Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Coloranti & Pigmenti - Industria Chimica: 40 companii
 • Au cele mai bune produse de profil de pe piata noastra .

Rasnov Producator
 • Comunicare precisa si livrare prompta!

Sat Racovita, Com.budesti Importator
 • Feyro Coatings Srl o firma privata cu capital integral autohton, cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 2004. Oferim cele mai atractive produse din domeniul finisajelor industriale si iti facilitam accesul direct la o vasta gama de produse de uz profesional.

Branesti Distribuitor
 • Chemstar Srl este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2002. Pricipala activitate este fabricarea produselor chimice pentru uz casnic si profesional: Aracet, Prenadez, Gaz lampant, Diluanti, Petrosin, Ulei de in, Terpinol, Coloranti vopsea lavabila, Oxizi, Aluminiu lac, Vopsea termorezistenta Titan, Detartranti, Solutie anticalcar, Solutie pentru indepartat grasimi Solutii pentru curatat mobila, Vopsea pentru piele, Soda caustica, Soda calcinata, Sulfat de cupru, Fitile sulf, Cosar forte, Chit pentru sobe. Obiectivul nostru este de a oferii o gama diversificata de produse precum si imbunatatirea continua a calitatii acestora. Produsele fabricate sunt comercializate in regim en-gros numai catre clienti persoane juridice. Asiguram distributie la nivel national. Site: www.chemstar.ro

Targoviste Producator
 • Activitatea noastra se concentreaza in primul rand pe ramura industriei ceramicii, emailului şi a sticlei. Pe langa producatorii de portelan, ceramica, faianta si a cahlelor pentru sobe de teracota acordam o atentie cuvenita partenerilor cu cerinte speciala, astfel fabricantii de ceramica industriala, mici meseriasi, artisti si institutii. Oferta noastra este: Mase ceramice şi porţelan Glazuri ceramice şi porţelan Frite speciale pentru ceramica, porţelan. corpuri abrazive şi email. Coloranţi Ghips ceramic Decoruri pentru porţelan şi sticla Preparate din metale preţioase Lacuri şi dizolvanţi Materiale ajutatoare pentru ardere Materiale refractare şi izolatoare Cuptoare ceramice si altele Maşini şi instalaţii pentru ceramica fină Materii prime şi auxiliare pentru industria ceramicii Consult technic Reprezentarea oficială a partenerilor externi. Reprezentam oficial produsele firmelor cu renume european: ca Imerys Tableware Deutschland, Goerg & Schneider, Nabertherm respectiv Ferro.

Sighisoara Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Tyro Product SRL va ofera o larga gama de produse chimice industriale, de la produse pentu spalari chimice centrale termice, intretinerea piscinelor, galvanizare, dar si multe altele, produse pentru detartrare si dezinfectare, deszapezire, industria alimentara, etc. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam cat mai operativ nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Cu seriozitate si promptitudine am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru a vizitata site-ul nostru oficial, va rugam sa accesati www.tyro.ro. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie de import si distributie de materii prime pentru industria lacurilor si vopselurilor. Depozitul se afla in localitatea Dragasani judetul Valcea, strada I.C Bratianu, Nr. 72 B, unde putem depozita aproximativ 200 t solventi.

Bucuresti Importator
 • Cu o experienta de peste 20 de ani, infiintata in 1993, societatea comerciala Alfa Mechim Buzau este in prezent producatoare de adezivi si lacuri, produse cosmetice si de intretinere. Obiectivul nostru este obtinerea unor produse de calitate la preturi competitive pe piata. Eforturile echipei manageriale depuse pentru realizarea acestui obiectiv major s-au concretizat de-a lungul anilor prin constanta vanzarilor, ca si prin experienta dobandita in acest timp. Preocuparea echipei din Alfa Mechim pentru aplicarea celor mai noi concepte de management continua si in prezent. Obiectivele calitatii la Alfa Mechim: Cresterea gradului de satisfactie si mentinerea increderii clientilor nostri, obtinute prin concentrarea asupra cerintelor acestora; Cresterea gradului de satisfactie a angajatilor, prin implicare, lucru in echipa, crearea si mentinerea competentelor bazate pe aptitudinile si experienta angajatilor, pentru imbunatatirea continua a functionarii sistemului. Politica de mediu: Evaluarea continua si tinerea sub control a aspectelor de mediu si imbunatatirea performantei de mediu; Optimizarea consumurilor specifice de materii prime, materiale si utilitati si minimizarea pierderilor; Incadrarea in cerintele legislative romanesti referitoare la protectia mediului, respectarea acordurilor si conventiilor internationale la care Romania este parte semnatara, alinierea la directivele Uniunii Europene care privesc protectia mediului. Perspectivele societatii: Prioritare sunt lucrarile de extindere a capacitatilor la instalatiile din dotarea firmei, precum si extinderea ca suprafata de lucru, depozitare a materiilor prime si a produselor finite. Din anul 2001, societatii Alfa Mechim i s-a alaturat noua infiintata S.C. Alfa Chim S.R.L. Buzau. Aceasta din urma, desfasoara o activitate pentru realizarea unor produse de uz gospodaresc. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Producator
 • KronColoR SRL este distribuitor oficial al produselor Renner Italia in Romania. Oferim gama completa de produse profesionale pentru finisajul lemnului si al produselor din lemn, PVC, sticla, metal si alte suprafete: baituri, impregnanti, grund, lac, vopsele, precum si diverse sortimente de adezivi si abrazivi pentru lemn.

