Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Adezivi - Industria Chimica: 74 companii
 • Compania noastra ofera clientilor o gama larga de produse si solutii tehnice pentru industrie, constructii si automotive, ale unor marci cunoscute in Europa. Prin parteneriatul cu GLUETEC Industrieklebstoffe Germania, distribuim pe piata din Romania adezivi cyanacrilat cu diferite vascozitati, adezivi mono si bi-componenti, aerosoli tehnici, blocanti filete, siliconi si masticuri, precum si accesorii. De asemenea, printre partenerii importanti sunt SAPISELCO Italia producator coliere metalice si din plastic si CHAMPION COLOR Polonia producator spray-uri vopsea profesionale. De asemenea, oferim clientilor nostrii suruburi speciale, scule profesionale, produse abrazive, produse de taiere si slefuire.

Hunedoara Importator
 • Oferim servicii de comercializare bazate pe consultanta de specialitate. Produsele se adreseaza oricarui tip de industriei, inclusiv celei alimentare, farmaceutice, etc. Activam atat pe plan intern cat si extern.

Drobeta Turnu Severin Import - Export
 • Suntem o firma specializata in amenajari interioare si exterioare, lucrari de tamplarie, prestari de servicii si intermediere cu produse pentru tamplarie si parchet. Comert cu parchet si produsele aferente maontajului, finisajului si intretinerea parchetului din lemn. Comert cu usi si montajul lor.

Brasov Servicii
 • Unic reprezentant in Romania al producatorului italian cu acelasi nume. Suntem prezenti pe piata de peste 20 de ani cu intreaga gama de adezivi si auxiliare pentru industrie, produsele fiind certificate la institute specializate din Italia, Germania si Romania.

Bucuresti Importator
 • Veidec Romania unic importator al produselor profesionale VEIDEC Suedia. Gama noastra de produse este impartita in 9 categorii diferite, care contine peste 140 de produse diferite high-tech si multi-scop. Atentia noastra actuala este in intretinere, protectia si repararea in aproape orice tip de industrie si de piata.

Baia Mare Importator
 • In anul 2002 am infiintat societatea A&G Prodexim avand ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea de adezivi profesionali tip aracet utilizati in industria tipografica. Din 2008, ca urmare a diversificarii cererii venita din partea clientilor, am lansat in productie gama de aracet din clasele D1, D2, D3, D4 avand ca domeniu de aplicare industria lemnului, a mobilei in general. Acoperirea cererii si din acest segment de piata a facut ca societatea noastra sa fie remarcata la nivel national. Obiectivul principal A&G Prodexim este adaptarea la nevoile clientilor. Astfel, personalizarea produselor este o necesitate pentru noi si un avantaj major pentru dumneavoastra. Produse de maxima calitate inseamna pentru dumneavoastra o productie sigura si viabila. Producem adezivi de cea mai buna calitate.

Bucuresti Producator
 • Our mission to provide dependable advice and assistance to our partners has been a firm part of MC’s corporate philosophy right from the start. We are happy to give advice on site – right where you need it. Only this combination of proximity to customers, coupled with highest quality standards and individual, bespoke assistance ensures your success and gives you maximum security.

Darmanesti Producator
 • Cristomar Distribution Srl a fost infiintata in februarie 2011 incepand activitatea de distributie a produselor abrazive Carbochim din mai 2012 acoperind judetele Alba si Hunedoara. In 2013 Cristomar Distribution si-a propus extinderea ariei de acoperire incluzand si judetele Mures, Sibiu, Covasna si Brasov. Personalul nostru detine peste 10 ani de experienta in fabricarea si comercializarea produselor abrazive, experienta dobandita in cadrul SC Carbochim SA, cel mai mare producator de abrazive profesionale din Romania, cu o experienta de peste 60 de ani in porducerea abrazivelor, recunoscut pe plan international pentru calitatea produselor fabricate, experienta care ne ajuta sa asiguram suport tehnic clientilor nostri. Pe langa produsele abrazive mai oferim clientilor nostri o gama destul de larga de produse conexe : electrozi de sudura, organe de asamblare, dextrina tehnica, etc.

