Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 676 companii
 • Antal este lider pe piata de Executive Search&Selection din zona EMEA & Asia, avand un network de peste 70 de birouri in 24 de tari, oferind servicii de recrutare pentru talente dintr-o arie larga de sectoare de business. De la infiintare, din 1993, Antal a plasat pentru pozitii executive in peste 75 de tari, oferind in continuare clientilor sansa de a alege solutii de recrutare si selectie, incepand de la proiecte de tip retained, pana la cele de tip contingency. Consultantii nostri combina cunostintele pe partea de recrutare, cele dovedite de head-hunting, cu metodele de selectie si cu experienta pe sectoare de nisa, pentru a oferi un serviciu cu adevarat valoros. Consultantul personal Antal va impartasi informatii in mod activ, de-a lungul unei retele globale, facilitand comunicarea intre sectoare si zone geografice, devenind un punct unic de contact pentru compania dvs.

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata pe furnizarea de servicii profesioniste de recrutare, selectie si evaluare de personal, traininguri de vanzari, negociere, recrutare, management, precum si training on the job in functie de necesitatile clientilor: team building, publicitate, consultanta.

Sibiu Servicii
 • Travel Events este specializata in Business Travel (rezervari bilete avion, hotel, sejururi pt companii si oameni de afaceri), organizarea de evenimente (promovari de produse, companii, branduri) organizeaza evenimente de Team Building.

Bucuresti Servicii
 • CBC Romania, este o companie care ocupa locul 3 in topul firmelor ce activeaza pe piata Trainingului si a Consultantei strategice in domeniul managementului companiei din Romania. Angajatii companiei sunt specialisti cu experienta de cel putin 10 ani in domeniul vanzarilor si al managementului si care beneficiaza de programe profesionale de gestionare a carierei si a performantelor acestora. Domeniile de expertiza ale companiei: 1. Training Integrat Transformational 2. Evaluarea Aprofundata a angajatilor, Kruger Appraisal System 3. Recrutare specializata si head hunting, Kruger Recruitment System 4. Mentoring si Business Coaching, PRP (People Reconstruction Process) 5. Team Building, Kruger Team Building 6. Consultanta in management organizational, Kruger Consultancy System. Noi ne ajutam clientii sa inteleaga si sa exceleze in toate zonele noastre de business, iar abordarea noastra porneste intotdeauna de la situatiile reale cu care se confrunta acestia, eliminand constrangerile si implementand solutiile si strategiile adecvate. Clientii companiei sunt companii nationale si multinationale care beneficiaza de consultanta de inalt nivel profesional, datorita experientei practice si profesionala a consultantilor CBC Romania. Noi stim, noua ne pasa, noi putem!

Bucuresti Producator
 • Executive Search Mission To provide the pre-eminent executive search and selection service to the emerging economies of South Eastern Europe in order that our clients are able to take maximum advantage of the opportunities available to them in this region.  We endeavour to connect the most dynamic people in the region to the most dynamic employers in the world. Connect CEE Charter You will only deal with trained experienced consultants who have specific  knowledge of your sector. We will take the time getting to know you and your company to provide the best possible cultural fit. Assignments are completed in a maximum of eight weeks, but many are completed in less time. As the assignment progresses you  will receive a weekly report, enabling you to monitor progress and plan your time for interviews. Track Record Due to our knowledge and experience of organisational development we genuinely add value to the recruitment process.  Executive search for us is not, as widely practiced, a simple commodity business, but a bespoke service, based upon active listening to peoples genuine needs.  It is built upon years of experience  working for multinational clients and the intellectual depth of knowledge to be able to subjectively feel for a cultural fit. We have no clients that have not returned for repeat business.

Bucuresti Servicii
 • USTRAVEL ofera tinerilor din Romania oportunitatea de a experimenta Statele Unite intr-un mod care este atit distractiv cit si educational.USTRAVEL ofera STUDENTILOR cu virste cuprinse intre 18-28 de ani o varietate unica de a calatori si lucra in Statele Unite Ale Americii pentru o perioada de patru luni in timpul vacantei de vara. Noi ne-am propus sa ne atingem scopurile prin deschiderea granitelor pentru tineri ,sa-i ajutam sa-si deschida noi orizonturi sa facem astfel ca visele lor sa devina realitate. Imaginati-va toate acele destinatii pe care le-ati dorit dintotdeauna sa le vizitati. De la Marele Canion pana la California, Los Angeles si alte destinatii la care ati visat. Speram sa aducem impreuna oameni de diferite culturi si origini crescind diversitatea si nivelul de pregatire si intelegere.

