Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 680 companii
 • Estetic Clas Tg. Jiu este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Tg. Jiu este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Tg. Jiu Servicii
 • ESTETIC CLAS PLOIESTI este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. ESTETIC CLAS PLOIESTI este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Ploiesti Servicii
 • Proiectul Start Academy a demarat din dorinta de a alinia Romania in randul tarilor ce au inregistrat un real progres in ceea ce priveste sfera de activitate in estetica. Start Academy se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in acest domeniu. Cursurile disponibile satisfac actualele cereri din cabinetele de estetica medicala dar si ale saloanelor de infrumusetare, reusind sa pregateasca la un nivel superior, specialisti si tehnicieni dedicati meseriei alese. - Cursuri pentru incepatori si avansati - Pregatire individuala prin programele ONE2ONE - Formatori cu experienta si acreditari internationale - Materiale didactice actualizate si adaptate - Aparate, produse si accesorii de profil.

Bucuresti Servicii
 • Oferim cursuri si stagii avizate ISCIR si autorizare ANC, printre care: - Stagii instruire (stivuitorist, macaragiu, fochist) - Cursuri de instalator, electrician, masinist pod rulant. Mai multe detalii se afla pe site-ul nostru www.nidri.ro

Bucuresti Servicii
 • Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.Meditatorii nostri cunosc foarte bine curricula scolara, sunt foarte bine pregatiti si instruiti, au experienta si energie, predau din placere si imbina metodele clasice de predare cu cele moderne, astfel incat sa asimilati relativ repede materia necesara pentru a aborda cu success lucrarile, tezele de la scoala sau examene precum examenul de Evaluare Nationala din clasa a VIII-a sau examenul de Bacalaureat din clasa aXII-a, precum si examene de admitere la diferite facultati, cum ar fi Facultatea de Medicina, Facultatea de Drept, Facultatea de Automatica si Calculatoare. Nu i-am uitat nici pe cei mai eminenti dintre voi. Am pregatit cu success diferite olimpiade si concursuri scolare, precum si examene de admitere la diferite licee de prestigiu din Bucuresti (clasa a IV-a), cum ar fi Tudor Vianu, Gheorghe Lazar sau Cantemir. Pentru cei pasionati de limbi straine, avem atat profesori nativi, cat si profesori romani, lingvisti de exceptie, care va vor indruma spre insusirea corecta si temeinica a unei limbi straine, sau va vor ajuta in obtinerea unor certificate de tip Cambridge, Ielts, Toefl.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Metal Fitness Isokinetic Srl produce & utilizeaza sali de fitness cu aparate fitness isokinetice pentru cresterea fibrei musculare transversal si incarcarea muschilor cu ENERGIE, pentru viitorii campioni. LINEA de produse FLORSYSTEM GYM duce mai departe experienta si traditia acumulata in cei peste 25 de ani in fabricarea de aparate fitness isokinetice, construite cu dragoste pentru performanta.

