Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Compresor / Separator Aer - Masini si Utilaje Industriale: 105 companii
  • Din 1994 specialistii firmei noastre comercializeaza si asigura service pentru o gama larga de echipamente cum ar fi: compresoare de aer ATLAS COPCO, echipamente de produs tigla din beton VORTEX HYDRA, echipamente de fabricat produse din beton PRINZING, statii de beton ELBA, autopompe si autobetoniere. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Braila Import - Export
  • Infiintata in anul 1999, Stenhoj Romania S.R.L. este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 10 angajati, Stenhoj Romania S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: comercializare si service pentru toata gama de produse comercializate de catre firma noastra: compresoare industriale de aer, compresoare cu surub, compresoare cu piston, instalatii de uscare filtrare aer comprimat, prese hidraulice de productie, prese hidraulice pentru ateliere mecanice de reparatii, prese hidraulice in constructie speciala, masini de brosat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
  • Infiintata in anul 1991 ca o firma cu profil tehnic, promovand calitate si profesionalism, S.C. Suszi S.R.L. devine un nume de referinta atat in Constanta cat si in restul tarii. Din anul 1994 compania devine reprezentant exclusiv pentru Romania al principalilor producatori in domeniu. Incepand cu numai 3 angajati, firma are in prezent 21 de specialisti, desfasurandu-si activitatea intr-un sediu nou si modern amenajat si dotat cu tehnologie la standarde occidentale. Parcul auto al firmei este format din masini noi si fiabile care asigura o deplasare prompta a specialistilor firmei catre clientii din toata tara. Depozitele din Constanta, cat si reprezentantii din Timisoara si Galati, asigura o buna aprovizionare in tara. S-a certificat sistemul de calitate conform ISO 9002 - TUV Suddeutschland, deasemenea obtinandu-se si numeroase agrementari la nivel national (AFER, Termoelectrica, Hidroelectrica, CITON). S.C. Suszi S.R.L. urmareste un proces de dezvoltare continua prin extinderea infrastructurii, cresterea numarului de angajati si abordarea unui numar cat mai mare de clienti din toate ramurile industriei. Conducerea firmei identifica si asigura resursele adecvate pentru indeplinirea obiectivelor elaborand planul de investitii in concordanta cu strategia adoptata, stabileste angajarea, scolarizarea si perfectionarea personalului instruit pentru activitatile de executie si verificare, conform planului anual de instruire a personalului. Obiectivele noastre imediate sunt: recertificarea firmei conform ISO 9001/2000, cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 30%, imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate de S.C. Suszi S.R.L. in vederea satisfacerii cerintelor clientului.

Constanta Import - Export
  • Digiton S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale electrice ,echipamente electrice siindustriale,. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Importator
  • Infiintata in anul 1995, Intertehnic Co S.R.L. si-a prpus inca de la inceput sa deserveasca cu piese de schimb si utilaje operatorii din domenii ca : Constructii civele, drumuri si poduri, dar si din domeniul Constructiilor de masini Situata in Bucuresti firma dispune de un atelier de sevice dotat cu fierastrau ca banda, masina de sudat cap la cap a benzilor bimetal pentru fierastraie de debitat metale, presa de sertizat furtunuri hidraulice. Avand 8 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse abrazive, fierastraie cu banda,sudeaza benzi. livreaza piese de schimb pentru compresoare de aer. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Cifra de afaceri se structureaza in ultimul timp mai ales pe servicii precum service compresoare de aer, inchirieri compresoare si alte echipamente (masini torcretat) Compania noastra poate prezenta referinte de lucrari efectuate la obiective recunoscute ca metrou,pasaj Orhideea, reabilitari de scoli, etc... Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor