Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 680 companii
 • Ansamblul Moara de hartie - Satul mestesugurilor este un loc construit din pasiune pentru oameni si mestesuguri. Descoperind mestesugurile legate de carte - hartie manuala, tipar manual si legatorie de carte, ne-am dorit sa cream un loc in care oamenii sa se bucure de ele. Asa a aparut Atelierul-muzeu Moara de hartie din Comana. Satul mestesugurilor din Comana este o continuare fireasca a ideilor noastre, un proiect prin care ne-am dorit sa punem in valoare mestesugurile si oamenii vrednici de la tara. Satul mestesugurilor este dedicat mestesugurilor traditionale adaptate contextului contemporan si isi propune sa recreeze atmosfera satelor de odinioara, sa daruiasca o stare de bine, sa-i inspire si sa-i convinga pe cei care-l vor vizita ca mestesugurile sunt minunate, ca pot supravietui si in secolul vitezei si ca, punandu-le frumos in valoare, ne putem hrani sufletul cu cele mai nepretuite daruri. In Satul mestesugurilor lucram in ateliere de prelucrare a lemnului, fierarie, prelucrare a stufului, olarit, tesut, morarit traditional, prelucrare traditionala a fructelor si legumelor.

Comana Producator
 • Echipa de la Structural Euro Fond & Traininga va propune un invatamant prin proiecte, prin descoperire. Cursurile noastre sunt individualizate, suple si recunoscute de Ministerul Invatamantului si de Ministerul Muncii. Suntem scoala care vine la voi, caci existam in mai toate orasele din judetele tarii!

Bucuresti Servicii
 • Expert Business Center (EBC) presteaza servicii de consultanta si organizeaza cursuri acreditate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si seminarii in domeniul afacerilor si managementului, fiind specializata pe Achizitii Publice si proiecte finantate cu Fonduri Europene nerambursabile. Echipa EBC formata din formatori si consultanti experti in domeniul in care livreaza cursuri sau presteaza servicii de consultanta, va asigura profesionalism, promtitudine, eficienta si rezultate exceptionale! Experienta bogata a acestora in Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finantelor Publice, sau Companii Multinationale ii face aliatul perfect in dezvoltarea afacerii dvs.!

Bucuresti Servicii
 • Accesis este o companie prezenta pe piata incepand cu 2007 si livreaza pachete de comunicare in limbi straine prin Accesis Train Conversation: http://www.accesis.ro/via-accesis/Accesis-Train-Conversation si de dezvoltare organizationala prin Accesis Human Resources: http://www.accesis.ro/via-accesis/Accesis-Human-Resources

Bucuresti Servicii
 • Mikrotik Training Center organizează cursuri de formare profesionala, combinand cursul cu laboratoare, totodată rezervand timp pentru A�ntrebări și răspunsuri. Cursurile se țin A�n diferite orașe din Republica Moldova și RomA�nia. A�n ultima zi de curs veți avea posibilitatea să susțineți examenul de certificare. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințe pentru a configura corect și a folosi produsele MikroTik și de a vă ajuta să vă certificați aceste cunoștințe, prin susținerea examenului final. Certificatele Mikrotik au recunoaștere mondială.

Floresti Servicii
 • Centrul Helen Doron oferă lecții de engleză vorbită tuturor copiilor, de la bebeluși la tineri. Metoda Helen Doron se bazează pe abilitatea naturală a copilului de a asimila limba vorbită din mediul său prin ascultare repetată și încurajare. Această metodă unică permite copiilor ca începând cu vârsta de trei luni să învețe engleza precum învață limba maternă - prin ascultare repetată și încurajare. Lecțiile asigură un mediu plăcut în care copiii pot învăța engleza cu aceeași ușurință cu care învață propria limbă maternă.

Bucuresti Servicii
 • Organizatie educationala care are ca obiect de activitate furnizarea de cursuri de limbi straine urmarind cresterea standardului de calitate in educatie. Este membru al Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate QUEST, LCCI London Chamber of Commerce and Industry, Centru de pregatire si sustinere a Examenelor Cambridge autorizat de Universitatea din Cambridge. Este aprobat si acreditat de Ministerul Educatiei pentru sectiunea "Educatie Continua". PROFESSIONAL LANGUAGE CENTRE Str.Semanatorilor nr.4, ap.1, Targu-Mures Telefon: + 40 265 251180; 0723 241042 acotoara@gmail.com    www.professionalcentre.ro Ce face diferenta este echipa de profesori: cu doctorate, gradul I, sau doctoranzi, buni metodicieni, folosind cele mai adecvate abordari ale predarii, in functie de varsta cursantilor: adulti, adolescenti, copii. Avem preturi prietenoase si puteti plati in rate lunare. Discount pentru membrii aceleiasi familii si pentru cei cu venituri mici.

Tg. Mures Servicii
 • Formare Plus va ofera cele mai bune servicii de formare profesionala, pastrand totodata cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Amplasat intr-o locatie centrala, cu sali moderne, si mijloace de invatare inovative, Formare Plus va ofera cursuri de calificare sau perfectionare profesionala, la cel mai inalt nivel. Cursurile de formare profesionala (cursuri de calificare, cursuri de perfectionare sau cursuri de initiere) organizate de catre Formare Plus se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta minima de 16 ani, cu invatamant obligatoriu absolvit, persoanelor in cautarea unui loc de munca, sau persoanelor ce doresc sa-si consolideze pozitia la actualul loc de munca. Deasemenea serviciile Formare Plus se adreseaza agentilor economici ce doresc formarea personalului angajat. 5 motive pentru a urma un curs alaturi de noi: 1. Costuri reduse, plata in rate 2. Locatie centrala cu acces facil la mijloace de transport in comun 3. Sali moderne dotate corespunzator 4. Formatori cu vasta experienta 5. Reduceri si programe de fidelitate.

Bucuresti Servicii
 • Siveo IT Resources este o companie specializata pe recrutare IT&C acreditata pentru plasarea fortei de munca in tara si in strainatate. Colaboram cu firme angajatoare din Anglia, USA si Franta. Echipa noastra este formata din consultanti cu un background tehnic si oameni de resurse umane cu experienta in diverse industrii. Aceasta combinatie ne ajuta sa intelegem mai bine cerintele tehnice ale clientilor nostrii, selectand astfel cel mai bun candidat pentru angajator. Serviciile noastre includ si: - Administrare de personal si salarizare - Consiliere in cariera - Cursuri online (www.e-cursulmeu.ro).

Bucuresti Servicii
 • Consulting Dan Except este o companie romaneasca cu capital integral privat. Dupa 3 ani de participare la implementarea programului de afaceri "O viata de calitate" dezvoltarea activitatii a necesitat trecerea la SRL. Incepand cu anul 2015 am urcat o treapta importanta in evolutia companiei noastre. Serviicle noastre au la baza cele mai recente studii de nutritie stiintifica si ultimele descoperi in nanotehnologie. In prezent ne bucuram de colaborarea directa cu peste 1000 de agenti - persoane fizice autorizate si SRL-uri si de peste 6000 de clienti fideli care consuma constant produsele si serviciile noastre. Suntem o echipa tanara, cu oameni echilibrati. Desi suntem in cadrul unei afaceri, mediul de lucru este unul prietenos ce asigura o crestere profesionala si personala continua. Cautam oameni prietenosi, cu gandire pozitiva, maturi emotional si stapani pe propria viata. Oameni care, chiar daca nu isi pot rezolva mereu singuri problemele, macar cauta solutii si sunt dispusi sa plateasca pretul. De asemenea, cautam oameni carora le place sa traiasca bine, care cunosc valoarea banilor si care dau o viata linistita dar mediocra pentru o viata de cinci stele, chiar daca aceasta inseamna sa se perfectioneze si sa munceasca in plus. Activitatea noastra se desfasoara atat online cat si offline, la nivel international. Site-uri: Devino partenerul nostru in orasul tau https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=595411796155 Pagina de facebook https://www.facebook.com/consulting.dan.except/

Pitesti Servicii
 • TUV Rheinland Romania este reprezentanta in Romania a TUV Rheinland Group, unul dintre cele mai importante organisme internationale de certificare, cu sediul central in Koln, Germania. Prestigiul si recunoasterea dobandite la nivel mondial in decursul a peste 140 de ani de activitate sunt rezultatul eforturilor noastre de a fi mereu alaturi de Dvs, parteneri de incredere.