Bistrita Producator
 • Rem Human Resources este un furnizor de formare profesionala din Constanta si dispune de un management performant, lectori cu un inalt nivel de pregatire, dotari la standarde ridicate si programe de instruire variate si atractive. Programele de pregatire sunt autorizate de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala din Constanta din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, iar certificatele de absolvire sunt recunoscute la nivel national si European, fiind emise de Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale. REM HUMAN RESOURCES functioneaza ca o societate comercala, constituita in baza Legii 31/1990, cu modificarile ulterioare si are ca obiect principal de activitate, educatia permanenta a adultilor, cod CAEN 8559 - Alte forme de invatamant. Prin Departamentul de Formare Profesionala, societatea desfasoara activitati de calificare/recalificare profesionala, preluind si dezvoltand activitatea de formare profesionala de la ATP - Centrul de Formare Profesionala,  cel mai experimentat  furnizor de formare profesionala, care s-a impus in municipiul Constanta ca cea mai activa organizatie de formare profesionala, reusindu-se astfel, in cei 28 ani de activitate, sa incheie aici pregatirea profesionala, peste 30 000 persoane, in diverse ocupatii si calificari, in special in sfera serviciilor. Numarul mare de absolventi ne face sa credem ca s-a reusit ceea ce s-a propus - UN SISTEM DE FORMARE PROFESIONALA PERFORMANT - si avem capacitatea sa dezvoltam aceasta forma de invatamant, din ce in ce maim ult. Avem in prezent un numar de peste 20 de cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, prin Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala din Constanta din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si, printre altele, ne propunem, ca in anul viitor, sa acreditam un numar de inca 12 ocupatii si calificari noi. Consilierea si orientarea profesionalaa €  reprezinta un alt domeniu de actiune al companiei, reprezentat de activitati de consiliere vocattionala cu scopul de a fi identificate aptitudinile profesionale ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si stabilirea unui traseu profesional corect al acestora. De asemenea, compania acorda reduceri substantiale pentru categoriile sociale vulnerabile, iar in functtie de cerinte, recomandam absolventi in vederea ocuparii unor locuri de munca in concordanta cu aptitudinile si pregatirea profesionala a acestora.a € , MISIUNEA NOASTRA Sa oferim competente la standarde de excelenta nationala si europeana, astfel incat cursantii nostri sa fie bine pregatiti. VIZIUNEA NOASTRA Un sistem performant de formare profesionala care sa faca fata nevoilor de pe piata de munca autohtona si europeana. Constanta, str. Cpt. Petre Romulus, nr. 7 bis, et. 1, cam. 4, (centru, zona Piata Grivitei) Tel. 0241.619.719; luni - vineri, orele 10 - 16 sau whatsap 0730867274. www.rem-hr.ro

Mun.Constanta Servicii
 • Bravory Academy este un centru de formare profesionala ce organizeaza cursuri autorizate de calificare, perfectionare si initiere. Avem o echipa tanara de traineri profesionisti, specializati in Cursuri de Comunicare si Marketing, Cursuri de Business si Management, Cursuri de Beauty, Cursuri de Design, Cursuri de Cooking, Cursuri de Fashion, Cursuri Vizuale si Fotografie, Cursuri de Grafica si Proiectare 3D, Cursuri de Programare IT, workshopusi si seminarii. Alaturi de tine, pentru un viitor mai bun!

Bucuresti Servicii
 • Suntem o scoala de soferi franceza, dar cu conexiuni in intreaga lume. Ajutam pe oricine doreste sa obtina permise de conducere 100% sigure si securizate. Acordam permisele de conducere in 7 zile lucratoare.

Primaverii Servicii
 • Bine ati venit pe pagina cabinetului nostru de psihologie. De 20 de ani ne ocupam cu pasiune si profesionalism de imbunatatirea sanatatii psihicului uman prin cursuri si programe de dezvoltare personala, Life Coach, Psihoterapie, Consiliere, Asistenta psihologica pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, dependenta de alcool, dependenta de droguri, adictii si testari psihologice pentru Aviz psihologic permis port arma, letala, ne letale vanatoare, aviz psihologic Obtinere permis de conducere, Aviz psihologic adoptie, aviz psihologic permis Ambarcatiune cu motor si vele, Psihologia Muncii, aviz psihologic integritate, Evaluare clinica Gafts, MMS referat comisie handicap, aviz psihologic soferi profesionisti siguranta circulatiei.

