Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 687 companii
 • TeamExperience înseamnă numeroase experienţe comune, exerciţii, activităţi structurate de grup, organizate cu scopul de a analiza şi dezvoltă abilităţile de lucru în echipă. Ele scot în evidenţă importanţa comunicării, a cooperării, a gândirii creative şi a orientării spre rezolvarea de probleme. Multe dintre exerciţii sunt generatoare de momente amuzante, adevărate repere de înţelegere implicită a beneficiilor lucrului în echipă. Ce se urmăreşte / ce vrem să îmbunătăţim: • identificarea şi dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă • eficienţa comunicării, a planificării şi organizării • maximizarea contribuţiei fiecărui membru al echipei • procesul de atingere a consensului în grup • identificarea criteriilor de luare a deciziilor • echilibrul competiţiei/cooperare • importanţa rolurilor în echipă, tipuri de roluri • leadership şi followership • lucrul între echipe cross-funcţionale/ transversale

Bucuresti Servicii
 • Sc ITALIA LAVORO srl, cu sediul in Timisoara, este agentia de munca al carei obiect principal de activitate este recrutarea, selectarea, formarea si plasarea fortei de munca. Oferim servicii de cea mai buna calitate si in conditii de maxima seriozitate, fiind specializati in gasirea locurilor de munca pentru asistentii medicali.

Timisoara Servicii
 • Mondojob este agentie de consultanta, recrutare si selectie personal ce promoveaza pe piata o serie de servicii eficiente companiilor angajatoare, ajutandu-le sa economiseasca timp si bani, optimizandu-le in acelasi timp si rezultatele in ceea ce priveste ocuparea posturilor vacante puse la dispozitie de catre aceste companii. Mondojob ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va familiariza cu oferta noastra, oferindu-va ocazia de a fi beneficiarii serviciilor noastre, care, consideram noi, vor indeplini si chiar vor depasi asteptarile dumneavoastra. Rolul nostru primordial este acela de a gasi PERSOANA POTRIVITA pentru FUNCTIA POTRIVITA, si apeland la serviciile noastre, exista o sansa sau mai multe ca dumneavoastra sa fiti aceea. Mondojob is a recruiting agency which is providing for employing companies a series of efficient services, helping them reduce the time and financial parameters, also optimizing the results concerning filling in the vacant positions offered by the eventual client-companies. Mondojob is offering a range of competitive professional services both to its clients and also to its candidates. We take advantage of this opportunity to make you familiar with our offer, providing you with the chance of being the beneficiaries of our services which, we consider, would fulfill and even over-satisfy your expectations. Our primordial goal is to find the RIGHT PERSON for the RIGHT JOB, and following our services, there is a chance or more that you could be the one. Pentru informatii suplimentare va rugam accesati: www.mondojob.ro

Brasov Servicii
 • Fondata in 2004, Active Labs a devenit in timp o companie cu expertiza solida, cu mod de lucru si strategii bazate pe ultimele metodologii de dezvoltare a resurselor umane, arie atat de sensibila intr-o piata a muncii cum este cea din Romania. Active Labs furnizeaza servicii de consiliere in cariera pentru persoane, programe de dezvoltare a resurselor umane - de la selectie si plasare personal, pana la sisteme de evaluare a performantelor, avansare in cariera sau programe de analiza organizationala - pentru mediul de business si programe de instruire dintre cele mai specializate. Suntem onorati sa va fim alaturi cu: 1. Solutii pentru persoane - consiliere in cariera furnizata de specialisti instruiti de autoritati acreditate si recunoscute pe plan mondial in cadrul unor programe de formare speciala. 2. Solutii pentru companii - servicii de management si dezvoltare a resurselor umane pentru un un mediu profesional dinamic, cu oportunitati si provocari demne de o piata a muncii in continua crestere, diversificare si adaptare la standarde internationale. 3. Instruire: programe de instruire predefinite (sistem "in house" sau deschise) sau create pe baza nevoilor de dezvoltare ale clientului (furnizate "in house").

Tg. Mures Servicii
 • Echipa 31 este o companie nou infiintata, care ofera produse de publicitate adresate oricarui tip de firma. Produsul este vandabil de catre orice persoana, indiferent de varsta, religie, sex, cu conditia sa aiba ambitie si determinare.