Bucuresti Servicii
 • Optim Financial Consulting este o societate de consultanta pentru afaceri si management, specializata in marketing, Partener Strategic National al celui mai dinamic brand de marketing din lume - PERFECT PAGES Inc.USA, parte a consortiului PERFECT INTERNET. http://youtu.be/oLz9kY7Srk4 Conceptul nostru de afaceri este acela de a asigura consultanta in afaceri si marketing in special firmelor mici si mijlocii, ce nu au posibilitatea de a sustine financiar departamente proprii de marketing care sa elaboreze strategii si campanii de marketing adaptate business-ului respective si, din aceleasi motive financiare, nu au acces nici la specialisti si servicii de marketing profesionale, asa cum se intampla curent in marile companii. Consultanta este customizata pe fiecare tip de business in parte, B2B sau B2C, utilizand strategii de marketing care folosesc atat instrumentele clasice de marketing-offline cat si cele de ultima ora -online. Prin noi aveti contact cu cei mai buni specialisti si cele mai bune produse de marketing de pe piata mondiala de profil. Ce obiective atingeti -Cresterea incasarilor si a ROI prin Fidelizarea clientilor vechi Identificarea si atragerea de noi clienti Cresterea randamentului incasari/client -Notorietatea brandului -Expunere superioara online -Conceperea si implementarea unor strategii de marketing personalizate Ce primiti efectiv: -Listarea pe platformele de business OPTIM FINANCIAL CONSULTING si PERFECT PAGES cu vizibilitate nationala/globala (spatiu generos de prezentare, poze si date contact) -Conceperea unor strategii de marketing personalizate, bazate pe obiectivele si particularitatile afacerii Dvs si implementarea acestora -Acces nelimitat la instrumentele de marketing de pe platforma PERFECT PAGES cu reducere de pana la 50% -Includerea societatii Dvs. in a��Campania Nationala de Fidelizarea a Clientilora�� -GRATUIT-primirea unui numar de Carduri de fidelizare a clientilor a��PERFECT BONUSa�� si a a��CERTIFICATULUI DE EXCELENTA IN AFACERIa�� emise de PERFECT PAGES Inc. -Un buget de marketing de pana la 200 Euro pus la dispozitia Dvs -Consultant de marketing dedicat, care colaboreaza direct cu conducerea firmei Dvs -Beneficiati de a��One stop to shopa�� in domeniul strategiilor de marketing, avand acces la orice instrument de marketing online sau offline de pe piata de specialitate. Al doilea palier de activitate al societatii noastre il reprezinta Serviciile de Training. Acestea se adreseaza atat persoanelor fizice care isi doresc perfectionarea profesionala si dezvoltarea personala, cat si societatilor care pun pret pe imbunatatirea culturii organizationale si a valorii echipei. Dispunem de o echipa de traineri cu expertiza si experienta in educatia adultilor. Dispunem de 5 programe educationale, care tin cont de actualele cerinte si nevoi din piata muncii: -Educatie financiara -Dezvoltarea abilitatilor si tehnicilor de vanzare -Marketing competitiv -Dezvoltare personala si comunicare -Cum sa incepi si sa dezvolti o afacere