Bucuresti Servicii
 • Sunt cea care isi doreste sa inspire, sa vina in sprijinul vindecarii, sa construiasca lucruri marete alaturi de oameni minunati. FORMARE DE BAZA : - in iulie 2018 m-am certificat ca trainer, speaker si coach John Maxwell Team Romania - In perioada 2014-2016 am urmat cursurile masteratului cu tema ,,Managementul Formarii Psihologilor in Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilora din cadrul Universitatii Bucuresti; - Intre anii 2013-2015 am urmat cursurile in format masteral de Psihoterapie Integrativa din cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa; - In anul 2013 am obtinut de la Colegiul Psihologilor din Romania dreptul de libera practica in urmatoarele domenii ale Psihologiei: Psihologia Muncii si Organizationala; Psihologia Transporturilor; Psihologia Securitatii Nationale; - In feburarie 2013 am infiintat si inregistrat cabinetul psihologic, la care sunt psiholog titular, la Colegiul Colegiul Psihologilor din Romania, investind de atunci intensiv in formarea mea profesionala, aparatura, licente teste, etc.; - In 2012 am absolvit Masteratul cu tema ,,Comunicare Manageriala si Resurse Umane  din cadrul Universitatii Andrei Saguna din Constanta; - Am absolvit in anul 2009 Facultatea de Psihosociologiea  cu a Specializarea in Psihologie,din cadrulA‚ A‚ Universitatii Andrei Saguna din Constanta. FORMARE CONTINUA : De-a lungul anilor, in afara  studiilor universitare si post-universitare de baza ce le-am enuntat mai sus, am urmat si altele activitati de formare continua, dupa cum urmeaza: - In martie 2021 am participat la cursul ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea € , editia VIII - In data de 24 Ianuarie 2021 am participat la cursul Evaluare si Interventie psihologica in cuplu.a €  - In data de 13 aprilie 2019 am participat la workshop-ul Psihodiagnostic si  interventie clinica in  tulburarea de stres posttraumatic. Redacatarea protocolului de examinare psihologicaa € . - In martie 2019 am participat la cursul ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea € , editia V - In decembrie 2018 am participat la cursul "Evaluarea personalitatii de la patologie la normalitate" - In octombrie 2018 am participat  la Conferinta de medicina a sexualitatiia €  din Poiana Brasov -    In 25.03.2017, am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea € , editia IV; -      In data de 25.10.2016, am participat la cursul de formare continua ,,REZISTENTA LA SCHIMBARE" organizat de Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa; - La data de 26.09.2015 am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Evaluare clinica, psihodiagnostic si interventie pentru copil, adult si familie, modulul Tehnici expresiv- creative de  evaluare si interventie asupra familiei; - Am participat la Tabara Rezidentiala de Psihoterapie din Constanta, in perioada 26-30.08.2015, cu tema: ,,Terapia de cuplu- abordare psiho-somaticaa € ; - Cu ocazia zilei psihologului roman am participat la ,,Conferinta Nationala de Psihologiea € , organizata de Colegiul Psihologilor din Romania, Bucuresti, in perioada 29-30.05.2015; - In data de 17.05.2015 am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Evaluare clinica, psihodiagnostic si interventie pentru copil, adult si familie, modulul Tehnici proiective de desen utilizate in evaluarea copilului si adultului; - In intervalul 14-15.03.2015 am participat la cursul de formare continua cu tema ,,Managementul Modern al Serviciilor de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationalea € , editia II; - Am participat la Tabara Rezidentiala de Psihoterapie din Zarnesti, in perioada 27-31.10.2014, cu tema ,,Proceduri de interventie in terapia Relationala de cuplu;

Mun.Constanta Servicii
 • Centru de invatare limbi straine exclusiv limba germana oferim cursuri de limba germana pentru copii, companii, firme, elevi si studenti la sediul nostru din Bucuresti strada Anton Pann 17 A sector 3 sau la sediul companiilor clientilor nostrii. Afla mai multe despre cursurile de limba germana organizate de noi www.germankulturhaus.ro respectiv pentru copii www.kinderkulturhaus.ro

Bucuresti Servicii
 • Principala preocupare a noastra este fiinta umana. In acest sens prioritatea numarul unu este sanatatea umana. Pentru a putea ajuta oamenii sa ajunga la succes si sa-si maximizeze potentialul este necesar ca acestia sa fie sanatosi. Societatea Fortune Invest International isi propune sa sprijine persoane fizice sau juridice sa isi dezvolte propriile afaceri de succes si sa-si atinga maximul de potential in domeniul lor de activitate. Viziunea companiei este o comunitate globala prospera si sanatoasa. Valorile noastre sunt: 1. Integritatea: facem ceea ce spunem si spunem ceea ce facem 2. Respectul: ne tratam partenerii de afaceri asa cum ne-am dori sa ne trateze si ei 3. Etica muncii: Muncim alaturi de partenerii nostri pana la realizarea scopurilor comune, fara a ne lasa influentati de obstacole. 4. Perseverenta: Ne ridicam de fiecare data indiferent de cate ori ne prabusim si ii ajutam si pe ceilalti sa se ridice - " nu conteaza de cate ori cazi, important este de cate ori te ridici" 5. Altruism: "Poti obtine orice in viata daca ajuti suficient de multi oameni sa obtina ceea ce vor" Zig Ziglar Misiune: Sprijinirea persoanelor fizice si juridice in realizarea scopurilor propuse Scop: Devzoltarea potentialului uman

