Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 680 companii
 • Conceptul GAP Events vine in intampinarea companiilor in dezvoltare din Romania, care solicita din ce in ce mai mult servicii de instruire profesioniste. Ideea de fundament este : succesul oricarei companii sta in oamenii care o formeaza. Pentru a influenta succesul companiei, vom influenta competentele si abilitatile angajatilor. Si acest lucru il facem prin instruire. Seminariile la care te invitam au un singur scop : dezvoltarea companiei tale. Si acest rezultat il vom obtine aducandu-ti vorbitori de cel mai inalt nivel profesional. Fie ca e vorba de reprezentanti bancari, ai ministerelor sau autoritatilor publice, sau profesionisti din marketing, PR sau vanzari, invitatii la seminariile noastre vin sa te ajute in rezolvarea problemelor din activitatea TA.

Bucuresti Servicii
 • Fondat in 2002, EDUROM este astazi o companie care ofera clientii sai un portofoliu larg de servicii in domeniul Resurselor Umane. Printre acestea se numara si serviciul de recrutare. Performanta, know-how si customizare  acestea sunt elementele care caracterizeaza modul in care EDUROM intelege sa actioneze in afaceri.

Iasi Servicii
 • Paintball, va asteptam la distractie, poti veni cu toti prietenii tai, noi le facem fata, numai sa ne suni la tel: 0744268425 sau 0742971629 din timp. in orice zi 24/24. Daca vii cu 9 prieteni u joci gratis paintball, bila e 0.2 ron in functie de cate ai consumat. Minim 100 bile. Jocurile se tin in Iasi dar la preferintele clientului ne putem deplasa(se plateste numai deplasarea personalului). Dispunem de 20 de echipamente complete. Detalii pe www.paintballiasi.tk

Iasi Servicii
 • Residenza Dutzu**** pensiune urbana de lux - a small charming inn Prin conceptie si dotari se vrea a fi noua dumneavoastra casa de oaspeti. Aici , partenerii dumneavoastra vor simti ca au facut cea mai buna afacere intalnindu-va , putand sa le oferiti caldura unui loc prietenos , o masa buna, chiar si pentru gurmanzi , un vin deosebit in restaurant , crama sau terasa de vara , locuri de cazare in apartamentul cu terasa, garsoniera sau in cele 4 camere , toate fiind personalizate, purtand amprenta gazdelor .

Braila Servicii
 • Mind Master asigura prin training, coaching si consultanta, resurse profesionale de renume mondial pentru dezvoltare organizationala si personala. Este promotorul singurei formari NLP Professional Coach in colaborare cu Austrian Center of NLP. Este distribuitor de Bono Thinking Methods aducand in Romania trainingurile Edward de Bono cu impact profund asupra gandirii in business: Six Thinking Hats, Lateral Thinking, Simplicity, Six Values Medals. Ofera clientilor sansa de a atinge maximum de performanta prin sesiuni de life-coaching si business & executive-coachig. Aduce beneficii profunde relatiilor parinti - copiii prin experientele inedite create in workshopurile de parenting. Ofera consultanta organizatiilor prin instrumente de evaluare a performantei si estimarea potentialului personalului. Printre clientii Mind Master se numara: Danone Romania, Raiffeisen Bank, BCR, UPC, Dacia-Renault, Impact S.A., Delta Design, RoTravel Plus, Pfizer, Holcim, Eltrix, Romstal.

Bucuresti Servicii
 • CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE TODT GEORGETA 1CT0565 CONSTANTA Realizam examinari psihologice in vederea eliberarii AVIZULUI PSIHOLOGIC pentru: - obtinere permis conducere; - angajare; - periodice; - protectia muncii; Program 9 - 20, L-S Adresa: B-dul Regina Elisabeta nr 13 et I ap 9, Constanta Zona Piata Ovidiu, vis-a-vis de Cazino Cabinetul este autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania. Tel programari : 0730 935 735 ; 0727 929 300 http://todt.max.io

Constanta Servicii
 • Companie romana ce poate livra servicii de: consultanta vanzari, formare echipe vanzari, consultanta situatii de criza vanzari, dezvoltare zone vanzari, training, evaluari individuale, evaluari echipa, stabilire obiective, strategii, scheme comisioane. Specialisti, rezultate garantate.

Bucuresti Servicii
 • Promond comercializeaza, inchiriaza si instaleaza echipamente multimedia: videoproiectoare, display Plasma & LCD, sisteme de sonorizare (boxe, mixere, microfoane, lavaliere) ecrane de proiectie, sisteme de traducere simultana. Servicii DJ profesionist pentru petreceri. Inchirieri sisteme karaoke. Servicii complete de organizari evenimente corporate. Realizam sonorizari ambientale pentru diverse obiective: discoteci, localuri, restaurante, baruri, biserici, stadioane. Service echipamente audio-video pentru hoteluri: inlocuiri lampi videoproiectoare, reparatii echipamente audio-video, inlocuiri echipamente. Vanzari lampi videoproiectoare livrare 48 h in Bucuresti si pana la 5 zile lucratoare oriunde in tara.

