Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Compresor / Separator Aer - Masini si Utilaje Industriale: 105 companii
 • Firma ofera serviciide vanzare si service utilaje pentru service auto turisme si camioane: ITP: stand frane, detector jocuri, analizor + opacimetru, traductor universal turatie, aparat reglare faruri, exhaustor gaze. SERVICE ROTI: aparat reglare unghiuri (directie)(3D sau CCD), masina echilibrat roti, masina dejantat, elevator 4 coloane sau foarfeca pentru directie, cric crocodil, compresor, aparat azot, pistol + tubulare impact. MECANICA: elevator 2 coloane, 4 coloane, ingropat, hidraulic, foarfeca, coloane mobile, cric canal, presa 10 - 100 tone, macara girafa, cric cutie viteza, aparat aer conditionat, robot redresor, recuperator ulei, sistem exhaustare, scaner motor (diagnoza), compresor, trusa scule, banc lucru, etc. VOPSITORIE: cabina vopsire, spatii pregatire vopsire, lamapa uscari partiale UV, masina slefuit, sisteme absorbtie praf, etc. TINICHIGERIE: cal tragere, stand redresare, sistem masurare (electronic sau mecanic) trusa impingere, cilindru tragere, sudare in puncte, tragere tabla, sudare in mediu protector, taiere cu plasma, scule tinichigerie. SPALATORIE: spalatorie automata cu perii, cu jet, aparat spalare cu apa calda, cu apa rece, aspirator umed -uscat,aspirator tapiterii, nebulizator spuma.

Bucuresti Importator
 • Societate cu capital autohton, asigura asistenta si implementare metode de eficientizare a operatiunilor de productie si distributie, oferim consultata in operatiuni de import export si managementul contractelor.

Turnu Magurele Servicii
 • SC Cipa Air SRL este distibuitor exclusiv zonal al firmei Germane Almig Kompressoren pentru brandul Firstair. Comercializam compresoare (garantie pana la 5 ani), kituri de reparatie compresoare si o ama larga de filtre pentru compresoare. Reparam o gama larga de compresoare cu garantie intre 6luni si 12 luni.

Bucuresti Distribuitor
 • Numele firmei: Lupair Electron Hungary Kft. cu sediul in Budapesta. Suntem reprezentanta in Romania a firmelor Lupair si Electron din Turcia. Cele doua firme au o experienta indelungata in domeniul de productie al compresoarelor si al instalatiilor de vopsit in camp electrostatic.

Budapesta Importator
 • Localizata in Sibiu, infiintata in 1995, sc Energo-Star srl este o companie romaneasca cu capital pivat, avand activitatea dezvoltata in doua mari domenii de activitate: distribuire/ service pentru compresoarele Atlas Copco, precum si proiectare/ executie instalatii electrice de joasa si medie tensiune.

Sibiu Distribuitor
 • Energo Star SRL executa instalatii electrice industriale, vanzare de echipamente energetice si compresoare si servicii de reparatii.  adrbhsdfnnsrbdfasbdfsreabsdfbfdafdbadsf badnsfdnadrhrfbsdzfbsdzfsbnzdfnsdnsfdnrft

Sibiu Servicii
 • Firma G&G Conglomerat se naste in urma separarii de o firma italiana cu o experienta de peste 30 ani in comertul masinilor, utilajelor si al sculelor pentru prelucrarea lemnului si a pal-ului. Produsele oferite de firma noastra se remarca prin robustete si prelucrari de calitate si precizie. Pentru aceasta, oferim montaj, punere in functiune, probe, perioada de garantie si de asemenea, perioada de post-garantie.

Craiova Producator
 • Putem acorda consultanta, livrare si garantie utilajelor de aer conditionat (compresoare, uscatoare, filtre, recipienti, retele, consumabile, etc.) in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara si in alte orase din Romania.

Sacele Distribuitor
 • Sc Nicole Trade Srl va ofera o gama diversa de compresoare ale firmei ALMIG si Sauer & Son din Germania: -compresor cu surub -compresor cu piston -compresor de inalta presiune ( 400 bar ptr.diferite gaze) -compresor ecologige cu injectie de apa turbocompresoare, -si accesorii ( filtre de aer si de ulei, sisteme de separare ulei/apa pt. tratarea condensului conform reglementarilor de protectie a mediului etc.), uscatoare de aer, rezervoare, regulatoare, lubrificatoare, automatizari pneumatice. Dimensionam si executam retele de aer comprimat. Totodata va putem oferi o gama completa de automatizari pneumatice cum ar fi : -regulator -lubrificator -cilindru pneumatic -distribuitor -amortizor de zgomot -cupla rapida Contact : Director Dipl Eng. Gheorghe Platthy Tel/Fax : 0268.418222 Mobil : 0722514564

Brasov Importator
 • Avand o experienta de peste 8 ani in domeniu, asiguram service de inalta calitate in domeniul aerului comprimat. De asemenea vindem compresoare cu surub si echipamentele aferente de tratare a aerului comprimat.

Hunedoara Servicii
 • Comercializam generatoare de curent BENZA - Spania; aparate de sudura Telwin - ITALIA; compresoare aer Fini-ITALIA, Airmaster-ITALIA; maiuri compactoare, placi compactoare, vibratoare de beton MBW, NTC, TREMIX- Suedia.