Bucuresti Servicii
 • Suntem companie de training şi consultanţă în domeniul formării şi dezvoltării resurselor umane. În programele de instruire şi dezvoltare pe care le livrăm urmărim: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experienţială de formare şi instruire a adulţilor. Domeniul nostru forte de expertiza este comunicarea interumana si arii adiacente comunicarii autentice cu tot ce presupune aceasta. Stim ca atunci cand dorim sa dezoltam relatii durabile atat personale, cat mai ales comerciale, la baza constructiei sta comunicarea. De aceea, va punem la dispozitie solutii care vizeaza interactiunea dintre operatorul organizatiei, omul dumneavoastra aflat in relatie directa si indirecta cu clientul ori/si potentialul client dezvoltand competente cheie comune mai multor ocupaţii: rezolvarea de probleme de ordin profesional prin comunicare, negociere, leadership pe diferite niveluri, munca orientata catre client (atitudine fata de clienti), organizarea locului de munca, lucru in echipa, autodezvoltare profesionala (dezvoltare personala cu scopul obtinerii de performanta). Echipa noastra de traineri si consultanti impleteste cunostintele academice necesare oferirii unui serviciu de calitate, pe care clientii nostri s-au obisnuit sa il astepte, cu experienta practica din business. Avem: -Experienta 5 ani de training in stiinte comportamentale aplicate prin metoda experientiala -Traineri licentiati in management, licentiati in psihologie, masteri in Tehnici de Comunicare si Influenta Psihosociala, licentiati in farmacie si medicina, experti in domeniul vanzarilor si serviciilor de calitate -Experienta in andragogie, pedagogie, psihopedagogie, psihologie comportamentala, management, medicina, farmacie, vanzari -Programe de training livrate unui numar de peste 8.000 de persoane in intreaga tara, din diferite domenii de activitate -Toti formatorii sunt certificati de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse precum si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Echipa SACE Direct foloseste in training tehnici provenite din scoala americana combinate cu tehnici europene. Toate cursurile noastre sunt interactive, unde orice participant va avea oportunitatea sa experimenteze invatarea prin noi metode si abordari. Oferim participantilor un mediu de laborator, securizant in care pot lucra pentru dezvoltarea lor, ne asiguram ca obtinem implicarea activa acestora in activitatile pe care le propunem. Valorile SACE Direct RESPECT FATA DE CLIENT         * Fiecare Client este unic         * Ne intalnim cu Clientii nostri de cate ori este necesar, pentru a avea o imagine cat mai clara a necesitatilor acestora         * Toate cererile Clientilor nostri sunt tratate cu seriozitate si promptitudine CALITATE         * Furnizam solutii personalizate, in acord cu obiectivele clientilor nostri         * Serviciile noastre sunt rezultatul experientei profesionale dobandite in mai multe organizatii         * Formatorii nostri sunt specialisti recunoscuti si experti in domeniul lor de activitate PROFESIONALISM         * Ofertele si modulele prezentate sunt clare, complete si lipsite de ambiguitate         * Toate elementele cerute si discutate sunt formalizate in scris         * Respectam cu strictete termenele si conditiile agreate INTEGRITATE         * Cuvintele noastre cheie sunt strategie, actiune, competenta si excelenta         * Respectam confidentialitatea datelor si informatiilor la care avem acces

Bucuresti Servicii
 • SC Lectoform Consulting SRL Partenerul dumneavoastra pentru o cariera de succes, este furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor a carui misiune este organizarea de programe de instruire si training pentru sectorul public si privat. Organizam cursuri de perfectionare acreditate de CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei pentru ocupatiile: Expert accesare fonduri structurale (cod COR 241948) Manager proiect (cod COR 241919) Expert fiscal (cod COR 241128) Inspector Resurse Umane (cod COR 342304) Manager resurse umane (cod COR 123207) Responsabil de Mediu (cod COR 242316)

Bacau Servicii
 • Atelierul de limbi straine Artistouch ofera cursuri de limba engleza si franceza generala si de afaceri, pentru pregatirea examenelor Cambridge, IELTS, TOEFL, TEF, DELF, DALF, precum si cursuri intensive pentru copii si adolescenti. Metode antrenante si motivante. Personal calificat. Mediu de lucru relaxant si vesel. Seriozitate si eficacitate.

