Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cauciuc si Produse din Cauciuc - Industria Chimica: 127 companii
 • MARFA DE CALIATE PROMT

Calarasi Producator
 • bun

Piatra Neamt Producator
 • Profesionisti !

Municipiul Targu Jiu Distribuitor
 • livrare promta

Brasov Distribuitor
 • Ok

Maracineni Producator
 • SC Gleam Lotus este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate distributia de articole tehnice din cauciuc, asistenta tehnica pe probleme tehnice si tehnologice de fabricatie si utilizarii produselor de acest tip. Serviciile organizatiei Gleam Lotus sunt adaptate in permanenta cerintelor partenerilor sai, astfel putand sa ofere solutii complete in realizarea de obiective si actiuni care sa satisfaca cerintele standardelor referentiale actuale ce impun o conduita si atitudine profesionala in concordanta cu obiectivele propuse. Prin managementul competitiv abordat de echipa GLEAM LOTUS, satisfacerea cerintelor partenerului este linia directoare a tuturor activitatilor desfasurate de organizatie, prin realizarea activitatilor de o inalta tinuta profesionala si, evident, cu respectarea actelor, normativelor si standardelor actuale. O atentie deosebita s-a acordat stabilirii si implementarii unui sistem integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001; 2008, SR EN ISO 14001;2005 si SR OHSAS 18001;2008, angajandu-ne in asigurarea infrastructurii si a unui mediu de lucru adecvat pentru desfasurarea corespunzatoare a tuturor proceselor si a resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite si anume satisfactia cerintelor partenerilor prin respectarea tuturor obligatiilor in proportie de 100%. Reclamatiile, daca s-ar primi de la partenerii de afaceri, ar reprezenta pentru organizatie o importanta sursa de informatii in vederea identificarii potentialului de inbunatatire a activitatii. Portofoliul larg de clienti, alcatuit din organizatii de prestigiu si aria diversificata de produse si servicii oferite, reprezinta cartea de vizita a echipei Gleam Lotus. Competitia din ce in ce mai acerba din toate domeniile si schimbarile care apar pe piata romaneasca ne-au determinat sa devenim mai flexibili si mai dinamici. Vrem sa simtiti asta din plin si Dumneavoastra, pentru echipa Gleam Lotus calitatea si promptitudinea sunt lege. In sfarsit Gleam Lotus reprezinta provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambitie, ambitia de a fi cel mai bun in a oferi articole tehnice din cauciuc de calitate superioara conforma cu standardele in vigoare,promptitudine si onestitate in relatiile de colaborare. Cu consideratie, Echipa Gleam Lotus.

Sat. Boistea, Com. Petricani Distribuitor
 • Suntem producator: - repere din poliuretan - utilaje industriale pentru uscare/ brichetare/ peletizare rumegus - tocatoare, benzi transportoare, snecuri alimentare. Garantie, preturi de producator. Executam instalatii complexe la tema / la cheie.

Mosoaia Producator
 • Pe langa asigurarile noastre de buna intentie, de implicare totala in realizarea produselor necesare clientilor nostri, Pandrol Trust va ofera online urmatoarele: benzi transportoare cu insertie textila, Curele late de transmisie si benzi pentru elevator, Covor cauciuc, covor electroizolant din cauciuc, garnituri din cauciuc.

