Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Cursuri Coafura & Cosmetica - Educatie & Pregatire: 34 companii
 • Este o placere,de fiecare data,sa apelez la s

Timisoara Servicii
 • Bravory Academy este un centru de formare profesionala ce organizeaza cursuri autorizate de calificare, perfectionare si initiere. Avem o echipa tanara de traineri profesionisti, specializati in Cursuri de Comunicare si Marketing, Cursuri de Business si Management, Cursuri de Beauty, Cursuri de Design, Cursuri de Cooking, Cursuri de Fashion, Cursuri Vizuale si Fotografie, Cursuri de Grafica si Proiectare 3D, Cursuri de Programare IT, workshopusi si seminarii. Alaturi de tine, pentru un viitor mai bun!

Bucuresti Servicii
 • PRCafe este o companie ce ofera cursuri de specializare in relatii publice pentru diferite domenii. Ultimul curs acreditat fiind aici www.prcafe.ro/abonare. Trainerul are experienta practica de PR de peste 20 de ani si pana acum zeci de cursanti au fost multumiti.

Lehliu Servicii
 • Firma asigura cursuri obligatorii privind notiuni fundamentale de igiena, asigura calificarea in diverse meserii prin testare fara a fi nevoie de cursuri de lunga durata. Cursurile de igiena sunt necesare pentru toti lucratorii din comert, industria hoteliera, ingrijire corporala, infrumusetare, imbutelierea si transportul apei. Calificarile se fac prin evaluarea competentelor in domenii din comert, industrie, constructii.

Constanta Servicii
 • Salon Nuevo a fost infiintat in anul 2012 cu o echipa formata din 10 oameni plini de imaginatie si talent, toti absolvind cursuri de perfectionare atat la noi in tara, precum si in Londra, Barcelona. NUEVO Beauty Salon va ofere servicii de coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica, tratament facial, masaj, tratament corporal.

Iasi Servicii
 • Prin Profesional Academy veti reusi sa va impliniti visul unei cariere asa cum v-o doriti. Veti invata o meserie de viitor unde teoria se imbina cu practica astfel incat sa puteti profesa in domeniul ales. Veti obtine o specializare acreditata international. Iar toate acestea sunt puse la dispozitie de o echipa profesionista si dornica sa va insufle tainele meseriei alese pentru bunastarea si satisfactia dumneavoastra personala. O meserie de viitor.

Cluj-Napoca Servicii
 • Transilvania Cursuri de Formare Profesionala organizeaza cursuri de pregatire profesionala in : -cursuri coafor-frizerie -cosmetica make-up -manichiura-pedichiura unghii false -masaj -ingrijitor batrani la domiciliu (infirmier) -formator -microblanding Se elibereaza diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta national cat si international. Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum !! Daca esti o persoana care iubesti frumosul ai putin talent, opteaza pentru domeniul de estetica si intretinere corporala !! De ce Transilvania Cursuri de Formare Profesionala? Pentru ca organizam aceste cursuri de peste 11 ani in Romania, de-a lungul timpului am acumulat experienta atat in tara cat si in strainatate. Oferim pachete personalizate sau cu grup. Oferim garantie de 100%. Program flexibil. Cursurile se desfasoara 90% practic Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale cu reducere, aparatura si ustensile Oferim locuri de munca in tara sau strainatate prin agentii de recrutare. In alte zone curs la distanta Cautam colaboratori in tara. Mai multe informatii la telefon 0753.636.602

Satu-Mare Servicii
 • Transilvania Cursuri de Formare Profesionala organizeaza cursuri de pregatire profesionala in : -cursuri coafor-frizerie -cosmetica make-up -manichiura-pedichiura unghii false -masaj -ingrijitor batrani la domiciliu (infirmier) -formator -microblanding Se elibereaza diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta national cat si international. Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum! Daca esti o persoana care iubesti frumosul ai putin talent, opteaza pentru domeniul de estetica si intretinere corporala! De ce Transilvania Cursuri de Formare Profesionala? Pentru ca organizam aceste cursuri de peste 11 ani in Romania, de-a lungul timpului am acumulat experienta atat in tara cat si in strainatate. Oferim pachete personalizate sau cu grup. Oferim garantie de 100%. Program flexibil. Cursurile se desfasoara 90% practic Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale cu reducere, aparatura si ustensile Oferim locuri de munca in tara sau strainatate prin agentii de recrutare. Centre de formare in judetele: Cluj, Bistrita, Salaj, Maramures, Satu Mare, Bihor, Alba, Brasov In alte zone curs la distanta Cautam colaboratori in tara. Mai multe informatii la telefon 0753.636.602

Zalau Servicii
 • Asociatia Inapoi la Munca ofera servicii de evaluare si certificare competente profesionale in peste 29 de calificari si ocupatii din toate domeniile de activitate: - Agent de securitate - Asfaltator - Baby sitter - Barman - Brutar - Bucatar - Confectioner asamblor articole din textile - Confectioner geam termoizolator - Dulgher, tamplar, parchetar - Electrician constructor - Fierar-betonist - Ingrijitoare batrani la domiciliu - Ingrijitoare bolnavi la domiciliu - Ingrijitoare copii - Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze - Lucrator finisor pentru constructii - Lucrator in comert - Lucrator in cresterea animalelor - Lucrator in cultura plantelor - Macelar - Masinist la masini pentru terasamente - Mecanic auto - Operator introducere, validare si prelucrare date - Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - Patiser - Pavator - Tractorist - Transator - Zidar, pietrar, tencuitor.

