Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cursuri Scoala de Soferi - Educatie & Pregatire: 12 companii
 • Scoala de soferi Happy Drive Lucky are punctul de lucru in Strada Inginerilor Tei si ofera urmatoarele servicii: Pachet pregatire pt obtinere permis auto Sedinte suplimentare facultative Sedinte suplimentare obligatorii pentru cei care au fost respinsi la examenul auto. Persoana de contact: Condurache Gheorghe

Bucuresti Servicii
 • Am creeat un sistem flexibil de programare a orelor de conducere, dar si de legislatie. Scopul nostru principal este de a face cat mai usor si placut tot procesul din care cursantii deprind abilitatile si atitudinea de care orice sofer are nevoie pentru a conduce in siguranta, intr-un mod eficient si practic. Pasii sunt simpli nu trebuie decat sa incepi prin a te inscrie la Scoala de soferi Elit! www.scoala-elit.ro

Sibiu Servicii
 • Scoala de soferi Star a fost infiintata in anul 1992 oferind pana in prezent servicii de scolarizare auto categoriile B, C si CE + atestate profesionale pentru aproximativ 45.000 de soferi amatori si profesionisti.

Galati Servicii
 • La Scoala de Soferi Almi vei gasi un colectiv experimentat, cu viziuni moderne. Dispunem de o sala dotata corespunzator si un parc auto diversificat. Suntem in continua cautare si perfectionare a conditiilor de scolarizare. Impreuna vom reusi !

Bucuresti Servicii
 • "LTC Dealer" a fost infiintata in anul 2011, si ne mindrim cu faptul ca suntem prima societate privata din Romania care a fost indrumata si asistata de ANOFM din cadrul Ministerului Muncii, prima societate autorizata pentru pregatirea si antrenarea tinerilor, in meseria de crupieri. Experienta de peste 25 de ani in Industria Cazinourilor si de peste 15 ani in pregatirea crupierilor, ne recomanda. Referintele acordate la finalizarea cursurilor sunt recunoscute international.

Bucuresti Altul
 • Infiintata in anul 2006 Scoala de soferi Dalcom Auto organizeaza cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Dalcom Auto s-a remarcat pe piata scolilor de soferi din Iasi datorita calitatii serviciilor oferite, practicand cel mai mic pret din oras. Seriozitatea si profesionalismul nostru se evidentiaza prin numarul semnificativ de cursanti care au absolvit cursurile scolii.

Iasi Servicii
 • Suntem o scoala de soferi cu preturi de la 580 lei ce se adresează persoanelor din sectorul 5 dar și din celelalte sectoare, cu masini noi, cu sala de curs moderna, cu profesori de legislatie și instructori auto testati si verificati periodic astfel încât cursantii nostrii sa reusească!

Bucuresti Altul
 • Incepere imediata la Scoala de Soferi (sector 6) care va ofera pachetul complet de servicii la pretul de 899 RON pe Dacia Logan (30 de ore de condus, 24 de ore de legislatie, analizele medicale, avizul psihologic, masina asigurata la examen, combustibilul inclus). Puncte de intalnire: Militari, Crangasi, Drumul Taberei. Orele de conducere se efectueaza pe zonele de examen: Parcul Carol sau Bucurestii Noi. Fiecare cursant beneficiaza de un plan de lectii individual in functie de evolutia acestuia. Sedinta suplimentara de conducere 60 de ron. Ore de conducere si pe masina elevului ptr cei care detin permis de conducere. Programari si inscrieri la Tel: 0785.125.125 Voinescu Cristian

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa de oameni tineri si ambitiosi care va vom ajuta cu calm si rabdare sa obtineti mult ravnitul PERMIS DE CONDUCERE. Orele de conducere se fac numai pe masini bune, Ford Focus si Ford Fiesta, indrumati de instructori auto cu multa experienta. CALMUL este atuul nostru.

Beclean Servicii
 • Scoala de soferi auto David este in topul firmelor de instruire si indemanare auto pentru obtinerea permisului de conducere, categoria B din sectorul 4, Bucuresti. Avand un parc auto divers, candidatii pot opta pentru masina dorita. Astfel, confortul masinii asigura increderea in sine, iar profesionalismul instructorilor firmei vor asigura acumularea cunostintelor necesare dreptului de a conduce in Uniunea Europeana, conform legislatiei in vigoare. Instructorul Catalin Enache este mereu la dispozitia dvs cu detalii si suport, in cazul in care doriti sa urmati cursurile noastre de conducere. Telefonul de contact este: 0727.17.20.10, 0766.202.764.

Bucuresti Servicii
 • Scoala Auto Moto, pregatim cursanti in vederea obtinerii permisului de conducere cat. AM, A1, A, B, C, CE. cu automobile VW Polo, Renault Premium cu remorca, moped Honda Sky, motocicleta Honda Rebel 125 cc, Honda Hornet 600 cc. Ne recomanda seriozitatea si performanta.

Targoviste Servicii
 • Infiintata in anul 2006, Euro Style Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Euro Style S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca scoala de pilotaj, categoria A,B,C,D,E, legislatie. Firma noastra are un personal de 9 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Euro Style S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Euro Style S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Galati Servicii