Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Catalizatori - Industria Chimica: 11 companii
 • Firma cu capital strain, membra a grupului de distributie HSH Chemie, specializata in importul si distributia de materii prime si aditivi pentru diferite ramuri industriale (lacuri si vopsele, fabricarea materialelor de constructii, cosmetice si detergenti, mase plastice si cauciuc, industria alimentara si farmaceutica).

Bucuresti Importator
 • Xiamen Make Locks has strong capability in R&D and manufacture of various locks, including cam locks, vending machine locks, locker locks, cabinet locks, lock cylinders, heavy duty pad locks, computer/laptop locks, hinges and different hardware parts, etc. We have advantages on conventional locking mechanism. With the Customer-oriented development and high capacity on the production of mould, common lathe, auto-lathe, punch, die-casting and assembly. Xiamen Make Locks provides tailored solutions to the specific needs of customers around the world. With the rich experience on high security products, advanced technology, good quality, and excellent team, we try to provide satisfied service and create added-value to all customers. In Make Locks, we always Believed that "Customers are Friends" rather than "Customers are Gods", and serve customers with heart. Make Locks' sales team answer your questions with professional lock knowledge patiently, solve every question step by step; keep following every production process and updating to you. Welcome to contact us and feel our warmness.

Xiamen Producator
 • Maramures Zeolite Industry Srl. este cea mai importanta societate din Romania de cercetare, exploatare si prelucrare pana in stadiul de produs finit al zeolitului natural. Primul loc in aceasta nisa nu este dat de cifre de afaceri, etc. ci de calitatea zacamantului si investitiile in utilajele de transport, prelucrare si pachetizare pentru a asigura un produs finit 100% natural, fara impuritati. Exploatam mineralul in cariera, il incarcam si tranportam in fabrica de prelucrare si ulterior se pachetizeaza, in functie de cerintele clientului si domeniul de utilizare, in pachete de la 500gr la 1000kg! As dori sa marchez faptul ca fabrica de prelucrare este construita in 2012 si este astfel gandita incat nu doar produsul finit ci si materia prima sa fie ferita de intemperii si impuritati. Calitatea a fost pe primul loc in momentul in care am inceput acest proiect. Oferim esantioane de proba pentru a va convinge calitatea produsului nostru. Cu stima, Manager General Cristea Cristea

Campulung La Tisa Producator
 • Principala activitate a firmei noatre este cercetarea pentru noi tehnologii in domeniul copolimerilor, biotehnologii, nanotehnologii, termoizolanti cu eficienta energetica, etc, iar ca si activitati secundare-Productia de produse speciale a�� compozite, ignifuganti, solutii tratare lemn, etc.

Timisoara Producator
 • Companie specializata in furnizarea de produse si echipamente pentru tratarea apei in sectorul industrial. Cu o experienta de 10 ani, suntem reprezentanti pentru Romania a unor producatori de top : PUROLITE - rasini schimbatoare de ioni, TORAY - membrane osmoza inversa si antiscalant ROPUR, ACCEPTA UK - tratamente apa alimentare cazane, tratamente turnuri si sisteme de racire.

Bucuresti Importator
 • Furnizor complet de materiale pentru industria compozitelor, membru din grupul Gazechim. Site: http://www.gazechim.com/composites Locatii in tara: ARAD-0310345 Strada Poetului Nr 1/C, Hala Nr 1, Compartimentul 65, BUCURESTI-0077190 Sos de Centura Nr. 7 A, Voluntari, judet Ilfov, TARGU MURES-540282 Strada Gheorghe Doja, Nr. 197, Targu Mures, judet Mures.

Arad Importator
 • Suntem o companie care furnizeaza materii prime si materiale pentru industria PAFS si piese finite la comanda. Sediul se afla in com. Carcea-Dolj, iar depozitul zonal la Bradesti - Dolj. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Tel/fax : 0251 470273 Mob: 0768186400 e-mail: magazin@materiale-compozite.ro site: www.materiale-compozite.ro

Carcea Servicii
 • Cumparam de la persoane fizice si juridice in vederea recuperarii si rafinarii, materiale si aliaje cu continut de metale pretioase: palladium, aur, platina, argint, din diverse: bijuterii, vase-tacamuri, aliaje dentare, contacte electrice, sarme termocuple, electronice, catalizatori auto uzati, etc.(nu exista cantitate minima, cumparam orice cantitate). Avem in dotare laborator mobil pentru determinarea rapida a compozitiei materialelor si aliajelor, ne deplasam oriunde in Romania. Metale Pretioase si Aliaje Odorhei Harghita Fax 0366-814186 director tehnic ing. Ana Costin

Odorhei Producator
 • Infiintata in anul 1993, Expert Trade Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 8 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: reactivi chimici, aparatura de laborator, ph-metre, distilatoare. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din        Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o firma localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 1994. Firma noastra va pune la dispozitie produse de calitate: catalizatori cu Nichel pentru generatoare cu atmosfera controlata tip Endo, folosite la tratament termic in industria constructoare de masini si utilaje. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul firmei Oportun Service S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi va dam posibilitatea sa gasiti ceea ce cautati dumneavoastra . Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Producator
 • Infiintata in anul 1992, Mediterana Import Export Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 10 angajati, Mediterana Import Export S.R.L importa o gama larga de rasini, catalizatori, coloranti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Mediterana Import Export S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export