Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Cursuri Coafura & Cosmetica - Educatie & Pregatire: 32 companii
 • ACCRC International este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara, nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Slatina Altul
 • Societatea moderna A�n care traim presupune existenta unor cetateni activi si responsabili, dornici sa se perfecţioneze si sa se autodepaseasca. Fara o calificare nu exista posibilitatea de a gasi un loc de munca si a fi A�ncadrat pe o anume ocupatie și deci de a-ti putea construi o cariera de succes. De aceea scopul nostru este calificarea si formarea continua a adulților pentru cresterea și dezvoltarea competivitații pe piața muncii. Programele de formare profesionala pe care le punem in prezent la dispoziţia dvs. se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice să urmeze un curs de calificare

Bucuresti Servicii
 • Locatia Formare Plus - salile centrului de formare 'S.C. Formare Profesionala Plus SRL' sunt amplasate intr-o cladire moderna, intr-o locatie centrala cu acces la peste 12 linii de transport in comun, intr-o raza de 10 minute de mers pe jos. In imediata apropiere a statiei de metrou Basarab, accesul la sediul Formare Plus este facil indiferent de modalitatea prin care va deplasati la cursuri. Amplasat pe o strada mica ( Strada Sublocotenent Zaharia, nr. 5), veti gasi cu usurinta locuri de parcare in cazul in care alegeti sa veniti la curs cu masina personala. Deasemenea lipsa traficului in zona asigura un mediu de liniste si relaxare ideal pentru desfasurarea cursurilor.

Sector 1 Servicii
 • Centrul de formare profesionala “Cora Training“ organizeaza cursuri de calificare si specializare acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), absolvirea cursurilor fiind finalizata cu acordarea diplomelor de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa se califice, sa dobandeasca toate cunostintele specifice meseriei alese ca apoi sa inceapa o cariera de succes. In cadrul scolii veti avea la dispozitie toate dotarile necesare, aparatura, ustensile si produse, veti lucra intr-un mediu placut, cu lectori pasionati si pregatiti, cu experienta in formarea profesionistilor. Ne dorim ca toate exigentele si asteptarile cursantilor nostri sa fie implinite, respectul fata de individ, profesionalismul educativ si calitatea serviciilor fiind principiile de baza in care credem si dupa care ne ghidam.

Arad Servicii
 • Profesional New Consult reprezinta o echipa tanara, ce constituie motorul succesului nostru şi care va sta la dispozitie oricand pentru a gasi impreuna cea mai buna forma de a veni in intampinarea solicitarilor dumneavoastra si a va asigura cele mai bune servicii. Cursurile pot fi sustinute si in alte localitati din tara! OFERIM 4 CATEGORII DE CURSURI: 1. Cursuri de Management si Cariera 2. Cursuri Tehnice si de Meserii 3. Cursuri Limbi Straine 4. Cursuri Infrumusetare * Manager de proiect * Manager resurse umane * Specialist managementul deseurilor * Inspector in securitate si sanatate in munca * Responsabil de mediu * Operator vanzari prin telefon * Operator introducere, validare si prelucrare date * Inspector resurse umane) * Formator * Expert achizitii publice * Evaluator si auditor in domeniul securitatii si sanatatii in munca * Designer pagini Web * Coordonator in securitate si sanatate in munca * Contabilitate * Barman preparator * Confectioner cablaje auto * Lucrator comercial * Metrolog * Montator subansamble * Operator la prelucrarea maselor plastice * Operator montaj linii automate * Ospatar (chelner) * Tehnician electronist * Operatori masini/unelte cu comanda numerica * Coafor * Frizer * Machiaj * Manichiurist Pedichiurist * Masaj * Stilist unghii * Comunicare in limba engleza * Comunicare in limba germana * Comunicare in limba italiana * Comunicare in limba spaniola.

Brasov Servicii
 • Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute la nivel national si international. Atelierele ILBAH organizeaza si training-uri,workshop-uri sau conferinte. Incercam sa oferim cadrul complet pentru dezvoltarea personala chiar daca este vorba despre programe de Team Building, de metode de petrecere a timpului liber sau workshop-uri ce va alimenteaza imaginatia si creativitatea. Atelierele ILBAH organizeaza cursuri de: design interior, fotografie, PR-public relations, inspector resurse umane, manager resurse umane, asistent manager, machiaj profesional, frizer-coafor, manichiurist-pedichiurist, stilist-protezist de unghii, cosmetica. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), fost CNFPA. La finalul cursului se obtine diploma recunoscuta la nivel national si international. De asemenea organizam workshop-uri si training-uri de: 3DS MAX- Vizualizari arhitecturale, Photoshop, Organizator evenimente, Public speaking, Comunicare nonverbala (body language), Self make-up, Origami. Pentru mai multe detalii si oferte complete va rugam sa vizitati site-ul www.ateliereleilbah.ro

Bucuresti Servicii
 • Compania a luat fiinta in urma experientei acumulate a fondatorilor in domeniul serviciilor realizate in saloanele de infrumusetare, cumulata cu experienta ca formatori. Compania asigura pregatirea teoretica si cadrul necesar aplicatiilor practice, precum si facilitarea incadrarii in munca a absolventilor.

