Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cursuri Limbi Straine / Meditatii - Educatie & Pregatire: 67 companii
 • Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.Meditatorii nostri cunosc foarte bine curricula scolara, sunt foarte bine pregatiti si instruiti, au experienta si energie, predau din placere si imbina metodele clasice de predare cu cele moderne, astfel incat sa asimilati relativ repede materia necesara pentru a aborda cu success lucrarile, tezele de la scoala sau examene precum examenul de Evaluare Nationala din clasa a VIII-a sau examenul de Bacalaureat din clasa aXII-a, precum si examene de admitere la diferite facultati, cum ar fi Facultatea de Medicina, Facultatea de Drept, Facultatea de Automatica si Calculatoare. Nu i-am uitat nici pe cei mai eminenti dintre voi. Am pregatit cu success diferite olimpiade si concursuri scolare, precum si examene de admitere la diferite licee de prestigiu din Bucuresti (clasa a IV-a), cum ar fi Tudor Vianu, Gheorghe Lazar sau Cantemir. Pentru cei pasionati de limbi straine, avem atat profesori nativi, cat si profesori romani, lingvisti de exceptie, care va vor indruma spre insusirea corecta si temeinica a unei limbi straine, sau va vor ajuta in obtinerea unor certificate de tip Cambridge, Ielts, Toefl.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Mara Study Turism, parte a grupului Mara Travel Group ofera consultanta educationala din 1997, oferind copiilor, tinerilor si adultilor programe educationale variate, de cea mai inlta calitate: cursuri de limbi straine in strainatate, tabere de limbi straine arta si port in tara si in strainatate, consultanta pentru admiterea in licee din Marea britanie, Germania, Franta, SUA, Canada, etc. Cu un personal prietenos si profesionist, Mara Study Tursim a castigat increderea clientilor sai pretentiosi, acestia revenind an de an cu noi solicitari din ce in ce mai diverse. Succesul activitatii noastre se datoreaza experientei de peste 20 de ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Bucuresti Servicii
 • Centru de invatare limbi straine exclusiv limba germana oferim cursuri de limba germana pentru copii, companii, firme, elevi si studenti la sediul nostru din Bucuresti strada Anton Pann 17 A sector 3 sau la sediul companiilor clientilor nostrii. Afla mai multe despre cursurile de limba germana organizate de noi www.germankulturhaus.ro respectiv pentru copii www.kinderkulturhaus.ro

Bucuresti Servicii
 • Intr-o lume in care predomina multilingvismul, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala devine o necesitate. Ea va ajuta sa cunoasteti oameni in calatoriile dumneavoastra, sa stabiliti contacte cu oameni de afaceri, sa intelegeti cultura unei tari. Aici, la Lingua Nostra, promovam o lume a multilingvismului si a interculturalitatii prin servicii de calitate: cursuri de limbi straine: engleza, franceza, germana, limba romana pentru straini si servicii de traducere si interpretariat. Toate cursurile noastre sunt organizate in conformitate cu nivelurile Cadrului European Comun de Referinta pentru limbi straine. In cadrul acestor programe de cursuri puteti opta pentru unul din nivelurile: A1 si A2 (elementar), B1 si B2 (utilizator independent), C1 si C2 (utilizator avansat). Ele nu sunt niste simple cursuri de invatare, sunt programe care isi pregatesc cursantii nu numai sa-si insuseasca imba, dar si sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba respectiva. Predarea se face intotdeauna in limba-tinta, folosindu-se metode noi, interactive precum simularea unor situatii reale, jocuri lingvistice, debate-uri, etc.

Cluj-Napoca Servicii
 • Accesis este o companie prezenta pe piata incepand cu 2007 si livreaza pachete de comunicare in limbi straine prin Accesis Train Conversation: http://www.accesis.ro/via-accesis/Accesis-Train-Conversation si de dezvoltare organizationala prin Accesis Human Resources: http://www.accesis.ro/via-accesis/Accesis-Human-Resources

Bucuresti Servicii
 • Centrul Helen Doron oferă lecții de engleză vorbită tuturor copiilor, de la bebeluși la tineri. Metoda Helen Doron se bazează pe abilitatea naturală a copilului de a asimila limba vorbită din mediul său prin ascultare repetată și încurajare. Această metodă unică permite copiilor ca începând cu vârsta de trei luni să învețe engleza precum învață limba maternă - prin ascultare repetată și încurajare. Lecțiile asigură un mediu plăcut în care copiii pot învăța engleza cu aceeași ușurință cu care învață propria limbă maternă.

