Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Automacarale - Utilaje Constructii: 24 companii
 • SC Dav Ideal Media SRL ofera servicii de inchiriat utilaje de constructii, in special macarale, automacarale. Utilajele noastre macaralele, automacaralele se incadreaza in standarde de munca, au toate autorizatiile la zi si se inchiriaza cu deservent si echipamente de prindere complet.

Pantelimon Servicii
 • Experienta de peste 25 ani in domeniul reparatiilor, autorizati ISCIR reparatii, intretinere si montaj pentru: Automacarale, macarale tip pod rulant, Motostivuitoare, Elevatoare auto, Nacele si platforme autoridicatoare, Macarale montate pe camion, macrale portic, etc. Reparam si montam Limitatoare electronice de sarcina si moment pentru toate tipurile si marcile de macarale Efectuam diagnoza, reparatii mecano-electro -hidraulic la utilaje constructii (buldozere, excavatoare , dumpere, incarcatoare frontale autogredere, compactoare, etc.) marcile Volvo, Komatsu, Caterpilar, O&K, Hitachi, CASE, etc. Reparam echipamente hidraulice ( pompe , distribuitoare, picoane, incarcare azot , etc) . Reparatii cutii de viteze hidramate,convertizoare hidraulice pentru utilaje Reparatii motoare (Deutz, Perkins, Volvo, Liebherr, etc.) utilaje Avem trei ateliere (Timisoara , Craiova si Dr Tr Severin) de unde putem si sa ne deplasam la solicitarea d-vs cu echipaje de service mobil.

Timisoara Servicii
 • SC Santamaria Macarale srl din Arad va ofera spre inchiriere : Macarale,automacarale de inchiriat cu brat telescopic 40 metri pentru lucrari grele de acesat. Parcul nostru de utilaje detine: -Nacele de la 12metri pana la 40metri (PRB) -Macarale de la 12t pana la 80 ton - Oferte personalizate de pret in functie de specificul lucrarii. - Realizam executarea lucrarii in conditii de siguranta. - Emitem facturi purtatoare de TVA. - Dispunem de operatori autorizati pentru toate utilajele. - Flexibilitate in conditiile de inchiriere. Alte utilaje de inchiriat si echipamente disponibile pentru diferite tipuri de lucrari! Va asteptam pe www.automacaralearad.ro. pentru mai multe informatii despre noi!

Arad Servicii
 • SC. Metric Tools SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in localitatea Timisoara, Calea Sagului nr. 140 , corp administrativ 1, judet Timis , inregistrata la ORC Timis J35/55/2011,  avand 27897855 (in continuare METRIC TOOL Sa sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati. Responsabilul Metric Tools cu protectia datelor la adresa de e-mail sau prin posta sau curier la adresa: localitatea Timisoara, Calea Sagului nr. 140, corp administrativ 1, judet Timis, cu mentiunea: in atentia Responsabilului Metric Tools cu protectia datelor.

Timisoara Distribuitor
 • Vindem si inchiriem diferite produse pentru constructii - popi metalici, schela, montanti, distantieri fier si plasti, pene, cuie beton - lemn, furci, panou metalic, panou de lemn, grinda doka, masa lemnoasa.

Codlea Import - Export
 • Working Platform va ofera spre inchiriere platforme autoridicatoare cu inaltimea de lucru cuprinsa intre 8 m si 32 m, iar prin serviciul sau dedicat domeniului vanzari nacele second hand Haulotte, firma noastra comercializeaza echipamente de o calitate exceptionala la cele mai bune preturi. Nacelele si platformele pe care le gasiti la noi pe stoc, sunt autorizate ISCIR si va ofera avantajul ca le puteti introduce imediat in exploatare dupa ce le achizitionati.

Oradea Distribuitor
 • Inchiriem macarale pentru ridicare si manipulare structuri de mari dimensiuni. Macaralele au capacitatea cuprinsa intre 35 si 100 Tone, deservite de personal cu experienta, calificat si atestat ISCIR.

Sag Servicii
 • Inchirieri utilaje constructii - cand ai nevoie de ajutor specializat. Desi compania si-a inceput activitatea oferind consultanta in domeniul proiectelor cu finantare europeana, in timp si-a marit domeniul de activitate cu inchirieri utilaje de constructii. De asemenea, bazandu-ne pe experienta noastra, realizam lucrari de terasamente, montaj industrial si realizam alte obiective de constructii realizate in principal cu ajutorul utilajelor de constructii. Suntem preocupati permanent de cresterea parcului nostru de utilaje pentru realizarea obiectivelor noastre la termen si la costuri competitive. Pe langa achizitiile de utilaje de constructii din fonduri proprii, am achizitionat utilaje si in cadrul unor proiecte cu finantare europeana. Conbif Consulting a angajat si selectat operatori profesionisti pentru operare utilaje, creand noi locuri de munca pentru meserii de inalta calificare. Pentru beneficiarii nostrii, compania opereaza cu preturi competitive si va fi deschisa in consultanta pentru micsorarea costurilor lucrarilor.

Constanta Servicii
 • ZMC Trading detine si opereaza o statie de betoane fixa si o statie de betoane mobila, in Calarasi si ofera clientilor urmatoarele produse si servicii: betoane, mortaruri, agregate, transport materiale, inchiriere utilaje pentru constructii, consultanta si executie de constructii civile si industriale, sisteme de alimentare cu apa si canalizare, drumuri si mentenanta drumuri.

