Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cursuri Limbi Straine / Meditatii - Educatie & Pregatire: 67 companii
 • Numele meu este Dargau Ioana Teodora (Cluj Napoca, am 31 de ani) si ofer servicii de traduceri interpretariat - germana si engleza. 1. Autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei cu nr. 22153 din 2008. http:www.just.ro/MeniuStanga/Listapersoanelorautorizate/Traducatori/tabid/129/Default.aspx 2. Atestatul eliberat de catre Min. Culturii - Atestat de traducator autorizat pt limba germana. 3. Deutsches Sprachdiplom Stufe II - Bonn 4. Cambridge Certificate of Advanced English. Pot emite facturi sau chitante (societate platitoare de TVA). Experienta mea in cadrul traducerilor este de peste 13 ani, eu incepand colaborari pe traduceri inca din timpul liceului. Disponibilitatea la traduceri pe zi este de aprox. 30 pagini / zi. In prezent colaborez cu firme din tara, dar si din strainatate: Germania, Austria, SUA, Grecia, Serbia, Elvetia etc. Timp de 1,5 ani am lucrat in cadrul unei companii austriece, cu reprezentante in 10 tari, in cadrul ei facand traduceri de contracte, norme, produse etc. De asemenea faceam si interpretariat simultan si consecutiv la conferinte si seminarii internationale. Am tradus carti in domeniul tehnic, reviste de tehnica dentara, beletristica, manuale de instructiuni, site-uri web etc. Traducator autorizat lb GERMANA, experienta peste 13 ani in domeniu, absolventă scoala generala+liceu cu predare limba germana ca limba materna, atestat lb germana de la Ministerul Culturii, atestat lb germana de la Ministerul Justitiei + diplomă Deutsches Sprachdiplom Stufe II, Cambridge Certificate of Advanced English

Cluj-napoca Servicii
 • Calitatea fundamentala care definește Eurolenguas este flexibilitatea, fie ca este vorba despre cursuri pentru companii sau pentru persoane particulare (adulti si copii). Oferim cursuri de limbi straine si limba romana atat in grup, cat si individual. Consultati www.eurolenguas.ro

Iasi Servicii
 • Experienta de 14 ani in traduceri specializate si servicii de interpretariat, traducere simultana si consecutiva. Atestate internationale de competenta lingvistica pentru limbile ENGLEZA si OLANDEZA. Atestat CAMBRIDGE ESOL examinare diverse nivele de competenta lingvistica CAMBRIDGE (YLE, PET, KET, FCE, CAE, CPE, BEC).

Timisoara Servicii
 • Our mission is the Sustainable Development of Human Resources. In other words, what we want is to invest in people, in their personal and socio-professional development. We work mainly with young people (18-35 years) and secondarily other groups. We have developed more than 100 projects and training courses.

Bucuresti Servicii
 • Organism național specializat al Ministerului Transporturilor, Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară - CENAFER are peste 4 DECENII DE EXPERIENTA în materie de Calificare, Perfecţionare si Specializare. In anul 2004 instituţia s-a format prin preluarea Centrului de Perfecţionare şi Calificare a Personalului CFR Bucureşti şi Centrele de Calificare a personalului CFR din Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi, Constanţa. Centrele de Calificare a Personalului CFR funcţionau încă de la începutul secolului XX sub aceaşi formă de organizare. Activitatea de perfecţionare se derula din anul 1971 la Centrul de Perfecţionare şi Calificare a Personalului CFR Bucureşti în baza Legii 2/1971.

Bucuresti Altul
 • Copiii creativi sunt cei care reusesc! Ne implicam in formarea celor mici si scopul nostru este sa-i ajutam sa creasca frumos si sa iubeasca cunoasterea. Creativitatea dezvolta inteligenta emotionala. Copiii cu inteligenta emotionala crescuta devin adulti puternici. Suntem fascinati de ingenuozitatea copiilor, modul lor nestingherit si liber de a fi. Ne dorim sa-i invatam cum sa-si gaseasca drumul si sa le dezvaluim noi perspective. Centrul de Creativitate pentru copii va asteapta cu drag la atelierele noastre de lucru! Impreuna cu noi copilul Dvs. va invata sa fie cu un pas inaintea celorlalti, sa se remarce prin originalitate si initiativa.

