Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 665 companii
 • Excelent cursul,iar doamna care ne predă este

Sector 6 Servicii
 • Ghidul pe care l-am comandat, este bine structurat in ceea ce priveste subiectele.

Hunedoara Servicii
 • multumita

Craiova Servicii
 • Calitate, caldura si atmosfera superba

Timisoara Servicii
 • Ok  foarte multumit

Bucuresti Servicii
 • Transisud Grup este un grup de specialisti, un grup de firme, format din: Transisud Consulting SRL: Firma specializata in domeniul sudarii si debitarii manuale: - comercializarea de echipamente pentru sudare noi si second-hand; - comercializarea de consumabile si piese de schimb aferente; - upgrade-uri de echipamente, inclusiv prin serviciul de "buy-back"; - servicii de laborator: incercari mecanice, analize metalografice; - service specializat - scoala de sudori - centru de evaluare si autorizare sudori Oxytech Services Firma specializata in domeniul debitarii mecanizate : - service specializat - montarea masinilor CNC - intretinere echipamente - consumabile, piese de schimb si accesorii - scoala de operatori Firma exclusiv comerciala in domeniul materialelor de adaos folosite la sudare. Societate autorizata CNFPA si ISCIR pentru organizarea cursurilor: - de specializare sudori - programe de instruire in vederea atestarii ISCIR pentru modul RTS

Cluj Napoca Importator
 • Estetic Clas Constanta este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Constanta este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Constanta Altul
 • Estetic Clas Tg Mures este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Tg Mures este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 1996 firma Pro Management are ca activitate principala - Alte Forme de Invatamant -, Cod CAEN 8559, fiind unul din principalii furnizori de servicii de formare si perfectionare profesionala in IT, economie, management - marketing, dezvoltare personala, etc. Prezenta in lista furnizorilor autorizati de servicii de educatie si formare profesionala a adultilor din anul 1996, Pro Management este considerata cea mai buna si cea mai recomandata firma de traininig in sustinerea cursurilor autorizate ANC (Autoritatea Nationala de Calificari impreuna Ministerul Muncii, Familiei si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice) cum ar fi: Manager de Proiect, Expert Achizitii Publice, Inginer de Sistem, Programator baze de date, Programator sisteme informatice, Proiectare asistata de calculator Catia V5, Inventor, Autocad 2D si Autocad 3D cat si in sustinerea cursurilor de office, baze de date si sisteme de operare (Windows, Linux, UNIX, Solaris). Cu o echipa de traineri de elita si cu experienta de peste 20 de ani in instruirea si certificarea in IT, recunoscute intern si international, centrul de training Pro Management transforma debutanti in profesionisti, specialisti si lideri. De tot atatia ani Pro Management dezvolta cariere in IT, formand power-users, specialisti CAD, administratori de retea sau baze de date, ingineri de sistem, programatori seniori, business analisti, arhitecti software ,antreprenori sau manageri de proiect. Folosind cele mai inovative solutii de instruire in IT si business skills, pentru cele mai noi tehnologii IT, ne-am pastrat acelasi devotament in pregatirea a peste 60 000 de absolventi, astazi in pozitii cheie in departamentele de profil din companii de renume de pe piata romaneasca sau internationala. Pro Management garanteaza obtinerea cunostintelor si abilitatilor esentiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate nivelului si ritmului de studiu al cursantilor, dar mai ales aplicarea lor in practica, in cadrul laboratoarelor care simuleaza aplicatii din viata reala, culminand cu certificarea recunoscuta international. Bucurandu-ne de un feedback excelent, am fost de fiecare data onorati de revenirea unui client multumit, sau de recomandarea pe care acesta ne-a facut-o. Le multumim tuturor acelora care au ales Pro Management ca partener de instruire si promitem atat lor, dar si celor care inca nu ne sunt clienti, ca ne vom pastra entuziasmul si ne vom creste continuu expertiza pentru a-i consilia, pregati si asista in vederea certificarii, asigurandu-le reusita in construirea unei cariere de succes sau promovarea in aceasta.

Bucuresti Servicii
 • Estetic Clas Resita este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Resita este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Resita Servicii
 • Estetic Clas Medias este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Medias este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Medias Servicii
 • Estetic Clas Alexandria este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Alexandria este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Alexandria Servicii
 • Estetic Clas Tg. Jiu este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Tg. Jiu este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Tg. Jiu Servicii
 • ESTETIC CLAS PLOIESTI este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. ESTETIC CLAS PLOIESTI este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Ploiesti Servicii
 • Proiectul Start Academy a demarat din dorinta de a alinia Romania in randul tarilor ce au inregistrat un real progres in ceea ce priveste sfera de activitate in estetica. Start Academy se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in acest domeniu. Cursurile disponibile satisfac actualele cereri din cabinetele de estetica medicala dar si ale saloanelor de infrumusetare, reusind sa pregateasca la un nivel superior, specialisti si tehnicieni dedicati meseriei alese. - Cursuri pentru incepatori si avansati - Pregatire individuala prin programele ONE2ONE - Formatori cu experienta si acreditari internationale - Materiale didactice actualizate si adaptate - Aparate, produse si accesorii de profil.

