Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Adezivi - Industria Chimica: 74 companii
 • Ameripol este o companie americano-poloneza, care produce adezivul de contact Spray-Kon. Acest adeziv fiind stocat in recipienti tip spray, foloseste o tehnologie noua, eficienta si curata de pulverizare si depunere a adezivului pe suprafetele de lipit.

Alba Iulia Producator
 • Firma noasta comercializeaza o gama larga de burghie, tarozi, oteluri laminate, forjate, rulmenti, cutite maraton, cutite strung, universale strung, tevi, relee, contactori, panze, freze deget si disc, filiere, varf rotativ, con morse, mandrine, menghine, chei.

Brasov Distribuitor
 • Hexion Specialty Chemicals is the world’s largest producer of binder, adhesive, coating and ink resins for industrial applications. Hexion Specialty Chemicals provides customers with a complete portfolio of solutions to meet their specific application requirements, backed by technical service and support that sets the industry standard. Formed through the combination of Borden Chemical, Bakelite, Resolution Performance Products and Resolution Specialty Materials, we have deep experience and expertise in serving the needs of industry.

Wales Distribuitor
 • Ne numim S.C Agp Vectorial Trade S.R.L si incepand cu anul 1995, distribuim in zona Olteniei, consumabile tipografice. Din anul 2007 producem panza cruda de legatorie si incepand cu anul 2009 am diversificat activitatea, printr-o linie de productie adezivi tipografici ecologici (aracet).

Craiova Producator
 • S.C. Gasket 2000 S.R.L. s-a infiintat si functioneaza in Romania din luna februarie 2000, si are capital integral privat. Firma este specializata pe comercializarea si productia produselor destinate tehnicii de etansare, respectiv comercializarea de semifabricate si executia pieselor finite din mase plastice industriale, dar asigura in acelasi timp si asistenta tehnica clientilor sai.

Cluj-Napoca Importator
 • Companie de distributie regionala - bunuri de larg consum non-food. Capital 100% romanesc. Portofoliu: Henkel, Romchim, Asil, Trober, Panasonic, Sanyo etc. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Jilava Importator
 • Firma noastra  are ca doemiu principal de activitate vanzarea cu ridicata a produselor industriale, cum ar fi mase lastice-galeti bidoane, galeti cu mop, lighene diferite marimi, castroane, rafturi, etajere, maturi, mopuri, bureti, electice-prize, intrerupatoare, prelungitoare, corpuri de iluminat, doze, chimice-vopsele, lavabile, coloranti, emailuri, diluanti, pensule, detergentipt vase, pentru geamuri, pentru mobila, pentru rufe, covoare, sosete, cizme cauciuc, etc.

Teius Distribuitor
 • Firma efectueaza lucrari de cercetare pe baza de contracte directe intre beneficiarii potentiali si institut, participa la programele nationale de cercetare -dezvoltare ca si conducator de proiect , partener, etc. Efectueaza lucrari de pilotare in instalatii pilot si laborator. Efectueaza analize de apa si sol in regim de acreditare, la cerere asigura acid sulfuric PA.

Medias Altul
 • Firma ofera servicii de: 1. Curatenie la sediul firmelor, spatii comerciale si birouri ; 2. Curatenie in spatiile de locuit: apartamente, vile; 3. Curatenie dupa constructor; 4. Curatenie generala; 5. Curatenie de intretinere ; 6. Intretinere spatii verzi ; 7. Curatarea geamurilor si a jaluzelelor.

Bistrita Producator
 • Suntem un colectiv de ingineri cu experienta in domeniul energetic, electrotehnic, mecanic si chimic. Oferim servicii de specialitate: consultanta, proiectare, documentatii tehnice, realizare, selectare si instalare produse.

Bucuresti Servicii
 • General Group Distribution a fost infintata la inceputul anului 2008 si este importator a produselor Euro-Lock, si distribuitor zonal a produselor Biochem, Novol, Teroson. Datorita seriozitatii GGD a ajuns un furnizor de incredere pe piata romaneasca pentru multi dintre clientii nostri. Va asteptam sa va alaturati si dumneavoastra si sa profitati de servicile si produsele oferite de catre noi.

Medias Importator
 • Firma importa si distribuie direct de la producator rasini epoxidice si poliuretanice pentru industria electronica si electrotehnica, vopsele si lacuri de impregnare, rasini pentru modele, prototipuri, matrite si pentru obtinerea de articole compozite si laminate. Din aceasta gama mai fac parte si adezivii structurali. Pentru toate produsele oferim si suport tehnic bazat pe experienta partenerilor nostri.

Timisoara Importator
 • Firma BMF Group din orasul Pitesti va ofera gama larga de adezivi, pentru a multumi si cele mai exigente cereri ale clientilor nostri. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele noastre va rugam sa ne contactati!

Pitesti Producator
 • Firma noastra, Sellekar Trans S.R.L. executa transporturi de marfa atat in Bucuresti cat si afara: Pitesti, Suceava, Botosani, Ploiesti, Alexandria, Giurgiu, Craiova, Arges, Brasov, Buzau, Alba, Arad.

Bucuresti Transportator
 • Firma specializata in distributia de adezivi pentru industria mobilei, industria ambalajelor din carton si hartie, vopsele lavabile de interior si exterior, solutii antimucegai si tratament al lemnului.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra a fost infiintata in anul 2004. Ne ocupam numai cu comercializarea produselor de calitate superioara pentru mobilier masiv atat pentru interior cat si exterior. Pentru detalii contactati Smart Com Srl Iasi.

Iasi Distribuitor
 • Companie multinationala specialzata in accesorii incaltaminte: adezivi, ata, creme, intarituri, abrazivi, fermoare, panza cambrat, captuseli, produse finisaj, materiale brantz. www.sollini.com. Livrare la sediul clientului, acoperire nationala.

Iasi Distribuitor
 • Firma specializata in distributia de adezivi pentru industria mobilei, industria ambalajelor din carton si hartie, vopsele lavabile de interior si exterior, solutii antimucegai si tratament al lemnului.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra este fondata in 1994. Suntem singurii producatori ai adeziv-ului Sikalen pentru etichetare manuala, un produs pe baza de amidon alimentar si solubil in apa, care poate fi folosit si la anumite masini automate de etichetare (ex. Krones cu bile). Calitate. Garantie. Promptitudine. Un produs ieftin!

Buzau Producator
 • Este o afacere de famile care se ocupa cu distribuirea de produse industriale, lacuri vopsele, diluanti si altele pt contact sunati, si firma noastra o sa va aduca cele mai bune produse de pe piata!

Alba Iulia Distribuitor