Bucuresti Servicii
 • Hseq Consulting S.R.L. leader in servicii de consultanta in domeniul securitatii, sanatatii si protectiei muncii, precum si in activitatea de calificare si formare profesionala, va ofera cursuri de perfectionare, postuniversitare si cursuri online. Hseq Consulting S.R.L. este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2005, cu sediul in Ploiesti, ce are ca obiect principal de activitate formarea profesionala a adultilor prin organizarea de servicii de consultanta in domeniul securitatii, sanatatii si protectiei muncii si cursuri de calificare si formare profesionala, de perfectionare, cursuri postuniversitare si cursuri online.

Ploiesti Servicii
 • Solutii integrate de evaluare, dezvoltare si recrutare. Construirea de echipe mai puternice. Depasirea obstacolelor de comunicare. Supravegherea sub presiune. Recrutarea unui nou membru in echipa sau identificarea celor ce au potential de avansare. Oricare ar fi problema sau nevoia la locul dumneavoastra de munca, exista o solutie Dekon Business Solutions care va ajuta sa gestionati situatia. Resursele noastre integrate variaza de la simple moduri de a sparge gheata la evaluari si experiente complete de invatare. Dekon Business Solutions este DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru RESURSE DE TRAINING SI DEZVOLTARE. ASSESSMENT CENTER & TESTARE PSIHOLOGICA SI APTITUDINALA Evaluarile Dekon Business Solutions sunt o modalitate excelenta de a identifica nivelul de dezvoltare a aptitudinilor, a competentelor si preferintele comportamentale. Instrumentele noastre de testare si evaluare bazate pe teorie ofera posibilitatea de a dobandi constiinta propriilor puncte forte sau puncte de imbunatatit, de a interactiona cu ceilalti, de a invata noi abordari si de a dezvolta o ?foaie de parcurs? pentru imbunatatirea competentelor si performantelor. Testele psihologice utilizate de noi in assessment center sau independent sunt etalonate si validate pentru populatia Romaniei si sunt acreditate de Asociatia Psihologilor din Romania. Un alt avantaj este acela de aplicare on-line a majoritatii acestora. TRAINING REPRODUCTIBIL / E-LEARNING / E-BOOK www.resursedetraining.ro Pentru o strategie completa in rezolvarea problemelor de la locul de munca, beneficiati de puterea trainingului reproductibil Dekon Business Solutions. Oferim o gam? variata de solutii, printre care cursuri cu durata de o zi, de mai multe zile, REPRODUCTIBILE (o data achizitionate se pot utiliza nelimitat in organizatii) pentru a face fa?? provoc?rilor organizationale si a imbunatati performantele. De asemenea, oferim la cerere livrarea cursurilor, coaching facilitatori ?i atestarea instructorilor interni.Solicitati informatii despre TRAINING REPRODUCTIBIL sau consultati BESTORE. SIMUL?RI www.resursedetraining.ro Incurajati invatarea practica prin intermediul simularilor (este de preferat sa exersam aterizarea intr-un simulator de zbor decat pilotand un avion adevarat). Confruntand participantii cu o situatie imaginara pe care sa o impartaseasca, le asigurati un nivel de confort care sa permita discutarea problemelor organizationale reale si identificarea modurilor de aplicare a noilor cunostinte in interactiunile zilnice. Solicitati informatii despre COLECTIILE DE SIMULARI REPRODUCTIBILE. ACTIVIT??I www.resursedetraining.ro Imbina?i orice tip de formare / training / sedinta cu mult entuziasm de invatare. De la moduri de a sparge gheata (ice break) ?i elemente de demarare a conversatiilor la exercitii complete, Dekon Business Solutions pune la dispozitie peste 700 activitati. Alegeti dintr-o gama de colectii de activitati si exercitii care dezvolta competente de comunicare, servicii clientii, consolidarea echipei, vanzari, rezolvarea problemelor si multe altele. Solicitati informatii despre COLECTIILE DE ACTIVITATI si RESURSE PENTRU TRAINERI. JOCURI Jocurile Dekon Business Solutions ofera o evadare din cotidian ? un mod creativ de a analiza problemele care constituie obstacole ale performantei in organizatiile din prezent, de a uni echipe. In timp ce invatarea este amuzanta, informatiile evidentiaza aspectele care trebuie schimbate la locul de munca. RECRUTARE SI SELECTIE Procesul DEKON de selectie al candidatilor se focuseaza atat pe identificarea noului membru din echipa dvs. care sa se potriveasca atat cerintelor postului dar si cerintelor coechipierilor si organizatiei. Vizitati-ne pe    www.dekon.biz si www.resursedetraining.ro