Bucuresti Servicii
 • Jointadventure va ofera programe de team building, training si aventura create special pentru necesitatile fiecarui client, completand cunostintele si abilitatile practice ale fiecarui participant. Temele pe care le abordam inglobeaza probleme si provocari actuale ce apar in fiecare organizatie, indiferent de marimea acesteia. Ghidandu-ne dupa motto-ul "Transorma-ti punctele slabe in oportunitati" incercam sa facem ca fiecare companie sa ramana cu impresia placuta a unor experiente mai putin obisnuite dar sa invete in acelasi timp sa ce inseamna motivatia si eficienta in munca.

Cluj Napoca Servicii
 • RTH Consulting este una din companiile romanesti de training si recrutare activa  pe piata romaneasca din 1996, oferind servicii de consultanta create pentru a sprijini infrastructura, promovarea si dezvoltarea afacerilor in Romania.

Bucuresti Servicii
 • Nova Etapa, acum si in Romania, pentru a va oferi cele mai inovatoare cursuri la cele mai inalte standarde de calitate dupa modelul premiat in Portugalia. Va oferim cursuri de formare de formatori,arhivar, management, motivare, comunicare, lidership precum si multe alte cursuri vocationale.

Targu Mures Servicii
 • Delta HR Consult, o companie de Cercetare si Consultanta in Managementul Resurselor Umane, incearca sa fie mereu la curent cu schimbarile pietei pentru putea veni in ajutorul tuturor beneficiarilor sai. Spijinul constant si de lunga durata acordat tuturor colaboratorilor nostri reprezinta politica noastra. Cunoasterea cat mai profunda a realitatii clientului, precum si a nevoilor sale reprezinta un angajament pe care ni-l asumam si respectam. Serviciile cu care ne putem spijini partenerii sunt: Training, Teambuilding si Consultanta. Aceste categorii presupun o plaja larga de activitati a caror desfasurare o stabilim in urma unei analize complexe impreuna cu beneficiarul. Puteti vizualiza oferta de locuri de munca a companiei, vizitand pagina web a acesteia: http://www.deltahrconsult.ro/joburi_ro.php

Timisoara Servicii
 • Cea mai veche scoala pentru instructori de aerobic, fitness si personal trainer din Romania (2005 - prezent). Scoala care asigura o cariera de succes! Lucreaza cu performeri sa devii performer! Formam profesionisti (instructori in domeniul sportului, performeri, modele)! Respect. Pasiune. Profesionalism. Performanta. Recunoastere. Numai un performer poate forma performeri! Programe de atestare Ellea Models Agency, prin departament Professional trainers sport & nutrition school. ELLE'S Models Agency: 25 de programe de atestare/certificari profesionale in domeniile fitness, antrenament personal, sport de performanta, wellness si nutritie, pentru a satisface diferite arii de specialitate. Aceste programe sunt pentru cei care prezinta un interes sporit in fitness, alimentatie, pentru cei ce vor sa inceapa o cariera in fitness sau vor sa-si dezvolte cunostintele in aceste domenii. Cu ajutorul ELLE School vei fi recunoscut in ROMANIA si in afara ei! TRAINERI de ELITA = ABSOLVENTI de ELITA = PERFORMERI de ELITA Reduceri in fiecare luna! http://www.ellesmodelsagency.com S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L.

Bucuresti Servicii
 • Un centru de training născut din pasiunea pentru dezvoltare personală, pentru comunicare, pentru evoluție profesională. Punem accent pe învățarea experiențială, interactivă, cu metode moderne, având la bază o foarte bună comunicare. Pentru noi, obiectivele voastre sunt misiunea noastră! Prezentarea Alchemy Consulting&Training aici. Misiune De ce Alchemy Trainings& Coaching? Pentru ca noi credem ca prin dezvoltarea resurselor interioare ne imbunatatim considerabil calitatea vietii pe care o traim si mai credem ca pentru crearea unui viitor fericit si prosper pentru noi si copiii nostri, educatia este pilonul de baza. Dezvoltarea abilitatilor se face folosind tehnici exacte si testate, programarea neuro-lingvistica (NLP) si limbajul trupului fiind doua domenii aprofundate in workshop-urile si training-urile pe care Alchemy Trainings & Coaching le desfasoara in toata tara. Viziune și valori Credem în potențarea resurselor interne și în evoluția continuă alături de oameni care ne aleg prin oamenii în care credem!

