Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale din Lemn - Materiale de Constructii: 697 companii
 • Sc Tehnoforest Srl Baia Mare are in programul de productie si comercializare, urmatoarele: busteni diverse specii, cherestele, traverse CF impregnate si neimpregnate, carbune din lemn, executa prestari servicii de exploatari forestiere.

Baia Mare Producator
 • Lux Construct produce si comercializeaza o gama diversificata de material lemnos pentru constructii: cherestea, rigle, sipci, grinzi, lambriuri, dusumele. De asemenea producem parchet clasic si artistic intr-o gama larga de modele. Comercializam polistiren, tuburi beton, elemente fundatii, boltari, lemn de foc.

Reghin Producator
 • Compania noastra are sediul principal in UK., Anglia, in Romania sediul firmei este in Constanta cu fabrici la Piatra-Neamt si Bacau. Domeniul de activitate al consortiului LYNE MANAGEMENT INVESTING GRUP UK ,din care face parte si compania FURNITURE LYNE PRODUCTION UK il reprezinta investitiile in diverse domenii, petrol, asigurari, industria metalurgica , energetica si industria lemnului. Principala activitate este productia mobilei, de design, stil si materiale diverse. Detinem 2 magazine cu expozitie si vanzare, in Constanta si Piatra-Neamt. Mobila se realizeaza ,in principal, la comanda clientului, pe design propriu sau propus. Mobila realizata pentru diverse expozitii si targuri nationale si internationale ,ne recomanda    cei mai buni in domeniul calitatii si pretului. Sloganul nostru - "fii destept, alege confort"-atat financiar cat si modern.

Ovidiu Producator
 • Compania Calcarul SA isi propune sa fie perceputa ca un partener credibil si competitiv in realizarea si furnizarea produselor si serviciilor aferente domeniilor de activitate pe care le administreaza. Avand la baza o existenta de peste 100 ani, firma s-a remarcat in ultimii 10 ani printr-o identitate noua, o orientare manageriala moderna, axata pe piata si pe satisfacerea necesitatilor, exigentelor si asteptarilor clientilor. Firma si-a extins sfera de activitate, administrand in acest moment un portofoliu structurat pe 4 domenii de afaceri, astfel: activitate miniera, prelucrarea lemnului, activitate de transport si servicii conexe. NOU !!! Incepand cu luna Mai 2008, SC Calcarul SA a cumparat societatea Doxar Grup SRL Gura Humorului,astfel intreaga activitate de prelucrare a lemnului a fost transferata la Gura Humorului. Pentru detalii vezi www.doxargrup.ro.

Pojorata Distribuitor
 • Firma noastra poate asigura achizitia de cherestea,uscare cherestea in uscatoare NYLE - made in USA, paletizare si expediere. Asiguram servicii de inalt nivel profesional. Garantam seriozitate maxima!

Arges Servicii
 • S.C. VADAN srl, este o companie de clasa mijlocie, care are principal obiect de activiate, comecializarea de materii prime si materiale pentru industria mobilierului din pal melaminat. Cu potential uman profesionist, in pas cu cerintele actuale impuse de STILUL modern, accesorizat pe masura compania noastra, are ca prinicipal obiectiv "PASIUNEA PENTRU VIITOR".

Bucuresti Servicii
 • Companie privata transformata din fostul combinat de prelucrarea lemnului din Dr. Tr. Severin. Realizeaza placaje speciale din lemn destinate carosarilor de camioane, dube, furgonete cat si panourilor cofraj pentru constructii cu rezistente foarte mari la umiditate.

Dr. Tr. Severin Producator
 • Suntem o firma noua in domeniul prelucrarii lemnului si dorim sa ne facem o piata de desfacere noua in romania dar si in europa. Suntem o echipa tanara dornica de afirmare din brasov. Asteptam propuneri din toata tara.