Timisoara Altul
 • Fiind o firmă de consultanţă în domeniul resurselor umane, avem permanent în vedere actorii organizaţionali. O frustrare cât de mică a angajatului sau a şefului are repercusiuni directe asupra activităţii de producţie şi implicit asupra relaţiei cu clientul. Saraa Education urmăreşte înlăturarea acestor neajunsuri precum şi crearea unui climat organizaţional propice dezvoltării relaţiilor dintre cei aflaţi în procesul muncii, comunicare autentică ţinând seama în permanenţă de motivaţia şi valorile fiecărui participant la actul muncii. Beneficiile programelor Saraa Education: La nivelul angajatului: Îmbunătăţirea relaţiilor interpersonale; Îmbunătăţirea percepţiei asupra muncii; Implicare crescută în procesul muncii; Îmbunătăţirea percepţiei asupra proceselor relaţionale care au loc în activitatea de muncă; Creşterea performanţei personale. La nivelul managerului: Conştientizarea obligaţiilor şi îndatoririlor sale; Lărgirea perspectivei asupra rolului de manager; Îmbunătăţirea comunicării cu superiorii şi subalternii; Creşterea performanţelor profesionale personale şi ale angajaţilor; Îmbunătăţirea şi lărgirea perspectivei asupra conflictului şi a modalităţilor sale de rezolvare. La nivelul firmei: Îmbunătăţirea comunicării interne; Îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii; Creşterea productivităţii muncii; Îmbunătăţirea substanţială a performanţei; Scăderea fluctuaţiei de personal.

Bucuresti Servicii
 • Oferim consultanta, gestiune, finantare, formare, pentru delegatii intreprinderilor in domenii ca;  protectia muncii, contabilitate, management, marketing. Participantii beneficiaza de stagii  de pregatire  in franta(3 zile), primesc material de studiu gratuit, firma ofera solutii de rezolvare a tuturor anomaliilor  din cadru intreprinderilor.

Paris Servicii
 • Conceptul GAP Events vine in intampinarea companiilor in dezvoltare din Romania, care solicita din ce in ce mai mult servicii de instruire profesioniste. Ideea de fundament este : succesul oricarei companii sta in oamenii care o formeaza. Pentru a influenta succesul companiei, vom influenta competentele si abilitatile angajatilor. Si acest lucru il facem prin instruire. Seminariile la care te invitam au un singur scop : dezvoltarea companiei tale. Si acest rezultat il vom obtine aducandu-ti vorbitori de cel mai inalt nivel profesional. Fie ca e vorba de reprezentanti bancari, ai ministerelor sau autoritatilor publice, sau profesionisti din marketing, PR sau vanzari, invitatii la seminariile noastre vin sa te ajute in rezolvarea problemelor din activitatea TA.

Bucuresti Servicii
 • Fondat in 2002, EDUROM este astazi o companie care ofera clientii sai un portofoliu larg de servicii in domeniul Resurselor Umane. Printre acestea se numara si serviciul de recrutare. Performanta, know-how si customizare  acestea sunt elementele care caracterizeaza modul in care EDUROM intelege sa actioneze in afaceri.

Iasi Servicii
 • Paintball, va asteptam la distractie, poti veni cu toti prietenii tai, noi le facem fata, numai sa ne suni la tel: 0744268425 sau 0742971629 din timp. in orice zi 24/24. Daca vii cu 9 prieteni u joci gratis paintball, bila e 0.2 ron in functie de cate ai consumat. Minim 100 bile. Jocurile se tin in Iasi dar la preferintele clientului ne putem deplasa(se plateste numai deplasarea personalului). Dispunem de 20 de echipamente complete. Detalii pe www.paintballiasi.tk

Iasi Servicii
 • Residenza Dutzu**** pensiune urbana de lux - a small charming inn Prin conceptie si dotari se vrea a fi noua dumneavoastra casa de oaspeti. Aici , partenerii dumneavoastra vor simti ca au facut cea mai buna afacere intalnindu-va , putand sa le oferiti caldura unui loc prietenos , o masa buna, chiar si pentru gurmanzi , un vin deosebit in restaurant , crama sau terasa de vara , locuri de cazare in apartamentul cu terasa, garsoniera sau in cele 4 camere , toate fiind personalizate, purtand amprenta gazdelor .

Braila Servicii
 • Mind Master asigura prin training, coaching si consultanta, resurse profesionale de renume mondial pentru dezvoltare organizationala si personala. Este promotorul singurei formari NLP Professional Coach in colaborare cu Austrian Center of NLP. Este distribuitor de Bono Thinking Methods aducand in Romania trainingurile Edward de Bono cu impact profund asupra gandirii in business: Six Thinking Hats, Lateral Thinking, Simplicity, Six Values Medals. Ofera clientilor sansa de a atinge maximum de performanta prin sesiuni de life-coaching si business & executive-coachig. Aduce beneficii profunde relatiilor parinti - copiii prin experientele inedite create in workshopurile de parenting. Ofera consultanta organizatiilor prin instrumente de evaluare a performantei si estimarea potentialului personalului. Printre clientii Mind Master se numara: Danone Romania, Raiffeisen Bank, BCR, UPC, Dacia-Renault, Impact S.A., Delta Design, RoTravel Plus, Pfizer, Holcim, Eltrix, Romstal.

