Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale din Lemn - Materiale de Constructii: 688 companii
 • Suntem o societate comerciala din Bucuresti,cu 4 angajati, iar sloganul nostru este seriozitate maxima. Vindem cherestea rasinoase pentru constructii civile si industriale, dar si diferite comenzi atipice de grinzi rasinoase de diferite dimensiuni cu lungime de maxim 6 m.

Bucuresti Altul
 • Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de mase lemnoase (cherestele, peleti lemn, lemne de foc paletizate, etc). Suntem specializati in exportul si intermedierea tuturor produselor din lemn.

Bacau Import - Export
 • We are a manufacturer and exporter with all kinds of bearing products, the brief introduction as following: Ball Bearing:Deep Groove Ball Bearing, Angular Contact Ball Bearing,Double Row self-aligning Ball Bearing,Single-Direction Thrust Ball Bearing,Double Row Angular Contact Ball Bearing,Double-deep Groove Ball Bearing,Thrust Ball Bearing. Roller Bearing:Cylindrical Roller Bearing, Needle Roller Bearing,,Inch(Metric)Taper Roller Bearing,,Thrust Roller Bearing, Spherical Roller Bearing. Other Bearing:Knuckle Bearing, Unit Bearing,Clutch Release Bearing, Adapter Sleeves Agricultural Bearing,Hub Bearing. The brand we can supply the NTN, SKF, FAG, NSK, HRB, ZWZ, LYC etc.. You may visit our website www.eathubearing.com to know more information about us. If you think we have advantage to supply you required products, please contact us, we will do our utmost for you. Hope we can do something for you and your esteemed company in China.

Linqing Import - Export
 • Buna ziua! Suntem o firma producatoare din Harghita produsele noastre sunt case lemn din grinzi masivi cu dublu nut si fader,case de vacanta, case de tip sendvici, lambriuri, dusumea, toate dupa cerintele clientului. Cu mult respect: Bartalis Attila & Edit

Ciumani Producator
 • Executam dupa proiectul clientului constructii din lemn incepand cu casute de gradina, foisoare sau balansoare pana la case de vacanta. Pentru oferta de pret informativa este deajuns si o schita de proiect.

Bistrita Producator
 • Firma noastra este situata la 50 km de Vatra Dornei pe valea Bistritei, avem experienta in exploatarea lemnului, un atelier debitare lemn, tamplarie, productie paleti, utilaje pentru exploatari forestiere. Va putem oferi o gama larga de preoduse si semifabricate din lemn. Un personal dinamic si calificat sta la dispozitia dvs. pentru a onora toate comenzile la timp si la o calitate superioara. Daca v-ati propus sa intrati in colaborare cu o firma care va poate oferi produsele de care aveti nevoie, fara a va lovi de intermediari, nu ezitati sa ne contactati chiar acum.

Brosteni Producator
 • Societate infiintata in 1998; obiectul principal de activitate - exploatare forestiera; vanzari de material lemnos din speciile tei, plop, stejar, frasin, carpen, cires, nuc ca busteni sau cherestea la dimensiunile specificate de beneficiar.

Gadinti Producator
 • Produsele societatii noastre sunt case de vacanta, case lemn din grizi cu dublu nut si feder, lambriu, dusumea, case tip Canadian, semifabricate, toate cu calitate. Cautam cumparatori seriosi. Cu mult respect: Bartalis Attila.

Ciumani Producator
 • Firma Deha International produce usi de interior, usi celulare, usi din lemn, usi masiv. Producem spre vanzare en-gross tocuri si pervaze furniruite, fete si foi de usi furniruite. Gama de produse furniruite in 4 culori diferite: cires, nuc, stejar si fag. Producem si fronturi pentru mobila laminate PVC in diverse modele, dimensiuni si culori.

Bucuresti Producator
 • S.C. Tig-Rad System S.R.L. produce şi comercializează case din lemn, case de locuit, bungalouri, cabane, din grinzi chertate şi pe osatură, căsuţe şi mobilier de grădină, garaje, carporturi şi alte produse din molid. Detalii şi contact la: Tel - 0266-364688, Fax – 0266-365268, Mobil – 0744-547763, 0744391348, 0744645049, pagina web - www.tigrad.ro.

Gheorgheni Producator
 • Suntem o companie localizata in Beica de Jos, judetul Mures, infiintata in 1995. Compania noastra va pune la dispozitie sicrie si butoaie din stejar. Pretul butoaielor difera in functie de marimea acestora. Ele sunt intre 25 si 300L, pretul fiind intre 100 si 230 euro. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Beica De Jos Producator
 • Firma este specializata in prelucrarea bruta a lemnului de esenta rasinoasa, cu personal specializat si cu experienta in domeniu. Prelucrez orice sortiment la cerea cumparatorului si la dimensiunile dorite de acesta. Exemplu de sortimente: Scandura dimensionata de diferite grosimi, dulap, grinda, etc. Caut cumparatori si pentru paleti din lemn. Acestia vor fi confectinati pe dimensiuni la cererea cumparatorului cu preturi negociabile.

Nereju Producator
 • Ispal S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Suceava, judetul Suceava. ISPAL dealer zonal EGGER Austria. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pal melaminat, pal brut, mdf, accesorii pentru mobilier (manere, blaturi de lucru, de masa, rotite de mobilier, opritori usi, dispozitive culisare). Firma noastra are un personal de 47 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Suceava Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in  anul 1992 si este situata in Suseni, judetul Harghita. Ceea ce isi propune firma S.C. Simacom S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca exploatarea si prelucrarea lemnului, comercializare material lemnos (cherestea, grinzi). Compania noastra are un personal de28 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca S.C. Simacom S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Suseni Producator
 • Infiintata in anul 1998, Mondosilva S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 100 angajati, firma noastra efectueaza servicii de exploatari forestiere, drumuri forestiere, prelucrare primara a lemnului, cherestea, scanduri, semifabricate din lemn, panouri de diferite dimensiuni. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mondosilva S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Roman Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Danto Construct S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de cherestea, scanduri, butuci pentru constructii si mobila. Compania are un efectiv de 60 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Danto Construct S.R.L.    este promovata    o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Piatra Neamt Producator
 • Firma Exakta a fost infiintata in anul 1993 si are ca structura urmatoarele activitati: - table scolare si accesorii. Productie, distributie si montaj - scari interioare (lemn, metal, beton). Productie, distributie si montaj. - materiale izolatoare Distributie - case din lemn stratificat Distributie si montaj - grinzi stratificate din lemn Distributie - panouri masive din fag Distributie.

Baia Mare Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Targu Lapus, judetul Maramures. Cu un efectiv de 30 angajati, Hodor S.R.L produce o gama larga de: cherestea de fag si de brad pentru mobila si constructii. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Hodor S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Lapus Producator
 • Inca de la infiintare Lemrom S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 5 angajati, Lemrom S.R.L produce o gama larga de cherestea pentru tamplarie si mobila. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lemrom S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Producator
 • Infiintata in anul 1994, Vasicos Center Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Vasicos Center S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca cherestea, prelucrarea lemnului, constructii civile. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vasicos Center S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vasicos Center S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Pitesti Producator