Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 665 companii
 • Centru de invatare limbi straine exclusiv limba germana oferim cursuri de limba germana pentru copii, companii, firme, elevi si studenti la sediul nostru din Bucuresti strada Anton Pann 17 A sector 3 sau la sediul companiilor clientilor nostrii. Afla mai multe despre cursurile de limba germana organizate de noi www.germankulturhaus.ro respectiv pentru copii www.kinderkulturhaus.ro

Bucuresti Servicii
 • Principala preocupare a noastra este fiinta umana. In acest sens prioritatea numarul unu este sanatatea umana. Pentru a putea ajuta oamenii sa ajunga la succes si sa-si maximizeze potentialul este necesar ca acestia sa fie sanatosi. Societatea Fortune Invest International isi propune sa sprijine persoane fizice sau juridice sa isi dezvolte propriile afaceri de succes si sa-si atinga maximul de potential in domeniul lor de activitate. Viziunea companiei este o comunitate globala prospera si sanatoasa. Valorile noastre sunt: 1. Integritatea: facem ceea ce spunem si spunem ceea ce facem 2. Respectul: ne tratam partenerii de afaceri asa cum ne-am dori sa ne trateze si ei 3. Etica muncii: Muncim alaturi de partenerii nostri pana la realizarea scopurilor comune, fara a ne lasa influentati de obstacole. 4. Perseverenta: Ne ridicam de fiecare data indiferent de cate ori ne prabusim si ii ajutam si pe ceilalti sa se ridice - " nu conteaza de cate ori cazi, important este de cate ori te ridici" 5. Altruism: "Poti obtine orice in viata daca ajuti suficient de multi oameni sa obtina ceea ce vor" Zig Ziglar Misiune: Sprijinirea persoanelor fizice si juridice in realizarea scopurilor propuse Scop: Devzoltarea potentialului uman

Domnesti Servicii
 • Estetic Clas Pitesti este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Pitesti este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Pitesti Altul
 • Estetic Clas Oradea este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Oradea este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Oradea Altul
 • Estetic Clas Urziceni este un furnizor de Formare Profesionala a Adultilor, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Estetic Clas Urziceni este are ca principale obiecte de activitate formarea profesionala continua si activitatea de consiliere si mediere a muncii, realizate la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate (constructii, petrochimie, industrie, educatie si antreprenoriat, agricultura, silvicultura, mecanica si electromecanica, croitorie) si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de evolutia in cariera.

Urziceni Servicii
 • Coaching Partners este rezultatul viziunii a patru dintre cei mai buni specialisti in livrarea de programe si cursuri de training si coaching care si-au stabilit ca misiune formarea de profesionisti in domeniul coaching-ului. Coaching Partners concepe si livreaza programe profesioniste de coaching, care sa contribuie la cresterea bunastarii si calitatii vietii, a performantei personale si a organizatiilor. Ce oferim? O cale sigura, rapida si profesionista pentru: - profesionistii care doresc sa-si alinieze performantele organizatiei la nivel de excelenta cu ajutorul tehnicilor, instrumentelor si cele mai bune practici livrate de coachi recunoscuti la nivel international - oricine doreste sa-si dezvolte o cariera in domeniul coaching-ului prin programe certificate de ANC (Asociatia Nationala pentru Certificari) si ICF (International Coaching Federation)

Bucuresti Servicii
 • SEOmark.ro  -  Agentie de Marketing Online din Bucuresti, specializata in Servicii SEO, Creare Site-uri Optimizate si campanii PPC prin Google si FB Ads Te ajutam sa ajungi cat mai eficient la clientii tai. SEO, Adwords, Facebook, Twitter, E-mail toate sunt canale prin care tu poti ajunge la clientii tai. Noi cream campanii de promovare online, le masuram, le optimizam si avem grija ca mesajul tau sa ajunga cat mai eficient la cati mai multi potentiali clienti. Sau te invatam cum sa iti administrezi singur campaniile, daca te inscrii la cursurile noastre.

