Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 676 companii
 • Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine. Shakespeare School- in top 3 al companiilor de servicii educationale din sectorul 2, conform "Camerei de Comert si Industrie" si membru al "Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate". Suntem un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile. Noi nu facem parte dintr-o franciza sau un lant de scoli, ceea ce ne permite o abordare mult mai personala a angajatilor, oferind fiecaruia in parte o atentie individuala. Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare ( dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board ) am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine, prin lucrul in grupe sau in perechi. Pentru o eficienta maxima, numarul de cursanti in grupa este de 5 maxim 10 . Secretul succesului nostru? Entuziasm, calitate, flexibilitate si inovatie!

Bucuresti Servicii
 • Intr-o zona in care linistea este atotcuprinzatoare, pensiunea BRADUL INALT va asteapta in fiecare moment al anului. Aici se pot petrece zile linistite de odihna intr-un cadru perfect pentru un concediu de refacere, sau se pot organiza petreceri prilejuite de diverse evenimente (onomastici, revelioane etc). De asemenea iubitorul de munte va putea face un popas aici inainte de a incepe un traseu spectaculos spre unul din multele obiective turistice ale zonei. Pensiunea Bradul Inalt este o varianta de cazare in Bran sau Bran Moeciu atat pentru grupuri mici cat si pentru grupuri mai mari. Pensiunea BRADUL INALT va pune la dispozitie: • 9 camere duble cu grup sanitar propriu • 2 apartamente cu grup sanitar propriu Dintre acestea 6 camere duble si un apartament sunt situate la etaj, beneficiind de baie proprie, TV conectat la reteaua digitala Boom TV si balcon propriu, iar celellate 3 camere duble si un apartament sunt situate la mansarda si sunt dotate deasemenea cu baie proprie si TV. • sala mese (restaurant) este situata la parterul pensiunii si are o capacitate de 40 locuri. • sala de training este situata la mansarda fiind astfel "departe" de sala de mese si de sala de activitati recreative, oferindu-va in felul acesta linistea necesara desafsurarii cursurilor. • Sala de activitati recreative dotata cu masa ping pong, masa biliard, dart, subac situata la demisol. • terasa foarte mare cu vedere catre Bucegi • gratar • curte foarte spatioasa cu o suprafata aproximativa de 3500 m.p. • acces la internet wireless

Bran - Sohodol Altul
 • Avand o experienta de peste 8 ani in domeniu, asiguram service de inalta calitate in domeniul aerului comprimat. De asemenea vindem compresoare cu surub si echipamentele aferente de tratare a aerului comprimat.

Hunedoara Servicii
 • Hermann Gmeinner a pus piatra de temelie a primului sat SOS, in 1949, la Imst, in Austria. Noi oferim o familie copiilor ajunsi in dificultate, ii ajutam sa-si cladeasca singuri un viitor si contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. SOS Satele Copiilor s-a cladit pe baza unor convingeri si atitudini fundamentale, ce reprezinta esenta succesului nostru. In indeplinirea misiunii noastre, urmatoarele valori durabile ne ghideaza actiunile, deciziile si relatiile: CURAJ ANGAJAMENT INCREDERE CREDIBILITATE

Bucuresti Altul
 • Experienta acumulata in peste 10 ani de activitate in vanzarile auto, managementul afacerilor, instruirea fortei de vanzari si a managementului a facut posibila constituirea acestei companii. Munca alaturi de companii care reprezinta branduri importante ne-a aratat importanta viziunii catre un orizont larg, ne-a dezvoltat creativitatea si ne-a demonstrat ca obiectivele nu sunt altceva decat trepte catre succes. Astfel, valori ca munca, viziunea larga si creativitatea ne-au devenit repere constante si neconditionate. Asta ne propunem sa transmitem prin cursurile marca Skop Solution.

Bucuresti Servicii
 • Incantati-va echipa cu distractie, amuzament, adrenalina sau senzatii extreme printr-un program de team-building creeat sa aduca un plus de incredere, motivare, lidership si lucru in echipa menite sa sporeasca comunicarea, sa imbunatateasca productivitatea oamenilor si sa creasca profitabilitatea companiei.   Contactati chiar acum un constultant team-solutions. www.team-solutions.ro

Bucuresti Producator
 • Lingua Educational Centre Va ofera cursuri de limba engleza generala cat si pentru diferite limbaje specializate cum ar fi cursurile de limba engleza pentru afaceri, cursuri de comunicare in engleza, engleza pentru domeniul legal-juridic, engleza pentru financiar-bancar, engleza tehnica pentru ingineri, engleza pentru medici si asistente, engleza pentru turism si industria hoteliera. Totodata, va oferim si servicii profesioniste de traducere si interpretariat.

