Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 687 companii
 • Acum poti studia online, in propriul tau orar, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Niciodata nu vei mai pierde vreun curs! In ce zi incep studiile? La ce ora? Cat dureaza? Tu decizi! Inscrie-te acum la cursurile MBA online care te intereseaza si obtine-ti diploma MBA.

Galati Servicii
 • Oferim vanzari on-line de produse IT & C prin magaziul propriu ARIGO: www.arigo.ro. De asemenea, atat direct cat si prin partenerii nostrii, oferim o gama variata de servicii IT & C: consultanta, sucuritate, produse software custom-made, videoconferinte, mentenanta si suport tehnic, IT learning prin cursuri de specializare cu certificari Microsoft, CISCO, ITIL, etc.

Bucuresti Altul
 • Profilers este o companie specializat in dezvoltarea resurselor umane cu o expertiza solida in domeniul vanzarilor. Ce oferim? Un pachet unic de servicii pe piata resurselor umane, centrat pe dezvoltarea abilitatilor de vanzare ale angajatilor si implicit pe cresterea performantei. Mystery Shopping (Evaluari tip Client Misterios) Evaluari de personal (chestionare, interviuri). Studii de piata Recrutare Training Coaching Consultanta www.profilers.ro

Bucursti Servicii
 • Calitatea serviciilor oferite este principala noastra publicitate! Crestem cu noi clienti si cu noi proiecte! Ne dezvoltam si cautam persoane care sa se alature echipei noastre! Daca noi nu avem solutii, nimeni nu are!

Bucuresti Servicii
 • Prin servicii oportune si convenabile asiguram cu personal calificat si experienta in domeniul call center inbound si outbound. Oportunitatea serviciilor de call center este data de reducerea cheltuielilor de contact, marketing, vanzari pentru majoritatea bussines-urilor.

Targoviste Servicii
 • A+Performance este un proiect creat pentru dezvoltarea programelor de training de elita in Romania. Metodele propuse clientilor sunt fundamentate de sisteme care si-au dovedit eficacitatea. Abordarea fiecarei interventii este efectuata intr-o maniera customizata, axata pe nevoile specifice de training ale organizatiei. * Analizam nevoile de training * Cream programe customizate de dezvoltare * Evaluam rezultate: imediate si pe termen lung Toate activitatile noastre sunt construite in jurul celor trei valori pe care le consideram esentiale: Calitate, Excelenta si Performanta.

Bucuresti Servicii
 • Aparuta pe piata trainingului si formarii profesionale in domeniul Logisticii si Supply Chain Management-ului in anul 1998, AFP MKTsi-a propus inca de la inceput dezvoltarea unei activitati de training si consultanta bazata pe principiile unei colaborari oneste si corecte atat cu clientii nostri, cat si cu colaboratorii. Odata cu realizarea importantei logisticii in organizatie a crescut si nevoia de cunostinte aprofundate in domeniu. AFP MKT vine in intampinarea acestor nevoi    prin organizarea de cursuri de specializare oferite partenerilor sai. Acestea sunt sustinute de traineri certificati, specializati in domeniul logisticii si transportului, avand o solida pregatirea teoretica si practica si fiind direct implicati în managementul companiilor de profil. Cursurile prezinta notiunile necesare pentru atingerea standardului de competente formulate de European Logistic Association – ELA. AFP MKTa dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte pe baza caruia se construieste materialul in functie de forma de sustinere a cursurilor. Cursurile sunt interactive, utilizandu-se metode moderne de invatare si prezentare, echilibrandu-se componenta teoretica si cea practica. Oferta noastra de cursuri despecializareeste urmatoarea: “Managementul Logisticii si Supply Chain-ului” “Managemnetul Achizitiilor si Stocurilor” “Managemnetul Depozitarii” ‘Managementul Tasportului si Distributiei” “Managementul Operatiunilor”

Bucuresti Servicii
 • Sonorizare nunti, botezuri, corporate party, privat party si conferinte cu echipamente profesionale(boxe Behringer, Gemini, mixer Behringer, laptop Asus, microfoane Behringer, mp3 playere). Mai sunt asigurate instalatii de lumini, fum( GRATIS ). Filmare profesionala, foto, huse, flori, marturii, casuta de dar, fantana de ciocolata, limuzine. Formatie (cantaret profesionist, 2 clape si acordeon).

