Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Depozitare, Mutare & Relocare - Transport: 1146 companii
 • Firma ofera servicii de transport de marfuri aerian si maritim. Agent Cargo pentru Delta Airlines, LOT, China Airlines, Qatar Airways, Swiss World Cargo, Turkish Airlines, El-Al, Blue Air, Saudi Cargo Airlines, Fly Dubai, TAP Portugal, Maersk Line, Seago Line etc. Serviciu transport maritim FCL/ LCL. Transport efecte personale in regim aerian si maritim. Transport aerian de animale vii. Custi IATA pentru transport caini si pisici vii. Asistenta IATA Live Animals Regulation pentru orice animal viu. Transport lichide cu flexitank-uri in containere 20'DV. Membri ai ALFA Logisitics Network pentru Romania.

 • Firma ofera servicii de transport intern si international de marfuri generale, transport agabaritc, transport ADR, transport Frigo. Suntem o companie care doreste sa se afirme prin seriozitate, promtitudine si nu in ultimul rand flexibilitate. Preturile pe care le oferim sunt competitive. Calitatea serviciilor noastre se reflecta in clientii mari cu care colaboram.

 • Seriozitate, punctualitate, rapiditate! Ai nevoie de marfa urgent si in siguranta? Pe noi poti conta! Ai nevoie sa trimiti marfa urgent? Pe noi poti conta! Masini dispuse in intreaga Europa pentru tine.

 • Mai mult de 90% dintre clienţii noştri ne-au dat calificativul de „Excelent" sau „Bine" pentru întreaga calitate a serviciilor. Există multe motive. În cele ce urmează, vi se vor prezenta unele dintre motivele cheie pentru care ar trebui să luaţi în considerare parteneriatul cu Stoccargo. Veţi vedea cum este apreciat serviciul nostru şi cât de valoros îl consideră clienţii noştri actuali. În permanenţă, clienţii noştri ne recomandă prietenilor, colegilor şi partenerilor lor de afaceri. Numărul de clienţi care ni s-a alăturat prin recomandare a crescut continuu de-a lungul anilor. Asta demonstrează că aceşti clienţi actuali sunt foarte mulţumiţi de serviciile noastre. Prin devotamentul nostru continuăm să oferim servicii de distribuţie şi transport de calitate, precum şi asistenţă excelentă pentru clienţi, de la sediile din Bucureşti şi de la sucursalele noastre din Bucureşti, România şi Antwerp - Belgia. Echipa noastră profesionistă, de management, are experienţă de afaceri şi expertiză în domeniu de peste 10 ani, în ceea ce priveşte transportul, logistica şi managementul lanţului logistic pentru o varietate mare de organizaţii de pe pieţele româneşti şi din Europa. Cel de-al patrulea motiv principal pentru care ar trebui să lucraţi cu noi este personalul de înaltă calitate pe care îl angajăm şi procesul nostru superior. Fiecare membru al personalului nostru a fost selectat în baza experienţei sale în industrie. Membrii personalului nostru sunt dedicaţi companiei şi respectă filozofia noastră orientată către client. Aceste standarde şi experienţa managerilor noştri garantează rezultate extraordinare şi ne permit să ne servim mai bine clienţii, din punct de vedere al costului, calităţii şi termenelor. Timp de mai mulţi ani, am continuat să oferim mai mult pentru mai puţin; acesta este motivul pentru care clienţii ne-au rămas fideli. Abordare orientată către client, serviciu individualizat. Stoccargo este o organizaţie axată pe client. Datoria noastră este de a înţelege şi ajuta clienţii noştri să-şi atingă scopurile de afaceri. Ne pasă de clienţii noştri şi asigurăm servicii continue. În cazul în care, vreodată, nu sunteţi mulţumiţi de rezultat, îl vom folosi ca o oportunitate de a învăţa. În primul rând, vom lucra până ce veţi fi mulţumit. În al doilea rând, vom îmbunătăţi procesul nostru, cu Dumneavoastră, pentru a ne asigura că se vor evita probleme similar în viitor. Ne place să ne considerăm partener mai degradă decât doar vânzător. Acesta este cel de-la cincilea motiv pentru a ne alege. Siguranţă – Preţuim încrederea clienţilor noştri şi rămânem devotaţi asigurării celui mai înalt nivel de siguranţă. Luăm orice măsură de prevenire, pentru a asigura bunurile sau banii clienţilor noştri. Vă rugăm să ne contactaţi, pentru a discuta cu privire la strategiile Dumneavoastră de transport şi logistică şi vedea cum putem deveni parteneri la succesul Dumneavoastră.

 • Oferim transport intern si international pentru utilaje agabaritice cu trailer dimensiuni pana la 22 m lungime, 4, 5 m inaltime si 3, 5 m latime. Firma Alexanto Comexim SRL cu peste 15 ani de experienta in vanzarea si transportul de utilaje agricole va ofera calitate si eficienta in servicii. Daca sunteti interesati de achizitionarea unui utilaj agricol sau doriti sa transportati un utilaj de dimensiuni mari nu ezitati sa ne contactati la tel.: 0745310511, fax: 0259318223 si email: alexantocomexim@gmail.com Calitate buna la preturi corecte !

 • Societatea comerciala Transmir Logistics este un operator care actioneaza, cu succes, de aproape 5 ani pe piata romaneasca. In acesta perioada, Transmir Logistics a evoluat cu preponderenta in sfera serviciilor remarcandu-se in domeniile: transport, depozitare, mentenanta si facility management. Cu toate restristile aparute in ultimii ani in economia romaneasca gama clientilor deserviti de firma noastra a fost extinsa si s-a diversificat permanent datorita nu numai unei politici active de recrutare, dar si a calitatii serviciilor oferite. DISCREŢIE, CERTITUDINE, PROMPTITUDINE şi CONFORTABILITATE sunt doar câteva din conceptele pe care s.c. TANSMIR LOGISTICS s.r.l. le promovează in relatiile cu clienţii săi.