Ploiesti Servicii
 • La scoala Christine Valmy Romania deschisa in anul 1991, s-au acreditat peste 22.000 de aboslventi in domeniile cosmetica - estetica, coafor, manichiura -pedichiura, make-up, frizerie, stilist protezist. Cursuri Acreditate. Christine Valmy ofera cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu specializari in meseriile de cosmetician, manicurist- pedichiurist, coafor, frizerie, make-up. Optiuni de cariera O educatie la Christine Valmy reprezinta o noua oportunitate pentru a va imbunatati calitatea vietii. Nu numai ca profesia va ofera satisfactii unice, dar este tot pe atat de lucrativa. alificarea intr-o meserie din domeniul beauty poate reprezenta, o reorientare profesionala in cariera, o sursa de venit suplimentara in timpul studiilor sau o modalitate de independenta financiara pe cont propriu.

Bucuresti Altul
 • Academia Creative Beauty va ofera suportul total de care aveti nevoie, pentru a deveni profesionist in domeniul ales. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate. Cursurile noastre de calificare sunt acreditate de catre ANC, Ministerul Muncii si al Invatamantului si sunt recunoscute atat in tara, cat si pe teritotiul Uniunii Europene.

Bucuresti Servicii
 • SC Tesa Professional SRL este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii de calificare profesionala din Romania. Echipa noastra ofera cursuri de formare profesionala si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.

Bucuresti Servicii
 • Scoala de meserii Centru de calificare, prin cursurile organizate incurajeaza angajatii pentru calificarea in meseria pe care o practica si/sau pentru reconversia in munca prin invatarea unei meserii noi. Centru de calificare organizeaza cursuri de igiena - notiuni fundamentale, de instalator tehnico-sanitar si de gaze, de tamplar universal, de confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice.

Bucuresti Servicii
 • SC. Transilvania Centru de Formare Profesionala S.R.L Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura - Pedichiura, Unghii tehnice, Coafor, Cosmetica si Masaj. Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Recunoscuta International. Cursurile se desfasoara 90% practic in salon alaturi de specialisti cu experienta. Programul la cursuri este fexibil! Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum! CALITATEA FORMATORILOR NOSTRI ESTE O GARANTIE A SUCCESULUI, EXIGENTA IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA CURSURILOR! Transilvania C.F.P va ofera cursurii de formare, dar si consultanta pentru a reusi in aceste domenii, foarte cerute pe piata muncii din tara si strainatate. Centre de Formare: Cluj, Bistrita, Salaj, Oradea, Alba Iulia, Timisoara, Arad, Tg-Mures si alte judete in curand. info:0753-636602

Zalau Servicii
 • Scoala Formare Class ofera cursuri de calificare la standarde inalte avand preturi acceptabile pentru orice persoana doritoare sa invete o meserie de coafor, frizer, manichiurist, pedichiurist, cosmetician, stilist protezist si sa o profeseze. Formare Class este o scoala avand cursuri de calificare de cosmetica, frizerie, coafor, manichiura, pedichiura, unghii false, make-up, tatuaj cosmetic, tehnician maseur care indruma oamenii spre un viitor bun cu implicare suta la suta din partea profesorilor nostri. Formare Class are cursuri de calificare la standarde excelente. Vrei sa faci parte dintr-o scoala buna si sa ai ce invata alaturi de noi? Suna acum la 021.337.2742 / 0731.632.434 sau 078.760.1579 pentru mai multe detalii!

Bucuresti Servicii
 • Asociatia pentru Promovarea Invatamantului European Bacau (A.P.I.EU) ofera posibilitatea de crestere profesionala si adaptare a individului la cerintele unei piete a fortei de munca dinamice, concurentiale si dezvoltarea acestuia atat la nivel profesional cat si personal. www.apieb.ro

