Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 410 companii
 • OLIVE CONSULT SRL a fost infiintata in 2006 si este reprezentantul in Romania (partea de Sud) a companiei germane MeWa Recycling Maschinen und Anlagenbau GmbH. Firma MeWa Recycling Maschinen und Anlagenbau GmbH a fost infiintata in 1983 si de la inceput s-a axat pe constructia echipamentelor grele pentru procesarea deseurilor. MeWa Recycling s-a concentrat pe dezvoltarea modulara a echipamentelor pentru taierea si granularea deseurilor solide de tipuri diverse. In 1993, la 10 ani de la infiintare, MeWa Recycling s-a concentrat pe transferul de experienta de la constructia de echipamente la constructia de linii complete la cheie, fapt ce a constituit un pas important pentru companie. In 1998, un alt pas importan a fost perfectionarea QZ Querstromzerspaner (Maruntitor cu lant) pentru dezmembrarea mecanica extrem de rapida dar in acelasi timp nedistructiva a diverselor echipamente. In anul 2000 MeWa Recycling se poate mandrii cu Proiectarea si construirea celei mai mari companii de reciclare a frigiderelor din lume in Marea Britanie.

Magurele Altul
 • Compania a fost infiintata in 1961, sub denumirea de I.M.U.A.B. (Intreprinderea de Masini Unelte si Agregate Bucuresti), avand ca principal obiect de activitate proiectarea, productia si desfacerea de masini- unelte. In 1997, prin privatizare, devine una din filialele Grupului YARED diversificandu-se gama de produse. Din 2007, TITAN MASINI GRELE este unicul distribuitor pentru Romania a masinilor unelte DALIAN (China). Certificare ISO 9001, productie 90% pentru export, dispune de toate utilitatile necesare.

Bucuresti Producator
 • SC MAFTIM CARGO LOGISTIK SRL, cu sediul in Romania, Timisoara, str. Ovidiu Bl. E6, ap.15, inregistrata la ORC Timis, Cod unic de inregistrare 22934618, atribut fiscal RO, are ca domeniu de activitate comercializarea de autoturisme, autoutilitare, utilaje, semi-remorci noi si second-hand. A fost infiintata ca rezultat al convingerii partenerilor fondatori ca piata romaneasca are nevoie de produse de inalta calitate pentru a dezvolta infrastructura in domeniul transporturilor. SC MAFTIM CARGO LOGISTIK SRL este distribuitor unic pe partea de Vest a semi-remorcilor marca TRAILIS, produse catalogate pe piata internationala ca si produse de inalta fiabilitate. Totodata avem contracte de colaborare cu firme din Germania, Olanda si SUA pentru comercializarea de produse second-hand, autoturisme de lux si uzuale, autoutilitare, autocamioane si semi-remorci pentru transportul produselor de orice natura.

Timisoara Distribuitor
 • S.C.Front Line S.R.L. j13/3073/2006 RO 19097266, Str. Ion Andreescu, nr. 9, Constanta, jud Constanta RO48BUCU415900762511RO01, Alpha Bank, Constanta, importator grit pentru sablare materiale pentru sablare.

Constanta Import - Export
 • Euro Nec srl produce o gama larga de echipamente hidraulice pt compactarea deseurilor, echipamente automatizate in conformitate cu standarele europene cu forte de presare de la 20 la 80 de tone forta si dimensiunile balotului in functie de exigentele clientilor.

Cristolt Distribuitor
 • Distribuim masini, utilaje si scule pentru service auto. Piese si accesorii auto, masini si utilaje speciale. Distribuitor scule de mana Sealey, Usag, utilaje Torin Tools, Werther, Ravaglioli, Brain Bee, Blackhawk, Rotary, Blitz.

Livezeni Distribuitor
 • Maxliner livreaza accesorii pentru pickupuri Toyota, Mitsubishi, Ford, Mazda, Isuzu, Chevrolet, Nissan in toata lumea. Este recunoscut pentru produsele sale de inalta calitate. In fabrica Maxliner in Thailanda lucreaza peste 1600 de oameni unde produc peste 1 milion de unitati carpitonaje de bena intr-un an si multe alte accesorii, firma este detinatoarea premiului „Superbrands", lucreaza in sistem ISO9902 cu masini, unelte si roboti de inalta tehnologie, asigurand calitatea perfecta si satisfactia totala a clientelei. Maxtopurile si carpitonajele de bena sunt facute din material compozit ABS si sunt rezistente la toate factorii fizici si chimici,dar este rezistent si razelor UV.

Cristuru-secuiesc Distribuitor
 • Firma noastra are ca domeniu de activitate comertul cu anvelope noi, comercializam anvelope pentru autoturisme, microbuse, camioane si industriale. Suntem distribuitori la anvelopele goodride, westlake si kumho.

Oradea Distribuitor
 • Compania noastra va ofera jaluzele verticale si jaluzele tip rulou, confectionate din materiale atent selectionate, import Italia, menite sa ofere casei dumneavoastra o nota de confort si eleganta! Benefiiciind de o variata paleta coloristica, continand peste 200 de culori si modele si datorita utilajelor de ultima generatie ce utilizeaza tehnica de termosudura in prelucrarea jaluzelelor verticale, suntem siguri ca putem satisface si cele mai exigente gusturi. Termenul de livrare al comenzilor este cuprins 2--5 zile in functie de complexitatea lucrari. Montajul, masuratorile si transportul la domiciliul clientului sunt gratuite!