Bucuresti Servicii
 • Oferim cursuri si stagii avizate ISCIR si autorizare ANC, printre care: - Stagii instruire (stivuitorist, macaragiu, fochist) - Cursuri de instalator, electrician, masinist pod rulant. Mai multe detalii se afla pe site-ul nostru www.nidri.ro

Bucuresti Servicii
 • Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.Meditatorii nostri cunosc foarte bine curricula scolara, sunt foarte bine pregatiti si instruiti, au experienta si energie, predau din placere si imbina metodele clasice de predare cu cele moderne, astfel incat sa asimilati relativ repede materia necesara pentru a aborda cu success lucrarile, tezele de la scoala sau examene precum examenul de Evaluare Nationala din clasa a VIII-a sau examenul de Bacalaureat din clasa aXII-a, precum si examene de admitere la diferite facultati, cum ar fi Facultatea de Medicina, Facultatea de Drept, Facultatea de Automatica si Calculatoare. Nu i-am uitat nici pe cei mai eminenti dintre voi. Am pregatit cu success diferite olimpiade si concursuri scolare, precum si examene de admitere la diferite licee de prestigiu din Bucuresti (clasa a IV-a), cum ar fi Tudor Vianu, Gheorghe Lazar sau Cantemir. Pentru cei pasionati de limbi straine, avem atat profesori nativi, cat si profesori romani, lingvisti de exceptie, care va vor indruma spre insusirea corecta si temeinica a unei limbi straine, sau va vor ajuta in obtinerea unor certificate de tip Cambridge, Ielts, Toefl.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Ram Info Serv S.R.L. - centru de perfectionare axat pe cursuri de perfectionare, calificare-recalificare, training si coaching. Firma noastra organizeaza cursuri de formare profesionala in toata tara de aproximativ 14 ani. Datorita experientei noastre in predarea cursurilor am fost selectati de diferite institutii (scoli, licee, primarii, inspectorate de politie sau jandarmerie) pentru a organiza cursuri cu angajatii (lista institutiilor in care Ram-Info Serv a efectuat cursuri se poate vedea in pagina Cursuri Efectuate). Incepand cu 2004, conform noilor reglementari, Ram-Info Serv este autorizata sa desfasoare CURSURI DE PERFECTIONARE acreditate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si de CNFPA. Diploma eliberata dupa absolvirea oricarui curs este recunoscuta si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga. Diplomele impreuna cu certificatele de competenta obtinute in urma acestor cursuri sunt singurele documente care se opereaza in cartea de munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii la un nivel superior.

Bucuresti Servicii
 • Organizam cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei in orice localitate din Romania in ocupatiile: maistru in industria textila si pielarie, tehnician in constructii si lucrari publice, agricultor, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, bucatar, ospatar, tapiter, contabilitate,operare calculator, formator, dar la cerere putem autoriza si alte cursuri.

Oradea Servicii
 • Sunt cea care isi doreste sa inspire, sa vina in sprijinul vindecarii, sa construiasca lucruri marete alaturi de oameni minunati. FORMARE DE BAZA : - in iulie 2018 m-am certificat ca trainer, speaker si coach John Maxwell Team Romania - In perioada 2014-2016 am urmat cursurile masteratului cu tema ,,Managementul Formarii Psihologilor in Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilora din cadrul Universitatii Bucuresti; - Intre anii 2013-2015 am urmat cursurile in format masteral de Psihoterapie Integrativa din cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa; - In anul 2013 am obtinut de la Colegiul Psihologilor din Romania dreptul de libera practica in urmatoarele domenii ale Psihologiei: Psihologia Muncii si Organizationala; Psihologia Transporturilor; Psihologia Securitatii Nationale; - In feburarie 2013 am infiintat si inregistrat cabinetul psihologic, la care sunt psiholog titular, la Colegiul Colegiul Psihologilor din Romania, investind de atunci intensiv in formarea mea profesionala, aparatura, licente teste, etc.; - In 2012 am absolvit Masteratul cu tema ,,Comunicare Manageriala si Resurse Umane  din cadrul Universitatii Andrei Saguna din Constanta; - Am absolvit in anul 2009 Facultatea de Psihosociologiea  cu a Specializarea in Psihologie,din cadrulA A Universitatii Andrei Saguna din Constanta. FORMARE CONTINUA : De-a lungul anilor, in afara  studiilor universitare si post-universitare de baza ce le-am enuntat mai sus, am urmat si altele activitati de formare continua, dupa cum urmeaza: - In martie 2021 am participat la cursul ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea , editia VIII - In data de 24 Ianuarie 2021 am participat la cursul Evaluare si Interventie psihologica in cuplu.a - In data de 13 aprilie 2019 am participat la workshop-ul Psihodiagnostic si  interventie clinica in  tulburarea de stres posttraumatic. Redacatarea protocolului de examinare psihologicaa . - In martie 2019 am participat la cursul ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea , editia V - In decembrie 2018 am participat la cursul "Evaluarea personalitatii de la patologie la normalitate" - In octombrie 2018 am participat  la Conferinta de medicina a sexualitatiia din Poiana Brasov -    In 25.03.2017, am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea , editia IV; -      In data de 25.10.2016, am participat la cursul de formare continua ,,REZISTENTA LA SCHIMBARE" organizat de Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa; - La data de 26.09.2015 am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Evaluare clinica, psihodiagnostic si interventie pentru copil, adult si familie, modulul Tehnici expresiv- creative de  evaluare si interventie asupra familiei; - Am participat la Tabara Rezidentiala de Psihoterapie din Constanta, in perioada 26-30.08.2015, cu tema: ,,Terapia de cuplu- abordare psiho-somaticaa ; - Cu ocazia zilei psihologului roman am participat la ,,Conferinta Nationala de Psihologiea , organizata de Colegiul Psihologilor din Romania, Bucuresti, in perioada 29-30.05.2015; - In data de 17.05.2015 am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Evaluare clinica, psihodiagnostic si interventie pentru copil, adult si familie, modulul Tehnici proiective de desen utilizate in evaluarea copilului si adultului; - In intervalul 14-15.03.2015 am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea , editia II; - Am participat la Tabara Rezidentiala de Psihoterapie din Zarnesti, in perioada 27-31.10.2014, cu tema ,,Proceduri de interventie in terapia Relationala de cuplu;

Mun.Constanta Servicii