Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Adezivi - Industria Chimica: 74 companii
 • Ok.

Ramnicu Valcea Producator
 • Recomand cu incredere !

Sibiu Import - Export
 • de foarte buna calitate dar astept sa-l trimiteti

Bucuresti Producator
 • Chemstar Srl este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2002. Pricipala activitate este fabricarea produselor chimice pentru uz casnic si profesional: Aracet, Prenadez, Gaz lampant, Diluanti, Petrosin, Ulei de in, Terpinol, Coloranti vopsea lavabila, Oxizi, Aluminiu lac, Vopsea termorezistenta Titan, Detartranti, Solutie anticalcar, Solutie pentru indepartat grasimi Solutii pentru curatat mobila, Vopsea pentru piele, Soda caustica, Soda calcinata, Sulfat de cupru, Fitile sulf, Cosar forte, Chit pentru sobe. Obiectivul nostru este de a oferii o gama diversificata de produse precum si imbunatatirea continua a calitatii acestora. Produsele fabricate sunt comercializate in regim en-gros numai catre clienti persoane juridice. Asiguram distributie la nivel national. Site: www.chemstar.ro

Targoviste Producator
 • Companie cu personal tanar si dinamic, avand experienta de peste 10 ani in domeniu ofera solutii integrate in industria fabricarii mobilerului din lemn. Unic importator in Romania al produselor destinate lipirii lemnului Hermankoll-Italia. Distribuitor zonal autorizat al produselor de finisare a lemnului (Chituri, baituri, grunduri, lacuri) marca Sirca-Italia/ Va punem la dispozitie urmatoarele: - solutii de lipit de orice fel-adezivi :ureici, polivinilici D2, D3, D4, poliuretanici D4, acrilici, adezivi pentru parchet cat si amorse - Hermankoll - materiale abrazive in orice format si dimensiune-benzi discuri, bureti, role pe orice suport - materiale de finisaj-impregnanti, baituri, grunduri, lacuri pe baza de apa, nitrocelulozic, alchidic, poliuretanic, lacuri pigmentate, etc. - Sirca - masti de vopsire - materiale de ambalat-banda pp, folie stretch, scotch - adezivi pentru industria hartiei si cartonului - Hermankoll/

Comuna Berceni Producator
 • Importam si distribuim specialitati chimice mai ales pentru industria cauciucului, produse de catre unitatile Safic Alcan din UK, Franta, Kuhmo, urmate de specialitati pentru sectorul auto mase plastice.

Bucuresti Importator
 • Sindex Company Srl este o companie infiintata in 1995 in judetul Galati si care are drept misiune economica implementarea produselor de cea mai inalta calitate in mediul industrial din Romania. SINDEX COMPANY va ofera ADEZIVI si ETANSANTI pentru industrie, transport si constructii cu compozitie chimica de MS polimer, poliuretan, metilmetacrilat, cianoacrilat, silicon, butil, hotmelt, PVAC. SINDEX COMPANY va sta la dispozitie si cu detalii si consultanta tehnica specializata.

Galati Importator
 • Gepar Srl este unic distribuitor pentru Romania al produselor Nova GE-PAR Italia. - Adezivi vinilici de calitate superioara, certificat CATAS, rezistenta la apa categoriile D2, D3, D4. - Adezivi neoprenici (tip prenandez) atat pentru tapiterie cat si pentru incaltaminte - Adezivi poliuretanici si epoxipoliuretanici - Adezivi termoplastici - folositi in industria lemnului si in cartotehnica De asemenea, distribuim materiale abrazive de inalta calitate pentru industria lemnului sub forma de: - benzi abrazive (pentru slaif sau masini de calibrat) in functie de dimensiunea ceruta - role abrazive - discuri abrazive. Cat si grunduri, lacuri si vopseluri pentru industria lemnului atat pe baza de apa cat si pe baza de solvent Utilizare in toate sectoarele de activitate din industria lemnului, hartiei, incaltamintei.