Calarasi Servicii
 • Opentrans S.R.L., activeaza pe piata din Romania din anul 2003 si acopera un spectru larg de activitati, in urmatoarele domenii: lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile si industriale, precum si instalatii complexe, respectiv prepararea si comercializarea betoanelor si a mixturilor asfaltice, inclusiv servicii de inchiriere utilaje si transport rutier de marfuri. Suntem intr-o permanenta dezvoltare, in incercarea de a veni mereu in intampinarea nevoilor clientilor nostri oferindu-le servicii de calitate. Astfel, in anul 2016 am obtinut autorizatia eliberata de Inspectoratul de Stat in Constructii pentru Laboratorul de analize si incercari in constructii - gradul II. Bazandu-ne pe flexibilitatea, profesionalismul si seriozitatea intregului personal, prin serviciile si lucrarile realizate, am devenit un partener credibil pentru dezvoltarea infrastructurii nationale si pentru investitorii privati din sectoarele imobiliare si industriale, dar si un concurent pentru companiile cu acelasi domeniu de activitate. S.C. Opentrans S.R.L. are implementate propriile sisteme de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca si este certificata SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.

Cluj-Napoca Servicii
 • Suntem o firma din Polonia interesata in achizitionarea utilajelor de constructii drumuri si poduri, utilaje de cariera Caterpillar, Volvo, Komatsu, O&K, Liebherr, Wirtgen, Vogele, Hamm, Bomag, Dynapac, New Holland. Cel mai mult ne intereseaza utilajele marcii CAT, mentionez ca suntem interesati si de utilaje mai vechi acestei marci. In caz ca aveti utilaje de vanzare nu ezitati sa ne contactati. In afara de achizitonarea utilajelor, firma noastra se ocupa si cu vanzarea de automacarale de marca, Liebherr, Faun, Grove.

Lublin Import - Export
 • SC Build Corp SRL a fost infiintata in anul 2001 si este o societate comerciala cu raspundere limitata, tipul activitatii principale fiind – constructii de cladiri si lucrari de geniu; inchiriere / vanzare utilaje constructii.

Iasi Servicii
 • Pro Fortuna Construct Srl inchiriaza utilaje constructii, demolari industriale. Excavatoare de la 24 tone la 44 tone Liebherr 944 (3 buc.), Liebherr 922 (2 buc.), Fiat Hitachi (1 buc.), Terex (1 buc.), JCB JS220 (1 buc.) Va oferim excavatoare pentru: demolari, sapaturi, excavatii, terasamente / servicii de demolari si concasari cu recuperare de deseuri feroase Concasor OM Apollo, fabricatie 2004, greutate 42 tone, banda de impact, banda magnetica pentru separare fier, deschidere falci 1000/750, motor Caterpillar de 138 kW. Detalii pe www.pro-fortuna.ro

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata in echipamente profesionale pentru fatade, detinem nacele cu deschidere modulara intre 2m-12m cu accesorii de colt, prestam servicii de curatare / intretinere fatade, curatare panouri solare la cele mai ridicate standarde cu echipamente performante .

Ploiesti Servicii
 • Datorita seriozitatii cu care abordam solicitarile clientilor, a flexibilitatii privind tarifele practicate precum si calitatea si promptitudinea serviciilor prestate, societatea noastra are colaborari traditionale cu firme de renume de constructii din Bucuresti.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra isi are sediul in judetul Suceava , orasul Suceava pe strada Nicolae Labis. Firma este de dimensiuni mica in activitate avand un total de 4 angajati. Actiunile firmei se refera la importul utilajelor din strainatate sau din tara urmand sa fie restaurate si reparate si mai apoi vandute sau inchiriate.

Suceava Importator
 • Firma pune la dispozitie spre inchiriere automacara 18 to si operator pentru automacara. Pretul de inchiriere se negociaza in functie de perioada de lucru. Inchirierea automacaralei se va face in baza unui contract de inchiriere.

Buzau Servicii
 • Societatea de Servicii Energetice Dobrogea face parte din Grupul electrica SA – reprezinta, la ora actuală, cel mai mare prestator de servicii pe piaţa energetică din Dobrogea. Obiectul principal de activitate este de lucrari de contructii energetice 0.4 - 110 kv LEA + LES.

Constanta Servicii
 • Activităţile zilnice cu încărcături grele presupune o solicitare maximă de experienţă, resopnsabilitate şi precizie. În compania noastră omul şi utilajul alcătuiesc un întreg iar prestarea de servicii este întotdeauna de calitate şi la timp demonstrând că putem satisface nevoile clienţilor noştri. Avem in parcul nostru Automacarale cu sarcini intre 30to si 400to, nacele diesel si electrice cu inaltimea pana la 32m, telehandlere, transport intern si international, role si cricuri hidraulice pentru relocari industriale.

Cristian Servicii
 • Our activity represents sale of used crane all terrain, rough terrain, truck mounted and forklift checked and reconditioned in our workshop. We are also dealer for new rough terrain and city crane Locatelli and new all terrain and truck mounted crane for Romania.

San Giorgio Di Mantova Distribuitor