Domnesti Servicii
 • Estetic Clas Pitesti este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Pitesti este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Pitesti Altul
 • Estetic Clas Oradea este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Oradea este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Oradea Altul
 • Estetic Clas Timisoara este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Timisoara este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Timisoara Servicii
 • Coaching Partners este rezultatul viziunii a patru dintre cei mai buni specialisti in livrarea de programe si cursuri de training si coaching care si-au stabilit ca misiune formarea de profesionisti in domeniul coaching-ului. Coaching Partners concepe si livreaza programe profesioniste de coaching, care sa contribuie la cresterea bunastarii si calitatii vietii, a performantei personale si a organizatiilor. Ce oferim? O cale sigura, rapida si profesionista pentru: - profesionistii care doresc sa-si alinieze performantele organizatiei la nivel de excelenta cu ajutorul tehnicilor, instrumentelor si cele mai bune practici livrate de coachi recunoscuti la nivel international - oricine doreste sa-si dezvolte o cariera in domeniul coaching-ului prin programe certificate de ANC (Asociatia Nationala pentru Certificari) si ICF (International Coaching Federation)

Bucuresti Servicii
 • SEOmark.ro  -  Agentie de Marketing Online din Bucuresti, specializata in Servicii SEO, Creare Site-uri Optimizate si campanii PPC prin Google si FB Ads Te ajutam sa ajungi cat mai eficient la clientii tai. SEO, Adwords, Facebook, Twitter, E-mail toate sunt canale prin care tu poti ajunge la clientii tai. Noi cream campanii de promovare online, le masuram, le optimizam si avem grija ca mesajul tau sa ajunga cat mai eficient la cati mai multi potentiali clienti. Sau te invatam cum sa iti administrezi singur campaniile, daca te inscrii la cursurile noastre.

Bucuresti Servicii
 • Spanda Project - Spiritualitate & Sanatate Holistica Spanda Project este un proiect spiritual si de dezvoltare personala, care abordeaza Fiinta si Sanatatea intr-un mod holistic. Sanatatea si Vindecarea holistica se adreseaza tuturor dimensiunilor fiintei umane: fizic, psihic, emotional, mental, spiritual, pentru ca a fi sanatos inseamna mai mult decat sa nu fii bolnav. In cadrul proiectului organizam Cursuri de Yoga pentru Incepatori, Cursuri spirituale, Cursuri de dezvoltare personala, Retrageri Spirituale, seminarii si workshop-uri in care evidentiem eficienta extraordinara a Uleiurilor Esentiale Pure cu Grad Terapeutic doTERRA, ca solutii holistice pentru sanatate si vindecare. Fondatori: prof. Dan Oros si Simona Darabant - Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, Traineri autorizati (certificati de Ministerul Educatiei), Profesori Yoga (certificati Yoga Alliance), Traineri Aromatouch (certificati de doTERRA), Aromaterapeuti & Fitoterapeuti (certificati de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei), doTERRA Blue Diamond Wellness Advocates, Fondatori si Proprietari Spanda Project & Spanda Yoga.

Cluj-napoca Altul
 • Scoala noastra de formare profesionala face cursuri de limbi straine si cursuri de calificare in diferite meserii (constructii, sanatate, industrie). Cursurile se bazeaza pe practica, partea de teorie a fost conceputa astfel pt a fi usor accesata de cursant si chiar mai usor memorata de acesta. Octavdelphia Srl priveste indeaproape viitorul absolventului, redirectionandu-l catre un loc de munca.

Timisoara Servicii