Bucuresti Servicii
 • Scoala noastra de formare profesionala face cursuri de limbi straine si cursuri de calificare in diferite meserii (constructii, sanatate, industrie). Cursurile se bazeaza pe practica, partea de teorie a fost conceputa astfel pt a fi usor accesata de cursant si chiar mai usor memorata de acesta. Octavdelphia Srl priveste indeaproape viitorul absolventului, redirectionandu-l catre un loc de munca.

Timisoara Servicii
 • Ansamblul Moara de hartie - Satul mestesugurilor este un loc construit din pasiune pentru oameni si mestesuguri. Descoperind mestesugurile legate de carte - hartie manuala, tipar manual si legatorie de carte, ne-am dorit sa cream un loc in care oamenii sa se bucure de ele. Asa a aparut Atelierul-muzeu Moara de hartie din Comana. Satul mestesugurilor din Comana este o continuare fireasca a ideilor noastre, un proiect prin care ne-am dorit sa punem in valoare mestesugurile si oamenii vrednici de la tara. Satul mestesugurilor este dedicat mestesugurilor traditionale adaptate contextului contemporan si isi propune sa recreeze atmosfera satelor de odinioara, sa daruiasca o stare de bine, sa-i inspire si sa-i convinga pe cei care-l vor vizita ca mestesugurile sunt minunate, ca pot supravietui si in secolul vitezei si ca, punandu-le frumos in valoare, ne putem hrani sufletul cu cele mai nepretuite daruri. In Satul mestesugurilor lucram in ateliere de prelucrare a lemnului, fierarie, prelucrare a stufului, olarit, tesut, morarit traditional, prelucrare traditionala a fructelor si legumelor.

Comana Producator
 • Echipa de la Structural Euro Fond & Traininga va propune un invatamant prin proiecte, prin descoperire. Cursurile noastre sunt individualizate, suple si recunoscute de Ministerul Invatamantului si de Ministerul Muncii. Suntem scoala care vine la voi, caci existam in mai toate orasele din judetele tarii!

Bucuresti Servicii
 • Expert Business Center (EBC) presteaza servicii de consultanta si organizeaza cursuri acreditate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si seminarii in domeniul afacerilor si managementului, fiind specializata pe Achizitii Publice si proiecte finantate cu Fonduri Europene nerambursabile. Echipa EBC formata din formatori si consultanti experti in domeniul in care livreaza cursuri sau presteaza servicii de consultanta, va asigura profesionalism, promtitudine, eficienta si rezultate exceptionale! Experienta bogata a acestora in Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finantelor Publice, sau Companii Multinationale ii face aliatul perfect in dezvoltarea afacerii dvs.!

Bucuresti Servicii
 • Accesis este o companie prezenta pe piata incepand cu 2007 si livreaza pachete de comunicare in limbi straine prin Accesis Train Conversation: http://www.accesis.ro/via-accesis/Accesis-Train-Conversation si de dezvoltare organizationala prin Accesis Human Resources: http://www.accesis.ro/via-accesis/Accesis-Human-Resources

Bucuresti Servicii
 • Mikrotik Training Center organizează cursuri de formare profesionala, combinand cursul cu laboratoare, totodată rezervand timp pentru A�ntrebări și răspunsuri. Cursurile se țin A�n diferite orașe din Republica Moldova și RomA�nia. A�n ultima zi de curs veți avea posibilitatea să susțineți examenul de certificare. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințe pentru a configura corect și a folosi produsele MikroTik și de a vă ajuta să vă certificați aceste cunoștințe, prin susținerea examenului final. Certificatele Mikrotik au recunoaștere mondială.

Floresti Servicii
 • Centrul Helen Doron oferă lecții de engleză vorbită tuturor copiilor, de la bebeluși la tineri. Metoda Helen Doron se bazează pe abilitatea naturală a copilului de a asimila limba vorbită din mediul său prin ascultare repetată și încurajare. Această metodă unică permite copiilor ca începând cu vârsta de trei luni să învețe engleza precum învață limba maternă - prin ascultare repetată și încurajare. Lecțiile asigură un mediu plăcut în care copiii pot învăța engleza cu aceeași ușurință cu care învață propria limbă maternă.

