Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje Constructii - Constructii: 368 companii
 • Compania dedicat vânzarea de utilaje folosite în construcţii. Avem maşini automate şi manuale în conditii excelente, manuale şi automate (shears, folding, nu estrivos masini, automate de centre de pregătire, instanţa de lupta, asamblare, etc).

Malaga Import - Export
 • Societatea activeaza in cadrul unui grup cu domeniul de activitate privind serviciile administrative respectiv activitati de consultanta in afaceri si management, comert, servicii informationale, activitati in domeniul imobiliar, activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii, alte activitati de servicii suport combinate, servicii de marketing, servicii de intermediere in tranzactiile cu utilaje de prelucrare a metalelor, utilaje de constructii, masini si echipamente industriale, automobile. Politica firmei se bazeaza pe un management al calitatii serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii nostri pentru atingerea obiectivelor comune, orientandu-ne spre nevoile acestora. Sperand intr-o colaborare cat mai fructuoasa si indelungata, echipa noastra va sta permanent la dispozitie cu dinamism si profesionalism, principalul sau obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii nostri.

Hunedoara Importator
 • Societate comerciala infiintata in 2008 cu 2 angajati detine o bucata pompa beton Putzmeister P715 20 mc/ h. Distribuim utilaje de constructii pompe beton si accesorii, furtune flexibile, cuple, garnituri, bolturi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel.: 0729 839 140.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera servicii in domeniul constructiilor civile, de drumuri si industriale. Serviciile oferite pot fi: nivelare, excavare, compactare, taluzare sau consolidare diguri, transport materiale sau agabaritic si alte servicii sepecifice domeniului utilajelor de constructii. Inchireri si vanzari de utilaje: buldozer, excavator, cilindru compactor, incarcator frontal, basculanta sau dumper, grader. Domeniile principale de activitate sunt repararea si consolidarea de drumuri; consultanta si intermediere pentru achizitionari utilaje de constructii de la parteneri directi din Germania si Olanda; inchrierea de utilaje de constructii.

Zalau Servicii
 • Utilaje constructii Caterpilar, Bobcat, Komatsu, Bomag, Liebherr, NOI, fabricatie 2007-2008 la cel mai bun pret de pe piata romaneasca cu 50% reducere, pentru vanzari mari reduceri de 60%, ofer reducere 40% din cel mai bun pret care il gasiti pe piata din Romania.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Sircom Impex Srl este infintata in anul 1998 ca firma italiano-romana, axata initial pe productia de repere si subansamble pentru motocultor ITALIA- ulterior din anul 2000 - produtia de betoniere, roabe, carucioare pentru piata interna. Din 2004, investitorul italian s-a retras din firma, continuind productia pentru piata interna. Intreaga dotare a firmei este de provenienta vest-europeana.

Sanleani Producator
 • Firma Auto C.N. S.R.L. este infiintata in anul 2001 si are ca obiect de activitate inchirierea si comercializarea de utilaje importate din Germania pentru constructii, terasamente si platforme la preturi foarte avantajoase.

Arad Distribuitor
 • Firma noastra ofera masini, utilaje, echipamente pentru constructii, service si piese de schimb. Gama de produse este mare: drujbe, motopompe, generatoare cu sudura, vibratoare beton, masini de tencuit, masini de torcretat, pompe de transport beton, malaxor continuu, scule electrice, scule pneumatice, masini de taiat asfalt, maiuri compactoare, placi compactoare.

Vaslui Servicii
 • Importam / vindem / service / inchiriem masini si utilaje pentru constructii noi sau second hand aduse din Olanda sau Germania la cererea clientului. Produse comercializate:motocompresoare, generatoare de curent, picamere, placi compactoare, maiuri compactoare, cilindrii compactori, discuri diamantate, motopompe, motoare Deutz Diesel, motoare Honda. Site: www.mecanoconstruct.ro

Cluj Import - Export
 • Firma noastra comercializeaza utilaje de constructii Belle Group, scule electrice Makita, Bosch, Milwaukee, compresoare de aer, echipamente de sudura, generatoare de curent, motopompe, pompe de apa, miniexcavatoare, excavatoare, echipamente pentru pregatirea suprafetelor metalice si din beton Trelawny.

