Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale din Lemn - Materiale de Constructii: 689 companii
  • Infiintata in anul 1994, Vasicos Center Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Vasicos Center S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca cherestea, prelucrarea lemnului, constructii civile. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vasicos Center S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vasicos Center S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Pitesti Producator
  • Pal Rom S.R.L a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Brad, judetul Hunedoara. Compania Pal Rom S.R.L produce o gama larga de cherestea, frize din fag, stejar si molid, rafturi. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Pal Rom S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brad Producator
  • Suntem o companie ce ofera servicii de calitate pentru export. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri pentru dvs. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
  • S.C. Glulam S.A. este lider în România în producția lemnului lamelat încleiat și panouri termoizolante cu fețe nemetalice. Compania desfășoară următoarele activități: -producție și comercializare elemente și structuri din lemn lamelat încleiat (glulam); -producție și comerializare panouri termoizolante Glupan cu fețe nemetalice pentru închideri exterioare și compartimentări interioare; -proiectare structuri de rezistență: construcții civile și industriale, agrozootehnice, săli de sport, piscine, magazine și centre comerciale,biserici, poduri auto și pietonale. Fabrica Glulam este situată în comuna Ulmi, incinta Sagricom, la 5 km de Târgoviște, județul Dâmbovița. Cu o lungime de 180 metri, deschidere 25 metri și înălțime de 8 metri, Glulam S.A. reprezintă cea mai mare fabrică de profil din România. Structura fabricii este realizată în întregime din lemn lamelat încleiat iar închiderile sunt realizate cu panouri termoizolante cu fețe nemetalice Glupan. Glulam S.A. oferă soluții complete în construcții pentru structuri la roșu. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați site-ul nostru: www.glulam.ro, sau să ne contactați pe e-mail.

Ulmi Producator
  • Suntem o companie localizata in Sebis, judetul Arad, si infiintata in anul 1995. Compania M.V. Forest Co. S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca exploatari forestiere - vanzare atat lemn brut, cat si vanzare cherestea si semifabricate de diferite esente. Firma noastra are un personal de 25 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma M.V. Forest Co. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania M.V. Forest Co. S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sebis Servicii
  • Experienta incepand cu producerea si montarea tamplariei din aluminiu si PVC, si din 2005 cu lemnul stratificat din diferite esente autohtone sau exotice cu o paleta de culori variata conform catalog Sikkens.

Bucuresti Producator
  • Inca de la infiintare Niraj Ace-brad Prod S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 130 angajati, Niraj Ace-brad Prod S.R.L. produce o gama larga de: cherestea, lemn constructii, articole de bucatarie, frize, parchete, lambriu şi dusumea. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Niraj Ace-brad Prod S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Eremitu Producator
  • SC Rezkozan Impex SRL este o societate cu traditie in prelucrarea si comercializarea lemnului, bazandu-se, la infiintare, pe premisa de a oferi cherestea de calitate si servicii la preturi competitive. Pana in prezent ne-am ridicat la aceste standarde, putand oferi cherestea corespunzand celor mai exigente conditii de calitate in intreaga lume. Compania noastra este o companie privata, cu capital strain, situata in partea sud rasariteana a Romaniei, in orasul maritim Constanta, capacitatea noastra de export anuala fiind de 50 000 mc cherestea. In decursul anilor, societatea a cunoscut o continua dezvoltare, astfel ca in prezent avem in componenta o fabrica de cherestea ce are ca obiect de activitate industializarea lemnului cu cel mai inalt grad de valorificare. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Import - Export
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Sacele, judetul Brasov. Cu un efectiv de 7 angajati, Laprom Trading S.R.L. comercializeaza o gama larga de placaje pe baza de lemn, PFL, dusumea si lambriu pentru amenajari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sacele Distribuitor