Com. Baciu Distribuitor
 • Principala activitate a firmei noatre este cercetarea pentru noi tehnologii in domeniul copolimerilor, biotehnologii, nanotehnologii, termoizolanti cu eficienta energetica, etc, iar ca si activitati secundare-Productia de produse speciale a�� compozite, ignifuganti, solutii tratare lemn, etc.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 2004 in Brasov, HAMANN S.R.L. si-a inceput activitatea ca distribuitor autorizat al marcilor LOCTITE si TEROSON, marci care apartin companie HENKEL AG.. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate destinate aplicatiilor industriale, indispensabile in procesele de fabricatie sau lucrarile de reparatii si intretinere, cum ar fi: adezivi, etansanti, produse pentru curatare suprafete, produse pentru curatare maini, role de hartie pentru aplicatii in industrie, benzi adezive, benzi dublu adezive, benzi electroizolatoare, benzi pentru protectia cablajelor, benzi pentru mascare, folii pentru protectia suprafetelor, solutii pentru tratarea apelor industriale uzate, solutii pentru curatarea instalatiilor de incalzire/racire, sarma sudura inox, pasta decapare inox. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania HAMANN S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Importator
 • Suntem o companie localizata in Rasnov, judetul Brasov si infiintata in anul 1991. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: produse chimice, adezivi, lacuri, vopsele. Compania are un efectiv de 7 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor VINILACRILCONSULT SA. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei VINILACRILCONSULT SA este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Rasnov Producator
 • Compania Adssol Resins, produce si comercializeaza in Romania: materiale chimice performante pentru constuctii si industrie. Utilizam tehnologii moderne de fabricatie si colaboram cu cei mai importanti furnizori de materii prime, solutii si echipamente din industria lacurilor si vopselelor. Dispunem de laboratoare proprii pentru: incercarea, testarea, dezvoltarea si proiectarea produselor fabricate si comercializate. Oferim servicii de: colorare si imbunatire a performantelor produselor de acoperire; ambalare si redozare de produse chimice lichide ADR. Prin partenerii autorizati oferim si servicii de aplicare la cel mai inalt nivel, pentru materialele speciale si decorative fabricate si garantam durabilitatea sau alti parametrii specifici. Tipuri de servicii de aplicare oferite: pardoseli epoxidice; vopsele pentru acoperisuri; hidroizolatii pe baza de cauciuc acrilic si membrane poliuretanice; vopsele industriale; vopsele de marcaj rutier; vopsele anticondens; tencuieli decorative, etc. Produse principale: Hidroizolatii lichide pe baza de cauciuc acrilic; Pardoseli epoxidice; Amorse de consolidare si compatibilizare; Lacuri epoxidice; Chituri epoxidice; Vopsele lavabile; Vopsele, grunduri si lacuri alchidice; Vopsele speciale pentru acoperisuri; Tencuieli decorative; Decapanti de vopsele si adezivi; Diluanti pentru vopsele si adezivi; Solutii de dizolvare cauciuc si mase plastice; Detergenti pentru pardoseli; Detergenti pentru autovehicule; Adezivi neoprenici; Adezivi acrilici; Impregnanti, baituri, lacuri si vopsele pentru lemn; Degresanti; Vopsele de marcaj rutier; Vopsele industriale pentru metal si lemn; etc. Respectam regulamentele interne si internationale (APM, REACH) si dispunem de certificarile IQNET&SRAC: ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. Asigurarea calitatii se face cu personal calificat cu experienta ridicata in domeniile de activitate pe care le acoperim la standardele armonizate SR EN 1504-2 (impregnanti si acoperiri pentru beton) si SR EN 13813 (Acoperiri pentru pardoseli si sape).

Bucuresti Producator
 • Produsele firmei HNAF au fost concepute de o echipa de ingineri chimisti angajati in mai multe lucrari de cercetare-dezvoltare pentru a satisface nevoile firmelor constructoare prin furnizarea unor produse testate, de foarte buna calitate. Materialele fabricate de noi, sunt destinate utilizatorilor de produse profesionale, de calitate constant superioara. Gama de pigmenti oxido-organici Wallcolor include coloranti de inalta concentratie, rezistente la lumina, intemperii, agenti chimici, apa si radiatii ultraviolete. Culorile sunt constante, indiferent de lotul de fabricatie. Se poate utiliza ca si colorant in vopsea lavabila, var, huma, ciment, adeziv gresie-faianta, glet, vopsele pe baza de apa si numeroase alte medii. Solutia antimucegai Wallclean asigura o protectie constanta contra agentilor biologici , pe timp indelungat, fara a afecta sanatatea persoanelor din jur. Poate fi amestecat cu vopsea lavabila, gleturi, amorsa, dar se utilizeaza si simplu la tratamentul ulterior al suprafetelor afectate de mucegai si suprainfectari cu ciuperci sau microorganisme, cauzate de igrasie. Wallfix este o amorsa de perete foarte concentrat care se poate dilua conform cerintelor de la 1:4 la 1:6 si asigura o compactizare foarte buna a suprafetei pe care se va aplica vopseaua lavabila sau alte pelicule de acoperire. Peretele totusi, este lasat sa respire iar vopseaua aplicata va adera cu mult mai bine, pelicula va fi mai compacta si mai uniforma, deci vopsirea va fi mai durabila. Produsele destinate protectiei lemnului, au actiune sigura si de lunga durata. Acestea pot fi folosite contra mucegaiurilor si algelor cum este solutia Edirne, sau daca avem nevoie de protectie si contra cariilor Lysa Polana iar daca pe langa aceste efecte dorim sa protejam si de foc imobilul, putem avea incredere deplina in produsul Lignostar care imbina cele trei efecte. In afara de aceste produse, la cerere putem elabora si alte compozitii conform nevoilor clientilor. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti o problema. Firma HATVANI NAGY ALPAR FERENCZ I.I. ofera coloranti, adezivi, conservanti pentru lemn. Ne desfasuram activitatea in Satu Mare, judetul SATU-MARE. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: coloranti, adezivi, conservanti pentru lemn, producator amorse perete, producator solutii protejarea lemnului, producator solutii antimucegai, ignifugant pentru sarpante, aditivi pentru mortare, mobila targu mures, pigmenti concentrati, amorse de perete, vanzari amorse perete, amorse perete profesionale, vanzari solutii antimucegai, solutii protejarea lemnului, vanzari ignifugant sarpante, vanzari aditivi mortare.

