Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 676 companii
 • AJA FOOD - ORGANISM DE CERTIFICARE SISTEME DE MANAGEMENT condus de catre Dl. Prof. Dr .ing. Adrian Chira, personalitate marcanta a domeniului de siguranta a alimentului in Romania, autor al numeroase ghiduri de igiena si buna practica elaborate in colaborare cu organizatiile patronale si aprobate de Autoritatea Nationala Sanitar-veterinara ofera servicii de certificare (ISO 9001, HACCP, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001) pentru companiile cu profil alimentar si organizeaza la cerere cursuri de instruire si specializare interna HACCP /ISO 22000. " PROFESIONALISM CU RECUNOASTERE INTERNATIONALA"

Ploiesti Servicii
 • Oferim cursuri personalizate de limba engleza, traineri celta si vorbitori nativi, engleza pentru afaceri la sediul firmelor. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Experienta in predarea la adulti in cadrul companiilor multinationale.

Bucuresti Servicii
 • Casa Novias - Fiecare clipa ... memorabila! Fiecare detaliu ... perfect! Noi iti oferim posibilitatea de a transforma nunta ta intr-o experienta memorabila si te asiguram ca va fi ceea ce ai visat…sau chiar mai mult. Casa Novias este o agentie specializata in organizarea de nunti care reflecta personalitatea si stilul unui cuplu pe parcursul intregului proces de planificare. Iti oferim o gama larga de servicii personalizate si de calitate, care vor transforma planificarea nuntii tale intr-un proces placut. Lasa totul in seama noastra si vei avea parte de un eveniment atent gandit si organizat pentru ca tu sa te bucuri de cea mai speciala zi a vietii tale!

Bucuresti Servicii
 • Este un site regional, gratuit de joburi adresat atat candidatilor ce sunt in cautarea unui loc de munca rapid si serios, cat si angajatorilor aflati in cautarea de oameni bine pregatiti si atent selectionati pentru afacerea lor. Se adreseaza in special zonei Iasi si oraselor din Moldova: Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui.

Iasi Servicii
 • Fundatia Ruhama organizeaza cursuri de Formare Profesionala pentru persoane fizice si persoane juridice. Cursuri autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Oradea Servicii
 • Societatea de consultanţă TOC Mega Center Pro Consulting (TOC Center) oferă training intern şi public precum şi consultanţă societăţilor / organizaţiilor cu privire la aplicarea practică a Teoriei constrângerilor (Theory of Constraints) create de Eliyahu M. Goldratt în activitatea lor în vederea îmbunătăţirii rezultatelor finale. O atenţie specială se acordă societăţilor de producţie şi de distribuţie şi reajustării întregului lanţ al aprovizionării : materii prime, producţie, distribuţie, marketing şi vânzări. TOC Center oferă totodată consultanţă societăţilor care lucrează în medii cu proiecte multiple. În fiecare mediu, finanţarea corectă şi indicii adecvaţi joacă un rol esenţial. TOC Center este unicul reprezentant oficial al Grupului de Marketing Goldratt (Goldratt Marketing Group) din Lituania cu filiale in Romania si Republica Moldova, organizează seminarii şi ateliere practice, efectuează audituri de proces în diverse organizaţii şi asigură consultanţă societăţilor cu privire la modul de aplicare în practică a instrumentelor Teoriei constrângerii. Principalele domenii sunt: producţia, lanţul aprovizionării, managementul proiectelor, vânzările şi finanţele. Principalele domeni ide activitate: - Solutiile TOC in Reteaua de Distributie - Solutiile TOC in Planificarea Strategica - Solutiile TOC in Vanzari - Solutiile TOC in Finante - Sistemul de distribuţie şi lanţul de aprovizionare - Solutiile TOC in Managementul Proiectelor - Procese de îmbunătăţire (producţia LEAN) Tel. 0 752 90 85 83.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o asociaţie, persoană juridică româna de drept privat, de interes public, constituită ca organism naţional de standardizare, recunoscută ca organism naţional de standardizare. ASRO este membru cu drepturi depline: CEN - Comitetul European de Standardizare, CENELEC - Comitetul European pentru Standardizare în domeniul Electrotehnicii; ISO - Organizatia Internaţională de Standardizare(1950), CEI -Comisia Electrotehnica Internaţională (1920) si membru observator al ETSI - Institutul European de Standardizare în domeniul Telecomunicatiilor.

Bucuresti Servicii
 • Organizam training-uri, cursuri, evenimente corporate, sportive si de divertisment. Cursuri de vanzari, management, fonduri nerambursabile Evenimente corporate ( lansari de poduse, deschideri de magazine, petreceri ptr. angajati, conferinte, petreceri 8 Martie, 1 Iunie, Pasti, Mos craciun) Servicii: Sonorizare, foto, video, artificii, hostess, artisti, aranjamente florale, decoruri baloane, limuzine, etc.)

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de securitatea si sanatatea in munca, audituri interne, evaluare de riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala, sistem de management OHSAS 18001. Organizarea exercitiilor de evacuare in caz de calamitati.

Afumati Servicii
 • American Nails Romania ofera cursuri de aplicare unghii false. Inscrierile se fac incepand cu data de 5 octombrie 2008. Cursul are ca data de incepere 1 noiembrie 2008. Profesorii nostri au fost pregatiti in strainatate iar marca pe care noi v-o aducem in Romania - American - Nails- este una recunoscuta international. Pentru mai multe detalii despre noi si despre oferta noastra va asteptam pe pagina de web a firmei noastre: www.american-nails.ro . Produsele noasre sunt fabricate in S.U.A. si sunt de o calitate deosebita.

Bucuresti Importator
 • Companie multinationala cu activitate in domeniul programelor de formare profesionala. Dezvoltare pe 3 directii : business to business, business to consumer, structural funds. Puncte de lucru : Timisoara, Bucuresti, Craiova.

Timisoara Servicii
 • Lomada Team este partenerul ideal pentru organizarea în cele mai mici detalii a unui eveniment corporate de succes (team building, training, seminar, conferinţă, lansare de produs, petrecere cu tematică, întâlnire de afaceri ). Rolul nostru este de a simplifica contribuţia dumneavoastră pe partea de organizare a EVENIMENTULUI, de a prelua micile probleme ce pot apărea în timpul evenimentului, pentru a vă concentra doar asupra realizării obiectivelor evenimentului.

Brasov Servicii
 • Centrul de Limbi Străine Echo este unul din cei mai importanţi furnizori de cursuri de limbi străine din România adresându-se companiilor și persoanelor fizice. Prin metoda comunicativă abordată, Echo a reușit de-a lungul timpului să inițieze într-o anumită limbă străină, să sporească capacitatea de exprimare și să specializeze în diverse limbaje un număr important de companii și persoane.

Bucuresti Servicii
 • Securitate Informatica (SYP Global Consulting) va pune la dispozitie 15 ani de experienta in domeniul sistemelor informatice, proiectare de sisteme informatice de securitate, training de specialitate pentru angajati, auditare pentru sistemele informatice, consultanta de specialitate.

Ploiesti Servicii
 • Echipa noastră doreşte să răspundă tuturor provocărilor legate de organizarea cât mai complexă a unui eveniment. Calitatea şi adaptarea la cerinţele clienţilor noştri, utilizarea tehnologiilor de ultimă generaţie sunt numai câteva argumente care demonstrează că NOI putem fi partenerul ideal pentru dumneavoastră. Scopul nostru îl constituie reuşita impecabilă a evenimentului dumneavoastră, de aceea tratăm cu maximă seriozitate fiecare eveniment pentru ca acesta să se ridice la cel mai înalt standard de calitate şi eleganţă. Echipa LIGA GROUP vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor săi, prin soluţii creative, prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine în rezolvarea şi satisfacerea tuturor necesităţilor.

Sibiu Servicii
 • Cu o experienta in piata romaneasca de peste 6 ani, oferta de servicii a Corporate Dynamics cuprinde patru arii de expertiza: TRAINING experential personalizat MANAGEMENT DEVELOPMENT E-LEARNING COACHING TRAINING experential personalizat TEHNICI de MANAGEMENT - Tehnici Manageriale; Team building; Dezvoltarea si Motivarea echipei; Managementul Conflictelor; Intalniri Eficiente; Management de Proiect; Managementul schimbarii; Vanzare Consultativa; Tehnici de Negociere ABILITATI de CONDUCERE FUNDAMENTE de BUSINESS ESRPESSO TRAINING O gama larga de sesiuni concentrate de training (90’), focalizate pe transferul cunostintelor necesare pentru cresterea imediata a performantei. Corporate Marketing COACHING™ analizeaza si raspunde problemelor de marketing cu care un manager sau un marketing executive se confrunta in efortul de armonizare a obiectivelor organizatiei sale cu necesitatile si oportunitatile pietei. Corporate Marketing COACHING™ este un program de instruire multi-sesiune, ce se deruleaza cu 1 pana la 4 participanti. Numarul mic de participanti permite atat intelegerea si implicarea totala a acestora, cat si posibilitatea de a primi consilierea Coachului pentru problemele practice cu care compania se confrunta. Ca prim pas al programului de coaching, participantii sunt inclusi intr-un Centru de Evaluare a Cunostintelor de Marketing™ unde le este determinat nivelul de cunostinte si sunt calificati pentru un nivel incepator sau avansat al programului. Dupa aceasta, pe baza unei curricula agreata de comun acord, participantii sunt implicati intr-un program de coaching de 6 pana la 12 saptamani alcatuit dintr-o serie de sesiuni de 1/2 zi ce se desfasoara la sediul companiei in care acestia isi desfasoara activitatea. La sfarsitul programului, Corporate Dynamics poate realiza o noua testare a cunostintelor dobandite si elaboreaza un raport privind progresul inregistrat de catre participanti. MANAGEMENT DEVELOPMENT E-LEARNING Platforma internationala CROSSKNOWLEDGE - Parteneriat strategic exclusiv pentru Europa de Est; 300 de cursuri on-line de dezvoltare manageriala; peste 1200 module in 5 limbi de circulatie internationala; peste 1.500.000 de utilizatori in toata lumea; LMS integrat. Platforma locala CORPORATE E-CAMPUS - in limba Romana; continut personalizat: produse, norme interne, legislatie; forumuri interne; dezvoltare de chestionare si studii de caz; project management; LMS integrat. COACHING Training Coaching Individual Coaching Grup Coaching.

Bucuresti Servicii
 • Am luat fiinta in iarna lui 2007, din dorinta de a va fi alaturi pe drumul fascinant al explorarii propriei voastre vieti. Multi dintre noi s-au intrebat adesea de ce nu reusesc sa comunice cu cei din jur asa cum si-ar dori, de ce nu-i inteleg pe altii si nu se pot face uneori intelesi. Echipa Nlp Explorer este cea care va va calauzi pasii spre descoperirea universului vostru interior, facilitandu-va accesarea si dezvoltarea propriilor resurse si a propriului potential. Veti intelege mult mai bine de ce faceti ceea ce faceti, veti reusi sa modificati anumite comportamente nedorite, armonizandu-va astfel cu voi insiva si cu ceilalti. Puteti beneficia de traininguri, cursuri de dezvoltare personala, coaching, work-shop-uri, toate desfasurate intr-o ambianta placuta, dinamica, plina de provocari ce tin de cunoasterea de sine, de atingerea limitelor, de identificare si valorizare a potentialului pozitiv, de facilitare a comunicarii cu ceilalti, si, nu in ultimul rand, crearea unei relatii de echilibru cu sine insusi a fiecaruia dintre cei care aleg sa ne fie alaturi. Aici, la NLP Explorer, veti gasi o echipa tanara, echilibrata, de adevarati profesionisti care ofera servicii la cele mai inalte standarde calitative. Atuul de baza este colaborarea si certificarea de catre ITANLP (International Trainers Academy of Neuro –Linguistic Programming) – de catre insusi John Grinder –co-intemeietorul NLP. Programele de training indeplinind standardele publicate de catre John Grinder, unul dintre artizanii conceptului de NLP, Carmen Bostic St.Clair si Michael Carroll, specialisti de marca din acest domeniu. Serviciile oferite de NLP Explorer: cursuri NLP Practitioner si NLP Master Practitioner, cursuri de dezvoltare personala, workshopuri pentru echipe, leadership, comunicare, servicii de consiliere, coaching si chiar psihoterapie.