Bucuresti Servicii
 • Una dintre primele si cele mai apreciate agentii profilate pe team building si team-adventure din Romania. Oferta noastra cuprinde activitati outdoor si programe de team building de aventura, jocuri indoor si training in locatii adecvate in privinta dotarilor si cadrului natural.

Bucuresti Servicii
 • Acceder este o companie inovatoare si curajoasa care ridica standardul de transparenta si eficacitate in practica de recrutare. Oferim servicii profesioniste pentru recrutarea de management, completate cu servicii de career coaching si assessment. Practica noastra este bazata pe cei peste 8 ani de experienta in resurse umane, recrutare si evaluare de talent a fondatorului Acceder, Eduard Radu, in tara si strainatate, in companii multinationale lideri in industrii FMCG.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet PARI este mai mult decat o firma de consultanta. Noi valorizam cu adevarat relatiile cu clientii nostri, constienti de faptul ca reputatia noastra depinde de succesul clientilor nostri. Lucram cu dumneavoastra pentru a va furniza solutii personalizate si rapide, care va permit sa va pastrati avantajul competitiv, totul cu o atingere personala si profesionala care delimiteaza Cabinet PARI de restul. Relatiile cu candidatii sunt la fel de importante. Misiunea noastra este sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere cu fiecare persoana cu care intram in contact. Oferim indrumare privind scrierea CV-ului si a scrisorii de intentie, tehnici de interviu si consiliere privind cariera. Castigarea si pastrarea unui avantaj competitiv necesita o investitie importanta in dezvoltarea personalitatii si abilitatilor profesionale ale angajatilor dumneavoastra. Datorita experientei noastre, va putem oferi cele mai bune servicii de resurse umane: - recrutare si selectie - evaluarea angajatilor - studii pe piata - training - consultanta in resurse umane. Vizitati www.pari.ro pentru detalii.

Ploiesti Servicii
 • Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine. Shakespeare School- in top 3 al companiilor de servicii educationale din sectorul 2, conform "Camerei de Comert si Industrie" si membru al "Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate". Suntem un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile. Noi nu facem parte dintr-o franciza sau un lant de scoli, ceea ce ne permite o abordare mult mai personala a angajatilor, oferind fiecaruia in parte o atentie individuala. Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare ( dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board ) am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine, prin lucrul in grupe sau in perechi. Pentru o eficienta maxima, numarul de cursanti in grupa este de 5 maxim 10 . Secretul succesului nostru? Entuziasm, calitate, flexibilitate si inovatie!

Bucuresti Servicii
 • Intr-o zona in care linistea este atotcuprinzatoare, pensiunea BRADUL INALT va asteapta in fiecare moment al anului. Aici se pot petrece zile linistite de odihna intr-un cadru perfect pentru un concediu de refacere, sau se pot organiza petreceri prilejuite de diverse evenimente (onomastici, revelioane etc). De asemenea iubitorul de munte va putea face un popas aici inainte de a incepe un traseu spectaculos spre unul din multele obiective turistice ale zonei. Pensiunea Bradul Inalt este o varianta de cazare in Bran sau Bran Moeciu atat pentru grupuri mici cat si pentru grupuri mai mari. Pensiunea BRADUL INALT va pune la dispozitie: • 9 camere duble cu grup sanitar propriu • 2 apartamente cu grup sanitar propriu Dintre acestea 6 camere duble si un apartament sunt situate la etaj, beneficiind de baie proprie, TV conectat la reteaua digitala Boom TV si balcon propriu, iar celellate 3 camere duble si un apartament sunt situate la mansarda si sunt dotate deasemenea cu baie proprie si TV. • sala mese (restaurant) este situata la parterul pensiunii si are o capacitate de 40 locuri. • sala de training este situata la mansarda fiind astfel "departe" de sala de mese si de sala de activitati recreative, oferindu-va in felul acesta linistea necesara desafsurarii cursurilor. • Sala de activitati recreative dotata cu masa ping pong, masa biliard, dart, subac situata la demisol. • terasa foarte mare cu vedere catre Bucegi • gratar • curte foarte spatioasa cu o suprafata aproximativa de 3500 m.p. • acces la internet wireless