Pielesti Distribuitor
 • Stera Chemicals este unul din principalii distribuitori de materii prime de pe piata romaneasca si ofera solutii business-to-business de distributie a produselor chimice industriale. Importam materii prime utilizate la fabricarea detergentilor, a produselor cosmetice si farmaceutice, la prepararea lacurilor si vopselelor, la prelucrarea cauciucului si a maselor plastice, si materii prime pentru industria alimentara- coloranti, conservanti si antioxidanti si altele. Livram din stoc sau cu mijloace proprii de transport atat produse vrac cat si ambalate. De la grame la tone, noi va putem oferi toate materiile prime de care aveti nevoie.

Comuna Jilava Distribuitor
 • Firma specializata in producerea vopselurilor pe baza de apa,i spume pe baza de borosilicati pentru acoperiri suprafete metalice, rasini pentru acoperiri si protectie anticorozova, solventi organici, uleiuri vegatele si solventi industriali.

Ploiesti Servicii
 • In paralel cu activitatea de distributie, desfasuram si alte activitati/servicii legate de produsele chimice: productie proprie, mixari pentru terti, inchiriere spatii incluzand servicii de manipulare, lotizare,  depozitare, gestionare, expediere pentru terti, consultanta de specialitate.

Sect. 3 Import - Export
 • Societatea ACEM (Azienda Chimica Emiliana) este prezenta pe piata italiana si internationala din anul 1965, cu un capital social de € 100.000. Compania noastra est elider de 50 de ani in fabricarea de decapanti de vopsea pentru lemn, fier si tencuiala. Misiunea celor 25 de angajati a fost intotdeauna aceea de a oferi operatorilor din acest sector cea mai buna selectie de produse chimice pentru piata profesionala si bricolaj. Portofoliul cuprinde linii de produse absolut inovatoare si interesante care vizeza rezolvarea problemelor tehnice comune si cu atentie specifica si deosebita pentru mediu. Intotdeauna atenta la evolutia sectoarelor de referinta, ACEM a extins treptat oferta reralizand produse noi inovateve precum: decapantul REMOPAI, linia pentru lemn LEPA plastificantii PLASTIVEL si noua linie de culoare produse care raport calitate/pret sun cosificate la un nivel mediu inalt ocupand locul8.5/9 pe o scara de la 1 la 10. ACEM cu doua depozite si o retea de peste 40 de agenti ce acopera intreg teritoriul italian, furnizeaza cei mai mari si peste 4000 de magazine. In acelasi timp societatea noastra a si-a concentrat atentia asupra sistemelor de marketing si vanzari absolut creative Toate acestea fac din ACEM o realitate de referinta absoluta pe care va invitam sa o analizati cu atentie, increzatori ca veti gasi oportunitati de interes.

Bologna Producator
 • We are top manufacturer of new materials which replace traditional paper, we supply A4 paper, ATM paper, thermal paper, we sell pigment, chemicals, building material    PC hollow sheet, PC solid sheet, trade other chemcials.

Shijiazhuang Import - Export
 • Va putem ajuta sa gasiti orice reactiv de care aveti nevoie in desfasurarea activitatii. In acest moment va putem oferi cei trei coloranti utilizati in domeniul medical si colaboram cu o firma din Spania de la care putem achizitiona toate tipurile de peptone, extracte de carne si agar.

Rosiori De Vede Importator
 • Va oferim solutii complete pentru finisarea suprafetelor lemnoase Lacuri, grunduri transparente si pigmentate de interior, pe baza de apa; Lacuri, grunduri transparente si pigmenate de interior, poliuretanice; Lacuri, grunduri transparente si pigmentate cu uscare la raze UV; Impregnanti transparenti si pigmentati pe baza de apa, pentru mobilier si tamplarie de exterior; Lacuri si grunduri monocomponente tixotropice, transparente si pigmentate de exterior; Baituri, concentrate si agenti de antichizare, pe baza de apa si solvent; Lacuri si grunduri poliuretanice si pe baza de apa pentru parchet; Rasini, adezivi si chituri pentru parchet; Izolanti ignifugi pentru izolarea taninului si a altor substante din compozitia lemnului; Izolanti, grunduri, lacuri si vopsele pe baza de apa si poliuretanice pentru MDF; Vopsele pentru suporturi anorganice ( sticla, metal, piatra, material plastifiat, etc); Vopsele cu efecte speciale (metalizate, cracare, etc.) poliuretanice si pe baza de apa; Lacuri poliuretanice pentru suprafete impletite si esente exotice; Lacuri poliuretanice pentru industria instrumenelor muzicale; Materiale de finisaj pentru industria lemnului.

