Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 401 companii
 • Market Impex Srl a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma Market Impex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca uleiuri si piese de schimb pentru utilaje. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 2010, Redair System Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de instalatii de producere si transport aer comprimat - compresoare, recipienti, uscatoare aer, filtre de retea. Compania are un efectiv de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor RedAir System S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sacalaz Importator
 • Suntem o companie localizata in Campineanca, judetul Vrancea, si infiintata in anul 1970. Firma Tehnostar S.A. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de masini fitosanitare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Tehnostar S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Campineanca Producator
 • Sc Rometal Srl este o societate comercială cu capital integral privat înființată în 1994, situată în Târgoviște pe Aleea Sinaia nr. 6. Acționarii societatii au o bogată experiență în producția de robineți pentru tuburi de gaze (O2, CO2, H2, Cl), echipamente de sudură, reductoare de presiune pentru gaze. In cei 17 ani de funcționare societatea noastră s-a clasat de fiecare dată pe primele trei locuri în topul firmelor județene la secțiunea “construcții de mașini, utilaje și echipamente”, având printre clienți combinate chimice și metalurgice renumite: Rompetrol, Petrom, Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, Daewoo Mangalia, Compet Ploiești, Radet București, Arpechim SA Pitesti, Chimcomplex SA Borzești, Mechel Targoviste, Oțel Inox Targoviste, ERDEMIR Romania s.a

Targoviste Producator
 • Infiintata in anul 1999, Atma Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse nealimentare - adezivi, etansanti, tarozi, filiere, unsori, burghie, abrazive. Compania are un efectiv de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Atma Grup S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Atma Grup S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Importator
 • Infiintata in anul 1992, Asincon 2000 S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Asincon 2000 S.A. va pune la dispozitie produse de calitate ca porti metalice, porti culisante, batante, manuale/automate. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Self Trust: Producator de benzi transportoare si transportoare (conveiere, conveyoare) pentru industria alimentara dar si pentru alte industrii precum prelucrarea lemnului sau procesare deseurilor Distribuitor de accesorii industriale: curele de transmisie, curele late, etansari, lanturi, rotile, anvelope, etc.

Iasi Producator
 • ROMVEGA SRL Instrumentatie si Automatizari Industriale este reprezentanta in Romania a firmelor germane VEGA Grieshaber KG, FLEXIM Messtechnik Berlin si TERMOAPARATURA. Va oferim traductoare si aparatura de tablou pentru: 1) masurare continua de nivel (traductore radar, ultrasonice, TDR si capacitive) 2) masurare de presiune (senzori cu ceramica sau celula metalica) 3) masurare de diferenta de presiune 4) masurare de debit pe canal deschis sau pe conducta cu senzori ultrasonici non-contact 5) masurarea de interfata (microunde dirijate) 6) masurare de temperatura (termorezistante sau termocuple) 7) transmisii de date, achizitii si sisteme de gestiune (wireless, Ethernet/INTERNET, GPRS) Produsele sunt certificate suplimentar: - ATEX (protectie antiexploziva) - pentru utilizare la apa potabila (aprobare WHG) - pentru aplicatii marine (aprobari de utilizare la nave :GL, LR, RINA, Det Norske Veritas s.a ) - pentru industria alimentara si farmaceutica (aprobari FDA si EHEDG); - siguranta in functionare dupa SIL Instrumentele sunt produse in conditiile de calitate si protectia mediului prevazute de certificatele ISO 9001 si respectiv ISO14001.