Bucuresti Servicii
 • Annette Nails se afla pe piata din 2007. Cursurile de specializare sunt o directiva importanta a firmei noastre. Cursurile sunt tinute de Timbur Aneta: ce a urmat un training de perfectionare in Olanda 2008, obtinand diploma Gold Educater; si detinatoare a premiului special si locul II la editia a V-a a Congresului International de Estetica Aplicata LNE ESTETIKA & WELLNESS. Tehnicienii salonului Annette Nails au un nivel de pregatire avansat si urmeaza mereu cursuri de perfectionare pentru a fi mereu in pas cu ultimele tendinte din domeniu. Experienta lor de peste 4 ani va va face posesoarea unor unghii de exceptie cu un look cat se poate de natural si un design deosebit. Site-uri: www.annettenails.ro www.nailshop.annettenails.ro

Iasi Servicii
 • International English School Romania organizeaza cursuri intensive de limbi straine pentru companii in toate judetele tarii. Orele se desfasoara la sediul firmei dvs, in cadrul unui orar personalizat. Cursantii beneficiaza de testari, evaluari ale nivelului initial iar la finalul cursurilor primesc, in urma examenului final, Diplome cu Avizul MECI si Certificate de Competenta Lingvistica Avem 14 ani de experienta si profesionalism, resurse educationale moderne si cel mai bun sistem de predare interctiva pentru adulti, ceea ce va garanteaza obtinerea de rezultate imediate. OFERTA DISPONIBILA IN TERITORIU -Cursuri de engleza, germana, italiana, franceza, spaniola la sediul firmelor -Cursuri de Comunicare - toate limbile straine la sediul firmelor -Cursuri de Business in limbi straine la sediul firmelor Daca doriti sa comandati un curs de limbi straine pentru firma dvs., in orasul/ judetul dvs, contactati-ne cat mai rapid pentru a va putea trimite cea mai avantajoasa oferta ! Site: www.cursuriengleza.ro Tel Fix +40 21 637 26 44 Orange +40 746 52 98 02 Cosmote +40 763 54 00 23

Bucuresti Servicii
 • TUVKarpat este reprezentantul in Romania al Organismului de certificare sisteme de management si personal al TUV Thuringen e.V. Germania. TUV Thuringen este organismul german de certificare cu o imagine solida pe piata mondiala. Dincolo de ritmul de crestere deosebit al numarului organizatiilor care aleg acest organism de certificare sau de gradul de penetrare in alte tari, TUV Thuringen se recomanda prin profesionalismul serviciilor de certificare sisteme de management si personal oferite. Multe sectoare din industrie au nevoie de un nivel foarte ridicat de siguranta, de calitate si de satisfacere a cerintelor clientilor precum si ale organismelor nationale de reglementare. TUV Thuringen certifica companii si institutii, in conformitate cu standardelor specifice sistemelor de management pe care doresc sa le dezvolte. Invatand din experienta auditorilor TUV Thuringen, veti intelege succesul in intreaga lume al brandului nostru. Pe baza certificatelor si marcilor TUV Thuringen, clienti din intreaga lume pot recunoaste efortul firmei dumneavostra de a le oferi produse si servicii de incredere. Un sistem de management certificat TUV THuringen prin TUVKarpat creeaza multiple beneficii, printre care: Cresterea increderii clientilor Reducerea costurilor si marirea eficientei Optimizarea proceselor in cadrul companiei Motivarea propriilor angajati Imbunatatirea continua a activitatilor din cadrul organizatiei. TUVKarpat va ofera ocazia de a cunoaste forta si rigoarea organismului de certificare german cu cel mai spectaculos ritm de dezvoltare.

Bucuresti Servicii