Iasi Distribuitor
 • Comercializam furtune hidraulice ARGUS; furtune industriale DUNLOP si G&H; chingi de ancorare si de ridicare SPANSET; accesorii pentru lanturi si sufe Waltermann; produse pentru intretinere si mentananta si reparatii WEICON (sprayuri metalice si tehnice, adezivi anaerobi si cianoacrilati, adezivi epoxidici, plasteline metalice, chituri metalice); roti si role TORWEGGE' cuple, coliere, robineti LUDECKE, palane PFAFF, electropalane LIFTKET.

Bucuresti Distribuitor
 • Straaltechniek Minex International este o societate româno-olandeză, specializată în furnizarea de echipamente, soluţii integrate, proiectare, instalare şi consultanţă pentru tratarea şi controlul suprafeţelor, precum şi pentru domeniile conexe. Straaltechniek Minex International distribuie instalatii de sablare, vopsire, metalizare, ventilatoare, filtre, aspiratoare, aeroterme, dezumidificatoare, instrumente de masura si control, accesorii si consumabile, centre de procesare table si profile metalice. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata tratarii suprafetelor, Straaltechniek Minex International este partenerul ideal in desfasurarea proiectelor de profil, oferind nu numai produsele de care aveti nevoie dar si consultanta si service.

Bucuresti Distribuitor
 • Distribuitor autorizat pentru Bucuresti al ALUP KOMPRESSOREN ROMANIA (reprezentant al ALUP KOMPRESSOREN, AGRE, J.P.SAUER & SOHN, BEKO). Oferim gratuit consultanta pentru alegerea corecta a instalatiilor de aer, oferind produsele germane mentionate mai sus (compresoare cu surub si piston pana la 350 bari, compresoare pentru gaze, boster, turboompresoare, filtre, uscatoare, rezervoare, etc. )

Brasov Distribuitor
 • Companie S.C. Frati Technics Impex S.R.L. Cod fiscal ( CUI ) 12377048 Nr. de ordine registrul comertului J40/9603/1999 Activitate principala IMPORTATOR Abrazive Consultanta tehnica Echipament de protectie Echipamente industriale - mecanice, hidraulice, pneumatice Echipamente pentru vopsit Ecologie si protectia mediului Instalatii de filtrare Metale - tratari suprafete Domeniu CAEN 5187 - COMERT CU RIDICATA AL ALTOR APARATURI UTILIZATE IN INDUSTRIE, COMERT SI TRANSPORTURI Reprezentant Nicolae Fratiloiu - Director Adresa Calea Mosilor 209 , Bl.17, Ap. 14, Et. 4, Sect. 2 , BUCURESTI Telefon +40 21 2107090 Fax +40 21 2107089 Mobil +40 722 300153 Pagina web http://fratitech.ro Descriere activitate Solutii pentru tratarea suprafetelor. Echipamente pentru sablare-ecruisare cu aer comprimat si turbine. Echipamente vopsire, metalizare cu arc electric, filtrare industriala, aspiratie industriala. Echipamente decapare, slefuire, procedee neconventionale, speciale, ecologizare. Abrazivi sablare metalici, nemetalici.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1999, Ultrafilter S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in tara. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca filtre desprafuire, compresoare cu surub, compresoare cu piston, uscatoare, recipienti aer comprimat, consumabile cartuse si filtre pentru aer, ulei, separatoare, servicii de intretinere si reparatii, proiectare, masuratori debite, executie si montaj. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Ultrafilter S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Prezenta de aproape 14 ani pe piata de profil din Romania MARCO & ALEX Instalatii Frig este recunoscuta astazi ca un model de seriozitate si profesionalism. In ciuda presiunii crescande asupra costurilor, generate in mare masura de subfinantarea intregii economii nationale dar si de competitia tot mai acerba din ultimii ani, reusim sa asiguram in continuare clientilor nostri servicii de calitate la cele mai inalte standarde. Firma dispune in prezent de un numar de 60 angajati, profesionisti de inalta clasa pe toate palierele: proiectare, administrarea proiectelor, montaj si service. Cu un parc auto de 30 de autovehicole, scule si dispozitive de ultima generatie suntem pregatiti sa facem fata oricaror provocari profesionale.

Bucuresti Servicii
 • Despa Romania S.R.L a fost infiintata in anul 1998 si are sediul central in ORADEA , cu puncte de lucru : BUCURESTI B-dul Abatorului nr.4E,sect.4 Tel. +40 21 3310429 despabucuresti@despa.com CLUJ NAPOCA B-dul Muncii nr.12 Tel.+40 264 406115 despacluj@despa.com SUCEAVA Str.Traian Vuia nr.13 Tel.+40 230 524008 despasuceava@despa.com SIBIU Piata Cibin nr.5 Tel,+40 269 206578 despasibiu@despa.com Firma Despa Romania S.R.L face parte din grupul PIDIGI Italia, are o echipa de angajati si colaboratori cu vasta experienta in domeniul comercializarii materialelor , produselor chimice , accesoriilor, pieselor de schimb si utilajelor pentru industria de incaltaminte si marochinarie (stante si masini  de croit, diverse masini pentru incaltaminte , marochinarie, compresoare), asistenta tehnica pentru reparatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Despa Romania S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Racvert S.R.L. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Racvert S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca electrozi de sudura Ductil, echipamente de sudura, scule electrice de mana KRESS. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 2010, Redair System Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de instalatii de producere si transport aer comprimat - compresoare, recipienti, uscatoare aer, filtre de retea. Compania are un efectiv de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor RedAir System S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sacalaz Importator