Bucuresti Servicii
 • Hanul cu Noroc din Vartop, Arieseni, cu specific rustic, va sta la dispozitie cu cazare, restaurant, parcare proprie, sala de conferinte, bowling, sala fitness, sauna si alte activitati pentru petrecerea timpului liber.

Vartop Altul
 • Confident Management Consulting este o companie ce are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire si perfectionare continua, concomitent cu activitati ce privesc marketingul profesional, in acest sens societatea noastra dispunand de folosinta a aproximativ 1.000 domenii internet .ro/.eu ce stau la baza programelor Eurointegrator si Euroconcept fondate de Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania si Societatea pentru Excelenta in Administratia Publica.

Bucuresti Servicii
 • TeamExperience înseamnă numeroase experienţe comune, exerciţii, activităţi structurate de grup, organizate cu scopul de a analiza şi dezvoltă abilităţile de lucru în echipă. Ele scot în evidenţă importanţa comunicării, a cooperării, a gândirii creative şi a orientării spre rezolvarea de probleme. Multe dintre exerciţii sunt generatoare de momente amuzante, adevărate repere de înţelegere implicită a beneficiilor lucrului în echipă. Ce se urmăreşte / ce vrem să îmbunătăţim: • identificarea şi dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă • eficienţa comunicării, a planificării şi organizării • maximizarea contribuţiei fiecărui membru al echipei • procesul de atingere a consensului în grup • identificarea criteriilor de luare a deciziilor • echilibrul competiţiei/cooperare • importanţa rolurilor în echipă, tipuri de roluri • leadership şi followership • lucrul între echipe cross-funcţionale/ transversale

Bucuresti Servicii
 • Sc ITALIA LAVORO srl, cu sediul in Timisoara, este agentia de munca al carei obiect principal de activitate este recrutarea, selectarea, formarea si plasarea fortei de munca. Oferim servicii de cea mai buna calitate si in conditii de maxima seriozitate, fiind specializati in gasirea locurilor de munca pentru asistentii medicali.

Timisoara Servicii
 • Mondojob este agentie de consultanta, recrutare si selectie personal ce promoveaza pe piata o serie de servicii eficiente companiilor angajatoare, ajutandu-le sa economiseasca timp si bani, optimizandu-le in acelasi timp si rezultatele in ceea ce priveste ocuparea posturilor vacante puse la dispozitie de catre aceste companii. Mondojob ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va familiariza cu oferta noastra, oferindu-va ocazia de a fi beneficiarii serviciilor noastre, care, consideram noi, vor indeplini si chiar vor depasi asteptarile dumneavoastra. Rolul nostru primordial este acela de a gasi PERSOANA POTRIVITA pentru FUNCTIA POTRIVITA, si apeland la serviciile noastre, exista o sansa sau mai multe ca dumneavoastra sa fiti aceea. Mondojob is a recruiting agency which is providing for employing companies a series of efficient services, helping them reduce the time and financial parameters, also optimizing the results concerning filling in the vacant positions offered by the eventual client-companies. Mondojob is offering a range of competitive professional services both to its clients and also to its candidates. We take advantage of this opportunity to make you familiar with our offer, providing you with the chance of being the beneficiaries of our services which, we consider, would fulfill and even over-satisfy your expectations. Our primordial goal is to find the RIGHT PERSON for the RIGHT JOB, and following our services, there is a chance or more that you could be the one. Pentru informatii suplimentare va rugam accesati: www.mondojob.ro

Brasov Servicii
 • Fondata in 2004, Active Labs a devenit in timp o companie cu expertiza solida, cu mod de lucru si strategii bazate pe ultimele metodologii de dezvoltare a resurselor umane, arie atat de sensibila intr-o piata a muncii cum este cea din Romania. Active Labs furnizeaza servicii de consiliere in cariera pentru persoane, programe de dezvoltare a resurselor umane - de la selectie si plasare personal, pana la sisteme de evaluare a performantelor, avansare in cariera sau programe de analiza organizationala - pentru mediul de business si programe de instruire dintre cele mai specializate. Suntem onorati sa va fim alaturi cu: 1. Solutii pentru persoane - consiliere in cariera furnizata de specialisti instruiti de autoritati acreditate si recunoscute pe plan mondial in cadrul unor programe de formare speciala. 2. Solutii pentru companii - servicii de management si dezvoltare a resurselor umane pentru un un mediu profesional dinamic, cu oportunitati si provocari demne de o piata a muncii in continua crestere, diversificare si adaptare la standarde internationale. 3. Instruire: programe de instruire predefinite (sistem "in house" sau deschise) sau create pe baza nevoilor de dezvoltare ale clientului (furnizate "in house").

Tg. Mures Servicii
 • Echipa 31 este o companie nou infiintata, care ofera produse de publicitate adresate oricarui tip de firma. Produsul este vandabil de catre orice persoana, indiferent de varsta, religie, sex, cu conditia sa aiba ambitie si determinare.

Timisoara Altul
 • Fiind o firmă de consultanţă în domeniul resurselor umane, avem permanent în vedere actorii organizaţionali. O frustrare cât de mică a angajatului sau a şefului are repercusiuni directe asupra activităţii de producţie şi implicit asupra relaţiei cu clientul. Saraa Education urmăreşte înlăturarea acestor neajunsuri precum şi crearea unui climat organizaţional propice dezvoltării relaţiilor dintre cei aflaţi în procesul muncii, comunicare autentică ţinând seama în permanenţă de motivaţia şi valorile fiecărui participant la actul muncii. Beneficiile programelor Saraa Education: La nivelul angajatului: Îmbunătăţirea relaţiilor interpersonale; Îmbunătăţirea percepţiei asupra muncii; Implicare crescută în procesul muncii; Îmbunătăţirea percepţiei asupra proceselor relaţionale care au loc în activitatea de muncă; Creşterea performanţei personale. La nivelul managerului: Conştientizarea obligaţiilor şi îndatoririlor sale; Lărgirea perspectivei asupra rolului de manager; Îmbunătăţirea comunicării cu superiorii şi subalternii; Creşterea performanţelor profesionale personale şi ale angajaţilor; Îmbunătăţirea şi lărgirea perspectivei asupra conflictului şi a modalităţilor sale de rezolvare. La nivelul firmei: Îmbunătăţirea comunicării interne; Îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii; Creşterea productivităţii muncii; Îmbunătăţirea substanţială a performanţei; Scăderea fluctuaţiei de personal.

Bucuresti Servicii
 • Oferim consultanta, gestiune, finantare, formare, pentru delegatii intreprinderilor in domenii ca;  protectia muncii, contabilitate, management, marketing. Participantii beneficiaza de stagii  de pregatire  in franta(3 zile), primesc material de studiu gratuit, firma ofera solutii de rezolvare a tuturor anomaliilor  din cadru intreprinderilor.

Paris Servicii
 • Conceptul GAP Events vine in intampinarea companiilor in dezvoltare din Romania, care solicita din ce in ce mai mult servicii de instruire profesioniste. Ideea de fundament este : succesul oricarei companii sta in oamenii care o formeaza. Pentru a influenta succesul companiei, vom influenta competentele si abilitatile angajatilor. Si acest lucru il facem prin instruire. Seminariile la care te invitam au un singur scop : dezvoltarea companiei tale. Si acest rezultat il vom obtine aducandu-ti vorbitori de cel mai inalt nivel profesional. Fie ca e vorba de reprezentanti bancari, ai ministerelor sau autoritatilor publice, sau profesionisti din marketing, PR sau vanzari, invitatii la seminariile noastre vin sa te ajute in rezolvarea problemelor din activitatea TA.

Bucuresti Servicii
 • Fondat in 2002, EDUROM este astazi o companie care ofera clientii sai un portofoliu larg de servicii in domeniul Resurselor Umane. Printre acestea se numara si serviciul de recrutare. Performanta, know-how si customizare  acestea sunt elementele care caracterizeaza modul in care EDUROM intelege sa actioneze in afaceri.

Iasi Servicii
 • Paintball, va asteptam la distractie, poti veni cu toti prietenii tai, noi le facem fata, numai sa ne suni la tel: 0744268425 sau 0742971629 din timp. in orice zi 24/24. Daca vii cu 9 prieteni u joci gratis paintball, bila e 0.2 ron in functie de cate ai consumat. Minim 100 bile. Jocurile se tin in Iasi dar la preferintele clientului ne putem deplasa(se plateste numai deplasarea personalului). Dispunem de 20 de echipamente complete. Detalii pe www.paintballiasi.tk

Iasi Servicii
 • Residenza Dutzu**** pensiune urbana de lux - a small charming inn Prin conceptie si dotari se vrea a fi noua dumneavoastra casa de oaspeti. Aici , partenerii dumneavoastra vor simti ca au facut cea mai buna afacere intalnindu-va , putand sa le oferiti caldura unui loc prietenos , o masa buna, chiar si pentru gurmanzi , un vin deosebit in restaurant , crama sau terasa de vara , locuri de cazare in apartamentul cu terasa, garsoniera sau in cele 4 camere , toate fiind personalizate, purtand amprenta gazdelor .

Braila Servicii