Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cursuri Limbi Straine / Meditatii - Educatie & Pregatire: 67 companii
  • Studio Italiano va asteapta cu - Profesori competenti specialzati in predarea limbiilor straine pentru adulti si copiii, cu foarta buna experienta in domeniu - Manuale moderne apartinand edituriilor straine prestigioase si predare interactiva - Teste periodice pentru verificarea cunostintelor dobandite - Conversatie cu vorbitori nativi de limba italiana in cadrul cursurilor de nivel intermediar si avansat Biroul de traduceri Studio Italiano va ofera urmatoarele servicii: - Traduceri autorizate din/in limba engleza, italiana, franceza, spaniola, germana - Legalizarea notariala si apostilarea traducerilor - Traduceri de calitate la preturi avantajoase - Traduceri specializate in domeniile: juridic, economic, medical etc. Garantam profesionalitate si respectarea termenelor de executie. Colaboram doar cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, cu buna experienta in domeniu

Targu Mures Servicii
  • Mortimer English Club a fost creat pentru a oferi deopotrivă copiilor și adulților posibilitatea să învețe limba engleză prin joc și amuzament, fără vreo constrângere de a excela – în același mod în care fiecare dintre noi am învățat limba maternă.

Bucuresti Servicii
  • Centru Afterschool cu copii de clasa primara ai scolilor din zona Aviatiei, Baneasa, Floreasca, Voluntari, Colentina. Ne axam pe un numar redus de copii in pregatire pentru o eficienta sporita si acordarea a cat mai multe servicii si cursuri incluse in pret (transport after-casa, cursuri, etc).

Pipera-Voluntari Servicii
  • Compania Arseni Education ofera cursuri de Limba Engleza si Germana copiilor, persoanelor care doresc sa se perfectioneze si companiilor. Oferim primele doua sedinte gratuit, pentru a vedea daca iti place. Cursurile se pot face individual sau in grup (maxim 5 cursanti). Lucram cu copii mai mari de 4 ani, pentru a invata o Limba straina, sau pentru a-si asigura succesul la examene sau la testari nationale. Puteti alege din cele 3 pachete pe care vi le punem la dispozitie Junior (pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-16 ani), Business Class (pentru companii sau angajati care isi doresc sa se perfectioneze sau sa invete un anumit tip de limbaj: juridic, economic, medical); si pachetul Individual pentru persoanele care isi doresc sa invete o limba straina pentru a putea lucra in strainatate sau doresc sa isi aprofundeze cunostintele dobandite de-a lungul timpului. Site: www.arseni-education.ro

Bucuresti Servicii
  • Institutul are ca obiect de activitate extinderea cercetarilor stiintifice si arheologice ale manuscriselor biblice antice reprezentative pentru patrimoniul cultural universal, de catre comunitati universitare si institute de arheologie si institute teologice si traducerea acestora in colaborare cu linguisti din diferite zone ale lumii si realizarea de manuale scolare pentru predarea unor limbi antice. Pentru indeplinirea obiectivelor sale, Institutul colaboreaza cu institute lingvistie, cu organizatii interguvernamentale, institutii guvernamentale, institute de invatamant locale, institutii de invatamant superior, precum si cu asociatii si organizatii ale societatii civile care au preocupari in domeniul arheologiei biblice si lingvisticii.

Arad Servicii
  • Cine suntem? Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză din Constanţa Class, înfiinţată în anul 1996 în colaborare cu Consiliul Britanic România. Ce oferim? Cursuri de limbi străine moderne: engleză, germană, italiană, spaniolă, de diferite tipuri, pentru toate vârstele şi nivelurile de pregătire: Cursuri generale (dezvoltarea deprinderilor de ascultare, lectură, scriere, vorbire, conversaţie) Cursuri speciale (conversaţie, gramatică, limbaje profesionale) Cursuri de pregătire pentru examene (bacalaureat, Cambridge, TOEFL, IELTS, DAF, DELE,) Cursuri de limba română printr-o limbă de circulaţie internaţională Cine predă? Profesori calificaţi, de la licee locale şi de la universitatea Ovidius, cu experienţă bogată şi cu stagii de specializare didactică în Anglia, Germania, Italia sau Spania. Cât costă? Pentru anul de studiu 2014 – 2015, taxele de curs sunt următoarele: Cursuri generale: 2.000 lei / nivel Cursuri speciale: 1.260 lei Pregătire pentru examene: 1.260 lei Testare preliminară: 50 lei Prima rată este de 500 de lei, iar următoarele de 250 lei / lună. Pentru plata anticipată a unui nivel, se acordă o reducere de 10%. La înscriere Se prezintă actul de identitate, se completează cererea de înscriere şi se semnează contractul de studii. Pentru plasarea la nivelul corespunzător, este obligatorie susţinerea unui test preliminar de plasare pe nivel. Sunt exceptaţi începătorii. La absolvire Se acordă certificate de frecvenţă, iar după parcurgerea fiecărui nivel de studiu, pe baza testului final, se acordă certificate de competenţă. Se înlesneşte înscrierea la examenele internaţionale organizate de centrele culturale de pe lângă ambasade. Cât durează cursurile? Structura cursurilor generale este alcătuită din trei niveluri de studiu: (A) începător, (B) mediu, (C) avansat, fiecare cu durata de 8 luni (64 de şedinţe). Cursurile speciale şi cele de pregătire pentru examene durează 3 luni (36 de şedinţe). Info Cursurile au loc după-amiază, în intervalul 17.00 - 20.00, în două serii: 17.00 – 18.30 şi 18.30 – 20.00, la sediul Class, pe strada George Enescu nr 32 Cursurile generale se desfăşoară în şedinţe de 90 minute, de două ori pe săptămână, în grupe de maximum 15 persoane. Frecvenţa la cursurile speciale şi la cele de pregătire pentru examene este de 3 şedinţe pe săptămână. Pe durata şedinţelor, se pun la dispoziţie dicţionare şi materiale auxiliare audio şi video necesare studiului. Pentru înscrieri, programări şi alte informaţii, sunaţi la telefon 0241 612877 sau 0735 552 456. Vizitaţi pagina noastră de internet www.class.org.ro.

Constanta Servicii
  • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: Cursuri pentru invatamant cultural cu scop recreativ fara a se urmari obtinerea unei diplome Cursuri limbi straine sau limba romana pentru cetateni straini veniti la munca sau studii in Romania.

Arad Servicii