Bucuresti Servicii
 • Organizatie educationala care are ca obiect de activitate furnizarea de cursuri de limbi straine urmarind cresterea standardului de calitate in educatie. Este membru al Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate QUEST, LCCI London Chamber of Commerce and Industry, Centru de pregatire si sustinere a Examenelor Cambridge autorizat de Universitatea din Cambridge. Este aprobat si acreditat de Ministerul Educatiei pentru sectiunea "Educatie Continua". PROFESSIONAL LANGUAGE CENTRE Str.Semanatorilor nr.4, ap.1, Targu-Mures Telefon: + 40 265 251180; 0723 241042 acotoara@gmail.com    www.professionalcentre.ro Ce face diferenta este echipa de profesori: cu doctorate, gradul I, sau doctoranzi, buni metodicieni, folosind cele mai adecvate abordari ale predarii, in functie de varsta cursantilor: adulti, adolescenti, copii. Avem preturi prietenoase si puteti plati in rate lunare. Discount pentru membrii aceleiasi familii si pentru cei cu venituri mici.

Tg. Mures Servicii
 • Formare Plus va ofera cele mai bune servicii de formare profesionala, pastrand totodata cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Amplasat intr-o locatie centrala, cu sali moderne, si mijloace de invatare inovative, Formare Plus va ofera cursuri de calificare sau perfectionare profesionala, la cel mai inalt nivel. Cursurile de formare profesionala (cursuri de calificare, cursuri de perfectionare sau cursuri de initiere) organizate de catre Formare Plus se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta minima de 16 ani, cu invatamant obligatoriu absolvit, persoanelor in cautarea unui loc de munca, sau persoanelor ce doresc sa-si consolideze pozitia la actualul loc de munca. Deasemenea serviciile Formare Plus se adreseaza agentilor economici ce doresc formarea personalului angajat. 5 motive pentru a urma un curs alaturi de noi: 1. Costuri reduse, plata in rate 2. Locatie centrala cu acces facil la mijloace de transport in comun 3. Sali moderne dotate corespunzator 4. Formatori cu vasta experienta 5. Reduceri si programe de fidelitate.

Bucuresti Servicii
 • Siveo IT Resources este o companie specializata pe recrutare IT&C acreditata pentru plasarea fortei de munca in tara si in strainatate. Colaboram cu firme angajatoare din Anglia, USA si Franta. Echipa noastra este formata din consultanti cu un background tehnic si oameni de resurse umane cu experienta in diverse industrii. Aceasta combinatie ne ajuta sa intelegem mai bine cerintele tehnice ale clientilor nostrii, selectand astfel cel mai bun candidat pentru angajator. Serviciile noastre includ si: - Administrare de personal si salarizare - Consiliere in cariera - Cursuri online (www.e-cursulmeu.ro).

Bucuresti Servicii
 • Consulting Dan Except este o companie romaneasca cu capital integral privat. Dupa 3 ani de participare la implementarea programului de afaceri "O viata de calitate" dezvoltarea activitatii a necesitat trecerea la SRL. Incepand cu anul 2015 am urcat o treapta importanta in evolutia companiei noastre. Serviicle noastre au la baza cele mai recente studii de nutritie stiintifica si ultimele descoperi in nanotehnologie. In prezent ne bucuram de colaborarea directa cu peste 1000 de agenti - persoane fizice autorizate si SRL-uri si de peste 6000 de clienti fideli care consuma constant produsele si serviciile noastre. Suntem o echipa tanara, cu oameni echilibrati. Desi suntem in cadrul unei afaceri, mediul de lucru este unul prietenos ce asigura o crestere profesionala si personala continua. Cautam oameni prietenosi, cu gandire pozitiva, maturi emotional si stapani pe propria viata. Oameni care, chiar daca nu isi pot rezolva mereu singuri problemele, macar cauta solutii si sunt dispusi sa plateasca pretul. De asemenea, cautam oameni carora le place sa traiasca bine, care cunosc valoarea banilor si care dau o viata linistita dar mediocra pentru o viata de cinci stele, chiar daca aceasta inseamna sa se perfectioneze si sa munceasca in plus. Activitatea noastra se desfasoara atat online cat si offline, la nivel international. Site-uri: Devino partenerul nostru in orasul tau https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=595411796155 Pagina de facebook https://www.facebook.com/consulting.dan.except/