Bucuresti Servicii
 • Pro Erudio - School of English Suntem un centru de invatare a limbii engleze si pregatim copiii si tinerii in vederea sustinerii examenelor Cambridge (toate nivelurile), in acest sens suntem in programul Addvantage, in parteneriat cu Consiliul Britanic. De asemenea, alaturi de partenerii nostri Fundatia Study Abroad Advising Centre, sustinem tinerii care doresc sa-si continue studiile in strainatate si ii pregatim cu succes din punctul de vedere al limbii engleze pentru promovarea testelor IELTS si TOEFL cu scorurile de care au nevoie.

Bucuresti Servicii
 • Centrul Educational Navigator, are la baza activitati educative pentru copiii din clasele primare, organizand eficient timpul copiilor in afara orelor de scoala. Suntem creatori de proiecte speciale, precum evenimente cultural-artistice majore, evenimente de muzica si arta, avem deja in portofoliu proiecte de prestigiu precum Recorduri Mondiale, dobandite impreuna cu grupe de copii inimosi din Iasi, sau alte proiecte si colaborari dragi noua, unele impreuna cu comunitatea, altele impreuna cu autoritatile.

Iasi Servicii
 • Traduceri din si in engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, olandeza, portugheza etc.. La cerere, asiguram legalizarea notariala, apostilare si supralegalizarea documentelor. Servicii de traducere scrisa: - Traduceri de acte de stare civila, diplome, foi matricole etc. - Traduceri medicale - Traduceri tehnice - Traduceri economice si financiare - Traduceri comerciale - Traduceri juridice

Cluj-napoca Servicii
 • E Learn international este solutia care iti ofera metode personalizate de invatare a limbii engleze de la nivelul incepator pina la avansat, cu profil general si business. Programele noastre sunt elaborate de experti internationali si sunt apreciate de fiecare dintre clientii nostri.

Brasov Servicii
 • Organizatia activeaza incepand cu 2005, in calitate de Centru de formare profesionala autorizat A.N.C.,  M.E.N., M.M.F.P.S., furnizand la nivel national, in conformitate cu acreditarea legala, peste 100 de tipuri de programe de formare profesionala, acoperind o arie variata de domenii.

Brasov Servicii
 • Centrul de limbi straine Global Language isi deschide in mod oficial portile! Credem in inovatie, de aceea aducem pe piata cel mai modern centru de limbi straine dotat la standarde europene, intr-o zona centrala si accesibila (Complexul Studentesc). Toate salile de curs sunt dotate cu cate un display interactiv cu touch screen, iar fiecare cursant beneficiaza de cate o tableta ce va fi utilizata pentru diferite testari, jocuri interactive, acces la internet, etc. Te invitam sa descoperi alaturi de noi placerea de a comunica, a intelege, a scrie si a citi corect, usor si rapid intr-o limba straina!

Timisoara Servicii
 • Oferim lectii de engleza seara pentru persoane fizice si companii. Un modul de 24 de lectii costa 600 lei. Avem cursuri axate pe vocabularul si gramatica necesare examenului IELTS. Cursul e conceput de noi dupa carti de referinta in domeniu. Firmele pot insa cere un vocabular specializat in cadrul aceluiasi pret. Folosim un proiector si avem harti si date despre tarile care sunt vorbitoare limba engleza stranse de pe internet. Avem abordari moderne de predare in completarea celor clasice. Avem lectii de 90 de minute, plus doua pauze de 20 si 10 minute. Avem sandwich-uri si cafele pentru cine doreste. Suntem in centrul Bucurestiului. Va asteptam!