Timisoara Servicii
 • Atelierele de creativitate pentru copii ANFANG sunt organizate pe perioada vacantelor scolare, in afara Bucurestiului. In oferta curenta avem ateliere de desen şi pictura, iar in pregatire - ateliere de fotografie digitala, de teatru si de limba germana.

Brasov Altul
 • Compania este specializata in recrutarea si selectia de personal specializat in Industria Hoteliera din Romania si Strainatate (Marea Britanie); Portofoliu select de clienti si o baza de date impresionanta.

Bucuresti Servicii
 • Q Test S.A. ofera clientilor sai servicii de instruire, evaluari in domeniile managementului calitatii, securitatii si sanatatii muncii, protectiei mediului, laboratoarelor de incercari. Q Test S.A. va pune la dispozitie specialisti cu experienta, firma noastra avand reprezentare in orasele Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Timisoara, Caransebes, Deva, Hateg, Sebes, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu, Pitesti. Q Test S.A. certifica produse din domeniul constructiilor prin evaluarea conformitatii acestora cu specificatiile tehnice aplicabile. Q Test SA intocmeste Plan de securitate si sanatate pentru santier si Coordonare santier in materie de securitate si sanatate, conform HG. Nr. 300/2006 Q Test S.A. organizeaza cursuri de perfectionare profesionala la sediul nostru sau in alte locatii la cererea clientului, asigurand participarea de lectori din mediul universitar, a specialistilor din cadrul ministerelor, institutiilor de cercetare, organismelor de certificare din domeniile calitatii, securitatii si sanatatii muncii si protectiei mediului.

Bucuresti Servicii
 • Acum poti studia online, in propriul tau orar, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Niciodata nu vei mai pierde vreun curs! In ce zi incep studiile? La ce ora? Cat dureaza? Tu decizi! Inscrie-te acum la cursurile MBA online care te intereseaza si obtine-ti diploma MBA.

Galati Servicii
 • Oferim vanzari on-line de produse IT & C prin magaziul propriu ARIGO: www.arigo.ro. De asemenea, atat direct cat si prin partenerii nostrii, oferim o gama variata de servicii IT & C: consultanta, sucuritate, produse software custom-made, videoconferinte, mentenanta si suport tehnic, IT learning prin cursuri de specializare cu certificari Microsoft, CISCO, ITIL, etc.

Bucuresti Altul
 • Profilers este o companie specializat in dezvoltarea resurselor umane cu o expertiza solida in domeniul vanzarilor. Ce oferim? Un pachet unic de servicii pe piata resurselor umane, centrat pe dezvoltarea abilitatilor de vanzare ale angajatilor si implicit pe cresterea performantei. Mystery Shopping (Evaluari tip Client Misterios) Evaluari de personal (chestionare, interviuri). Studii de piata Recrutare Training Coaching Consultanta www.profilers.ro

Bucursti Servicii
 • Calitatea serviciilor oferite este principala noastra publicitate! Crestem cu noi clienti si cu noi proiecte! Ne dezvoltam si cautam persoane care sa se alature echipei noastre! Daca noi nu avem solutii, nimeni nu are!

Bucuresti Servicii
 • Prin servicii oportune si convenabile asiguram cu personal calificat si experienta in domeniul call center inbound si outbound. Oportunitatea serviciilor de call center este data de reducerea cheltuielilor de contact, marketing, vanzari pentru majoritatea bussines-urilor.