Satu Mare Producator
 • Distribuitor in judetul Valcea pentru: Policolor, Fabryo, Euro MGA, Adeplast, Perind, Sano, Elbi Electric, Pons, Point, Metalica, Tehnoton, Emailul, etc. Preambaleaza: ipsos, var, ciment, sulfat de cupru, soda caustica, soda calcinata, naftalina, clorura de var, cloramina, oxizi, etc.

Rm. Valcea Distribuitor
 • Firma noastra se ocupa cu comercializarea de imbracaminte second hand. Firma produce si comercializeaza adezivi destinati etichetarii buteliilor de sticla si PET. In curand se va porni o linie de fabricare a pernelor si plapumelor din pana si puf.

Targu Secuiesc Importator
 • Plan Consulting e unic distribuitor pentru judetele Bihor si Cluj al sprayurilor tehnice Kimtec produse 100% Germane, de asemenea distribuim si coliere din plastic marca Elematic import Italya, precum si produse pentru protectie habitaclu.

Oradea Distribuitor
 • Suntem o copanie in dezvoltare puternica noi infiintati din anul 2006 cu obiect de activite comert cu amanuntul. Oferim spre vanzare produse din gama articolelor sanitare, baterii, racorduri, fitinguri si restul, si gama articolelor de feronerie CA, broaste de usa, iale, butuci, cilindri si multe altele.

Suceava Distribuitor
 • Companie cu capital integral Romanesc (350.000 ron), condusa de o echipa tanara! Compania a investit in anul 2010 aproximativ 850.000 ron in utilaje pentru producerea mortarelor uscate si este in plina expansiune !

Branesti Producator
 • Sutor Components Srl a fost fondata in 2009 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma noastra comercealizeaza si distribuie o gama diversificata de produse cum ar fi adezivi, creme, vopsele si accesorii incaltaminte, benzile abrazive, perii, cuie, suruburi, foarfece, etc. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor,daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Sc Liv Invest Srl este o firma infiintata in anul 2006 cu capital privat. Suntem o firma de distributie pe judetele: Cluj, Maramures, Bistrita, Salaj, Bihor, a produselor Loctite, Teroson, 3M, Technolit, Stahlrhein, becuri GE, Carsystem. Produsele loctite au urmatoarele aplicatii industriale: 1. BLOCAREA ORGANELOR DE ASAMBLARE FILETATE; 2. ETANSAREA TEVILOR SI FILETELOR; 3. GARNITURAREA - ETANSAREA FLANSELOR; 4. ASIGURAREA ASAMBLARILOR CILINDRICE COAXIALE; 5. LIPIRI RAPIDE; 6. LIPIREA ACTIVATA DE UV; 7. LIPIRI STRUCTURALE; 8. LIPIREA SI ETANSAREA FLEXIBILA; 9. LUBRIFIERI; 10. TRATAMENTE DE SUPRAFATA SI PREVENIREA RUGINII; 11. REPARATII MATERIALE PLASTICE RANFORSATE CU FIBRA DE STICLA; 12. COMPUSI ADITIVATI CU PARTICULE METALICE; 13. COMPUSI ANTI-UZURA; 14. CURATAREA; 15. PREGATIREA SUPRAFETEI - ACTIVATORI SI GRUNDURI; 16. REPARATII DE URGENTA. TECHNOLIT 1. DEGRIPANT 2. CURATITOR FRANE 3. SPRAY CU VASELINA 4. SPRAY CURATARE CLIMA 5. PASTA CURATA MAINI 6. SILICON 3M 1. PASTA POLISH 2. DISCURI ABRAZIVE 3. BANDA MASCARE 4. BURETE MASCARE 5. MASTICURI ETANSANTE 6. BANDA DUBLU ADEZIVA.

Cluj-Napoca Distribuitor