsele pe care le importa si comercializeaza sunt: POLICARBONAT, ACCESORII POLICARBONAT, PLACI ACRILICE (PLEXI), PLACI CUTATE PVC. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si sunt distribuite intr-o serie de mari magazine de bricolaj, ca: Bricostore, Praktiker, Interhome, Orient etc. POLICARBONATUL pe care il comercializam este de 3 marimi: 1050 / 2000; 2100 / 3000; 2100 / 6000. Grosimile POLICARBONATULUI sunt de 4mm, 6mm, 10mm, 16mm. La cerere putem aduce si alte dimensiuni, sub forma unei comenzi speciale. Culorile disponibile la POLICARBONAT sunt: clar, bronz, fumuriu, albastru. PLACILE ACRILICE (PLEXI) sunt de 4 dimensiuni: 500 / 500; 500 / 1000; 1000 / 1000; 1000 / 2000. Culorile disponibile pentru PLACILE ACRILICE (PLEXI) sunt: clar si alb opal. PLACILE CUTATE PVC sunt disponibile in 2 dimensiuni: 1090 / 2000; 900 / 2000. PLACILE CUTATE PVC au 4 culori: clar, fumuriu, negru si albastru.

Bucuresti Import - Export
 • Compania PANBEX este specializata in cercetarea, dezvoltarea si aplicarea de materiale industriale de constructie. Experien�a valoroasa pe care o are echipa noastra ne permite sa luam parte la proiectele dvs. si confera o importanta deosebita efortului nostru. Produsele noastre sunt evaluate ca fiind eficiente si sigure, apreciate atat pe plan local cat si international. Noi credem ca PANBEX poate fi un bun partener pentru compania dvs., lucrand la fel de eficient precum arata si pozitia noastra in afaceri.

Cluj-napoca Import - Export
 • J. Thal buys & sells second hand portal framed re-locatable metal buildings for a variety of applications like: Animal Shelters, Auto Repair And Body Shops, Automobile Dealerships, Barn Constructions, Calving Sheds, Caravan Sheds, Cold Storage Buildings, Commodities Storage, Enclosed Rural Sheds, Equipment Storage, Exhibition Buildings, Factories, Farm Shelters, Farm Implements Building, Forestry and Nursery Centres, General Storage, Grain Storage, Hardware Store, Hay Barns, Hay Covers, Horse Barns, Light Industrial Storage, Machine Shops, Manufacturing Facilities, Metal Farm Buildings, Metal Storage Buildings, Mini-Storage Buildings, Pavilions, Pre-engineered Metal Buildings, Pre-fabricated Steel Buildings, Office Parks, Retail Centres, Riding Schools, Run-In Sheds, Stables, Steel Constructions, Stores and Shopping Centres, Repair and Maintenance Hangars, Workshops, Warehouses, from 100 sq metres to over 10.000 sq metres. Le J. Thal achete & vend une large palette de batiments metalliques comme: Batiment industriel, Batiments d'Impliment de ferme, Hangars agricoles modulables, Hangars pour ecuries, Hangars salles de jeux, hangars de velage, hangar rural inclus,Hangars pour machines agricoles, Hangars agricoles prefabriques, Stockage de grain, Hangars pour tracteurs, Hangars e paille, Hangars de rodage, ecuries, Granges de cheval, Construction en acier, Ateliers de construction mecanique, Batiments de Mini Stockage, Centres de sylviculture et de pepiniere, Batiments de taniere de volatile, Magasins de travail, Hangars ateliers, Hangars aerodromes, Hangar pour Habitation, Hangar Prefabrique, Hangar d'expedition, Hangars pour camions, Hangars classiques, Hangars pour garages, Hangars de caravane, Hangar d'enchere, Hangar d'entreposage au froid, Hangar metal, Hangar de marchandise, Hangars pour materiaux, Hangar Metallique de Rangement, Hangars d'exposition, Pavillon, Hangar professionnel, Hangars provisoires, Hangar en acier, Hangar de magasin & salle d'exposition, Service de peinture des vehicules, ateliers de carrosserie, Hangar metallique, Hangars de production, Magasins de soudure, Stockage general, Hangars de stockage, Hangars modulaires, Hangar debarras, Hangar de reparation et d'entretien, Hangars aviation, La boule foletre l'arene, Hangars centre de loisirs, Hangar pour tennis, Pavillons de parc et de recreation, Hangar multiservices, Hangars pour piscines, Hangars d'equitation, Hangar de formation, Hangars e bateaux, Hangars maritimes, Hangars pour restauration, Gymnases, Arenes de sports, Centres d'evenement, patinoire de patinage, patinoire d'hockey de glace, cour de basket-ball d'interieur, batiments en acier Pre machines, Usines, Squelette Metallique, Tentes Industriel, Toitures, Depet de materiel, etc.