Brasov Distribuitor
 • Cu peste 10 ani pe piata de formare profesionala Floyd AD&C este furnizor de incredere al programelor de formare profesionala autorizate CNFPA, si al programelor de formare acreditate la nivel international (BSI, ISO, SAI etc.). Aceste programe se adreseaza cu preponderenta celor care doresc sa se specializeze ca manageri si/sau auditori in domeniul calitatii (ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 13485 si standarde conexe), mediului (ISO 14001 si standarde conexe), sanatatii si securitatii ocupationale si (OHSAS 18001 si standarde conexe), sigurantei alimentului (ISO 22000 si standarde conexe), securitatii informatiilor (ISO/CEI 27001 si standarde conexe), responsabilitatii sociale (ISO 26000, SA8000, Global Compact si standarde conexe), managementul energiei (EN 16001, ISO 50001 si standarde conexe), dar si ca formatori, formatori de formator, evaluatori de competente profesionale, inspectori de specialitate sanatate si securitate in munca, manageri de proiect, manager resurse umane, expert achizitii publice. Metodologia utilizata pentru dezvoltarea acestor programe se bazeaza pe o abordare sistematica a procesului de formare care asigura eficacitatea si eficienta cursurilor, cu o distributie echilibrata intre conceptele teoretice si aplicabilitatea lor practica in actualul mediu economic si social. Metoda de livrare a cursurilor reprezinta un mixaj de prezentari, studii de caz, exercitii de grup, dezbateri cu scopul de mentine concentrata atentia participantilor pe toata durata desfasurarii cursurilor. Alte cursuri sau programe de formare: limbi straine pentru afaceri si management (engleza, germana, franceza), competente antreprenoriale, leadership, imbunatatirea abilitatilor de comunicare si de negociere etc.

Bucuresti Servicii
 • Eurocenter Amoba S.R.L a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Centrul de pregatire Eurocenter ofera servicii complete in domeniul formarii profesionale a adultilor. Oferim cursuri si examinari internationale din competente de baza (ECDL, ECL) si cursuri de calificare acreditata CNFPA. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea serviciilor noastre. In compania Eurocenter Amoba S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de calitate si pret a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Atest S.R.L. din Iasi, pune la dispozitia dumneavoastra servicii in domeniul resurselor umane cu profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Atest S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in desfasurarea proceselor de recrutare, selectie si plasare de personal. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Atest S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in domeniul resurselor umane: recrutare, selectie si evaluare de personal, training si team buiding, consultanta manageriala, diagnoza prind cultura organizationala si managementul resurselor umane.         In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Premier Management Srl - consultanta si instruire in managementul afacerii - pentru a dezvolta afacerea, pentru a creste performanta/ a obtine rezultate superioare in firma printr-o buna organizare si un eficace control managerial, printr-un management profesionist/ printr-o conducere calificata. Premier Management S.r.l. are competente de:         a�� expert in management - prin consultanta in managementul afacerii furnizam solutii pentru o eficace planificare, organizare, coordonare si control al activitatilor, oamenilor si resurselor, cu impact direct si pozitiv asupra profitului; a�� evaluator si diagnostician - prin diagnoza proceselor de management si prin evaluarea conducatorilor din firma, identificam solutii de consolidare a proceselor de planificare, organizare, coordonare si control intern; a�� formator si antrenor in management - prin instruire (training) si prin indrumare (coaching) dezvoltam competentele personalului de conducere, pentru o eficace administrare a oamenilor, activitatilor si resurselor. Va oferim servicii de management: a�� programe de consultanta manageriala pentru consolidarea proceselor de management/ de conducere in scopul cresterii productivitatii (rezultate pe timp), a calitatii (respectarea cerintelor) si a rentabilitatii (rezultate pe costuri) a�� evaluari si diagnoze manageriale - pentru indentificarea de solutii pentru o mai buna planificare, organizare, coordonare si control; pentru aprecierea competentei in conducere si a loialitatii personalului de conducere a�� instruire si consiliere manageriala - consolidarea competentei personalului de conducere in administrarea eficace a oamenilor, activitatilor si resurselor. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari a dvs. referitoare la implementarea unui sistem de management competitiv, care sa va ajute in propria dezvoltare.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera cursuri de web design si programare web, autocad 2D/3D, programare C++ la preturi de neegalat. Diplomele sunt avizate CNFPA. Numarul maxim de cursanti in grupa este de 3-4. Se asigura si suport de curs gratuit. Tel.: 0721 322 256

Ploiesti Servicii
 • Hofag Engineering S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Municipiul Campina, judetul Prahova. Firma este orientata pe comercializarea de solutii software in domeniul proiectariii asistate de calculator, programarii masinilor cu comanda numerica si instruirea personalului pentru activitatile specificate.Firma noastra asigura pentru clientii sai servicii de consultanta, instruire si suport tehnic pentru toate programele CAD/CAM comercializate. Totodata firma noastre ofera servicii de proiectare, modelare 3D si conversie intre diferite platforme CAD pentru societati comerciale din sectorul industrial. Personalul nostru e pregatit in mod constant in utilizarea celor mai noi platforme CAD/CAM si beneficiaza de o dotare hardware corespunzatoare. Clientii nostri sunt firme importante atat din tara cat si din diferite tari din Europa, precum si din SUA si Canada. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Campina Distribuitor