Bucuresti Servicii
 • Global Team a inteles importanta stapanirii unei limbi de circulatie internationala si alaturi de echipa de profesori talentati pune la dispozitia persoanelor fizice, firmelor sau institutiilor cursuri specializate de limbi straine: Engleza, Germana, Spaniola, Italiana, Franceza, Maghiara, Rusa, Japoneza. Romana pentru straini, Chineza, Turca, Norvegiana, Greaca, Portugheza, Araba, Bulgara, Ucrainiana, Olandeza, Poloneza, Slovaca, Slovena, Suedeza, Ceha, Daneza, Irlandeza, Croata, Finlandeza, Coreana, Albaneza, Sarba, Catalana, Estona, Letona, Persana, Ebraica Latina sau orice alta limba straina la cerere. Centrul nostru de limbi straine activeaza pe piata din 2008, timp in care am acumulat experienta necesara care sa ne ajute sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate, profesionalism si un partener de incredere prin: -Echipa Global Team: profesori tineri, insa experimentati si rabdatori, absolventi ai Facultatii de Litere, fiecare urmand stagii de pregatire profesionala si formare didactica, atat in cadrul firmei, cat si in strainatate. -Materiale: manuale, caiete de lucru, jocuri, suport audio-video, imagini, etc, apartinand unor prestigioase edituri din strainatate, alese in urma unei analize de nevoi si a unui test scris de limba pentru stabilirea nivelului. -Structura cursului: 1 modul = 10 cursuri a cate o ora si patruzeci de minute de curs. -Metoda de predare: interactiva, punandu-se accent pe stimularea abilitatilor de comunicare, suportul gramatical fiind de asemenea introdus prin astfel de metode.

Cluj Napoca Servicii
 • Oferim lectii de engleza intr-una din urmatoarele variante: pe Skype , la sediul firmei noastre, la firme sau la domiciliul elevului. Lectiile sunt in grup sau individual. Avem preturi covenabile. Pentru o invatare moderna si o ambianta placuta - contactati-ne!

Bucuresti Servicii
 • Ionut si prietenii este un afterschool din Bucuresti, situat in zona Sebastian. Va ofera: - Preluarea copiilor de la scoala - Masa de pranz si gustarea de dupa-amiaza - Supraveghere cu personal didactic in efectuarea temelor pentru scoala - Lucru suplimentar si pregatire pentru examene - Activitati recreative si educative -Activitati in aer liber Optionale incluse in taxa: -engleza-1h/saptamana -japoneza/germana/franceza 1h/saptamana -fizica distractiva 1h/saptamana -relaxare prin crosetat si tricotat 1h/saptamana Program: 08.00-18.00 cu posibilitate de prelungire pana la 19.30 cu taxa suplimetara Taxa lunara: 700 RON Engleza intensiv - 100 RON/Luna Germana intensiv - 100 RON/Luna Ionut si prietenii, Centru de Meditatii va ofera meditatii destinate elevilor claselor I-XII: -Matematica -Romana -Fizica -Chimie -Limbi straine: engleza, franceza, germana, japoneza, greaca si altele la cerere. Programul se stabileste de comun acord. Contact: 0724.179.615/ 0773.868.029

Fundeni Servicii
 • Alemanico organizeaza cursuri de limba germana pentru adulti si copii. Invatati eficient si rapid limba germana utilizand metode moderne si o abordare interactiva a procesului de invatare. Cursuri intensive de germana pentru adulti (A1-B2), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana/ sedinte a cate 3,15 sau 2,15 ore. Cursuri de germana pentru cadre medicale (la cerere) Cursuri de conversatie (A2-B2).

Timisoara Servicii
 • Oferim servicii de traducere si interpretariat pentru clienti business si clienti individuali, servicii de editare documente, meditatii intr-un punct central din Brasov, langa Tribunal. Tratam toate solicitarile cu maxima seriozitate! Oferte de pret la 0741083402.

Brasov Servicii
 • Scoala de limba germana va ofera cursuri pentru avansati si incepatori, adulti si copii, pregatiri pentru examene lingvistice, cursuri special formate pentru persoane care doresc sa invete limba germana numai la nivel de conversatie. Firma a fost infiintata in anul 2014, cu profesori tineri si motivati si creativi.

Tg. Mures Servicii
 • After School Karate - este un program educational care vine in completarea celui oferit e scoala. Acest program este un serviciu care nu se substituie familiei dar ajuta parintii. Am creeat acest program pentru a oferi copiilor un loc in care sa-si petreaca orele de dupa scoala dezvoltandu-se armonios, educati, sanatosi si fericiti in compania altor copii de varsta apropiata si sub supravegherea continua a unei echipe de adulti formata din cadre didactice cu experienta profesionala dovedita si antrenori cu o vechime de peste 20 de ani in practicarea kyokushin karate-ului.

Buzau Altul