Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Industria Chimica: 186 companii
 • PROMTITUDINE SI PROFESIONALISM

Bucuresti Importator
 • Comanda ferma prelucrata rapid si livrata la

Bucuresti Sectorul 4 Importator
 • Comunicare precisa si livrare prompta!

Sat Racovita, Com.budesti Importator
 • Super profesionisti, felicitari!

Com. Girisu De Cris Distribuitor
 • Suntem producator de sare tablete, asiguram calitatea produselor noastre, oferind beneficiarilor nostri un produs competitiv realizat in Romania. Comercializam si diferite sortimente de sare alimentara, industriala si pentru deszapezire.

Tamaseni Producator
 • Intact-Eco - suntem o companie cu profil distributie de produse destinate mediului inconjurator. Suntem o echipa tanara dornica de afirmare care "tine cu dintii' la pastrarea intacta a mediului inconjurator. Distribuim la nivel national cea mai larga gama de produse destinate prevenirii contaminarii mediului, produse ai celor mai mari furnizori europeni. Oferta noastra contine peste 500 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimica, industria alimentara, industria petroliera, a gazelor naturale, sanatate si mediu. Propunem produse de top pentru scurgeri accidentale de uleiuri, hidrocarburi, acizi, substante chimice, combustibili, lubrifianti, oferim solutii pentru orice domeniu. Baraje absorbante, lavete absorbante, granule cu absorbtie ridicata, absorbanti ecologici biodegradabili, reactivi naturali, kit-uri de interventie rapida si preventie. "Absorbim" orice lichid!

Targu Mures Importator
 • Firma Zaharia D. Dorinel este o intreprindere individuala ce are ca scop vanzarea si distribuirea de produse chimice. Firma vinde diferite substante cum ar fi acidul clorhidric, clorura de var, clorura de calciu, hipocloritul de sodiu si altele. Transportul se face in conditii sigure si verificate conform legilor in vigoare (posesor card ADR colet).

Onesti Distribuitor
 • Oferim servicii de galvanizare electrolitica pe orice metal. Ce facem? Argintare, Nichelare, Nichelare Chimica, Cuprare, Stanare. Tot pentru firme din domeniul Automotive, Electronica, Telefonia mobila, Aerospațial. Tratamente si pe Aluminiu. Declaratie Mediu: www.bizoo.ro/usermedia/1303205_declaratie_mediu.doc

Siria Producator
 • Comercializam o gama larga de produse chimice cum ar fi degresanti, detartranti, detergenti, iar in domeniul instalatiilor tevi cu si fara bariera de oxigen pentru incalzire in pardoseala, fitinguri, centrale termice, coturi, regulatoare de gaz hidrofoare, furtun pentru irigatii, antigel, panouri solare, pasta verde, calorifere, etc. Ecotech Chemicals este o firma certificata in sistemul de manegementul calitatii ISO 9001: 2008, de organismul international RINA pentru fabricarea produselor chimice de uz profesional si a tevilor compozite din polimeri.

Bucuresti Producator
 • Producem, importam si comercializam o gama larga de produse chimice organice si anorganice, produse chimice de curatenie si uz gospodaresc, efectuam transport ADR intern si international de la 1,5 t la 3,5 t.

Ramnicu Valcea Importator
 • Ecosab Srl reprezinta pe piata romaneasca furnizori europeni - de inalta tehnologie in domeniul pregatirii si protectiei suprafetelor – oferind solutii tehnice in conformitate cu Normele Europene in vigoare pentru protectia mediului, protectia muncii si sanatatea operatorului.

Bucuresti Importator
 • Comchim Chemical S.R.L. este o societate privata ce actioneaza in domeniul prestarilor de servicii, in vanzarea si distributia produselor specifice industriei chimice, fiind cel mare distribuitor de produse chimice al S.C. OLTCHM S.A. Experienta in domeniu si relatiile cu firma Oltchim S.A. ne recomanda ca partener de incredere. Comchim Chemical s-a impus pe piata romaneasca de profil prin seriozitate, transparenta, profesionalism si nu in ultimul rand prin politica de parteneriat in relatia sa cu clientii. Obiectivul strategic urmarit presupune mentinerea reputatiei obtinute prin calitate. Este responsabilitatea noastra de a furniza numai produse performante care sa satisfaca cerintele clientilor si de acea toate produsele livrate sunt de o calitate garantata. Comchim Chemical detine mijloace de transport autorizate A.D.R. (cisterne, camioane) pentru oricare din produsele chimice comercializate. Va trimitem atasat oferta noastra. Cu deosebita consideratie,

Ramnicu Valcea Importator
 • Societatea Pro Plast Prodcom s-a infiintat in anul 2007.                 Experienta managementului de varf este de peste 10 ani in domeniul productiei de mase plastice. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu de 250 mp unde sunt in dotare 5 utilaje automate de injectat mase plastice. Produsele care se pot injecta cu aceste utilaje pot fi de maxim 200 g. La ora actuala se fabrica 4 categorii de game de produse: unul dintre categorii se adresaza producatorilor de tamplarie termoizolanta, a doua categorie se adreseaza domeniului constructiilor, a treia categorie sunt ambalaje din plastic iar a patra categorie sunt produse diverse din plastic. Misiunea organizatiei noastre este: - Realizarea unor produse competitive sub aspectul raportului calitate - pret - A fi in top pe piata de profil si partenerul preferat al furnizorilor - Obtinerea unui grad ridicat de satisfactie al clientilor nostri - Asigurarea dezvoltarii si profitabilitatii organizatiei pe termen lung - Asigurarea unor conditii de lucru decente, motivante si atractive pentru angajati. Societatea la sfarsitul anului 2008 a implementat si mentine un sitem de management al calitatii ISO 9001:2008 si a fost certificata prin Dekra Certification.