Brasov Distribuitor
 • Exploateaza si prelucreaza masa lemnoasa in special rasinoase din zona de nord a maramuresului si din zona ramnicu valcea. In prezent exportam cherestea rasinoase in special molid in Grecia. Si avem colaboratori interni la care vindem lemn rotund si cherestea.

Baia Mare Producator
 • Debitare material lemnos- producem lunar 150-200 mc cherestea. avem 8 angajati. Dispunem de un depozit de cherestea in Drobeta Turnu Severin unde valorificam 100mc/lunar, iar restul valorificam in Alba Iulia.

Ighiu Producator
 • Companie specializata in intocmirea de proiecte de finantare cu fonduri UE, studii de fezabilitate, constructii civile si industriale si comercializarea produselor din lemn pentru constructii. Va asteptam.

Suceava Producator
 • Vanzare usi interior din mdf(proveninta Cehia, prelucrare Brasov) pline, cu decupaje, cu picturi, rezistente la foc, usi de exterior metalice si din lemn, usi pentru apartament si usi pentru case si vile, de garaj.

Constanta Distribuitor
 • Firma Sc Imperio Trade Ltd Srl infiintata in anul 1995 in Sighetu-Marmatiei comercializeaza materiale de constructii si material lemnos din rasinoase. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sighetu-Marmatiei Servicii
 • Societate cu experienta in domeniul materialelor lemnoase de diverse specii, in ceea ce priveste productia de cherestea si semifabricate, export in tari din UE si Orient. Exportam in principal cherestea din lemn de brad, molid, plop, stejar, fag, cires, castan.

Galati Import - Export
 • Suntem o firma specializata in executia de porti, garduri din lemn. Oferim consultatie cu privire la tipul de gard, poarta, automatizarile care s-ar potrivi cel mai bine in cazul in care va doriti. Va asteptam.

Cluj Napoca Servicii
 • Adjan.ro: Constructii civile si industriale Firma noastra este recunoscuta pe plan national prin calitatea constructiei caselor din lemn dispunand de tehnologie de ultima generatie si personal calificat. Casele din lemn ofera un confort sporit, mentine o caldura constanta in interior si cel mai important sunt mult mai ieftine decat solutia bazata pe caramida/BCA. S.C. Adjan Com S.R.L. a executat numeroase lucrari de-a lungul perioadei de activitate, calitatea acestora fiind asigurata de o buna dotare tehnica si de performantele profesionale demonstrate de personalul societatii. Baza tehnico - materiala a fost constituita in scopul executarii unei game variate de lucrari, cum ar fi: - constructii civile si industriale; - lucrari de reparatii si intretinere a constructiilor; - lucrari de montaj, reparatii si intretinere poduri, podete, viaducte; - lucrari de intretinere si refactie linii CF in executie manuala; - lucrari de protectie anticoroziva a elementelor si ansamblelor metalice; - lucrari de defrisare si decolmatare in zona caii ferate. Contactati-ne: http://www.adjan.ro

Craiova Altul
 • Companie tanara si dinamica, infiintata in 2006, cu preocuparea principala constructii pentru locuit nepoluante, independente termic, sau cu consumuri energetice minime. Colaboreaza cu firme si organizatii din Belgia pentru dezvoltarea conceptului de casa pasiva.

Pucioasa Producator
 • Firma noastra, Brick & Wood Construct din Bucuresti ofera servicii in constructii. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite de catre firma noastra va rugam sa ne contactati. Va multumim.

Bucuresti Servicii
 • SC Startom 2000 srl este o companie infiintata in 2001 . Obiecte de activitate: - exploatare forestiera - comert produse comercializate: - busteni din lemn diferite esente(fag, stejar, paltin, carpen, cer) - parchet din lemn masiv - elemente pentru paleti - lemn de foc

Tomesti Servicii
 • Livram in Romania marfa din R. Moldova la preturi convenabile, omologata pe piata U.E: caramida, cheramzit, confectii de fier-beton, parchet, cherestea din Russia, Ucraina etc. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati.

Chisianu Import - Export