Ploiesti Producator
 • Infiintata in anul 1993, Madazi S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale. Firma Madazi S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de lacuri, vopseluri, adezivi. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Madazi S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Madazi S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sura Mica Producator
 • Cu o experienta de peste 20 de ani, infiintata in 1993, societatea comerciala Alfa Mechim Buzau este in prezent producatoare de adezivi si lacuri, produse cosmetice si de intretinere. Obiectivul nostru este obtinerea unor produse de calitate la preturi competitive pe piata. Eforturile echipei manageriale depuse pentru realizarea acestui obiectiv major s-au concretizat de-a lungul anilor prin constanta vanzarilor, ca si prin experienta dobandita in acest timp. Preocuparea echipei din Alfa Mechim pentru aplicarea celor mai noi concepte de management continua si in prezent. Obiectivele calitatii la Alfa Mechim: Cresterea gradului de satisfactie si mentinerea increderii clientilor nostri, obtinute prin concentrarea asupra cerintelor acestora; Cresterea gradului de satisfactie a angajatilor, prin implicare, lucru in echipa, crearea si mentinerea competentelor bazate pe aptitudinile si experienta angajatilor, pentru imbunatatirea continua a functionarii sistemului. Politica de mediu: Evaluarea continua si tinerea sub control a aspectelor de mediu si imbunatatirea performantei de mediu; Optimizarea consumurilor specifice de materii prime, materiale si utilitati si minimizarea pierderilor; Incadrarea in cerintele legislative romanesti referitoare la protectia mediului, respectarea acordurilor si conventiilor internationale la care Romania este parte semnatara, alinierea la directivele Uniunii Europene care privesc protectia mediului. Perspectivele societatii: Prioritare sunt lucrarile de extindere a capacitatilor la instalatiile din dotarea firmei, precum si extinderea ca suprafata de lucru, depozitare a materiilor prime si a produselor finite. Din anul 2001, societatii Alfa Mechim i s-a alaturat noua infiintata S.C. Alfa Chim S.R.L. Buzau. Aceasta din urma, desfasoara o activitate pentru realizarea unor produse de uz gospodaresc. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Producator
 • Ursconsinj Srl este reprezentantul exclusiv al brandului ANSER pe teritoriul Romaniei. Gama produselor noastre este foarte variata, ea cuprinde: vopsele, solutii chimice pentru prelucrarea lemnului si metalului, adezivi pentru lemn, metal, tapitarie, hartie s.a.

Bistrita Distribuitor
 • Compania Emiranza este una dintre Importatorii - si Liderii pietei de profil a adezivilor poliuretanici pe baza de apa - Ecologici si Eco Green 100%, din Romania! Provocarea pe care o reprezinta alinierea la standardele UE privind protectia mediului face ca echipa de profesionisti de la DEAchem S.r.l. sa fie continuu preocupata de imbunatatirea proceselor de fabricatie, in vederea obtinerii unor produse in conditii de securitate si sanatate in munca, produse ecologice, ECO GREEN 100%! Ne pasa de sanatatea d-voastra! Astfel, am lansat pe piata produsele ecologice, adezivi poliuretanici pe baza de apa, pentru lipire de mare rezistenta la cald sau rece, produse ecologice care nu contin solventi si nu emit mirosuri neplacute, putand fi utilizate in spatii inchise. Domenii de utilizare a acestor adezivi sunt: Incaltaminte - bocanci, pantofi, mocasini, sandale, cizme, snickers, etc Marochinarie - genti, posete, valize, curele, borsete, pormonee, etc Automobile - interioare de masini (tablouri de bord, volane, panouri scaune). Accesorii pentru motociclete si autoturisme. Nautica - pentru interior si perne. Campere si caravane - pentru partea de interior Saltele - somiere - cu arc sau cu mai multe straturi. Montarea electronica - televizoare, imprimante, pc-uri, smartphonuri. Jucarii.

Nadlac Importator
 • Suntem importator direct al silicatului de sodiu (apa de sticla) si putem asigura transport in cubitainere sau cu cisterna oriunde in Romania. Comercializam si distribuim si alte produse chimice cum ar fi hipocloritul, soda caustica, soda calcinata, clorura ferica, apa oxigenata, lesie, etc. Pentru oferte va rugam sa ne contactati.

