Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cursuri Sportive - Educatie & Pregatire: 14 companii
 • Central Dance Studio Botosani efectueaza cursuri de dans: Social Dance Modern Tematic Contemporan Dans Sportiv / Societate (Standard / Latino) StreetDance BreakDance Aerobic Dans Cursurile au caracter permanent si se adreseaza: copiilor prescolari, elevilor, tinerilor si grupurilor de amatori Cursurile se desfasoara intr-un mediu relaxant si placut, de asemenea, oferim sansa celor inscrisi, pe masura ce progreseaza sa participle la: * workshopuri de formare si perfectionare * spectacole cultural artistice, sportive si de divertisment * simpozioane, concursuri locale, nationale si internationale Pentru inscrieri va asteptam zilnic, intre orele 10-18, pe tot parcursul anului, in locatiile noastre din: BOTOSANI, SAVENI, BUCECEA, DARABANI, DOROHOI, SUCEAVA, FALTICENI Adresa: Bd-ul Mihai Eminescu Nr. 48 (Casa Tineretului Botosani) Telefon: 0748.37.33.32 Web: www.botosanidans.wordpress.com Orar: Zilnic - 10- 20

Botosani Altul
 • S.c. Elle's Models Agency S.r.l. va ofera consultanta, educatie si formare, servicii de publicitate si organizare evenimente. Formam profesionisti (instructori in domeniul sportului, performeri, modele)! Traineri de elita = Absolventi de elita = Performeri de elita. Pregatim cursanti pentru sportul de performanta! Ambasadorul scolii Elle's Esti Tu! http://www.clubsportivellesfitnessbeautycenter.com/ https://www.ellesmodelsagency.com/ Marca Elle's a avut succes si a devenit un model de urmat. S-au infiintat firme/ong-uri ce desfasoara cursurile de formare, in domeniul sport si nutritie.

Bucuresti Servicii
 • Club Dans Sportiv Tango Cluj Napoca organizeaza cursuri dans pentru incepatori si performanta, cursuri dansul mirilor, cursuri dans pentru familii si team building pt. societati. Tel. 0731301590. Detinem spatiu pentru desfasurarea activitatii.

Cluj Napoca Servicii
 • In cadrul unitatii noastre, atentia este centrata pe prescolari si scolari. Venim in intampinarea parintilor cu program incarcat, ce ii obliga la selectarea atenta a unui afterschool care sa completeze oferta scolii frecventate. Cadrele didactice asigura continuitatea proceselor de invatare in conformitate cu nivelurile, stadiile de dezvoltare a scolarilor, nevoile, interesele individuale si diferitele stiluri de invatare ale acestora.

Sibiu Servicii
 • Scoala Gimnaziala nr. 162 Bucuresti este o institutie de invatamant din sectorul 1 care doreste sa ofere o educatie si o instruire de calitate elevilor din cartierul Giulesti. In acelasi timp se preocupa si de realizarea de activitati extrascolare si extracurriculare interesante.

Bucuresti Servicii
 • Asociatia "Succes in Educatie si Sport" - ASES reprezinta o structura de actiune si promovare in domeniul educatiei si al sportului in Romania, obiectivele structurii privesc in mod deosebit problemele legate de cercetarea, promovarea, dezvoltarea si implementarea noilor tehnici aparute in plan european si nu numai in domeniul educatiei in general si al sportului in special.

Bucuresti Servicii
 • Aire Dance Company ofera cursuri de dans, salsa, bachata, meregue si cha cha pentru adulti, adolescenti si copii. Facem specatacole de dans pentru diverse evenimente si cream coregrafii pentru dansul de nunta. Activitatea se desfasoara pe strada Horea nr 8, Cluj Napoca. AIRE - Art Inspired by Rhythm of Emotions - Scriem "povești de dans" din pasiune, cu pasiune, prin pasiune.

Cluj Napoca Servicii
 • La Afterschool Kidscool, copiii isi efectueaza temele cu personal didactic calificat. Activitati creative si educative, excursii. Se asigura servirea mesei si transportul copiilor. Sala de clasa, loc de joaca. Ore de limba engleza si limba germana gratuit.

Sacele Servicii
 • Scoala de dans - Agentie Impresariere si Management Artistic - Moty Dance School. Firma exista pe piata de 8 ani, timp in care a evoluat si s-a dezvoltat continu, formandu-si o echipa de tineri profesionisti implicati activi in munca de dezvoltare a companiei.

Bucuresti Servicii
 • Asociaţie sportivă, prestează servicii în domeniul sportiv, pregătirea copiilor şi adulţilor pentru învăţarea practicilor de autoapărare, cursuri de menţinere în formă pentru femei, condiţie fizică şi pierderea în kilograme.

Sf.Gheorghe Servicii
 • Centrul privat de educatie da Vinci reprezinta un catalizator educational care urmareste imbunatatirea rezultatelor scolare, cresterea increderii de sine si este alaturi de elevi pentru a-si descoperi vocatia si a-si construi viitorul. Pachete educationale: BAZA, OPTIM, MAXI, MAXI+ Una, doua sau trei sedinte de pregatire pe saptamana pentru aceeasi materie sau pentru materii diferite, in aceeasi zi sau in zile diferite. - Numar sedinte/saptamana – 1, 2, 3 sedinte - Test stil de invatare - Efectuare teme in zilele de pregatire (OPTIM) - Test evaluare cunostinte - Efectuare teme luni-vineri (MAXI, MAXI+) - Raport progres – lunar - Transport de la centru catre domiciliu* (MAXI+).

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie care activeaza in domeniul turismului, oferind servicii in statiunea Straja, judetul Hunedoara. Complexul turistic Platoul Soarelui va ofera: - cazare in unitati de 3 si 4 stele - restaurant de tip autoservire - partie de schi pentru incepatori - teleschi cu nocturna - inchirere echipament sportiv - cafe-bar - scoala schi si lectii schi - pachete turistice - tabere de schi, de aventura, de sanatate pentru copiii supraponderali - team-buildinguri - concursuri schi.

Lupeni Servicii
 • Scoala de dans www.dancerevolution.ro Ne straduim sa va convingem sa pasiti in lumea dansului invitandu-va la orele de grup iar mirilor le promitem o coregrafie de neuitat, care sa impresioneze toti invitatii. Oferim lectii dans, coregrafie dansul miresei, lectii dans nunta, lectii de dans in grup, valsul miresei, dansuri latino, preturi incepand de la 55 lei, sala moderna in centrul Bucurestiului.

Bucuresti Servicii
 • Asociatia clubul Forever Dance este primul club de dans sportiv sibian afiliat la Federatia Romana de dans sportiv. www.foreverdance.ro, www.costumedans.ro Clubul organizeaza cursuri de dans sportiv, dansuri caraibice, tango argentino. Sponsor oficial al asociatiei www.spatiideinchiriasibiu.ro

Sibiu Altul