Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Adezivi - Industria Chimica: 74 companii
 • EMSA SYSTEMS Bucuresti comercializeaza mase plastice industriale - PTFE, POLIAMIDA, PA6, PA66, POLIETILENA, PE5, PE500, PEHD, POLICARBONAT, POLIPROPILENA, PVC, PEEK, POM, ABS, PMMA, PLEXIGLAS, plexi, mase plastice industriale sub forma de semifabricate bare, placi si tuburi - placi poliamida, bare poliamida, placi polietilena, bare polietilena, placi de plexiglas de diverse dimensiuni si variante de material; De cea mai buna calitate din import UE - Germania; vindem ROTI SI ROLE industriale, roti fixe, roti pivotante, roti pivotante cu franare, roti din poliamida, polipropilena, roti din cauciuc, poliuretan etc., pentru carucioare industriale, pentru greutate mare, de uz industrial sau general; FURTUNURI: furtun apa, furtun aer, furtun gaze, furtun combustibil, furtun ulei, furtun alimentar, furtun abur, furtun apa calda, furtun alimentar, furtun rezistent la abraziunme, furtun chimice, furtun PVC, furtun poliuretan, furtun cu spira, furtun absorbtie, furtun refulare. Livrari in toata tara prin curier rapid.

Bucuresti Distribuitor
 • Our company is a professional manufacturer and exporter of valve, our products include industrial valve, sanitary valve, industrial fittings, sanitary fittings etc. We have profuse designs with series quality standards; we are able to offer brass fitting and plumbing fitting, valves long term. Our price is very competitive because we are manufactory, we are the source. We warmly welcome you to visit our website http://www.valve-wt.com . As a very active manufactures, we develop new designs nearly every month, If you have interest in it, it is my pleasure to offer news to you regular. We trust our top quality and attractive price will be of your interest, we warmly welcome your any inquiry anytime. Once receive your inquiry, we should receive very kindly your detail inquiry and should be pleased to make the best quotation to you within 12 working hours. We are looking forward to receive some news from you and kindly keep us in your daily inquiry list. Best wishes

Shanghai Producator
 • Firma import si distributie materiale de constructie pe raza judetelor Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Harghita, Botosani. Se ofera discounturi, transport gratuit, termene de plata. Termene de livrare maxim 48 ore. Mai multe detalii pe http://www.isg-grup.ro

Piatra Neamt Importator
 • Agent exclusiv Kemi Italia, Chevron Oronite Franta, Schenectady Franta, distribuitor Celenese Gerrmania si Bayer - Lanxess Germania; aplicatii principale: industria adezivilor, industria cauciucului, uleiuri de motor si uleiuri speciale.

Bucuresti Import - Export
 • Best Choice FZE este furnizor/distribuitor direct al fabricilor de materiale de constructii de la cuie pina la masinarii pentru constructii fabricate in UAE, Far east si Asia si vrem sa avem piata de desfacere in Romania. Va invit sa vizitati website-ul nostru in care veti putea gasi aproape toata gama de produse ce putem oferii. Pentru pret puteti sa trimiteti prin email produsele si cantitatea fiecarui produs care v-ar interesa sa-l importati. Rugam ca cerintele sa fie trimise in limba engleza si cu cit mai multe detalii ale produsului cerut (marime, material preferat, culoare etc).     Emailul si toate detaliile o sa le gasiti in website ( bestchoicefze.com) Cu respect, Melania Chitu Sales & Marketing Manager

Sharjah Import - Export
 • O companie cu sprijin si experienta italiana de 20 de ani in finisajul mobilei. asiguram asistenta tehnica si solutii pentru orice problema in ceea ce priveste vopsitoriile, aplicarea si finisajul mobilei.

Iasi Distribuitor
 • Azzurra ` S Gi & Gi S.R.L, a fost fondata in 1997 in Timisoara si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Este membra a grupului Gi&Gi Italia. Compania Azzurra ` S Gi & Gi S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca: captuseli, material de brant, creme, adezivi, talpi, blana, panzeturi pentru incaltaminte, panzeturi autoadezive, termoadezive, vopseluri pentru incaltaminte, bombeuri. Firma noastra are un personal de 17 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Azzurra ` S Gi & Gi S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Fadi International S.R.L este situata in Caransebes, judetul Caras Severin. Firma Fadi International S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul importului de chimicale pentru industria auto - adezivi. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Caransebes Import - Export
 • Alchim '96 Srl din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu vasta experienta in domeniul productiei de vopsele lavabile, sistem agrementat de termoizolatie, aracet, vopsele alchidice, prenadez, coloranti pentru zugravit, solventi pentru vopsele alchidice, ceara pentru parchet, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 1999, Atma Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse nealimentare - adezivi, etansanti, tarozi, filiere, unsori, burghie, abrazive. Compania are un efectiv de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Atma Grup S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Atma Grup S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Importator
 • Caroco Comimpex S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Caroco Comimpex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca adezivi, cauciuc natural, pigmenti. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Caroco Comimpex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client        sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse        si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Caroco Comimpex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 16 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: adezivi pentru lemn, feronerie pentru mobila, spume si silicoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Distribuitor
 • Dieter & Kitty S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese auto, produse chimicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, 3b S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: adezivi, pigmenti, vopsele, grunduri, lacuri, diluanti, coloranti, detergenti, sapunuri, pensule, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor