Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Industria Chimica: 181 companii
 • Societate serioasa cu personal profesionist s

 • Suntem producator de sare tablete, asiguram calitatea produselor noastre, oferind beneficiarilor nostri un produs competitiv realizat in Romania. Comercializam si diferite sortimente de sare alimentara, industriala si pentru deszapezire.

 • Firma Zaharia D. Dorinel este o intreprindere individuala ce are ca scop vanzarea si distribuirea de produse chimice. Firma vinde diferite substante cum ar fi acidul clorhidric, clorura de var, clorura de calciu, hipocloritul de sodiu si altele. Transportul se face in conditii sigure si verificate conform legilor in vigoare (posesor card ADR colet).

 • Activitatea de baza a firmei S.c. Chemi Ceramic F Srl este productia de ceramica tehnica pentru diverse ramuri industriale. In acelasi timp avem activitate de cercetare, suntem parteneri la proiecte de cercetare. De la infiintarea ei firma a fost tot timpul profitabila. Producem atat pentru piata interna, cat si pentru export. Acceptam comenzi pentru piese unicate, complexe, pe baza de desen sau mostra.

 • Oferim servicii de galvanizare electrolitica pe orice metal. Ce facem? Argintare, Nichelare, Nichelare Chimica, Cuprare, Stanare. Tot pentru firme din domeniul Automotive, Electronica, Telefonia mobila, Aerospațial. Tratamente si pe Aluminiu. Declaratie Mediu: www.bizoo.ro/usermedia/1303205_declaratie_mediu.doc

 • Comercializam o gama larga de produse chimice cum ar fi degresanti, detartranti, detergenti, iar in domeniul instalatiilor tevi cu si fara bariera de oxigen pentru incalzire in pardoseala, fitinguri, centrale termice, coturi, regulatoare de gaz hidrofoare, furtun pentru irigatii, antigel, panouri solare, pasta verde, calorifere, etc. Ecotech Chemicals este o firma certificata in sistemul de manegementul calitatii ISO 9001: 2008, de organismul international RINA pentru fabricarea produselor chimice de uz profesional si a tevilor compozite din polimeri.

 • Ecotech Chemicals firma romaneasca, unic producator in Europa de Est de substante chimice pentru instalatii cum ar fi - antigel aditivat termodinamic, pasta verde, lubrifianti, sigilanti, paste decapante pe baza de pulberi metalice, etc. Pentru domeniul instalatiilor fabricam tevi compozite din polietilena pentru incalzire in pardoseala de tip PE-Xa,PE-Xb, PERT si regulatoare de gaz ,iar in domeniul agricol furtunuri pentru irigatii si teava PEHD. Deasemeni acoperim si alte sectoare de activitate profesionale, ca producator,cum ar fii domeniile auto, aer conditionat, piscine, detergenti industriali si horeca. Ecotech Chemicals este o firma certificata in sistemul de manegementul calitatii ISO 9001: 2008, de organismul international RINA pentru fabricarea produselor chimice de uz profesional si a tevilor compozite din polimeri.

 • Producem, importam si comercializam o gama larga de produse chimice organice si anorganice, produse chimice de curatenie si uz gospodaresc, efectuam transport ADR intern si international de la 1,5 t la 3,5 t.

 • Ecosab Srl reprezinta pe piata romaneasca furnizori europeni - de inalta tehnologie in domeniul pregatirii si protectiei suprafetelor – oferind solutii tehnice in conformitate cu Normele Europene in vigoare pentru protectia mediului, protectia muncii si sanatatea operatorului.