Bucuresti Altul
 • Furnizam sevicii de Training Limbi Straine si Soft Skills la nivel national si exclusiv dedicat segmentului corporate. Oferim un numar de 31 de limbi moderne pe diferite domenii, bazandu-ne pe metode si know-how international. Programele de training sunt costumizate in intregime pe domenii de activitate, venind permanent in intampinarea nevoilor reale ale fiecarui client in parte. EuCom Business Language -  Corporate Training Centre.

Bucuresti, Sector 1 Servicii
 • Credem in dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui om, si din acest punct de vedere, am infiintat primul Centru de Limbi Straine din Lugoj, care ulterior va evolua intr-un Centru de Limbi Straine si Formare Profesionala, cu anumite cursuri adaptate nevoilor lugojenilor.

Lugoj Servicii
 • Singurul after-school din Botosani. Punem la dispozitia parintilor si copiilor programe personalizate de educatie si ingrijire tip after-school. Cursuri de engleza, franceza, dans, balet, pictura, sah samd. Petreceri, serbari, spectacole, evenimente. Excursii.

Botosani Servicii
 • Firma noastra ofera servicii pe doua segmente distincte: - traduceri si interpretari engleza efectuate de traducator autorizat cu experienta in domenii diverse, inclusiv tehnic, literar, constructii. - curatenie pentru locuinte si spatii comerciale efectuata cu personal calificat si produse profesionale in judetul Cluj.

Floresti Servicii
 • PFA Stepan Ada-Manuela, traducator/interpret/translator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba engleza, 5 ani de experienta, traduc in orice domeniu, eliberez chitanta si factura. Tarif negociabil. De asemenea, ofer meditatii la limba engleză (generală, conversațională, de afaceri) pentru toate nivelurile și pentru toate vârstele. Prețul unei ședințe de două ore este de 40 de lei. Calitate, flexibilitate, rapiditate la un pret foarte avantajos!

Arad Servicii
 • Centru European de Cultura Englishhood, recunoscut de Cambridge ESOL ca centru de pregatire pentru sustinerea examenelor de referinta, are ca obiect de desfasurare invatamant in domeniul cultural, respectiv limbi straine, cursuri de muzica si program de afterschool si beforeschool.

Bucuresti / 5 Servicii
 • Asociatia doreste reprezentarea si promovarea intereselor parintilor, sustine activitatea de instruire si educatie a elevilor. Promoveaza si sustine programe sau trainunguri educationale, sprijina si sustine diverse parteneriate cu institutii de invatamant sau culturale si numai.

Bucuresti Servicii
 • Va oferim cursuri de limba franceza, nivel A1-C2, training companii, module intensive, module pregatire examene TEF, TEFAQ, DELF, DALF, TCF, DFP, module de conversatie,. Limbaj general sau limbaje specializate (hotel, turism, medical, juridic, business, relatii internationale, secretariat, finante-banci). Program flexibil. Locatie centrala. Grup (9-10 persoane) sau individual. Cursuri de limba franceza pentru copii: 4-16 ani. Cursuri pregatire DELF junior. Cursuri de limba romana pentru straini, module variate, program flexibil.

Bucharest Servicii
 • Brevis Musicart este un concept de initiere in arta prin cursuri in diferitele ei ramuri: muzica, pictura, dansul. Cursurile Brevis se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa cante la un instrument, sa intre in lumea dansului si a miscarilor sau sa se exprime prin culoare, celor care vor sa se autodescopere, sa se recreeze intr-un spatiu placut si celor care vor sa aiba activitati pentru suflet.