Suceava Import - Export
 • Lemland va ofera urmatoarele servicii: - constructii si amenajari spatii industriale si de locuit - amenajari interioare si exterioare din lemn, mic mobilier - confectionare si montaj tamplarie PVC, AL, LEMN, confectii metalice - servicii de curatenie industriala si civile - servicii de inchiriere utilaje de constructii (buldoexcavatoare) - lucrari subantrepriza cu echipe de muncitori calificati, necalificati.

Galati Producator
 • Principal obiect de activitate-vanzarea de utilaje constructii drumuri si terasamente, inchirieri utilaje. 0728203339 non-stop. Detinem un parc de utilaje la km 67 -Autosreada Bucuresti-Pitesti. Va asteptam.

Gaesti Import - Export
 • Convena-Hamburg este o companie dinamica prezenta in 20 de tari pe piata de distributie pentru masini si utilaje de constructii, echipament medical si detine patente pentru producerea de mase plastice. Pentru mai multe informatii vizitati situl nostru: www.convena-hamburg.com si contactati reprezentantul nostru in Romania .

Bucuresti Distribuitor
 • Servicii de export al utilajelor de constructii precum: excavatoare, buldozere, incarcatoare, cilindrii compactori, provenienta utilajelor - Spania. Utilajele exportate sunt second-hand, cautam noi colaboratori in Romania.

Castellon Import - Export
 • Lucrari speciale in constructii executate cu scule diamantate personalul nostru de specialitate executa, la preturi competitive, penetratii circulare in structuri din beton armat si zidarie, utilizand carotiere diamantate.

Sibiu Distribuitor
 • Suntem o micriointrepridere care avem ca principal domeniu de activitate confectionarea de elemente de etansare si in special a garniturilor spirometalice utilizate in industria energetica si in petrochimie.

Bucuresti Producator
 • Comercializam piese pentru: Atlas; Bobcat; Bomag; Case; Caterpillar; Cat; Demag; Faun-Frisch; Fiat-Allis; Ford; Hamm; Hanomag; Hystler; Hitachi; Jcb; Kaelble; Komatsu; Kobelko; Kramer; Kubota; Liebherr; Linde; Massey-Ferguson; O&K; Vögele; Volvo; Zeppelin; Zettelmeyer; piese de schimb pentru motoare: Cummins; Deutz; Ford Industrial; Hatz; Lombardini; Perkins; Yanmar, etc.

Tg-Mures Import - Export
 • BetonMec produce, livreaza si monteaza toate tipurile de statii de betoane. Impreuna cu colaboratorii nostri va putem oferi : - vibroprese productii 150 - 3000mp de pave/zi - forme pentru realizat grizi, stilapi, grinzi pentru poduri - utilaje pentru prefabricate precomprese - tubiere, linii complete pentru produs tuburi din ciment vibrate armate sau nu, tuburi precomprese etc Livrari.

Marsciano, Perugia Producator
 • S.C.SENEDI cu sediu in orasul COMANESTI judetul BACAU vinde si inchiriaza utilaje de construcii si terasiere: buldoescavatoare, cilindrii vibrocompactori, escavatoare pe roti si pe senile, incarcatoare frontale.

Comanesti Altul
 • Va oferim utilaje pentru constructii ferestre lemn-aluminiu. -utilaj manual de frezat -utilaje pentru constructii de cabane -freza canal pana -Masina de taiat, frezat, si gaurit -Hoffmann Fenster -Fatade si sere -Cepuri *Hoffmann Schwalbe.

Bruchsal Producator