Ramnicu Valcea Importator
 • Despre noi Infiintata din 1993, Ovitransi s-a impus pe piata din Romania printr-o echipa de profesionisti, cu un grad ridicat de specializare tehnica, prin calitatea serviciilor oferite si consultanta tehnica de inalt nivel. Misiunea Ovitransi este aceea de a dezvolta parteneriate puternice intre furnizorii care dezvolta noi tehnologii, bazate pe cercetare - dezvoltare si clientii care le implementeaza. Clientii Ovitransi beneficiaza de suport tehnic specializat, echipa de vanzari fiind formata din consultanti cu grad ridicat de specializare, capabili sa furnizeze solutii tehnice si produse in intreg spectrul de procese industriale Beneficiind de o experienta de peste 20 ani deservim clienti importanti precum unitati de productie, service-uri si magazine auto. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Sloganul firmei noastre este: "Noi va oferim solutii, nu doar produse!" Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Sibiu Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: adezivi de etichetare si adezivi pentru tuburi din carton. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Shanghai Horse Construction Co., Ltd (www.horseen.com) is a  professional manufacturer of structural strengthening materials. Its main products are Horse carbon fiber reinforcement materials and all kinds of epoxy resin adhesive.   Horse Construction Mission Producing the highest quality structural strengthening materials, improve structural performance, increase safety level, and extend service life of existing structures. Horse Construction Target To be the best structural strengthening material brand of the world Horse Construction Values Integrity based, clients first

Shanghai Producator
 • Societatea Hosch-Kleber din Germania dezvolta si produce din 1997 adezive industriale de mare putere. Produsul cu cel mai mare succes, adezivul industrial si granulat HOSCH-KLEBER, isi ocupa locul bine meritat printre furnizorii diferitelor domenii industriale germane datorita utilizarii sale pe scara larga. Fabrica de automobile BMW si fabrica castilor de protectie SCHUBERT se numara printre utilizatori ca si alte numeroase intreprinderi mici si mijlocii. Fabrica de productie este in proprietate germana 100% si astazi. Baza satisfactiei pe termen lung a utilizatorilor adezivului industrial si granulatului HOSCH-KLEBER se bazeaza pe utilizarea generala profesionala. Adezivul instant industrial Hosch Ca 2000 este cunoscut, in primul rand, ca un produs material auxiliar de fabricatie ale diferitelor domenii industriale, insa datorita utilizarii sale pe scara larga detine o cota semnificativa prin aplicarea lui pe diferite domenii de REPARATII. Pe langa acest aspect, fabrica Hosch-Kleber din Germania ofera posibilitatea ca in cazul utilizarii adezivului instant  industrial Hosch Ca 2000 ca material auxiliar de productie sa optimizeze prin controlul prealabil al materialului compozitia adezivului in asa fel incat acesta sa se adapteze cel mai bine la componentele produsului de fabricat. HOSCH INDUSTRIAL GLUE SRL Sansimion Nr.393 Jud.Harghita Tel.0752061901

Sansimion Importator
 • Materialele noastre Melastol sunt utilizate in diferite domenii de aplicare la nivel mondial. Noi producem si dezvoltam TPE specializate pentru aplicatiile dvs. Oferim unele dintre cele mai largi linii de formulari TPE din industrie. Cautati un material cauciuc moale, colorabil, durabil si usor deformat pentru produsul dvs. nou sau existent? Adaosul de material elastomeric termoplastic (TPE) poate face o diferenta enorma, stimuland atractia unui produs existent, inlocuind un material intr-un produs existent si adaugand longevitatea acestuia pe intreaga sa viata. Toate materialele noastre sunt formulate si fabricate in Turcia. Pentru mai multe detalii in legatura cu compania noastra, va rugam sa vizitati site ul nostru: www.melastol.com

Istanbul Producator
 • PAINTSTAR SRL este un producator de vopsele lavabile si alchidice, avand un trecut semnificativ incepand cu anul 2001 dezvolta si produce o gama variata de produse chimice de inalta calitate in judetul Prahova, la circa 10 km in apropierea orasului Ploiesti si este prezent in peste 20 de judete din tara. Mai nou, desfasoara relatii comerciale cu Republica Moldova, iar in curand cu una dintre cele mai mari puteri ale Europei, Franta. Pasiunea pentru produsele chimice se trage din spiritul invingator al persanilor, care in concordanta cu tehnologiile de varf, ne permite sa imbinam filosofiile noastre puternice cu metodele de lucru, resursele si know-how-ul celor cu o experienta vasta in domeniu.

Magureni Producator
 • In paralel cu activitatea de distributie, desfasuram si alte activitati/servicii legate de produsele chimice: productie proprie, mixari pentru terti, inchiriere spatii incluzand servicii de manipulare, lotizare,  depozitare, gestionare, expediere pentru terti, consultanta de specialitate.

Sect. 3 Import - Export