Vanatori Producator
 • Sc Kautricom Srl, a fost fondata in 1992 in judetul Neamt si este o companie recunoscuta pentru promptitudine si amabilitate. Firma Kautricom SRL. are o echipa cu vasta experienta in domeniul productiei de articole tehnice din cauciuc. Producem si comercializam: 1.Garnituri din cauciuc - acestea pot fi clasificate dupa modul de utilizare in: garnituri de cauciuc rezistente/nerezistente la produse petroliere sau dupa materialele folosite in: garnituri de cauciuc cu / fara insertie textila si garnituri cauciuc cu / fara insertie metalica. 2. Covoare din cauciuc: - Covor din cauciuc de uz general - SBR. - Covor de cauciuc rezistent la uleiuri. - Covoare de cauciuc rezistente la produse petroliere. - Covor cauciuc rezistent la agenti atmosferici. - Covoare cauciuc neoprenic (cu sau fara armaturi metalice). - Covor electroizolant lis. - Covoare electroizolante antiderapante. - Covoare cauciuc cu insertie textila sau covoare cauciuc fara insertie textila 3. Placa tehnica din cauciuc. - placi tehnice de cauciuc de uz general; - placi de cauciuc rezistentela produse petroliere;; - placa cauciuc rezistenta la uleiuri si materiale de ungere; - placa din cauciuc rezistente la temperaturi ridicate; 4. Benzi transportoare din cauciuc - Benzi din cauciuc pentru uz general (poliamida/poliester - EP). - Banda transportoare din cauciuc rezistenta la uleiuri. - Banda cauciuc transportoare rezistenta la produse petroliere. - Banda din cauciuc rezistenta la flacara 5. Cutit razuitor de zapada - Razuri deszapezire. 6. Altele: * O-ringuri, inele de cauciuc, semiinele din cauciuc. * ghidaje cauciuc. * cuplaje din cauciuc. * bucse elastice. * bucse brat bascula * dopuri - diverse dimensiuni. * dopuri din cauciuc pentru sticle. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute. Principala preocupare a companiei Kautricom S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. La livrare marfa este insotita de declaratia de conformitate si certificat de garantie. Pentru comenzi, informatii suplimentare sau intrebari va rugam sa ne contactati.

Baltatesti Producator
 • Importam si distribuim specialitati chimice mai ales pentru industria cauciucului, produse de catre unitatile Safic Alcan din UK, Franta, Kuhmo, urmate de specialitati pentru sectorul auto mase plastice.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra va ofera urmatorele produse: poliuretan, cilindri hidraulici, reparatii cilindri hidraulici, valt metalic, garnitura cilindru, sisteme hidraulice, cilindru hidraulic, elastomeri, articole cauciuc, valturi, mansete, roti transpalete, roti stivuitoare, roti carucioare, cuplaje elastice, garnituri pistoane, elemente pompe noroi, garnituri supape, garnituri tija, garnituri plane, garnituri profilate, oringuri sisteme hidraulice, garnituri piston, supape pompe, bucse de suspensie, lagare, roata transpalet, roti industriale, prelucrari mecanice, servicii strunjire, servicii frezare, servicii rectificare, servicii ambutisare, piese locomotive, piese vagoane, piese pompe noroi, elemente pompe noroi, mase plastice, covoare cauciuc, cutite lame deszapezire, cuplaje elastice, ertacetal, resort elastic, tampon elastic, cale rulare, ghidaje, arc elastic, garnituri cauciuc, placi cauciuc, covor cauciuc, platforme electroizolante, benzi transportoare, articole tehnice, etansari hidraulice, profile extrudate.

Harmanestii Vechi Producator
 • Infiintata in anul 1993, firma a avut continuu un parcurs ascendent, devenind astazi una dintre firmele importante producatoare de articole tehnice din cauciuc din Romania, iar pentru unele produse de nisa, unic producator. Determinarea noastra, asociata cu principiile promovate de la inceput: -calitate -flexibilitate -diversitate -promptitudine si completata cu dotarea tehnica de care dispunem, au creat cadrul complet, pentru realizarea unor produse de inalt nivel competitiv, intr-o gama diversa. Rezultatul acestor asocieri, se reflecta in portofoliul important de clienti, interni si externi, de cererea in continua crestere, mai ales pe piata externa.