Constanta Servicii
 • Cursurile de calificare se adresează persoanelor care sunt interesate să lucreze într-un salon de înfrumusetare, persoanelor care doresc să-și deschidă propria afacere în domeniul beauty (sub forma întreprinderilor individuale sau a societăților comerciale) și nu în ultimul rând se adresează persoanelor interesate de îngrijirea propriei persoane la un nivel profesionist. Diplomele sunt avizate si acreditate de către Ministerul Muncii, Solidarității Sociale si Familiei și Ministerul Educației și Cercetării. Diplomele sunt recunoscute și la nivel internațional. Organizeaza urmatoarele cursuri de : 1. Cosmetica si make-up Durata cursului este de 6 luni, timp în care se desfașoară în locația noastră din ORADEA, str. NICOLAE JIGA, (fostă Castanilor), atat cursuri teoretice cât și practice. 2. Hairstyling Durata cursului este de 7 luni 3. Manichiura-pedichiura Durata cursului este de 3 luni. 4.Make-up Durata cursului este de 3 săptămâni La inscrierea a 2 persoane simultan, a 2-a persoana beneficiaza de 5% reducere. Continut dosar: Copie B.I/C.I Certificat de naștere Certificat de casătorie (dacă este cazul) Copie după ultima diplomă de studii Adeverință de la medicul de familie cu mențiunea: “apt pentru cursul de (cosmetică, coafor, manichiură-pedichiură, maseur), nu are probleme dermatologice, neurologice, pulmonare sau orice alte boli transmisibile” Fisa de înscriere.

Oradea Servicii
 • Bella Gi va ofera calitate, profesionalism, accesibilitate, daruire, amabilitate, promptitudine, eficienta, profesori cu experienta in domeniu, certificare, instruire, sustinere, orientare, promovare, colaborare, creativitate, indemanare, responsabilitate.

Bucuresti Servicii
 • Salon de infrumusetare, cursuri formare profesionala, oferim servicii de infrumusetare. Produsele folosite de firma noastra sunt Matrix si Wella. Preturi foarte mici: vopsit - 107, coafat mireasa - 150, tuns, spalat, aranjat - 52. Pentru mai multe detalii va asteptam pe site.

Constanta Servicii
 • Sc Transilvania Centru de Formare Profesionala Srl Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura - Pedichiura, Unghii tehnice, Coafor, Cosmetica si Masaj. Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum! Daca esti o persoana care iubesti frumosul si ai putin talent, opteaza pentru domeniul estetic si intretinere corporala! Doresti sa lucrezi in COMUNITATEA EUROPEANA - vei avea succes cu o astfel de meserie! Alege intre meseriile de Coafor, Cosmetica, Manichiura Pedichiura sau Maseur. De ce TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA ?Pentru ca organizam aceste cursurii de 5 ani pe piata din Romania cu experienta acumulata international. IAR CALITATEA FORMATORILOR NOSTRI ESTE O GARANTIE A SUCCESULUI, EXIGENTA IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA CURSURILOR! Transilvania C.F.P va ofera cursuri de formare, dar si consultanta pentru a reusi in aceste domenii, foarte cerute pe piata muncii din tara si strainatate. Inscrieri la tel: 0753636602

Bistrita Servicii
 • Memento Group    Design este o agentie de publicitate online si creatie web specializata in web design, promovare si programare web, reclama si identitate vizuala.     Agentia de publicitate online Memento Group Design are cu partenerii proprii de afaceri o relatie de tip B2B, oferind consultanta gratuita acestora, creand si implementand in organizatiile lor solutii de valoare recunoscuta, utilizate in publicitate si marketing online.     Agentia de publicitate online  Memento  Group    Design urmareste   continuu  imbunatatirea procesului de comunicare dintre    clientii sai si potentialele segmente de piata, cu scopul cresterii vanzarilor acestora.             Agentia de publicitate online Memento Group Design urmareste pozitionarea strategica si asigurarea notorietatii si reputatiei, nationale sau internationale, a clientilor sai. Agentia de publicitate online si  creatie  Memento Group Design  a introdus  pe  piata din Romania, in premiera absoluta,  conceptul All Inclusive Advertising : " U pay your ad, after u sell your products ! " ceea ce inseamna: Agentia de publicitate online si creatie Memento Group Design te promoveaza GRATUIT timp de 15 zile, clientul plateste serviciile de publicitate doar daca este multumit de beneficiile acestora.

Galati Servicii