Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 687 companii
 • Leonidas Agency este specializata in operatiuni legale de recuperare datorii/creante de la persoane fizice/juridice, numai extrajudiciar, scutind banii si timpul dvs. in procese interminabile. Va asteptam.

Sibiu Servicii
 • Doriti sa obtineti permisul de conducere rapid si ieftin? Scoala de soferi "RADAN TOUR" este solutia. Oferim: - Consiliere la completarea dosarului. - Programul flexibil in functie de timpul cursantului. - Pregatirea se face cu calm, rabdare,competenta si profesionalim. - Promovabilitate admitere examen proba practica peste 80 % . PRETURI INCEPAND DE LA 750 LEI, IN RATE, FARA COSTURI ASCUNSE ! -Elevii si studentii beneficiaza de reduceri. -Tel. fix: 021-2404598 -Tel. Mobil: 0766548180; 0766 401791.

Bucuresti Servicii
 • Firma presteaza servcii de consultanta in domeniul IT; activitati de studiere a pietei si de sondaj; activitati de mediere a conflictelor, negociere, facilitare; consultanta pentru accesarea fondurilor neramburasbile europene 2007 - 2013.

Gura Humorului Altul
 • Ira Test Consult este furnizor de formare profesionala pentru adulti, firma oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizat CNFPA. Consideram ca orice vis este realizabil atunci cand obiectivele de atins sunt clar definite si pasii de actiune sunt bine stabiliti. Consultantii nostri dispun de cunostintele adecvate pentru transformarea oricarei ideei intr-un proiect de mare success. Ira Test Consult Srl acorda si consultanta pentru obtinerea finantarilor nerambursabile.

Bucuresti Altul
 • NLP este abilitatea de a-ti controla propriile stari mentale, prin controlul prin controlul propriului creier. Nu exista nimic la fel de puternic ca NLP in lumea dezvoltarii umane si a invatarii. Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • IDENTITY LEARNING este o companie care ofera o abordare integrata si structurata pentru identificarea si atingerea nevoilor unei companii in ceea ce priveste Resursa Umana, cea care este considerata resursa cea mai importanta in succesul pe termen lung al unei firme. IDENTITY LEARNING se concentreaza pe identificarea competentelor necesare pentru selectarea oamenilor potriviti, pe furnizarea de instrumente si informatii necesare pentru a dezvolta competentele cele mai importante si pe modalitati de retentie si motivare a celor pe care o companie doreste sa-i patreze aproape.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera consultanta in marketing strategic pentru companii mici si medii, training si coaching de marketing. Echipa de specialisti in marketing, marketing strategic, training, management strategic, studii de piata, etc. Oferim consultanta curente companiilor care inca nu au un departament propriu de marketing sau celor pentru care acest departament ar fi prea costisitor in prezent. Consultanta se desfasoara fie prin coordonare curenta a activitatii de marketing, lucrand direct cu directorul general al companiei sau persoana desemnata, fie prin consultanta specifica, pe proiect. Pachetul de training este personalizat pentru companiile cliente. Trainingul deschis pentru publicul interesat este focalizat pe elemente specifice din activitatea de marketing, dureaza putin timp - in general cateva ore si raspune la intrebari specifice activitatii curente de marketing a unei firme.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firmă de consultanţă în domeniul lingvistic care oferă cursuri de limbi străine şi programe de audit lingvistic în domenii foarte variate. Promovăm cursurile personalizate, la sediul clientului sau în altă locaţie agreată de ambele părţi. Oferim training iniţial profesorilor. Our success is achieved through your success. Site: www.ludiclingua.ro

Bucuresti Servicii
 • Europa Training este o firma de consultanta si training. Particularitatea companiei consta in faptul ca munca de pregatire a trainingurilor este ghidata de managerii de proiecte, iar punerea ei in practica se face cu ajutorul trainerilor alesi conform unui riguros sistem intern de calitate. Indeplinirea cerintelor clientilor si efectuarea muncii la un nivel inalt este asigurata de modelul ET de management de calitate bazat pe sistemul de asigurare a calitatii ISO 9001:2000. Mai multe detalii: www. europatraining.ro

Cluj-napoca Servicii
 • Firma colaboratoare Kiehl, Germania, comercializam solutii pentru curatenie profesionala, asiguram suport tehnic, demonstratii, executam lucrari diverse de cleaning. Alegeti un raport calitate/pret excelent.

