Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Aviatie - Transport: 55 companii
 • Firma Avisib Group 21-8 ofera o gama larga de servicii de înalta calitate in domeniul zborurilor private si al turismului. Zborurile charter cu elicoptere si avioane usoare, atat in tara cat si in strainatate este domeniul principal de activitate, iar zborurile cu balonul cu aer cald si organizarea unor partide de vanatoare intregesc oferta. Avisib Fly este compartimentul din cadrul firmei care va pune la dispozitie, rapid si cu professionalism, un avion sau un elicopter privat pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Utilizarea unor aeronave moderne si a unor pilotii experimentati dau garantia efectuarii unor zboruri rapide si in deplina siguranta.

 • Oferim zboruri de agrement si publicitare cu balonul cu aer cad, zboruri ancorate la team bilding, la lansarea de produse si campanii publicitare, zboruri pentru anivarsarea zilei de nastere, sau pentru cereri in casatorie, pentru filmari si fotografieri.

 • Institutie academica specializata in instruirea de forma profesionala a tinerilor in domeniul aviatiei. Elevii nostrii lucreaza in cele mai importante companii aeriene, atat nationale cat si internationale.

 • Distribuim din stoc sau import piese de schimb pentru echipamente aeroportuare. Site: www.crude-tech.eu Pentru mai multe detalii, contactati-ne: tel.: +40 720 538 777 fax: +40 318 150 930 Otopeni Calea Bucurestilor nr.2 ROMANIA

 • Oferim urmatoarele servicii: -Transport aerian de pasageri si marfa.-Zboruri de supraveghere -Scoala de zbor -Lansari parasutisti. -Interventii rapide.-transport valori -Filmari aeriene. -Aero Taxi -Agrement -Combaterea insectelor.

 • A cég 2000-óta működik, főbb tevékenységünk a cnc gépgyártás, ezen belül gravírozó, marógépek, plazmavágók, habvágógépek gyártása, és értékesítése. A gépeket különböző méretekben gyártjuk a megrendelő igénye szerint.

 • Firma S.C. Schenker Romtrans S.A. infiintata in anul 1994 are ca obiect de activitate casa expeditii, transport international marfa; rutier, maritim, aerian. Suntem lider de piata, numarul 1 in Romania !

 • Blue Air este o companie romaneasca de transport aerian ce ofera servicii de transport in tara si strainatate, la cele mai bune preturi. Siguranta si confortul pasagerilor sunt extrem de importante pentru noi. Viziteaza www.blueairweb.com pentru ca am introdus si orarul de vara 2013. Pretul biletelor incepe de la 14,99 Euro/ per segment. Check in online gratuit pentru zborurile din Bucuresti, Bacau si Sibiu. Pentru rezervari, puteti apela non-stop 1499,Call Center-ul pentru Romania !

 • Societatea Alex Inflight SRL, este prima companie din Romania, specializata in comercializarea produselor destinate serviciilor de bord si catering-ului. In prezent compania noastra este agent de vânzare exclusiv pentru România al unor firme de renume în domeniu si anume: ORVEC – Marea Britanie(paturi, perne si fete de perna, capisoane de unca folosinta etc.), PLAN Impex – Bulgaria (produse catering – apã mineralã si sucuri monodozã, alune, caju etc.), On Board Logistic - Irlanda sisteme de management al deseurilor menajere la bordul mijloacelor de calatorie. Multe din produsele noastre sunt castigatoarele prestigiosului premiu Mercury. Pentru mai multe detalii legate de produsele si activitatea noastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 • Damco este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii forwarding. De mai bine de 20 de ani am oferit clientilor nostri servicii de transport si logistica care au sprijint afacerile acestora de oriunde din lume.

 • S.c. Direct Aeroservices S.R.L., desfăşoară în prezent principalele obiecte de activitate: transporturi aeriene private de pasageri, servicii de alimentaţie catering la bordul aeronavelor Blue Air, servicii de transport (închiriere de maşini), rent a car in aeroporturi, agenţie de turism.

 • World Air este o companie de transport aerian orientata catre valoare si concentrata asupra modernizarii permanente a deplasarii calatorilor. Obiectivul nostru este acela de face din calatoria cu avionul o modalitate abordabila de transport pentru cetatenii Europei Centrale si de Est, precum si de a oferi o experienta noua de zbor tuturor calatorilor din Uniunea Europeana.