Iasi Distribuitor
 • Falk Consulting S.R.L. din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 7 angajati in 2009, Falk Consulting S.R.L. comercializeaza o gama larga de instalatii pentru pulverizare lacuri si vopsele pentru mobilier si industria metalelor si piese de schimb. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Falk Consulting S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Falk Consulting S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Echivo Sisteme S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 5 angajati, Echivo Sisteme S.R.L. efectueaza proiectare linii automate de vopsit. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Echivo Sisteme S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Vadia Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: rulmenti, lanturi, arcuri, curele de transmisie. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Malu Serv S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Malu Serv S.R.L. efectueaza servicii de service masini, unelte cu comanda numerica, modernizari. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Malu Serv S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targu Mures Servicii
 • 1870 este anul in care in Galati, firma germana Strousberg a infiintat Atelierele Cailor Ferate Romane, cu scopul de a dota reteaua feroviara nationala cu echipamentele si piesele de rezerva necesare bunei functionari a acestui sector. 1966 este anul care a adus modificari majore, firma devenind un furnizor de echipamente destinate industriei navale din Romania. 1990. Este anul cand firma a devenit societate pe actiuni, sub noua denumire MENAROM S.A., uzina si-a continuat activitatea de executie a echipamentelor navale mecanice si electrice, aparand ca element de noutate, executia de echipamente tehnologice si metalurgice. 2007. Un moment important in istoria societatii l-a reprezentat cumpararea, in august 2007, de catre grupul EURO P.E.C. a pachetului de actiuni de la MENAROM S.A., care a devenit astfel MENAROM P.E.C. S.A. Compania a asimilat si livreaza cu succes, in conditii de calitate si pret competitive, o gama diversa de produse solicitate de partenerii si beneficiarii sai. Structura sortimentala a produselor executate in mod curent de MENAROM P.E.C., pe baza de proiecte proprii sau furnizate de beneficiari, include: -Echipamente mecanice pentru diverse procese industriale -Prelucrari prin aschiere, inclusiv pe masini-unelte CNC -Mecanisme navale de punte: vinciuri de ancora / manevra / remorca / cuplare, carme, etc. -Mecanisme de tractiune pentru aplicatii portuare si terestre: trolii, cabestane, etc. -Constructii metalice, usoare si medii -Lucrari de sablare si vopsitorie -Statii si tablouri electrice -Rezistente de pornire-reglare -Electromagneti industriali -Trasee de cabluri -Blocuri hidraulice si alte componente pentru instalatii hidro-pneumatice MENAROM P.E.C. are deplina capabilitate si disponibilitate de a raspunde in regim "tailor made" si la alte cereri speciale, avand la baza proiectele furnizate sau temele tehnice propuse de beneficiari, pentru aplicatii diverse, cum sunt: -mecanisme de manevra si/sau tractare; -structuri si confectii metalice; -lucrari de inginerie mecanica: prelucrari prin aschiere, forjare, tratamente termice, etc. Societatea aplica un sistem de management al calitatii, autorizat conform ISO 9001:2000 de catre organismul de certificare Germanischer Lloyd. Strategia de dezvoltare: In prezent, ca urmare a privatizarii, firma are un numar total de 270 salariati. Pentru anul 2008, actionarii si conducerea executiva au previzionat atingerea urmatoarelor obiective: -Cifra de afaceri: 6.000.000 Euro; -Plan de investitii: aproximativ 2.000.000 Euro. Menarom S.A. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Protehnica Srl a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 11 angajati, Protehnica S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente pentru constructii, pompe si motopompe, grupuri electrogene, echipamente de ridicat, masini de taiat si fasonat otel, discuri si carote diamantate, scule electrice, accesorii, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Ploiesti, str. Maramures, nr. 3, judetul Prahova. Avand 19 angajati, firma noastra produce o gama larga de: modernizari, centrale de betoane, centrale de betoane (ECOMIX 1500), reparatii centrale de betoane, piese de schimb pentru centrale de betoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 80 angajati, M.k. Kubitza Srl. produce o gama larga de utilaje de prelucrat chedere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest si SUA Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 1997, Angiela Elektronik S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: componente pasive electromecanice, componente electronice, convertoare, cabluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj- Napoca Distribuitor
 • Sc PressTrade Romania Srl este o societate comercială romA�nă, avand principalul obiect de activitate comercializarea maşinilor unelte şi utilajelor. Activăm in principal pe piaţa maşinilor unelte second-hand din domeniile mecanice, fiind interesaţi atA�t de cumpărarea cat şi de vA�nzarea acestora. Oferta noastră de maşini unelte second-hand cuprinde: 1. Masini de frezat roţi dinţate 2. Masini de rectificat roti dintate 3. Masini de alezat si frezat (Bohrwerk) 4. Masini de rectificat: universal, cilindric, plan 5. Masini de rectificat cilindri 6. Strunguri paralele si frontale mari 7. Utilaje de forja 8. Strunguri carusel. Pe lA�ngă aceasta, reprezentăm in RomA�nia firmele: - Grupul PressTrade AG, una dintre cele mai mari societăţi din lume A�n domeniul utilajelor de forja second-hand) - Firma PVM Die Casting Machine din Germania - masini de turnat sub presiune second-hand. Oferim si o gama diversificata de masini unelte noi, conventionale sau cu comanda numerica: - Strunguri conventionale sau cu CNC - Centre de prelucrare - Masini de alezat si frezat, conventionale sau cu CNC - Masini de gaurit verticale si radiale. PressTrade Romania S.r.l. 410605, Oradea Sos. Borsului nr. 7 Telefon: 0040 259 476878 Telefon: 0040 359 196501 Fax: 0040 259 476878 web: www.presstrade.ro

Oradea Distribuitor
 • Emsil Techtrans S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: masini si unelte. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: arzatoare industriale, centrale murale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Distribuitor