Targu- Neamt Producator
 • Prelast Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Targu Neamt, judetul Neamt. Avand 11 angajati, firma noastra produce o gama larga de articole tehnice din cauciuc, covor electroizolant, uz general, banda transportoare, repere de garnituri. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Prelast Prod S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targu Neamt Producator
 • Firma Romflex Prod SRL produce articole tehnice si componente antivibratii din cauciuc si cauciuc-metal pentru diferite ramuri ale industriei (constructii civile si industriale, automobile, vehicule si utilaje grele, camioane). Printre produsele noastre se numara tampoane vibrocompactoare (cu rol de a prelua vibratii sau forte de compresie), bucse (cu rol de a prelua vibratii si forte radiale, axiale, cardanice), amortizoare speciale, garnituri de etansare si multe alte produse cu aplicatii diverse. Materialele folosite in mod uzual sunt amestecurile de cauciuc din urmatoarele tipuri de elastomeri: cauciuc natural (NR), cauciuc stirenbutadienic (SBR), cauciuc nitrilic (NBR), EPDM, cauciuc cloroprenic (CR), cauciuc siliconic, Viton (FKM). Fiecare din aceste amestecuri de cauciuc are proprietati speciale pentru anumite tipuri de aplicatii, de la rezistenta la forte mari de compresie, torsiune, rupere, pana la rezistenta la diferite substante chimice si uleiuri, sau temperaturi foarte ridicate de peste 200 grade Celsius. Pe langa articolele aflate deja in planul nostru de productie, firma noastra poate asimila orice produs nou si poate oferii solutia optima pentru a indeplinii cerintele clientilor. Clientii nostri se pot baza pe noi, incepand de la conceperea produsului, proiectarea si executarea matritei, a componentelor metalice, pana la executia produsului finit. Mai multe detalii despre firma noastra puteti gasii accesand site-ul nostru: www.romflexprod.com sau contactandu-ne la numerele de telefon: 0722 207 106 / 0723 781 512 / 0262 211861

Baia Sprie Producator
 • Elena Max Com S.R.L. va pune la dispozitie urmatoarele produse cu livrare din stoc: furtunuri industriale cauciuc, covoare de cauciuc, lavete bbc industriale.                                                                                                                                                                                                                                                                 Clientii nostri au avut ocazia sa se convinga ca produsele noastre sunt calitative, cu preturi foarte competitive, fiind livrate cu rapiditate catre beneficiari. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Focsani Importator
 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 2000. Suntem cei ce am preluat linia de productie de cizme DERMATINA model Bursuc si Bega. Ceea ce isi propune firma S.C. Cheder-Grup S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca articole din mase plastice si cauciuc - tuburi electroizolante, chedere, marochinarie, garnituri geam termopan, garnituri din cauciuc. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C. Cheder-Grup S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. S.C. Cheder-Grup S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Producator
 • Unitrade Impex Srl. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: materii prime pentru industria de mase plastice: polistiren, polistiren expandabil, polipropilena, polietilena. Compania are un efectiv de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Unitrade Impex Srl. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Unitrade Impex Srl. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Eko International Invest Sa is an international trade company with areas of action in different regions of the world. Ask for a price quote and you will be answered in a maximum of 48 hours. We are not just traders! Our trade relations are based on diplomatic relations between Romania and the embassies of the countries of the world.

Bucuresti Import - Export
 • Oferim diferite produse din cauciuc, la preferinta clientului, putand sa ne adaptam la cerintele pietii. Mai jos regasiti cateva exemple de produse: -lame pentru dezapezire cu insertie sarma si ata -garnituri din cauciuc -talpa incaltaminte -plastic cauciuc sintetic si natural, rezistent la produse petroliere -garnituri siliconice -garnituri instalatii camine canalizare si conducte -solutie din cauciuc pentru izolare tabla, tigle, lemn, beton si asfalt.

Santana De Mures Producator
 • Cauciuc Lichid Mibenco, calitate superioara, fabricat in Germania, protejeaza, cauciucheaza, repara, reface, vopseste, sigileaza, adauga aderenta si este rezistent la alunecare. O flexibilitate ridicata este atinsa chiar si in conditii extreme. Mibenco cauciuc lichid nu se exfolieaza si este compatibil cu metal, lemn, materiale sintetice, textile, sticla, fibra de sticla, piatra. Caracteristici: - rezistent la intemperii si UV - rezistent la spalatorie auto - alternativa ieftina fata de vopsire permanenta - rezistent la frecare - elasticitate permanenta si inodor dupa uscare - usor de indepartat - opacitate ridicata - aplicare simpla www.VopseaCauciucata.ro Compania noastra este importator direct si distribuitor national de vopsele si alte produse profesionale pentru fier forjat, confectii metalice, suprafete zincate din mediul domestic si industrial, fabricate de compania W+S GmbH din Germania. Contactati cu incredere echipa noastra tanara si dinamica, va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite. www.VopseaFierForjat.ro

Brasov Importator