Timisoara Altul
 • Korn Consult Group / KC & Partner SRL este o firma orientata spre servicii de consultanta concentrata pe practica si spre nevoile clientului - suntem consultanti antreprenori. Activitatea noastra se desfasoara la nivel global in proiecte din domeniul automotive si din industrie. Competentele noastre de baza acopera domeniile urmatoare: 1. Consultanta in Management 2. Sisteme de Management 3. Metode / Scolarizare 4. Interim Management 5. Management de Proiect 6. Problem Solving 7. Servicii de Inginerie 8. Dezvoltarea Produsului 9. Asigurarea Proceselor de Start-Up Portofoliu de servicii -Birouri in locatii internationale (Europa, America, Asia, Africa) -Diversitate lingvistica si culturala (Germana, Engleza, Franceza, Ceha, Romana, Chineza, Rusa, Poloneza, Spaniola, Maghiara) -Experienta practica in Lantul de Furnizori si OEM (Management de Proiect, Evaluarea Proceselor de Fabricatie si Programe de Escaladare) -Expertiza Profesionala in Audit, in Industria Auto (Audituri VDA, Audituri Interne ISOTS / ISO) Experienta Profesionala Practica -Managementul Fabricii -Managementul Productiei -Managementul Proiectului -Manager de Proiect - Dezvoltare Produs -Manager de Proiect - Relocare / Logistica -Dezvoltarea Proceselor si Industrializare -Managementul Achizitiilor -Managementul Calitatii -Responsabil Sistem de Management al Calitatii -Responsabil Planificare Calitate -Responsabil Calitate Furnizori Locatii -Birou Rhein-Main - GERMANIA -Birou Sud - Munchen - GERMANIA -Birou Europa de Sud - Barcelona - SPANIA -Birou Europa de Est - Timisoara - ROMANIA -Birou Europa de Est - Praga - CEHIA -Birou Europa de Est - Budapesta - UNGARIA -Birou Europa de Est - Wrocaw - POLONIA -Birou USA si Canada (NAFTA) - San Francisco - USA -Birou America Centrala - Ciudad de Mexico - MEXIC -Birou America de Sud - Curitiba - BRAZILIA -Birou - Shanghai - CHINA -Birou - Cape Town - AFRICA DE SUD Calitatea nu este accidentala, ci este rezultatul unei afaceri performante.

Timisoara Servicii
 • ArtSimbol is an executive search company which aims to offer a particular approach in human resources field. We have a genuine respect for delivery to both our clients and candidates. They are our business partners who wish success in their chosen field of operation. Our team consist of specialists who put together their unique experience to provide efficient services. Therefore we are reliable, flexible, result oriented and loyal. We want to offer more and we focus on clients to whom we can deliver a complete service, services you deserve… In time, to level of quality, to budget. Let’s do business and you will find in us a reliable partner prepared to serve you.

Bucuresti Producator
 • Based on over 12 years of international recruitment experience, D&R Consulting Ltd has an excellent reputation for locating and supplying top executive talent for major multinationals across Europe. Our comprehensive client list of some of the world's most reputable multinationals is testimony to our success along with testimonials from some of the most experienced and sought after international managers in the market.

Bucuresti Servicii