 • Agentie de turism, ofera sejurui, bilete avion online, vacante, air taxi, inchirieri avioane, inchirieri auto, rezervari hotel, inchirieri autocare, microbuse, agentie de publicitate ofera servicii de indoor, outdoor, personalizari materiale diverse, si alte servicii specifice.

 • Companie de aviaţie civilă şi utilitară, înfiinţată în 1999, capital integral românesc, cu obiect principal de activitate aviaţie civilă şi utilitară, secundar servicii în sfera serviciilor şi transporturilor auxiliare.

 • Trans Express SRL este o firma ce va ofera avantajul a 10 ani de experienta in domeniul transporturilor rutiere si aeriene pe o piata plina de provocari. Trans Express SRL aduce valoare afacerilor dumneavoastra prin solutii de transport personalizate, adaptate cerintelor particulare ale clientilor. Calitatea serviciilor furnizate si dezvoltarea unui parteneriat care sa creeze valoare reprezinta pentru Trans Express SRL principale prioritati. Trans Express SRL asigura livrari pe cale rutiera atat national cat si international, furnizandu-va o suita de servicii eficiente si asigurandu-va o rezolvare operativa a situatiilor urgente. Oferim servicii de transport rutier adaptate cerintelor imediate si pe termen lung ale clientilor. Prin serviciile de transport aerian oferite de Trans Express SRL beneficiati de siguranta, flexibilitate si asistenta specializata in alegerea celei mai eficiente solutii de transport, indiferent de destinatie, greutate sau dimesiuni.

 • Prin Paravion.ro, numeroase variante de zbor iti stau la dispozitie la doar un click distanta de destinatia preferata! Poti rezerva si emite un bilet de avion in cel mai scurt timp. Ai acces in timp real la toate ofertele companiilor aeriene din intreaga lume. Controlezi alegerea celei mai bune solutii de zbor. Rezervarea biletului de avion este gratuita.

 • Firma noastra ofera servicii de tranport rutier, containerizat si aerian. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite de catre firma noastra va rugam sa ne contactati. Va multumim si va asteptam.

 • Firma va ofera lavete cusute si tesute din bbc, care    sunt absorbante si nu lasa scame. Cantitate minima 500 bucati. Transportul il oferim in functie de cantitate. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati la tel.

 • Firma Sc Pabllo Logistics Srl este o firma de transport si consultanta cu capital 100% romanesc. Suntem o companie cu o echipa tanara, deschisa spre cerintele si necesitatile pietei. Studiind tendintele interne si internationale privind tranzactiile de marfuri, venim in sprijinul persoanelor fizice si juridice care efectueaza transporturi oferind consultanta vamala si consultanta de import-export in cadrul biroului de comisionariat vamal. Servicii / transporturi oferite: - Consultanta vamala - Formalitati vamale; - Comisionariat vamal; - Consultanta import-export; - Consultanta in transporturi international; - Consultanta in transport rutier; - Consultanta in transport maritim; - Consultanta in transport aerian; - Consultanta in gasirea, inchirierea, achizitionarea de containere maritime si de locuit; - Consultanta in executarea de complexe de containere de locuit. Casa de expeditii SC Pabllo Logistics SRL organizeaza transport international de marfa in sistem full truck. Departamentul Rutier asigura: - Camioane cu prelate; - Camioane frigorifice (izoterme); - Camioane Mega; - Camioane Jombo; - Camioane duba; - Camioane port-container; - Camioane agabaritice; - Camioane destinate transportului de animale vii; - Camioane cu ADR pentru transportul produselor periculoase. Departamentul maritim pune la dispozitie urmatoarele tipuri de transporturi: - transport maritim containerizat CL (20DV, 40DV, 40HC, 40RF, 20FR, 40FR) - transport maritim de tip RO-RO; - transporturi maritime de tip bulk; - transporturi maritime de animale vii.

 • Sc Europrim Intermed Srl ofera clientilor sai servicii logistice complete: transport rutier international cu camioane complete si grupaj, aerian, maritim containerizat; comisionare vamala; depozitare si antrepozitare, transport intern camioane complete si grupaj,livrari door to door, transporturi agabaritice. Datorita complexitatii serviciilor oferite, putem sa va livram orice tip de marfa, indiferent de volum si greutate, oriunde in lume. Compania are ca obiectiv permanent ocuparea pozitiei de lider in domeniul transporturilor internationale de marfuri si in cel al serviciilor logistice, prin diversificarea serviciilor oferite si ridicarea calitatii lor. EUROPRIM are in centrul atentiei activitatii sale satisfacerea clientului, ceea ce conduce la o permanenta adaptare a companiei la cerintele pietei.