Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cautare curenta
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Mediu: 1107 companii
  • Calitatea este deviza noastra. Firma produce de 6 ani hartie igienica in diferite culori: galben, roz, verde, alb, gri etc. Acum avem ambalaje la 10 buc, 60 buc, 100 buc si la cerere avem posibilitate de a ambala dupa preferinta clientului. In functie de cantitati putem negocia preturile. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Resita Producator
  • Infiintata in anul 2004, intex eco construct srl este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, intex eco construct srl presteaza urmatoarele servicii: ecologizare, depoluare, costructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
  • S.C. Eco Tech Service S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Constanta. S.C. Eco Tech Service S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: protectia mediului. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
  • Infiintata in anul 1991, Horticultura Sa este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: arbori, arbusti, conifere, trandafiri, flori anuale si bienale, servici de amenajare spatii verzi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
  • Termotex S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Termotex S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constructii civile, sobe teracota, seminee, curatat cosuri de fum normale si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
  • Infiintata in anul 1994, Vmb Lux Sonor SRL este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reciclare deseuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
  • Infiintata in anul 1952, Potaissa Sc. M este situata in Turda, judetul Cluj. Linia de macinare/spalare PET are o capacitate de 800kg/h, dorim colaborare in acest domeniu. Vindem produsele din stoc pentru pomul de Craciun la cele mai bune preturi. Mobil.0722 776419: fax.0372874898

Turda Producator