Baciu Producator
 • B.a.d.s. Brasov Srl a fost infiintata in anul 1994 , in Brasov. Domeniul principal de activitate al firmei este distributia de produse chimice atat din import propriu cat si din piata interna si al materialelor de protectia muncii. Personalul nostru este pregatit periodic in traininguri organizate de companie, intotdeauna seriosi si amabili. Dezvoltand in ultima perioada segmentul de import produse chimice, am ajuns foarte competitivi pe piata locala ( Transilvania ), cu perspective de extindere pe piata nationala. In ultimul an firma a avut o crestere de 15 %. Suntem convinsi ca veti gasi in noi un partener serios si experimentat.

Brasov Importator
 • Compania a fost infiintata in anul 2000. Principalul obiect de activitate este producerea de butoaie din fibra de sticla pentru vin, apa, lapte sau ulei alimentar, fose septice si biologice. Compania mai produce si rezervoare pentru orice tip de lichid cu capacitati de stocare pana la 10000 litri.

Bacau Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Tyro Product SRL va ofera o larga gama de produse chimice industriale, de la produse pentu spalari chimice centrale termice, intretinerea piscinelor, galvanizare, dar si multe altele, produse pentru detartrare si dezinfectare, deszapezire, industria alimentara, etc. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam cat mai operativ nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Cu seriozitate si promptitudine am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru a vizitata site-ul nostru oficial, va rugam sa accesati www.tyro.ro. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie de import si distributie de materii prime pentru industria lacurilor si vopselurilor. Depozitul se afla in localitatea Dragasani judetul Valcea, strada I.C Bratianu, Nr. 72 B, unde putem depozita aproximativ 200 t solventi.

Bucuresti Importator
 • Compania Axa Roteal este o societate romaneasca producatoare de produse de curatenie profesionala pentru orice suprafata lavabila din orice domeniu de activitate. Misiunea noastra asumata este ca produsele sa preintampine, sa depaseasca nevoile clientului si sa asigure cresterea increderii in produsele de curatenie romanesti. Prin folosirea lor, utilizatorii sa fie mandrii ca au ales sa lucreze cu noi in conditii de profitabilitate maxima. Viziunea proprietarilor companiei este asigurarea unui standard de calitate a produselor si a unui climat organizational care sa asigure realizarea misiunii. Valoarea aspirationala organizatiei noastre este a sa facem lucrurile bine ca sa ne fie binea . Fondata in 1998, am trecut prin diverse etape de dezvoltare si certificare care au condus la un portofoliu vast de produse dupa cum urmeaza : Gama LITEAL- produse pentru curatenia de intretinere zilnica Gama MASTER- produse pentru curatenie profunda, radicala Gama SEPTOLIT - produse pentru curatarea si dezinfectarea mainilor si a suprafetelor Gama ECOLIT - produse eco-friendly, certificate ECOLABEL Gama HERBARIS- produse naturale pentru igiena personala si pentru curatarea casei Punctul de lucru este in localitatea Batrani din judetul Prahova. Aici pe o suprafata de aprox. 2000 mp ne desfasuram activitatea de productie, unitatea fiind dotata cu infrastructura necesara pentru a fabrica, testa si verifica produsele urmand ca apoi sa fie expediate la nivel national. La biroul din Bucuresti, avem prezentat un show - room cu toate produsele dar si un laborator dotat cu instrumentarul necesar testarii produselor, verificarii periodice a acestora si tinerii sub control a calitatii produselor cat si proiectele de R&D in curs, realizate de personalul de specialitate avizat, un inginer chimist si un chimist. Prin intreaga noastra activitate, dorim realizarea de parteneriate pe termen lung cu clientii nostri. Societatea AXA ROTEAL creaza si produce solutii de curatenie avand la baza concepte fundamentale inspirate din tehnologia viitorului:     S.O.C - solutii optime de curatare, proces de la zero pentru curatarea spatiilor de birouri optim I.O.P - interventii optime personalizate. Program unic personalizat pentru situatii complexe. I.S.O- Sistem de Management al Calitatii/de Mediu/ al Sanatatii si Securitatii in Munca conceptul CLEAN GREEN -inseamna utilizarea acelor produse si servicii care au un impact mai mic sau redus asupra sanatatii umane si asupra mediului Responsabilitatea sociala pe care ne-am propus-o in mod voluntar este sa ne desfasuram intreaga activitate, sa producem si sa livram produse si servicii care sa contribuie la rezolvarea problemelor sociale si ecologice din comunitatea noastra. Sa aveti o zi curata!

Bucuresti Sector 5 Producator
 • Infiintata in anul 1993, Kimet Srl este situata in Targu Secuiesc, judetul Covasna. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pulberi magnetici, aparate de masura si control, lichide penetrante. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Kimet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Secuiesc Importator
 • Utchim Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Ceea ce isi propune firma Utchim S.R.L este sa ofere produse chimice - acizi, reactivi, sticlarie de laborator. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Utchim S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Utchim S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ramnicu Valcea Producator