Targoviste Servicii
 • A+Performance este un proiect creat pentru dezvoltarea programelor de training de elita in Romania. Metodele propuse clientilor sunt fundamentate de sisteme care si-au dovedit eficacitatea. Abordarea fiecarei interventii este efectuata intr-o maniera customizata, axata pe nevoile specifice de training ale organizatiei. * Analizam nevoile de training * Cream programe customizate de dezvoltare * Evaluam rezultate: imediate si pe termen lung Toate activitatile noastre sunt construite in jurul celor trei valori pe care le consideram esentiale: Calitate, Excelenta si Performanta.

Bucuresti Servicii
 • Aparuta pe piata trainingului si formarii profesionale in domeniul Logisticii si Supply Chain Management-ului in anul 1998, AFP MKTsi-a propus inca de la inceput dezvoltarea unei activitati de training si consultanta bazata pe principiile unei colaborari oneste si corecte atat cu clientii nostri, cat si cu colaboratorii. Odata cu realizarea importantei logisticii in organizatie a crescut si nevoia de cunostinte aprofundate in domeniu. AFP MKT vine in intampinarea acestor nevoi    prin organizarea de cursuri de specializare oferite partenerilor sai. Acestea sunt sustinute de traineri certificati, specializati in domeniul logisticii si transportului, avand o solida pregatirea teoretica si practica si fiind direct implicati în managementul companiilor de profil. Cursurile prezinta notiunile necesare pentru atingerea standardului de competente formulate de European Logistic Association – ELA. AFP MKTa dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte pe baza caruia se construieste materialul in functie de forma de sustinere a cursurilor. Cursurile sunt interactive, utilizandu-se metode moderne de invatare si prezentare, echilibrandu-se componenta teoretica si cea practica. Oferta noastra de cursuri despecializareeste urmatoarea: “Managementul Logisticii si Supply Chain-ului” “Managemnetul Achizitiilor si Stocurilor” “Managemnetul Depozitarii” ‘Managementul Tasportului si Distributiei” “Managementul Operatiunilor”

Bucuresti Servicii
 • Sonorizare nunti, botezuri, corporate party, privat party si conferinte cu echipamente profesionale(boxe Behringer, Gemini, mixer Behringer, laptop Asus, microfoane Behringer, mp3 playere). Mai sunt asigurate instalatii de lumini, fum( GRATIS ). Filmare profesionala, foto, huse, flori, marturii, casuta de dar, fantana de ciocolata, limuzine. Formatie (cantaret profesionist, 2 clape si acordeon).

Bucuresti Servicii
 • Una dintre primele si cele mai apreciate agentii profilate pe team building si team-adventure din Romania. Oferta noastra cuprinde activitati outdoor si programe de team building de aventura, jocuri indoor si training in locatii adecvate in privinta dotarilor si cadrului natural.

Bucuresti Servicii
 • Acceder este o companie inovatoare si curajoasa care ridica standardul de transparenta si eficacitate in practica de recrutare. Oferim servicii profesioniste pentru recrutarea de management, completate cu servicii de career coaching si assessment. Practica noastra este bazata pe cei peste 8 ani de experienta in resurse umane, recrutare si evaluare de talent a fondatorului Acceder, Eduard Radu, in tara si strainatate, in companii multinationale lideri in industrii FMCG.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet PARI este mai mult decat o firma de consultanta. Noi valorizam cu adevarat relatiile cu clientii nostri, constienti de faptul ca reputatia noastra depinde de succesul clientilor nostri. Lucram cu dumneavoastra pentru a va furniza solutii personalizate si rapide, care va permit sa va pastrati avantajul competitiv, totul cu o atingere personala si profesionala care delimiteaza Cabinet PARI de restul. Relatiile cu candidatii sunt la fel de importante. Misiunea noastra este sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere cu fiecare persoana cu care intram in contact. Oferim indrumare privind scrierea CV-ului si a scrisorii de intentie, tehnici de interviu si consiliere privind cariera. Castigarea si pastrarea unui avantaj competitiv necesita o investitie importanta in dezvoltarea personalitatii si abilitatilor profesionale ale angajatilor dumneavoastra. Datorita experientei noastre, va putem oferi cele mai bune servicii de resurse umane: - recrutare si selectie - evaluarea angajatilor - studii pe piata - training - consultanta in resurse umane. Vizitati www.pari.ro pentru detalii.

Ploiesti Servicii