 • Comchim Chemical S.R.L. este o societate privata ce actioneaza in domeniul prestarilor de servicii, in vanzarea si distributia produselor specifice industriei chimice, fiind cel mare distribuitor de produse chimice al S.C. OLTCHM S.A. Experienta in domeniu si relatiile cu firma Oltchim S.A. ne recomanda ca partener de incredere. Comchim Chemical s-a impus pe piata romaneasca de profil prin seriozitate, transparenta, profesionalism si nu in ultimul rand prin politica de parteneriat in relatia sa cu clientii. Obiectivul strategic urmarit presupune mentinerea reputatiei obtinute prin calitate. Este responsabilitatea noastra de a furniza numai produse performante care sa satisfaca cerintele clientilor si de acea toate produsele livrate sunt de o calitate garantata. Comchim Chemical detine mijloace de transport autorizate A.D.R. (cisterne, camioane) pentru oricare din produsele chimice comercializate. Va trimitem atasat oferta noastra. Cu deosebita consideratie,

 • Societatea Pro Plast Prodcom s-a infiintat in anul 2007.                 Experienta managementului de varf este de peste 10 ani in domeniul productiei de mase plastice. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu de 250 mp unde sunt in dotare 5 utilaje automate de injectat mase plastice. Produsele care se pot injecta cu aceste utilaje pot fi de maxim 200 g. La ora actuala se fabrica 4 categorii de game de produse: unul dintre categorii se adresaza producatorilor de tamplarie termoizolanta, a doua categorie se adreseaza domeniului constructiilor, a treia categorie sunt ambalaje din plastic iar a patra categorie sunt produse diverse din plastic. Misiunea organizatiei noastre este: - Realizarea unor produse competitive sub aspectul raportului calitate - pret - A fi in top pe piata de profil si partenerul preferat al furnizorilor - Obtinerea unui grad ridicat de satisfactie al clientilor nostri - Asigurarea dezvoltarii si profitabilitatii organizatiei pe termen lung - Asigurarea unor conditii de lucru decente, motivante si atractive pentru angajati. Societatea la sfarsitul anului 2008 a implementat si mentine un sitem de management al calitatii ISO 9001:2008 si a fost certificata prin Dekra Certification.

 • B.a.d.s. Brasov Srl a fost infiintata in anul 1994 , in Brasov. Domeniul principal de activitate al firmei este distributia de produse chimice atat din import propriu cat si din piata interna si al materialelor de protectia muncii. Personalul nostru este pregatit periodic in traininguri organizate de companie, intotdeauna seriosi si amabili. Dezvoltand in ultima perioada segmentul de import produse chimice, am ajuns foarte competitivi pe piata locala ( Transilvania ), cu perspective de extindere pe piata nationala. In ultimul an firma a avut o crestere de 15 %. Suntem convinsi ca veti gasi in noi un partener serios si experimentat.

 • Compania a fost infiintata in anul 2000. Principalul obiect de activitate este producerea de butoaie din fibra de sticla pentru vin, apa, lapte sau ulei alimentar, fose septice si biologice. Compania mai produce si rezervoare pentru orice tip de lichid cu capacitati de stocare pana la 10000 litri.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Tyro Product SRL va ofera o larga gama de produse chimice industriale, de la produse pentu spalari chimice centrale termice, intretinerea piscinelor, galvanizare, dar si multe altele, produse pentru detartrare si dezinfectare, deszapezire, industria alimentara, etc. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam cat mai operativ nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Cu seriozitate si promptitudine am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru a vizitata site-ul nostru oficial, va rugam sa accesati www.tyro.ro. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Suntem o companie de import si distributie de materii prime pentru industria lacurilor si vopselurilor. Depozitul se afla in localitatea Dragasani judetul Valcea, strada I.C Bratianu, Nr. 72 B, unde putem depozita aproximativ 200 t solventi.

 • Infiintata in anul 1993, Kimet Srl este situata in Targu Secuiesc, judetul Covasna. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pulberi magnetici, aparate de masura si control, lichide penetrante. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Kimet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Utchim Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Ceea ce isi propune firma Utchim S.R.L este sa ofere produse chimice - acizi, reactivi, sticlarie de laborator. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Utchim S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Utchim S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Marathon Trade este o companie romaneasca, importatoare si distribuitoare de sare alimentara si industriala. Suntem o echipa unita, flexibila la provocarile aduse de clienti si dornica in a gasi variante optime de rezolvare. Avem o atitudine deschisa, iar comunicarea interpersonala este onesta.