Bacau Altul
 • Misiunea noastra la Scoala Estetika Profesional este de a promova excelenta prin lectori eficienti, o programa foarte diversificata, training strategic in deschiderea propriei afaceri, o abordare inovativa bazata pe practica cu produse calitative. Programa dezvoltata de lectorii scolii este bazata pe ani de experienta , ei cunoscand cel mai bine cum trebuie abordata fiecare meserie in parte, care sunt etapele si cum ajungem la cele mai bune rezultate. Aici la scoala Estetika Profesional incercam sa indrumam cursantii in dezvoltarea creativitatii, integritatii si spiritului de inteprinzator si de lider, astfel incat cursantii nostri sa poata sa se integra in orice mediu , indiferent de cerinte. In fiecare zi incercam sa va dezvoltam indemanarea de care este nevoie, sa va inspiram in explorarea pasiunii si creativitatii, si sa va ajutam sa intelegeti frumusetea si avantajele unei cariere in beauty . Fiecare lector din personalul nostru va fi langa dumneavoastra pas cu pas, pe tot parcursul cursului . Cand veti finaliza un curs la scoala Estetika Profesional veti deveni un profesionist bine pregatit care va depasi asteptarile viitorilor angajatori.Pina in momentul cand veti finaliza cursul veti avea deja un portofoliu cu lucrarile pe care le executati pe parcursul cursului . Valorile Noastre Personalul nostru este talentat si a fost selectat cu criterii riguroase astfel incat sa poata sa transmita mai departe cursantilor cunostintele pe care le au acumulat si ei in ani de experineta, traininguri si scoli urmate. Metodele noastre de a preda sunt dezvolate de fiecare lector in parte, nu sunt universale , si sunt adaptate nevoilor cursantilor nostri. Incercam aici la scoala Estetika Profesional sa facem dintr un curs o experienta memorabila.    Deasemea la finalizarea unui curs lectorii va vor ajuta si va vor pregati pentru examenul final. Cursantii absolventi ai scolii Estetika Profesional lucreaza in saloane de top din tara si strainatate, fiind apreciati si reusind sa castige salarii foarte bune in meseria aleasa. Deasemenea Scoala Estetika Profesional are cereri de personal de la foarte multe saloane, centre spa, cursantii nostri fiind recunoscuti ca foarte bine pregatiti . Meseriile pot sa va ofere posibilitati nelimitate, asa ca daca aveti un talent va recomandam sa va inscrieti la un curs de formare profesionala si cu educatia potrivita va veti transforma talentul in meserie. Alaturi de scoala Estetika Profesional veti participa la diverse evenimente pe care scoala le organizeaza periodic, si care va dau o rampa de lansare din timpul cursului . Centrul de formare profesionala Estetika Profesional este autorizat de Ministerul Muncii in urmatoarele meserii :         MANICHIURIST PEDICHIURIST;         STILIST PROTEZIST UNGHII;         COSMETICIAN;         COAFOR;         FRIZER;         MACHIOR;         MASEUR;         TEHNICIAN MASEUR;         OSPATAR CHELNER SI VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE PUBLICA;         INGRIJITOR DE BATRANI LA DOMICILIU;         PIZZAR;         COMUNICARE IN LIMBA GERMANA;         TATUATOR; Diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu acreditare in Romania si UE.     Lectorii cursurilor sustinute in scolile noastre sunt doctori specialisti in igiena, dermatologie, anatomie.             La fiecare meserie in parte avem lectori care sunt specialisti in domeniu, cu vechime si care au parcurs cursuri de specializare atat in Romania, cat si in strainatate.          De asemenea, lectorii nostri au parcurs cursuri de formatori pentru a putea transmite mai departe cunostintele pe care le-au acumulat in anii de experienta.

Targu Mures Servicii
 • Cursuri de formare profesionala in peste 75 de calificari si ocupatii de pe piata muncii, oferite in 10 judete din Romania, la cele mai bune preturi, in orice domeniu de activitate. Organizam cursuri oriunde in Romania.

Ploiesti Servicii
 • De ce Transilvania cursuri de formare profesionala ? Pentru ca organizam aceste cursuri de 10 ani pe piata din Romania cu o experienta acumulata international. Calitatea formatorilor nostri este o garantie a succesului. Cursurile se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa lucreze intr-un salon de infrumusetare, persoanelor care doresc sa-si deschida propria afacere in acest domeniu si nu in ultimul rand se adreseaza persoanelor interesate de ingrijirea proprie la un nivel avansat de exigenta. Transilvania C.F.P va ofera consultanta pentru a reusi in aceste domenii, cerute pe piata muncii din tara si strainatate. Avem centre in: SALAJ ( ZALAU ).SATU-MARE (SATU-MARE) MARAMURES (BAIA-MARE, BORSA. MOISEI) BIHOR    (ORADEA, MARGHITA), CLUJ (CLUJ-NAPOCA, CAMPIA TURZI), BISTRITA NASAUD (BISTRITA, NASAUD), ALBA    (ALBA-IULIA), MURES (TARGU-MURES), SUCEAVA si in toata tara. Diplomele sunt avizate si acreditate de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Diplomele sunt recunoscute si la nivel international. Durata fiecarui curs este de 3 luni, iar cursurile sunt 90% practice. Teoria se va imbina cu practica pentru o mai buna stapanire a informatiei. Ne-am ales oameni profesionisti cu care colaboram si care sunt gata sa va impartaseasca din vasta lor experienta tot ce tine de domeniul infrumusetarii pentru ca noi nu facem rabat de la seriozitate, calitate si promptitudine. Existand posibilitatea platii si in 3 rate. Durata scolarizarii este de 3 luni. Scoala nu asigura trusa individuala. Practica se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantelor. INFORMATI SI INSCRIERE TEL 0753636602

Baia Mare Altul
 • Organizam cursuri de calificare si recalificare pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, persoanele de etnie roma si femei. Cursurile organizate sunt derulate din Fondul Social European, prin POSDRU.

Ploiesti Servicii