Bran - Sohodol Altul
 • Avand o experienta de peste 8 ani in domeniu, asiguram service de inalta calitate in domeniul aerului comprimat. De asemenea vindem compresoare cu surub si echipamentele aferente de tratare a aerului comprimat.

Hunedoara Servicii
 • Hermann Gmeinner a pus piatra de temelie a primului sat SOS, in 1949, la Imst, in Austria. Noi oferim o familie copiilor ajunsi in dificultate, ii ajutam sa-si cladeasca singuri un viitor si contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. SOS Satele Copiilor s-a cladit pe baza unor convingeri si atitudini fundamentale, ce reprezinta esenta succesului nostru. In indeplinirea misiunii noastre, urmatoarele valori durabile ne ghideaza actiunile, deciziile si relatiile: CURAJ ANGAJAMENT INCREDERE CREDIBILITATE

Bucuresti Altul
 • Experienta acumulata in peste 10 ani de activitate in vanzarile auto, managementul afacerilor, instruirea fortei de vanzari si a managementului a facut posibila constituirea acestei companii. Munca alaturi de companii care reprezinta branduri importante ne-a aratat importanta viziunii catre un orizont larg, ne-a dezvoltat creativitatea si ne-a demonstrat ca obiectivele nu sunt altceva decat trepte catre succes. Astfel, valori ca munca, viziunea larga si creativitatea ne-au devenit repere constante si neconditionate. Asta ne propunem sa transmitem prin cursurile marca Skop Solution.

Bucuresti Servicii
 • Incantati-va echipa cu distractie, amuzament, adrenalina sau senzatii extreme printr-un program de team-building creeat sa aduca un plus de incredere, motivare, lidership si lucru in echipa menite sa sporeasca comunicarea, sa imbunatateasca productivitatea oamenilor si sa creasca profitabilitatea companiei.   Contactati chiar acum un constultant team-solutions. www.team-solutions.ro

Bucuresti Producator
 • Lingua Educational Centre Va ofera cursuri de limba engleza generala cat si pentru diferite limbaje specializate cum ar fi cursurile de limba engleza pentru afaceri, cursuri de comunicare in engleza, engleza pentru domeniul legal-juridic, engleza pentru financiar-bancar, engleza tehnica pentru ingineri, engleza pentru medici si asistente, engleza pentru turism si industria hoteliera. Totodata, va oferim si servicii profesioniste de traducere si interpretariat.

Bucuresti Servicii
 • Hanul cu Noroc din Vartop, Arieseni, cu specific rustic, va sta la dispozitie cu cazare, restaurant, parcare proprie, sala de conferinte, bowling, sala fitness, sauna si alte activitati pentru petrecerea timpului liber.

Vartop Altul
 • Confident Management Consulting este o companie ce are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire si perfectionare continua, concomitent cu activitati ce privesc marketingul profesional, in acest sens societatea noastra dispunand de folosinta a aproximativ 1.000 domenii internet .ro/.eu ce stau la baza programelor Eurointegrator si Euroconcept fondate de Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania si Societatea pentru Excelenta in Administratia Publica.

Bucuresti Servicii