Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1842 companii
 • Importator exclusiv pentru produse speciale pentru constructii marca Compaktuna, Dry products, Everfast Species, Biosal. Solutii unice pentru probleme de hidroizolatii, betoane de inalta calitate, pardoseli, etc.

Miercurea Ciuc Import - Export
 • Ispal S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Suceava, judetul Suceava. ISPAL dealer zonal EGGER Austria. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pal melaminat, pal brut, mdf, accesorii pentru mobilier (manere, blaturi de lucru, de masa, rotite de mobilier, opritori usi, dispozitive culisare). Firma noastra are un personal de 47 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Suceava Distribuitor
 • Suntem reprezentanta firmei italiene: SIRCA - lacuri poliuretanice, nitro, pentru exterior, pe baza de apa, coloranti concentrati, baituri; DURANTE&VIVAN - adezivi, chituri; IWATA- pompe si pistoale de pulverizat, accesorii; BORMA-materiale de retus, chituri; ABRATECK - hartie abraziva.

Satu Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Midars Com Casa S.R.L este situata in Bucuresti. Compania Midars Com Casa S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii, plafoane, profile pentru placi, polistiren, vata, materiale pentru hidroizolatii. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Midars Com Casa S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania R/E/A/D/ International S.R.L comercializeaza o gama completa de PRODUSE INTUMESCENTE - produse ce protejeaza metalul, betonul, cablurile, etc. impotriva focului. Produsele au Agrement European si pe piata din Romania, suntem reprezentanti exclusivi ai producatorului spaniol. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania atat in comercializarea produselor intumescente, cat si in aplicarea lor, cu persoanal autorizat. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Si pentru ca R/E/A/D/ International S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. R/E/A/D/ International S.R.L a fost infiintata in anul 2000, in Bucuresti.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1993, Dara Impex '94 S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Dara Impex '94 S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca solutii ignifuge colorate si incolore. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Dara Impex '94 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Dara Impex '94 S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1992, Kinda Trading Company Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Kinda Trading Company S.R.L. comercializeaza o gama larga de accesorii topografice, trepiede din aluminiu si lemn, stadii pliabile, telescopice, prisme, jaloane pentru prisme, telemetre. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Kinda Trading Company S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Kinda Trading Company S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Importa si comercializeaza  materiale speciale de constructii(tara de provenienta Grecia): mortare hidroizolante de perie (pentru rezervoare de beton, subsoluri, piscine, bai), materiale pentru betoane amprentate , vopseluri elastomere pentru terenuri de tenis,rasini si aditivi pentru mortare( rasini de aderenta si rasini de elastificare). In cazul pardoselilor decorative si a terenurilor de tenis executam si punerea in opera a materialelor .

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Cluj-napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1994. Compania Novator Constructii S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii recuperabile, tevi din otel pentru constructii. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Novator Constructii S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Sc Barrisol Romania Srl a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti, str. Oastei 49-51, sector 1, 0723203056 tel.021/314.38.97, fax 315.56.06 Firma S.C. Barrisol Romania S.R.L. are o vasta experienta in efectuarea de amenajari interioare (plafoane si pereti extensibili) aplicabile in spatii publice interioare, comerciale, birouri, locuinte particulare, hoteluri, piscine, sali de sport, saloane de coafura, laboratoare medicale, materiale pentru exterior, materiale printate sau cu rol acustic, piese de iluminat sau mobilier. Materialele Barrisol sunt recomandate spatiilor reprezentative, cu un puternic rol in strategia de promovare si sustinere a unei imagini sau spatiilor a caror destinatie impune folosirea unor finisaje speciale. Rezistent la mediu salin, clorinat, la majoritatea vaporilor de gaze si insensibil la radiatii. Antistatic, antifungic, Foarte usor (200 gr/m.p.)! Montaj specializat. Instalare rapida, curata si uscata. Durata lunga de viata! Garantie 10 ani. Non-toxic (in conformitate cu standardele europene şi internaţionale).

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Tehno Plus S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale pentru hidroizolatii - pluritec, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Tehno Plus S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sfantu Gheorghe Distribuitor
 • Producator direct de plasa de sarma, cuie. Preturi exceptionale. Calitate. Sediul firmei este in Localitatea Lazaresti, judetul Gorj, puncte de desfacere Tg-Jiu, jud.Gorj si Timisoara, jud.Timis.

Timisoara Producator
 • Tabla cutata,tabla tip tigla(tigla metalica) ancadramente tinichigerie industriala, panouri sandwich termoizolante, sisteme pluviale. Pentru alte informatii contactatine la tel 0744777091, fax 249532 VIZITATI WWW.UNIMETAL.NET

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in  anul 1992 si este situata in Suseni, judetul Harghita. Ceea ce isi propune firma S.C. Simacom S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca exploatarea si prelucrarea lemnului, comercializare material lemnos (cherestea, grinzi). Compania noastra are un personal de28 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca S.C. Simacom S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Suseni Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Zalau, judetul Salaj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse din metal, import de tabla zincata, decapata, neagra, tevi rectangulare, patrate, rotunde, tevi pentru constructii, produse metalo-chimice. Compania are un efectiv de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Comat Salaj S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Zalau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Mondosilva S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 100 angajati, firma noastra efectueaza servicii de exploatari forestiere, drumuri forestiere, prelucrare primara a lemnului, cherestea, scanduri, semifabricate din lemn, panouri de diferite dimensiuni. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mondosilva S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Roman Servicii
 • Baum Cas Fibres este prezenta pe piata Romaneasca de 9 ani, dovedind de fiecare data calitatea produselor si a serviciilor oferite catre clientii sai. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Carocaz S.R.L. din Slatina, judetul Olt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 150 angajati, Carocaz S.R.L. produce o gama larga de: polistiren expandat, mortar uscat. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. In cadrul companiei Carocaz S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Carocaz S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Slatina Producator
 • Infiintata in anul 1994, Danto Construct S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de cherestea, scanduri, butuci pentru constructii si mobila. Compania are un efectiv de 60 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Danto Construct S.R.L.    este promovata    o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Piatra Neamt Producator
 • Firma Exakta a fost infiintata in anul 1993 si are ca structura urmatoarele activitati: - table scolare si accesorii. Productie, distributie si montaj - scari interioare (lemn, metal, beton). Productie, distributie si montaj. - materiale izolatoare Distributie - case din lemn stratificat Distributie si montaj - grinzi stratificate din lemn Distributie - panouri masive din fag Distributie.

Baia Mare Producator