Alba Iulia Servicii
 • Asociatia Pentru Promovarea Afacerilor in Romania, furnizor de formare profesionala, organizeaza cursuri de perfectionare pentru ocupatia Inspector de specialitate protectia muncii, nivel mediu, 80 de ore, cod COR 241204, acreditat CNFPA, cu obtinerea de certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Oradea Servicii
 • AJA FOOD - ORGANISM DE CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT condus de catre Dl. Prof. Dr .ing. Adrian Chira, personalitate marcanta a domeniului de siguranta a alimentului in Romania, autor al numeroase ghiduri de igiena si buna practica elaborate in colaborare cu organizatiile patronale si aprobate de Autoritatea Nationala Sanitar-veterinara ofera servicii de certificare (ISO 9001, HACCP, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001) pentru companiile cu profil alimentar si organizeaza la cerere cursuri de instruire si specializare interna HACCP /ISO 22000. " PROFESIONALISM CU RECUNOASTERE INTERNATIONALA"

Ploiesti Servicii
 • Oferim cursuri personalizate de limba engleza, traineri celta si vorbitori nativi, engleza pentru afaceri la sediul firmelor. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Experienta in predarea la adulti in cadrul companiilor multinationale.

Bucuresti Servicii
 • Casa Novias - Fiecare clipa ... memorabila! Fiecare detaliu ... perfect! Noi iti oferim posibilitatea de a transforma nunta ta intr-o experienta memorabila si te asiguram ca va fi ceea ce ai visat…sau chiar mai mult. Casa Novias este o agentie specializata in organizarea de nunti care reflecta personalitatea si stilul unui cuplu pe parcursul intregului proces de planificare. Iti oferim o gama larga de servicii personalizate si de calitate, care vor transforma planificarea nuntii tale intr-un proces placut. Lasa totul in seama noastra si vei avea parte de un eveniment atent gandit si organizat pentru ca tu sa te bucuri de cea mai speciala zi a vietii tale!

Bucuresti Servicii
 • Este un site regional, gratuit de joburi adresat atat candidatilor ce sunt in cautarea unui loc de munca rapid si serios, cat si angajatorilor aflati in cautarea de oameni bine pregatiti si atent selectionati pentru afacerea lor. Se adreseaza in special zonei Iasi si oraselor din Moldova: Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui.

Iasi Servicii
 • Fundatia Ruhama organizeaza cursuri de Formare Profesionala pentru persoane fizice si persoane juridice. Cursuri autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Oradea Servicii
 • Societatea de consultanţă TOC Mega Center Pro Consulting (TOC Center) oferă training intern şi public precum şi consultanţă societăţilor / organizaţiilor cu privire la aplicarea practică a Teoriei constrângerilor (Theory of Constraints) create de Eliyahu M. Goldratt în activitatea lor în vederea îmbunătăţirii rezultatelor finale. O atenţie specială se acordă societăţilor de producţie şi de distribuţie şi reajustării întregului lanţ al aprovizionării : materii prime, producţie, distribuţie, marketing şi vânzări. TOC Center oferă totodată consultanţă societăţilor care lucrează în medii cu proiecte multiple. În fiecare mediu, finanţarea corectă şi indicii adecvaţi joacă un rol esenţial. TOC Center este unicul reprezentant oficial al Grupului de Marketing Goldratt (Goldratt Marketing Group) din Lituania cu filiale in Romania si Republica Moldova, organizează seminarii şi ateliere practice, efectuează audituri de proces în diverse organizaţii şi asigură consultanţă societăţilor cu privire la modul de aplicare în practică a instrumentelor Teoriei constrângerii. Principalele domenii sunt: producţia, lanţul aprovizionării, managementul proiectelor, vânzările şi finanţele. Principalele domeni ide activitate: - Solutiile TOC in Reteaua de Distributie - Solutiile TOC in Planificarea Strategica - Solutiile TOC in Vanzari - Solutiile TOC in Finante - Sistemul de distribuţie şi lanţul de aprovizionare - Solutiile TOC in Managementul Proiectelor - Procese de îmbunătăţire (producţia LEAN) Tel. 0 752 90 85 83.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o asociaţie, persoană juridică româna de drept privat, de interes public, constituită ca organism naţional de standardizare, recunoscută ca organism naţional de standardizare. ASRO este membru cu drepturi depline: CEN - Comitetul European de Standardizare, CENELEC - Comitetul European pentru Standardizare în domeniul Electrotehnicii; ISO - Organizatia Internaţională de Standardizare(1950), CEI -Comisia Electrotehnica Internaţională (1920) si membru observator al ETSI - Institutul European de Standardizare în domeniul Telecomunicatiilor.

Bucuresti Servicii
 • Organizam training-uri, cursuri, evenimente corporate, sportive si de divertisment. Cursuri de vanzari, management, fonduri nerambursabile Evenimente corporate ( lansari de poduse, deschideri de magazine, petreceri ptr. angajati, conferinte, petreceri 8 Martie, 1 Iunie, Pasti, Mos craciun) Servicii: Sonorizare, foto, video, artificii, hostess, artisti, aranjamente florale, decoruri baloane, limuzine, etc.)

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de securitatea si sanatatea in munca, audituri interne, evaluare de riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala, sistem de management OHSAS 18001. Organizarea exercitiilor de evacuare in caz de calamitati.

Afumati Servicii