Bucuresti Servicii
 • Deoarece traim intr-o lume in care nu ne mai putem descurca fara calculatoare, ne-am gandit sa o transformam intr-o lume amuzanta a calculatoarelor prin desfasurarea de cursuri cu ajutorul calculatorului. Asa am luat nastere noi, cei care functionam sub denumirea de FunnyPcWorld, centrul in care invatarea intr-un mod amuzant si cu ajutorul tehnicii de calcul reprezinta tehnicile noastre principale de lucru. Va invitam asadar la sediul nostru pentru a va alege unul din cursurile de perfectionare si specializare pe care vi le punem la dispozitie si pentru a incerca un nou mod de invatare.

Iasi Servicii
 • Organizăm cursuri de limba maghiară pentru adulți și copii, la orice nivel, in functie de cerere. Principala locatie a cursurilor este Brasov. Curs de maghiara online gratuit: orademaghiara.blogspot.com. Puteti sa ne contactati si pe www.facebook.com/CursDeLimbaMaghiara.

Brasov Servicii
 • Centrul educational Fun Study ofera incepand cu luna martie a acestui an cursuri de limba germana si engleza pentru copii si adulti incepatori. In grupe de minim 4 si maxim 10 cursanti vom invata structurile de baza a limbilor straine prin interactivitate, jocuri si mai ales prin exercitii de conversatie.

Medias Altul
 • Engleza ABC Brasov organizeaza cursuri de limba engleza conversationala. Ceea ce ne dorim in principal este sa obtinem rezultate cat mai bune si cat mai rapide legate de vorbirea limbii engleze. Pentru ca elevii sa obtina deprinderi de exprimare corecta, fiecare sedinta de curs include o lectie de gramatica explicata intr-un mod clar, logic, simplificat. Cunoasterea limbii Engleze presupune sa avem competente de scris, citit, vorbit si integerea limbii engleze vorbite. Pentru o eficienta maxima a instruirii, cursantii primesc teme. Lucrul acasa vizeaza in principal dezvoltarea aptitudinilor de scris si citit; aceasta abordare ne permite ca activitatile din cadrul cursurilor sa se concentreze aproape exclusiv pe vorbirea in limba Engleza. Aplicatiile care au ca scop crearea deprinderilor de comunicare orala sunt dintre cele mai diverse: -cursantii prezinta efectiv diverse subiecte in 2-3 minute; -concep diverse dialoguri pe teme date; -descriu actiuni pe baza unor imagini sau benzi desenate; -prezinta colegilor, uneori cu fotografii, vacante, calatorii sau evenimente la care au luat parte; Atmosfera de studiu este deschisa, prietenoasa, usor informala. Oameni care si-au dorit “un simplu curs de Engleza” au sfarsit prin a gasi amici, interese comune, oameni cu pasiuni asemanatoare cu ale lor. Grupul de studiu este format din maxim 12 cursanti. ”Eliberare, usi deschise, noi oportunitati…cam asa as descrie eu cunoasterea limbii Engleze. Cum se poate ajunge acolo va invitam sa descoperiti singuri asistand GRATUIT la o ora de curs.” Lacramioara Nechifor, Profesor. Pentru a va convinge de modul absolut unic in care se deruleaza cursurile noastre, va invitam sa asistati GRATUIT la o ora de curs. Data- limita pentru inscrieri 28 Decembrie 2012. Engleza ABC Brasov Lacramioara Nechifor PFA Brasov, Str Sf. Ioan 22 Program inscrieri: Luni- Vineri 17.30- 19.30 Telefon: 0732212782

Brasov Servicii
 • Misiunea Colegiului: Să promoveze valorile europene: democraţia, libertatea, egalitatea şanselor, toleranţa. Să formeze tineri civilizaţi, echilibraţi, morali, performanţi/competitivi, flexibili/deschişi spre nou. Să asigure elevilor săi competenţe şi cunoştinţe de cea mai bună calitate, pentru a putea urma ruta şcolar-profesională optimă: absolvenţii de gimnaziu – liceul care li se potriveşte cel mai bine şi pe care şi-l doresc; absolvenţii de liceu – facultatea care li se potriveşte cel mai bine şi pe care şi-o doresc, pe locuri bugetate.

Baia Mare Altul