 • Nordic Logistic, prestator de servicii logistice de calitate (depozitare, manipulare si distributie). Dispune de suprafete generoase de depozitare atat ambiental cat si frigo (de la 4 grade la - 20 grade). Parcul auto este format din autovehicule de diferite dimensiuni si tonaje (3.5; 6.5; 7.5; 18; 28 tone), toate avand instalatie frigorifica (+20;-20 grade) si termodiagrama. Depozitele sunt amplasate la km 13 Bucuresti-Pitesti respectiv Izvin - Timisoara

 • O noua imagine a unei firme cu o experienta de transport de 10 ani, un nou suflu si o noua prezentare, servicii mult mai diversificate si mai bune. Prin ambitia si profesionalismul nostru, transportul marfurilor dumneavoastra nu va mai fi un motiv de stres ci un timp in plus de relaxare.

 • SC Moldavia Restaurant SRL dupa cum observati a fost pana in anul 2000 restaurant, cand am inceput transportul. Am pornit pe 3 principii importante care inca sunt valabile : 1. Clientul este pe primul loc 2. Seriozitatea 3. Punctualitate Asteptam sa va oferim servicii de calitate la un pret corect. Doar prin colaborari eficiente si profitabile putem creste impreuna.

 • Firma Sc Desybel Trans Srl este infiintata pentru a va asigura transport intern si international de cea mai buna calitate, cu soferii calificati. Oferim seriozitate, punctuliate si transportul marfii in cele mai bune conditii. Tiruri si platforme de mare tonaj.

 • Firma noastră importă şi distribuie produse de igienă şi curăţenie de calitate. Diversitatea portofoliului nostru de produse,calitatea şi preturile competitive ne recomandă ca fiind alegerea perfectă pentru afacerea dumneavoastră.

 • Denisa Market - casa de comenzi, livrare la domiciliu, cumparaturi online, produse alimentare, produse nealimentare. Asiguram produse de protocol persoanelor juridice: zahar, cafea, lapte cafea, sucuri, apa, articole unica folosinta, materiale curatenie, produse birotica.

 • Suntem o companie care opereaza in domeniul logisticii si al transporturilor de marfa atat intern cat si international. Punctele forte sunt promptitudinea, punctualitatea si grija fata de marfa pe care o transportam. Calitati demonstrate atat prin colaborarile pe care le avem cu firme importante in distributia de bunuri de larg consum catre marile lanturi de supermarketuri cat si cu persoanele fizice la mutari de mobila sau achizitionarea de mobilier nou.

 • Societatea comercială Rai 88 Impex SRL a fost creată în anul 1993 în Bucureşti, firmă cu răspundere limitată cu capital în întregime privat. În acelaşi an a fost înfiinţată şi sucursala din Suceava. Principalul obiect de activitate al societăţii îl constitue comercializarea en-gros al materialelor de construcţii şi îngrăşămintelor chimice, dar se regăsesc printe obiectele sale de activitate şi prestări servicii în agricultură, fabricare BCU şi transport auto. Depozitele pe care le deţine societatea sunt în : Bucureşti, Dorneşti, Halmeu şi Şcheia.S-au înfiinţat de asemenea şi aproximativ 50 de puncte de lucru în localităţile din judeţele Suceava şi Botoşani. Firma deţine un parc auto cu maşini omologate ADR cu ajutorul cărora se asigură transportul de marfă intern , în funcţie de comandă sau distanţă.

 • Companie in dezvoltare cu oameni seriosi si punctuali oferim transport cu trailer si platforme in toata tara la preturi promotionale. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon. Pentru mai multe informatii, tel.: 0723586465 FAX 0314371641

 • Sc Anda Divers Srl ofera servicii de transport cu autocamioane cu macara si autoutilitare de mic si mare tonaj si manipulare marfuri generale la cele mai inalte standarde de calitate! Suntem punctuali si foarte atenti la cele mai mici detalii!

 • Firma este specializata pe transporturi rapide de marfuri generale intern si international, cu autoutilitare de 1,5 la 2 tone sarcina utila si un volum intre 15 mc si 20 mc. Alte    servicii: • Transport mobila, mutari, • Transport international de marfuri generale 1,5 tone util, • Distributie marfa.

 • SC YSE TRANS SRL sed. com 23 AUGUST, jud CONSTANTA, RO23841029, J13/1604/2008. Inchiriaza autobasculante 16t raba tip irak 5 buc. autobasculante IVECO 30t 2 buc si buldoexcavator JCB 3CX,1 buc. Livrari nisip, piatra, balast etc. SERVICILE SUNT OFERITE PE RAZA JUD C-TA.

 • Firma ofera servicii de: * Transport Maritim (FCL, LCL, CONVENTIONAL, BREAK BULK) * Transport Aerian * Transport Rutier * Servicii de comisionare vamala * Transporturi Speciale (AGABARITICE, CHIMICALE, PERICULOASE) * Grupare si degrupare de marfuri * Transport Rapid * Servicii Door-to-Door * Servicii de ambalare si amarare (LAZI, CUTII, SACI, PRELATE) * Logistica integrala 3P si monitorizare de marfa * Depozitare si inmagazinare.

 • B&J Com Srl comercializeaza urmatoarele tipuri de pompe si rezervoare pt. combustibil: pompe pentru motorina de c.c./c.a., kit-uri complete cu pompe pentu motorina, unitati complexe pentru alimentare cu motorina, accesorii pentru pompe de motorina, rezervoare supraterane, mobile si transportabile pentru motorina.