Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 402 companii
 • Oferim servicii de intermeiere in domeniul expeditiilor interne / internationale, conventional / containerizat, cat in domeniul comercializarii de componente / piese schimb auto, inmatriculari auto, precum si afaceri conexe.

Constanta Servicii
 • Firma Lisec este o companie activa pe plan international care ofera solutii complete in ceea ce priveste producerea geamului termoizolant si prelucrarea sticlei float. Cu peste 1700 de angajati, firma Lisec este lider mondial pe piata prelucrarii sticlei float, stabilind standarde atat din punct de vedere al calitatii cat si din punctul de vedere al tehnologiei. Prezenta noastra pe plan mondial, prin intermediul celor peste 40 de filiale, asigura implementarea rapida a proiectelor si supervizarea necesara prin intermediul specialistilor nostri de la fata locului. Clientii nostri se pot baza pe disponibilitatea noastra, avand investitiile asigurate pe termen lung. Furnizam clientilor nostri un portofoliu larg, ce cuprinde atat utilaje cat si software si service. Dar LISEC inseamna mai mult de atat.

Brasov Importator
 • Tegee Clean & Care Producator si distribuitorde produse chimice pentru curatare si intretinere ofera o gama larga de produse pentru urmatoarele ramuri: - curatire auto - vehicule comerciale - curatare pentru industria alimentara - curatare , dezinfectare si igiena pentru gastronomie - curatare sanitara - curatare in domeniul constructiilor - produse pentruaeroporturi si avioane - hartie si sisteme de igiena

Bucuresti Producator
 • Suntem in domeniul serviciilor publice din anul 1996. In anul 2002 infintam S.C. ElectroService2002 S.R.L., intr-o noua formula,    avand specialisti dedicati in domeniul electronicii. Domeniile    principale de activitate ale firmei sunt depanarea    aparaturii electronice, reparatii calculatoare auto, vanzarea de aparatura    electronica, proiectarea si montajul sistemelor de supraveghere si contracte    de service cu diferite firme.

Bucuresti Servicii
 • Firma cu acoperire nationala romano-coreeana, 7 sedii in toata tara. Practic putem instala si intretine un aparat in orice zona a tarii. Aparatele le inchiriem sau le vindem. In ambele cazuri asiguram servicii de mentenanta.

Timisoara Servicii
 • Societatea comerciala Mondragon S.R.L. a luat fiinta in anul 2001, avand ca obiect de activitate prelucrarea si comercializarea hartiei igienice, servetelelor de masa si rolelor prosop de uz casnic de cea mai buna calitate si la preturi competitive. Societatea noastra dispune de un parc auto propriu pentru distribuirea produselor la clienti si pentru aprovizionarea cu materie prima. Dispunand de serviciile unui personal calificat atat pentru productie si intretinere, cat si pentru vanzari firma asigura calitatea si competitivitatea pe piata produselor de gen. Logistica, modul de conceptie si realizare a gamei sortimentale, design-ul si calitatea ambalajelor sunt adaptate cerintelor pietei romanesti pe diferite segmente de consumatori. Raportat la calitatea deosebita a produsului finit, mentinerea unui nivel competitiv al pretului este una dintre politicile de baza pe care se bazeaza managementul firmei.

Alba Iulia Producator
 • Infiintata in anul 2004 firma noastra a inregistrat o crestere rapida cucerind in termen relativ scurt un sector de piata important in judetele din sudul Romaniei. Gama variata de produse furnizate, calitatea acestora fac din compania noastra un partener de incredere care isi respecta si isi satisface clientii. Produsele promovate de noi (unele dintre ele in premiera pe piata romaneasca) provin din tari europene ca Portugalia sau Danemarca si sunt recunoscute la nivel mondial.

Craiova Import - Export
 • Companie fondata in 1992 avind mai multe activitati de inceput,comert, transporturi,imobiliare,incepind cu anul 2000 domeniul de baza a fost reparerea,montajul,service, de utilaje din indusrtia ceramicii,cit si instalatiile de ridicat.

Cluj Napoca Servicii
 • Importam accesorii auto si piese auto, huse auto. Import vehicule comerciale, utilaje si hale industriale. Satisfacem cerea clientilor cu cea mai mare seriozitate! Timp record de livare comenzi! Noi rezolvam acte, vame, transport, montaj, instructiuni date tehnice! Servicii de la A-Z!

Targu Mures Import - Export
 • Inca de la infiintare Traffic Cometal S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Traffic Cometal S.A. este sa ofere produse de calitate ca site pentru ciururi, site pentru ciururi casnice, industriale si pentru constructii. Compania noastra are un personal de 30 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Firma Termodinamic SRL, Bucuresti, comercializeaza o gama larga de armaturi industriale, cum ar fi: robinete cu sfera, cu ventil, cu sertar, clapa-fluture etc.; clapete de sens, filtre de impuritati, reductoare de presiune, supape de siguranta, oale de condens, ventile electromagnetice, presostate, termostate, traductoare de presiune si temperatura si multe alte produse intalnite in majoritatea aplicatiilor industriale. Firma Termodinamic este reprezentant al firmelor Danfoss, Ari Armaturen, Starline, Pekos, IA Valves.

Bucuresti Distribuitor
 • Domina Impex S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 3 angajati, Domina Impex S.R.L comercializeaz si montaj platforme mobile sau fixe (miniascensoare, platforme rabatabile pentru persoane cu handicap). Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Domina Impex S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Cluj-napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1998. Compania Motorland S.R.L. produce o gama larga de conducte de frana, furtunuri de frana, servicii de prelucrari prin aschiere. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Motorland S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2000. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca aparatura de masura si control pentru automatizari industriale (indicatoare digitale, surse pentru traductoare), comercializare instrumente pentru masurarea temperaturii si presiunii. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Ama Control S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Ama Control S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Producator
 • Al Co Prest S.R.L din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza service aparatura curatenie, aspiratoare marca KARCHER si import masini de curatenie. Compania are un efectiv de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Al Co Prest S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Al Co Prest S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 2003, 2DD Technology S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 4 angajati, 2DD Technology S.R.L. produce o gama larga de aparatura de masura si control - inregistratoare de temperatura si umiditate, transmitatoare de temperatura, umiditate, presiune. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. 2DD Technology S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj Napoca Producator
 • Firma Hardmetal SRL a fost infiintat in 1997 ca filiala a firmei Kemenyfem KFT din Dabas, Ungaria. Activitatea noastra principala este ascutirea cutitelor de ghilotina cu diferite dimensiuni si calitate. Comercializam: cutite de ghilotine cu diferite calitati de materiale: otel normal, otel rapid, duritan, widia, longlife, megalife, rigle de taiere, accesorii si unele consumabile.

Odorheiu Secuiesc Servicii
 • General Oltenia S.R.L, a fost fondata in 1994 in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma General Oltenia S.R.L are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aparatura de masura si control - manometre, termometre, aparatura auto. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. General Oltenia S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei General Oltenia S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Lackro Finishing S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente de vopsire industriale - produse de degresare, echipamente de sablare. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lackro Finishing S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Romkon Proiect S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cugir, judetul Alba. Compania Romkon Proiect S.R.L. efectueaza proiectare constructii masini unelte. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Romkon Proiect S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cugir Servicii