Timisoara Distribuitor
 • Hangzhou Joyan Chemical Co., Ltd. specializes in the developmental research, application and sales of organic pigment, solvent dyes and new products of medicines intermediates. The company has independent import and export operation rights. Our high-grade organic pigments can even take the place of the similar products which are produced by some well-known foreign companies. Our products have a good reputation between customers and have been exported to many European and American countries. Our goal is that we can help you to save the cost of raw material by using our pigment with super quality and competitive price. The production of our solvent dye involves in the field of plastic, textile, spinning,wood stain and oil coloring. Our newly developed solvent dyes can be used for food packaging and cigeratte packaging. Our company is committed to providing customers the business of Technology Outsourcing, Custom manufacturing and project co-development. Rely on scientific research institutions and Enterprise Platform, we have established a supply chain channel information management database of pharmaceutical and intermediate products, which can be used to provide information services of customers` purchasing and sales. Site: www.joinchem.com colorant pigmento

Hangzhou Ciaoshan Import - Export
 • Produsele firmei HNAF au fost concepute de o echipa de ingineri chimisti angajati in mai multe lucrari de cercetare-dezvoltare pentru a satisface nevoile firmelor constructoare prin furnizarea unor produse testate, de foarte buna calitate. Materialele fabricate de noi, sunt destinate utilizatorilor de produse profesionale, de calitate constant superioara. Gama de pigmenti oxido-organici Wallcolor include coloranti de inalta concentratie, rezistente la lumina, intemperii, agenti chimici, apa si radiatii ultraviolete. Culorile sunt constante, indiferent de lotul de fabricatie. Se poate utiliza ca si colorant in vopsea lavabila, var, huma, ciment, adeziv gresie-faianta, glet, vopsele pe baza de apa si numeroase alte medii. Solutia antimucegai Wallclean asigura o protectie constanta contra agentilor biologici , pe timp indelungat, fara a afecta sanatatea persoanelor din jur. Poate fi amestecat cu vopsea lavabila, gleturi, amorsa, dar se utilizeaza si simplu la tratamentul ulterior al suprafetelor afectate de mucegai si suprainfectari cu ciuperci sau microorganisme, cauzate de igrasie. Wallfix este o amorsa de perete foarte concentrat care se poate dilua conform cerintelor de la 1:4 la 1:6 si asigura o compactizare foarte buna a suprafetei pe care se va aplica vopseaua lavabila sau alte pelicule de acoperire. Peretele totusi, este lasat sa respire iar vopseaua aplicata va adera cu mult mai bine, pelicula va fi mai compacta si mai uniforma, deci vopsirea va fi mai durabila. Produsele destinate protectiei lemnului, au actiune sigura si de lunga durata. Acestea pot fi folosite contra mucegaiurilor si algelor cum este solutia Edirne, sau daca avem nevoie de protectie si contra cariilor Lysa Polana iar daca pe langa aceste efecte dorim sa protejam si de foc imobilul, putem avea incredere deplina in produsul Lignostar care imbina cele trei efecte. In afara de aceste produse, la cerere putem elabora si alte compozitii conform nevoilor clientilor. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti o problema. Firma HATVANI NAGY ALPAR FERENCZ I.I. ofera coloranti, adezivi, conservanti pentru lemn. Ne desfasuram activitatea in Satu Mare, judetul SATU-MARE. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: coloranti, adezivi, conservanti pentru lemn, producator amorse perete, producator solutii protejarea lemnului, producator solutii antimucegai, ignifugant pentru sarpante, aditivi pentru mortare, mobila targu mures, pigmenti concentrati, amorse de perete, vanzari amorse perete, amorse perete profesionale, vanzari solutii antimucegai, solutii protejarea lemnului, vanzari ignifugant sarpante, vanzari aditivi mortare.

Satu Mare Producator
 • Companie ce activeaza in domeniul industriei chimice. Activam pe piata din Romania din 1991. Suntem importatori si distribuitori. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Suntem producator de materii prime chimice de la China: dioxid de titan, sodă caustică, acid formic, acid acetic glacial, oxid de zinc, oxid de fier, STPP, SLES, LABSA, acid stearic, negru de fum, etc. Please ne contactaţi dacă aveţi nevoie de produsele noastre. m:+86-15131111660

Shijiazhuang Producator