Pitesti Servicii
 • TUV Rheinland Romania este reprezentanta in Romania a TUV Rheinland Group, unul dintre cele mai importante organisme internationale de certificare, cu sediul central in Koln, Germania. Prestigiul si recunoasterea dobandite la nivel mondial in decursul a peste 140 de ani de activitate sunt rezultatul eforturilor noastre de a fi mereu alaturi de Dvs, parteneri de incredere.

Bucuresti Servicii
 • Optim Financial Consulting este o societate de consultanta pentru afaceri si management, specializata in marketing, Partener Strategic National al celui mai dinamic brand de marketing din lume - PERFECT PAGES Inc.USA, parte a consortiului PERFECT INTERNET. http://youtu.be/oLz9kY7Srk4 Conceptul nostru de afaceri este acela de a asigura consultanta in afaceri si marketing in special firmelor mici si mijlocii, ce nu au posibilitatea de a sustine financiar departamente proprii de marketing care sa elaboreze strategii si campanii de marketing adaptate business-ului respective si, din aceleasi motive financiare, nu au acces nici la specialisti si servicii de marketing profesionale, asa cum se intampla curent in marile companii. Consultanta este customizata pe fiecare tip de business in parte, B2B sau B2C, utilizand strategii de marketing care folosesc atat instrumentele clasice de marketing-offline cat si cele de ultima ora -online. Prin noi aveti contact cu cei mai buni specialisti si cele mai bune produse de marketing de pe piata mondiala de profil. Ce obiective atingeti -Cresterea incasarilor si a ROI prin Fidelizarea clientilor vechi Identificarea si atragerea de noi clienti Cresterea randamentului incasari/client -Notorietatea brandului -Expunere superioara online -Conceperea si implementarea unor strategii de marketing personalizate Ce primiti efectiv: -Listarea pe platformele de business OPTIM FINANCIAL CONSULTING si PERFECT PAGES cu vizibilitate nationala/globala (spatiu generos de prezentare, poze si date contact) -Conceperea unor strategii de marketing personalizate, bazate pe obiectivele si particularitatile afacerii Dvs si implementarea acestora -Acces nelimitat la instrumentele de marketing de pe platforma PERFECT PAGES cu reducere de pana la 50% -Includerea societatii Dvs. in a��Campania Nationala de Fidelizarea a Clientilora�� -GRATUIT-primirea unui numar de Carduri de fidelizare a clientilor a��PERFECT BONUSa�� si a a��CERTIFICATULUI DE EXCELENTA IN AFACERIa�� emise de PERFECT PAGES Inc. -Un buget de marketing de pana la 200 Euro pus la dispozitia Dvs -Consultant de marketing dedicat, care colaboreaza direct cu conducerea firmei Dvs -Beneficiati de a��One stop to shopa�� in domeniul strategiilor de marketing, avand acces la orice instrument de marketing online sau offline de pe piata de specialitate. Al doilea palier de activitate al societatii noastre il reprezinta Serviciile de Training. Acestea se adreseaza atat persoanelor fizice care isi doresc perfectionarea profesionala si dezvoltarea personala, cat si societatilor care pun pret pe imbunatatirea culturii organizationale si a valorii echipei. Dispunem de o echipa de traineri cu expertiza si experienta in educatia adultilor. Dispunem de 5 programe educationale, care tin cont de actualele cerinte si nevoi din piata muncii: -Educatie financiara -Dezvoltarea abilitatilor si tehnicilor de vanzare -Marketing competitiv -Dezvoltare personala si comunicare -Cum sa incepi si sa dezvolti o afacere

Bucuresti Servicii