Brasov Producator
 • Infiintata in 1992 cu intentia aducerii unui serviciu profesionist precum in Europa si pe piata Romaneasca. De curind importam Scutere pentru persoane virstnice cu dificultate de deplasarea individuala precum si a carucioarelor electrice pentru persoane cu dezabilitati

Brasov Import - Export
 • Firma noastra isi desfasoara activitatea din anul 1970 in sectorul de productie masini si utilaje,iar incepand cu anul 1998 a inceput productia de utilaje pt producerea de usi si ferestre din pvc si aluminiu.Angajatii nostri sunt specializati in ceea ce priveste serviciile de calitate si siguranta.Unul dintre scopurile noastre principale este oferirea serviciilor de calitate superioara in sectorul pvc din tara si din alte tari.

Ploiesti Producator
 • Societate comerciala avand ca domeniu de activitate comertul ( import-export ) cu scule, unelte, echipamente, si subansamble destinate utilizarii in constructii, industrie si pentru casa. tel: 021 350 43 28

Buftea Import - Export
 • Sc NicoJet Serv Srl ofera urmatoarele prestari servicii: -testari si reparatii injectoare common rail Delphi si Bosch -reparatii injectoare clasice (mecanie) -testari si reparatii pompe de injectie clasice (mecanice). -reparatii pompe pentru motoarele de 1.5 dci La orice lucrare efectuata in unitatea noastra se ofera garantie 6 luni fara limita de km. Pret injector, indiferent ca este Euro 3 sau Euro 4 pretul este acelasi 375 Ron. Diagnoza gratuita la Clio, Logan si Kangoo daca se repara minim un injector.

Bucuresti Servicii
 • Firma Oxygen Plus va ofera spre inchiriere sisteme conplexe de producere a oxigenului medicinal.firma este infiintata la inceputul anului 2007,in iasi se afla sediul central cel de-al doilea sediu aflanduse in suceava. Utilizam tehnologie avansata pt. producerea oxigenului medicinal folosit in insuficiente respiratorii.Suntem la dispozitia clientilor 24/24,7/7 rezolvand astfel incel mai scurt timp eventuale neclaritati sau probleme.

Iasi Servicii
 • ATH-HEINl este specializata in comercializarea echipamentelor de service auto, pe piata Germaniei inca din 1991. In acesti 16 ani ATH-HEINL s-a dezvoltat ajungand printre primele firme de vanzari cu amanuntul din sudul Germaniei. Inca din 2003 ATH are propria line de productie. Comercializand cu succes produsele sale in Germania ATH-HEINL a decis sa-si extinde afacerile si pe piata internationala. Din 2006 ATH-HEINL isi administreaza cu succes propriile afaceri pe piata internationala.

Sulzbach-rosenberg Distribuitor
 • O companie infiintata in 2002, a carei principala activitate o constituie curatenia si intretinerea tehnologica, precum si demolarile, reparatiile de orice tip. Echipa de muncitori pregatiti asigura o buna desfasurare a activitatii noastre.

Galati Servicii
 • Membra a Grupului Financiar Imofinance, Microimo IFN SA pune la dispozitia clientilor sai persoane juridice sau fizice autorizate, asociatii familiale sau de producatori agricoli microcredite pentru: activitati sezoniere sau curente, finantarea proiectelor de investitii, inceperea sau dezvolatea unui business, cofinantarea proiectelor cu fonduri UE, precum si consultanta in intocmirea planului de afaceri si conducerea afacerii.

Cluj-Napoca Financiar
 • Compania Ekis este specializata in oferirea serviciilor de inginerie si suport pentru dezvoltarea si exploatarea sistemelor industriale. In sprijinul clientilor, Ekis ofera experienta de peste 20 de ani a angajatilor in proiecte desfasurate in cadrul domeniilor industriale, constand intr-o acoperire si dezvoltare multisectoriala, precum si o cunoastere a particularitatilor si provocarilor fiecarui sector industrial in care suntem prezenti. Avem o cultura a proiectelor orientata catre rezultate si dezvoltare continua, beneficiind de experienta in derularea proceselor de activitate, cunoasterea normelor si metodologiilor specifice domeniilor de activitate ale clientilor, apropierea, anticiparea si viteza de reactie fata de nevoile celor pentru care lucram. De asemenea, ne remarcam prin capacitatea de a ne lua angajamente pentru orice tip de proiect, avand avantajul unei foarte bune cunoasteri a functiilor proiectelor, mobilizand si gestionand posibilele riscuri aferente.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra este nou infiintata si are mai multe profile de activitate printre care si producerea de masini de fabricat lumanari. Desi lucram cu un numar mic de angajati, calitatea produselor este ridicata deoarece i-am ales pe cei mai buni.

Bacau Altul
 • Firma noastra va ofera spre vanzare o gama larga de articole de feronerie incepand cu surubur, holtzsuruburi, piulite, rondele pana la console perforate si piloni suport console. De asemenea va oferim spre achizitionare sau inchiriere o varietate de masini unelte si utileje de constructii ale unor producatori germani consacrati: Waffel, Wacker, Hilti, Black&Decker. Oferta firmei noastre se bazeaza pe calitatea germana autentica si pe preturi fara concurenta. Orice comanda se onoreaza in maxum 15 zile lucratoare ,iar pentru comenzi mari se acorda importante discounturi.

Cluj-napoca Import - Export