Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Depozitare, Mutare & Relocare - Transport: 1146 companii
  • Infiintata in anul 1994, West Eurotrans S.R.L. este situata in Pecica, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, West Eurotrans S.R.L. presteaza servicii de transport international de marfuri generale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Lagoudakis Romania S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Lagoudakis Romania S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: transport intern si international, manipulare, trasbordare, depzitare marfuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania si Europa de Vest         Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Tws Logistic Romania a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: www.twsonline.it Tel.: 0720541857

  • Comagro Vest S.A. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand peste 20 angajati, firma noastra comercializeaza si transporta o gama larga de cereale; Efectuam, deasemenea, transport de marfuri generale. Incepind cu anul 2005 am inceput comercializare de utilaje agicole; Produseloe introduse recent pe piata sunt uscatoarele mobile de cereale, perfect adaptate dimensiunilor si necesitatii fermelor romanesti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport marfuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Sali Import-export S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service auto si transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.