Berlin Altul
 • Firma este specializata in prelucrarea bruta a lemnului de esenta rasinoasa, cu personal specializat si cu experienta in domeniu. Prelucrez orice sortiment la cerea cumparatorului si la dimensiunile dorite de acesta. Exemplu de sortimente: Scandura dimensionata de diferite grosimi, dulap, grinda, etc. Caut cumparatori si pentru paleti din lemn. Acestia vor fi confectinati pe dimensiuni la cererea cumparatorului cu preturi negociabile.

Nereju Producator
 • SC SANVEL IMPEX SRL, Aleea Detunata, nr. 1-3, Cluj-Napoca, Cluj. Capitalul de imagine face diferenta intr-un domeniu care in ultimii ani a cunoscut o sensibila dezvoltare in Romania si anume: piata materialelor de constructii, piata pe care firma noastra activeaza de mai bine de 10 ani. Anii de experinta s-au constituit ca o baza extrem de solida, avand in vedere dezvoltarea firmei in acest interval. Am parcurs etapele dezvoltarii in mod gradual, extinderea fiind continua, dar structurata pe nivele de optimizare profesionale. In tot acest rastimp principalul nostru scop a fost acela de creare si mentinere a unei imagini care sa ne permita o cat mai buna comunicare nu doar cu potentialii clienti, ci si cu ceilalti actori de pe piata. Pentru realizarea acestui deziderat nu am facut niciodata rabat de calitate si ne-am tratat partenerii de afaceri, fie ei furnizori sau clienti cu seriozitate, promptitudine si corectitudine. Printre clientii nostri directi se numara firme de constructii, precum SC Build Corp SRL (Iulius Mall), SC Transilvania Constructii SA Cluj-Napoca, SC CH Transbeton Cluj-Napoca SRL, SC Constructii Miniere Petrosani SA, SC Intreprinderea de Montaj si Instalatii SA Baia Mare dar si firme producatoare (plasa de gard, plasa sudata, plasa Rabitz) si distribuitoare (otel-beton) precum SC Metalicplas Distribution SRL, SC Comat Harghita SA, carora le asiguram o mare parte din necesarul de otel-beton, sarma zincata si neagra pentru productie.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Omega Rom Trade ofera: -  broaste, yale si cilindri de inalta securitate, silduri blindate, amortizoare inchidere usa, broaste cu cartela pentru hoteluri, zavoare si yale electromagnetice, interfoane, videointerfoane; -  automatizari si accesorii pentru porti batante si glisante, import Italia; -  usi pentru vile, import Italia, usi metalice, la comanda pentru apartamente, echipate cu incuietori de inalta siguranta, usi din lemn pentru interior Porta Polonia si usi rezistente la foc Ninz Italia; -  seifuri, cutii de valori, cutii pentru chei, incuietori de inalta securitate, cutii postale marca Omega si Rottner, toate la pret de producator/importator; -Palane electrice/manuale, tirfoare, carucioare, cleme de grinda, trolii electrice/manuale, sufe-toate sub marca Omega si Brano la cel mai mic pret din piata producator/importator. CAUTAM DISTRIBUITORI IN TOATA TARA! http://www.omegarom.ro

Bucuresti Producator
 • Grupul LR Etanco Franta este producator European de sisteme de fixare si etansare pentru izolatii, inchideri, fatade, acoperisuri, dibluri, sisteme de siguranta, scule si accesori santier. Peste 100.000 de repere in gama de fabricatie, 5 centre de productie in Europa, peste 50 de ani de experienta in sisteme de fixare pentru constructii industriale si civile.

Bucuresti Producator
 • Importator exclusiv pentru produse speciale pentru constructii marca Compaktuna, Dry products, Everfast Species, Biosal. Solutii unice pentru probleme de hidroizolatii, betoane de inalta calitate, pardoseli, etc.

Miercurea Ciuc Import - Export
 • Ispal S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Suceava, judetul Suceava. ISPAL dealer zonal EGGER Austria. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pal melaminat, pal brut, mdf, accesorii pentru mobilier (manere, blaturi de lucru, de masa, rotite de mobilier, opritori usi, dispozitive culisare). Firma noastra are un personal de 47 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Suceava Distribuitor
 • Suntem reprezentanta firmei italiene: SIRCA - lacuri poliuretanice, nitro, pentru exterior, pe baza de apa, coloranti concentrati, baituri; DURANTE&VIVAN - adezivi, chituri; IWATA- pompe si pistoale de pulverizat, accesorii; BORMA-materiale de retus, chituri; ABRATECK - hartie abraziva.

Satu Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Midars Com Casa S.R.L este situata in Bucuresti. Compania Midars Com Casa S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii, plafoane, profile pentru placi, polistiren, vata, materiale pentru hidroizolatii. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Midars Com Casa S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor