Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente Finisare & Prefabricare Beton - Utilaje Constructii: 23 companii
 • ! Calitate - preț ! Recomand

Municipiul Targoviste Producator
 • Omitech Trading este de peste 25 ani reprezentantul unor firme de prestigiu din domeniul constructiilor, amenajarilor interioare. Suntem importatori de utilaje de finista betonul de la Fast Verdini, aparate de sudura de la Elettro CF, echipamente de curatenie OMM Italia, mobilier Berloni, gresie, faianta de la Marazzi, Dom Ceramiche,Supergres, Ragno si alti producatori din Italia, accesorii pentru bai de la Capannoli din Italia. Livram din stoc sau la comanda.

Bucuresti Importator
 • Arghir Prodex Srl a debutat in industria materialelor de constructii in anul 1997 ca producator de semifabricate din beton. Problemele tehnice cauzate de echipamentele utilizate si colaborarea greoaie cu producatorii acestor echipamente ne-a adus in fata unei noi provocari: aceea de a deveni noi insine producatori si furnizori de echipamente pentru aceasta industrie. Astfel am dezvoltat o gama larga de echipamente pe care le-am testat in sectia noastra de productie semifabricate si le-am imbunatatit permanent. Echipamentele produse de noi nu necesita investitii foarte mari, sunt simplu de utilizat si intretinut! Echipamentele sunt intotdeauna testate in sectia noastra inainte de livrare. Personalul clientilor nostri va beneficia de instruire temeinica si riguroasa si de asistenta tehnica permanenta dupa livrare. Achizitionati utilaje produse in Romania! Vom fi aproape de dumneavoastra in perioadele de instalare, garantie si postgarantie. Orice problema tehnica va fi discutata si rezolvata in cel mai scurt timp de o persoana care vorbeste limba dumneavoastra!

Buzau Producator
 • Societatea Elkon produce statii de beton de o gama extrem de variata, construite toate in parametri ecologici care permit anihilarea zgomotului si a emisiilor de praf, precum si posibilitatea de reciclare a betonului proaspat. Oferta noastra cuprinde in momentul de fata, precum urmeaza: * statii de beton mobile, care prezinta un mare avantaj al flexibilitatii in utilizare, putandu-se asambla si dezasambla foarte usor, cu capacitati de procesare de pana la 100 m/h; * statii de beton fixe cu configuratiile pe care le doreste clientul binenteles sub directa indrumare a unuia dintre consultantii nostrii , cu capacitati de procesare de pana la 350 m/h; * statii de beton semi-mobile, dezasamblabile pe parti cu o capacitate pana la 100mc/h; * statii de beton turncu capacitati foarte mari, care permit reducerea si valorificarea la maximum a spatiului ocupat; * statii de beton in linie, care prezinta avantajul de a putea fi incarcate direct cu camionul, pot fi structurate in functie de necesitatea clientilor. Compania Elkon Romania, va ofera statii de beton fixe si mobile la cele mai bune preturi in Romania, service, intretinere, modernizare si reparatii statii betoane. Consultanta gratuita pentru achizitii statii betoane si vanzari statii beton ecologice.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Autorav S.R.L., o societate cu experienta de 11 ani in domeniul autovehiculelor pentru constructii si reprezentantul oficial in Romania al firmei producatoare de pompe beton Waitzinger Baumaschinen Gmbh Germania. Comecializam si asiguram garantie si postgarantie pt toate produsele Waitzinger. Ne propunem sa oferim servicii pe masura calitatii Waitzinger. Suntem o echipa tanara si ambitioasa cu aspiratii spre performanta maxima. Contactati-ne si va veti convinge.

Piatra-neamt Distribuitor
 • Sc Pro Curb Design Srl a fost fondata in 2003 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie romana specializata in realizarea de gradini verticale si Sisteme Complete pentru Executia Bordurilor din Beton Turnate Continuu, decorative pentru parcuri si spatii verzi, precum si a bordurilor stradale executate prin acelasi procedeu. Cu o echipa de 12 angajati cu experienta in horticultura si realizarea gradinilor verticale precum si in domeniul comercializarii de utilaje pentru executia bordurilor decorative pentru gradini, masini pentru turnat borduri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi nu va vindem doar suportul gradinilor verticale sau utilaje ci si un nou sistem de lucru si chiar il imbunatatim pe al dumneavoastra, totodata prin experienta noastra in acest domeniu, va putem proteja investitiile de numeroase falsuri ce apar in fiecare zi, mai ales pe Internet, pentru ca va respectam. Avem intelegeri cu toti producatorii de utilaje si materiale auxiliare acestei activitati si, fara falsa modestie, suntem cei mai buni. Asta pentru ca va respectam si vrem sa fim respectati ! Misiunea noastra este sa va oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de lucru sau de realizare a cerintelor dumneavostra legate de activitatea pe care noi o promovam. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. S.C. Pro Curb Design S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Importator
 • Suntem furnizor / distribuitor pentru: Vibroprese semiautomate/ automate si linii comptele pentru fabricare blocheti (boltari), pavele, borduri, rigole, dale, etc. Vibroprese automate / semiautomate / stationare sau mobile, pentru fabricare tuburi din beton cu diametrul intre 0,1 si 3,00 m, lungime intre 1,00 si 2,50 m, camine, rigole, podete, rezervoare apa, casiuri, rigole, diverse elemente speciale din beton. Matrite metalice profesionale pentru orice tip de vibroprese - fabricare boltari, pavele, borduri, rigole, coame, tuburi din beton. Statii de betoane, fixe sau mobile, capaciatate 5 mc/ora -210 mc/ora beton malaxat. Statii de mortare uscate, capacitate 10 tone mortar/ora - 150 tone mortar/ ora Statii de betoane 4 x 4, cu autoincarcare, Betoniere profesionale, capacitati 150 l - 460 l, coroana din fonta, inclinare volan sau maneta, roti metalice cu cauciuc, motor electric sau benzina/motorina si betoniere hidraulice pe 2 sau 4 roti, capacitati 500 l - 1500 l, cu sistem de cantarire electronic pentru agregate si dozare apa. Malaxoare verticale (planetare) si orizontale dublu ax pentru betoane Silozuri metalice, fixe sau mobile (orizontale), pentru ciment. Masini si Utilaje specializate, hidraulice si pneumatice (vacuum), pentru montat (pus) pavele si borduri. Productivitate 100 mp pavaj/ora. Masini si echipamente pentru montat / montaj pavele /pavaje, borduri, dale de beton, etc., folosind tehnologia cu vacuum. Echipamentele pot fi montate pe un transportor special cu senile sau pe orice motostivuitor, mini-excavator, autoincarcator, etc. Actionarea echipamentului poate fi electrica sau cu motor pe benzina sau diesel. Echipamentele de ridicat / manipulat materiale cu tehnologia prin vacuum pot functiona si ca statie de lucru independenta pentru sortarea / manipularea diverselor materiale sau piese, in cadrul unui anume proces tehnologic. Masini pentru formare polistiren expandat (EPS) de conceptie noua, multifunctionale, care pot lucra cu material nou sau cu material EPS reciclat pana la 100%. Piesa mobila este echipata cu o placa mobila cu control electronic al pozitiei, care permite formarea a doua straturi de densitati diferite si / sau cu diferite tipuri de materiale. Aceasta caracteristica permite modificarea grosimii placii, fara a modifica matritaMasini pentru formare blocuri din polistriren expandat EPS si masini pentru taiere blocuri de polistriren expandat EPS. Linii / echipamente fabricare beton celular usor BCU.

Bucuresti Distribuitor
 • Sifee Utilaje - Furnizor de utilaje pentru constructii de mica mecanizare de inalta performanta! Activitatea principala a firmei Sifee Utilaje este importul si distributia la nivel national a unei game largi de utilaje si echipamente profesionale pentru constructii de mica mecanizare! Suntem dedicati construirii unei relatii pe termen lung cu clientul si dorim sa ne implicam in proiectele dvs, prin furnizare de utilaje si echipamente, tehnologii si solutii tehnice! Din acest motiv depunem constant eforturi pentru a furniza utilaje si echipamente de calitate superioara. Oferiti-ne oportunitatea sa dovedim acest lucru in cadrul proiectului dumneavoastra!

Bucuresti Importator
 • Firma Bucmar P-CK Tools cu sediul pe Str. Semenic, nr. 3/1, se ocupa cu vanzarea de scule si utilaje de constructii. Suntem pe piata din anul 2019, societatea se constituie pe o durata de timp nelimitat.

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Producator
 • Suntem o societate comerciala care isi doreste promovarea produselor furnizorilor nostri si gasirea clientilor cu nevoi pentru aceste produse, spre a le oferi calitate si continuitate in dezvoltarea lor.

Timisoara Distribuitor
 • Compania noastra este cunoscuta pe piata constructiilor din Moldova din 1995. Directia principala a companiei Avantaj - AV productia materialelor  de constructie pentru constructii si amenajari: - ferestre din metal-plastic, ferestre din lemn de mahon, usi de intrare, usi de interior, mobilier, pavele, tigla din nisi psi ciment, produse din lemn. Spre deosebire de alte companii mari care incearca sa-si extinda gama la dimensiunile maxime, oferim numai acele produse care sunt demne de dumneavoastra. Clientii aleg Avantaj-AV pentru posibilitatea de a selecta materiale adecvate in orice segment de la buget la premium. Cumparand oricare dintre produsele noastre, putiti fi sigur - este o alegere buna! Motto-ul nostru este "Calitatea este atunci cand se intoarce cumparatorul, nu marfurile."

Chisinau Producator
 • toputilaj.ro ofera o gama diversificata de articole, accesorii si echipamente de lucru pentru gradina, motunelte si motoutilaje pentru fermierul din tine, utilaje pentru padure si agricultura, produse pentru vinificatie si zootehnie, cat si absolute toate informatiile tehnice de care ai nevoie.

Iasi Distribuitor
 • ArtPavement are ca obiect principal de activitate productia elementelor din beton, bordura, garduri decorative si in special pavemente (pavaje), din care va putem oferi o larga gama, de diferite dimensiuni, grosimi si culori.

Balotesti Producator
 • Suntem o companie localizata in Giarmata, judetul Timis, si infiintata in anul 2002. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca fabricarea betonului. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma BETON I.D.M. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Giarmata Producator
 • Avem ca activitatea principala fabricarea produselor din beton pentru constructii. Firma are o gama vasta de produse din beton o puteti gasi pe adresa: http://rombaltic.blogspot.com/ Va stam la dispozitie non stop.

Lunca Producator
 • Societatea Comerciala “Elkas Home” S.R.L. a fost infiintata la inceputul anului 2008, avand ca activitate principala lucrari de constructii-montaj. Tot in anul 2008 s-a inceput constructia unei baze de productie in comuna Letcani. In cadrul acestei lucrari, pe durata anilor 2008-2009 au fost executate imprejmuirea terenului, platforma de depozitare material, construirea unei cladiri de birouri si a unei hale de productie destinata prelucrarii de produse metalurgice. De asemenea s-au desfasurat activitati de proiectare pentru extinderea bazei cu o hala de prefabricate si una de depozitare a materiilor prime si produselor finite. Din anul 2009 s-a inceput activitatea in hala unde se prelucreaza produsele metalurgice. Aceasta a fost dotata cu echipamente de ultima generatie printre care roboti performanti de intins, fasonat si debitat otel beton, masini de executat carcase piloti forati. In anul 2010 firma s-a axat in principal pe executie de armaturi pentru constructii: debitare si fasonare otel beton, confectionare de carcase otel beton pentru grinzi, confectionare de carcase pentru piloti forati cu diametre si lungimi diferite. In prezent firma “Elkas Home” presteaza servicii de cea mai buna calitate. Este autorizata de “Autoritatea Feroviara Romana” si detine certificate ISO 14001, ISO 9001 si ISO 18001. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate firma S.C. “Elkas Home” S.R.L. si-a castigat un renume pe piata din Romania.

Iasi Producator
 • Suntem producator masini de boltari, mese vivratoare, garduri fier forjat. Producem boltari de diferite dimensiuni, elemente din beton pentru cosuri de fum, pavaje. Executam masini de boltari la orice dimensiune in limita parametrilor admisi.

Baltatesti Producator
 • Suntem producator masini de boltari la cel mai bun raport pret-calitate. Suntem producator pavaje si boltari vibropresati. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Baltatesti Producator
 • Suntem producator de betoane pentru constructii civile si hidrotehnice; servicii de Laborator grad II, pentru betoane si alte materiale de constructii, cu personal calificat si dotare complet noua pentru 2008, utilaje de transport si punere in opera a betoanelor, adecvate.

Focsani Producator
 • Firma noastra produce, injecteaza distantieri fier beton si are ca activitate pricipala reciclarea deseurile din mase plastice: HDPE, PE, PVC. Se mai ocupa cu distribuirea diferite marfii din plastic cum ar fi tevi PVC (diferite marimi), galeti plastic 10 L, ghiveci de flori.

Lupeni Producator