Bucuresti Servicii
 • CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE TODT GEORGETA 1CT0565 CONSTANTA Realizam examinari psihologice in vederea eliberarii AVIZULUI PSIHOLOGIC pentru: - obtinere permis conducere; - angajare; - periodice; - protectia muncii; Program 9 - 20, L-S Adresa: B-dul Regina Elisabeta nr 13 et I ap 9, Constanta Zona Piata Ovidiu, vis-a-vis de Cazino Cabinetul este autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania. Tel programari : 0730 935 735 ; 0727 929 300 http://todt.max.io

Constanta Servicii
 • Companie romana ce poate livra servicii de: consultanta vanzari, formare echipe vanzari, consultanta situatii de criza vanzari, dezvoltare zone vanzari, training, evaluari individuale, evaluari echipa, stabilire obiective, strategii, scheme comisioane. Specialisti, rezultate garantate.

Bucuresti Servicii
 • Promond comercializeaza, inchiriaza si instaleaza echipamente multimedia: videoproiectoare, display Plasma & LCD, sisteme de sonorizare (boxe, mixere, microfoane, lavaliere) ecrane de proiectie, sisteme de traducere simultana. Servicii DJ profesionist pentru petreceri. Inchirieri sisteme karaoke. Servicii complete de organizari evenimente corporate. Realizam sonorizari ambientale pentru diverse obiective: discoteci, localuri, restaurante, baruri, biserici, stadioane. Service echipamente audio-video pentru hoteluri: inlocuiri lampi videoproiectoare, reparatii echipamente audio-video, inlocuiri echipamente. Vanzari lampi videoproiectoare livrare 48 h in Bucuresti si pana la 5 zile lucratoare oriunde in tara.

Bucuresti Servicii
 • Jointadventure va ofera programe de team building, training si aventura create special pentru necesitatile fiecarui client, completand cunostintele si abilitatile practice ale fiecarui participant. Temele pe care le abordam inglobeaza probleme si provocari actuale ce apar in fiecare organizatie, indiferent de marimea acesteia. Ghidandu-ne dupa motto-ul "Transorma-ti punctele slabe in oportunitati" incercam sa facem ca fiecare companie sa ramana cu impresia placuta a unor experiente mai putin obisnuite dar sa invete in acelasi timp sa ce inseamna motivatia si eficienta in munca.

Cluj Napoca Servicii
 • RTH Consulting este una din companiile romanesti de training si recrutare activa  pe piata romaneasca din 1996, oferind servicii de consultanta create pentru a sprijini infrastructura, promovarea si dezvoltarea afacerilor in Romania.

Bucuresti Servicii
 • Nova Etapa, acum si in Romania, pentru a va oferi cele mai inovatoare cursuri la cele mai inalte standarde de calitate dupa modelul premiat in Portugalia. Va oferim cursuri de formare de formatori,arhivar, management, motivare, comunicare, lidership precum si multe alte cursuri vocationale.

Targu Mures Servicii
 • Delta HR Consult, o companie de Cercetare si Consultanta in Managementul Resurselor Umane, incearca sa fie mereu la curent cu schimbarile pietei pentru putea veni in ajutorul tuturor beneficiarilor sai. Spijinul constant si de lunga durata acordat tuturor colaboratorilor nostri reprezinta politica noastra. Cunoasterea cat mai profunda a realitatii clientului, precum si a nevoilor sale reprezinta un angajament pe care ni-l asumam si respectam. Serviciile cu care ne putem spijini partenerii sunt: Training, Teambuilding si Consultanta. Aceste categorii presupun o plaja larga de activitati a caror desfasurare o stabilim in urma unei analize complexe impreuna cu beneficiarul. Puteti vizualiza oferta de locuri de munca a companiei, vizitand pagina web a acesteia: http://www.deltahrconsult.ro/joburi_ro.php

Timisoara Servicii
 • Cea mai veche scoala pentru instructori de aerobic, fitness si personal trainer din Romania (2005 - prezent). Scoala care asigura o cariera de succes! Lucreaza cu performeri sa devii performer! Formam profesionisti (instructori in domeniul sportului, performeri, modele)! Respect. Pasiune. Profesionalism. Performanta. Recunoastere. Numai un performer poate forma performeri! Programe de atestare Ellea Models Agency, prin departament Professional trainers sport & nutrition school. ELLE'S Models Agency: 25 de programe de atestare/certificari profesionale in domeniile fitness, antrenament personal, sport de performanta, wellness si nutritie, pentru a satisface diferite arii de specialitate. Aceste programe sunt pentru cei care prezinta un interes sporit in fitness, alimentatie, pentru cei ce vor sa inceapa o cariera in fitness sau vor sa-si dezvolte cunostintele in aceste domenii. Cu ajutorul ELLE School vei fi recunoscut in ROMANIA si in afara ei! TRAINERI de ELITA = ABSOLVENTI de ELITA = PERFORMERI de ELITA Reduceri in fiecare luna! http://www.ellesmodelsagency.com S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L.

Bucuresti Servicii