Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Compactoare - Utilaje Constructii: 15 companii
 • Foarte mulțumit !

Ciorogarla Importator
 • Nice

Comarnic Import - Export
 • Crystal Technologies va ofera o gama vasta de echipamente, utilaje si masini, produse de companii cu renume in domeniu, pentru toate sectoarele constructiei, intretinerii si reparatiei de drumuri si cai rutiere moderne, in conformitate cu ultimele standarde europene si internationale. Consultanta privind procesul de achizitiile al echipamentelor in functie de necesitatile clientului si specificul proiectului. Asigurarea de service, montaj si puneri in functiune, pentru toata gama echipamentelor, utilajelor si masinilor comercializate.

Voluntari Importator
 • Avem ca obiect de activtiate prestari servicii cu utilaje de constructii si transport in constructii: * Utilaje - Inchirieri si prestari servicii cu utilaje de constructii: * Autobasculamte 8*4 capacitate 22 mc * Buldoexcavatoare * Incarcatoare frontale * Excavatoare * Autogreder * Cilindru compactor terasament * Finisor asfalt * Cilindru compactor asfalt * Transport utilaje cu trailer * Semiarticulare 24m * Pamant: de padure - vegetal - de flori - de umplutura. Lucrari: * Drumuri * Pietruiri si drumuri * Asfaltari drumuri * Amenajari incinte si parcari * Nivelari * Amenajare peisagistica * Excavari * Sapaturi * Canalizari * Terasamente * Transport agabaritic * Decopertari * Nivelari * Demolari cladiri dezafectate * Transport moluz * Lucrari de constructii. EXECUTAM ORICE FEL DE LUCRARE CU UTILAJELE DIN DOTARE.

Moara Vlasiei Servicii
 • Cu siguranta doriti sa construiti trainic! Acest lucru este posibil numai uzand de utilajele adecvate, care dau eficienta dorita eforturilor dumneavoastra. De cele mai multe ori, achizitionarea unor utilaje performante numai in scopul unor utilizari ocazionale este mult prea costisitoare. De aceea, solutia perfecta este inchirierea acestora

Bucuresti Servicii
 • Sifee Utilaje - Furnizor de utilaje pentru constructii de mica mecanizare de inalta performanta! Activitatea principala a firmei Sifee Utilaje este importul si distributia la nivel national a unei game largi de utilaje si echipamente profesionale pentru constructii de mica mecanizare! Suntem dedicati construirii unei relatii pe termen lung cu clientul si dorim sa ne implicam in proiectele dvs, prin furnizare de utilaje si echipamente, tehnologii si solutii tehnice! Din acest motiv depunem constant eforturi pentru a furniza utilaje si echipamente de calitate superioara. Oferiti-ne oportunitatea sa dovedim acest lucru in cadrul proiectului dumneavoastra!

Bucuresti Importator
 • Beneficiile dumneavoastra daca alegeti sa colaborati cu noi: 1. Avem o flota de peste 3.000 utilaje cu o varsta medie de 36 luni, iar acest lucru ne ajuta sa avem riscuri scazute ale defectiunilor in santier => disponibilitate in flota pentru inlocuire; 2. Departamentul nostru tehnic este masurat cu indicatori de performanta; 3. Prin contract ne asumam sa intervenim in 24 ore de la apelul dumneavoastra si daca nu putem repara echipamentul in santier, asiguram inlocuirea sa in maxim 48 ore; 4. Acces gratuit in platforma noastra pentru administrarea online a contului de inchirieri;

Jilava Servicii
 • Adfishexpert comercializeaza utilaje de contructii, compactoare, vibratoare de beton, placa compactoare, compresoare aer, betoniere, barci gonflabile, barci de plantat, sonare. Suntem pe piata de peste 8 ani.

Timisoara Import - Export
 • Executăm toată gama de lucrări mecanizate: terasamente, săpături, umpluturi, decopertări, amenajări drumuri, concasăm betoane, concasăm piatră de carieră etc. A�nchiriem utilaje zi/oră. Societatea noastră deține următoarele genuri de utilaje: excavatoare, compactoare, concasoare, buldoexcavatoare, buldozere.

Suceava Servicii
 • Noa Trans Const este o firma cu capital integral privat avand ca principal obiect de activitate inchirierea utilajelor de constructii. Dispunem de o gama variata de utilaje si echipamente pentru sectorul constructiilor. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie. Cu stima Liliana Vilcu

Maracineni Altul
 • D&D Utilaje de Constructii este direct producator si distribuitor de discuri diamantate, carote profesionale si utilaje de mica mecanizare pentru constructii marca EuroShatal. Va punem la dispozitie o gama larga si diversificata de echipamente si utilaje de constructii noi si second-hand, atat de vanzare cat si pentru inchiriat.

Timisoara Producator
 • Societate de productie situata in Roman, NT, Bld.Nicolae Balcescu 15 (fost magazin Dedeman)producem si comercializam utilaje pentru constructii. Suntem concesionari exclusivi pentru Romania ai societatilor: CUTS DIAMANT - producatoare de ustensile diamantate si BATMATIC - producatoare de compactoare pentru sol si asfalt,scule de mana model KLASS -FERVAL,Societati Italiene cu traditie in producerea acestor tipuri de produse.

Roman Producator
 • Dirigentie de santier, proiectare si management in constructii, vechime in domeniul de activitate din 2004, portofoliu de proiectare peste 1600 de proicte in constructii, dirigentie de santier in colaborare cu Omv Petrom.

Bascov Servicii
 • Din anul 2007 pana in prezent, Sc SMZ Impex Srl., este partenerul ideal in executia specializata a lucrarilor de demolare, terasamente. Datorita personalului calificat si a parcului considerabil de utilaje/echipamente specifice acestor activitati, compania noastra garanteaza calitatea si viteza executiei lucrarilor la orice nivel de complexitate. De asemenea sintem activi pe piata vanzarilor/inchirierilor de utilaje si echipamente in constructii, la cele mai avantajoase preturi. Nume Companie: SC SMZ IMPEX SRL Persoana de Contact: Mircea Duca Numar de Telefon: 0730-017016 Adresa: Str. Drumul Sfantul Ioan 12/1, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Cluj-Napoca Producator
 • EvoStore este un furnizor de solutii de comunicatii si tehnologie a informatiei. Principalele noastre prioritati sunt nevoile si satisfactia clientilor nostri. Si asta deoarece consideram ca informatia este vitala si oricine trebuie sa aiba acces la ea in cel mai simplu si rapid mod.

Bucuresti Importator