Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Basculante & Betoniere - Utilaje Constructii: 14 companii
 • Reparam pompe hidraulice, hidromotoare, distribuitoare, cilindrii hidraulici. Comercializam piese de schimb pentru utilaje de constructii (excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, autogredere, cilindrii compactori, finisoare asfalt, autobetoniere, pompe de beton, macarale). Comercializam piese de schimb pentru statii de sortare, concasoare, statii de betoane, statii de asfalt.

44267-Dortmund Servicii
 • Avem ca obiect de activtiate prestari servicii cu utilaje de constructii si transport in constructii: * Utilaje - Inchirieri si prestari servicii cu utilaje de constructii: * Autobasculamte 8*4 capacitate 22 mc * Buldoexcavatoare * Incarcatoare frontale * Excavatoare * Autogreder * Cilindru compactor terasament * Finisor asfalt * Cilindru compactor asfalt * Transport utilaje cu trailer * Semiarticulare 24m * Pamant: de padure - vegetal - de flori - de umplutura. Lucrari: * Drumuri * Pietruiri si drumuri * Asfaltari drumuri * Amenajari incinte si parcari * Nivelari * Amenajare peisagistica * Excavari * Sapaturi * Canalizari * Terasamente * Transport agabaritic * Decopertari * Nivelari * Demolari cladiri dezafectate * Transport moluz * Lucrari de constructii. EXECUTAM ORICE FEL DE LUCRARE CU UTILAJELE DIN DOTARE.

Moara Vlasiei Servicii
 • SC. Metric Tools SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in localitatea Timisoara, Calea Sagului nr. 140 , corp administrativ 1, judet Timis , inregistrata la ORC Timis J35/55/2011,  avand 27897855 (in continuare METRIC TOOL Sa €  sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati. Responsabilul Metric Tools cu protectia datelor la adresa de e-mail sau prin posta sau curier la adresa: localitatea Timisoara, Calea Sagului nr. 140, corp administrativ 1, judet Timis, cu mentiunea: in atentia Responsabilului Metric Tools cu protectia datelor.

Timisoara Distribuitor
 • Societate comerciala nou infiintata, cu un punct de lucru in Sinesti, judetul Ialomita, are ca obiect de activitate constructii, operatiuni de import-export, distribuire d combustibili pentru uz casnic, montaj sisteme de producere energie electrica cu panouri solare.

Bucuresti Distribuitor
 • Vindem si inchiriem diferite produse pentru constructii - popi metalici, schela, montanti, distantieri fier si plasti, pene, cuie beton - lemn, furci, panou metalic, panou de lemn, grinda doka, masa lemnoasa.

Codlea Import - Export
 • Opentrans S.R.L., activeaza pe piata din Romania din anul 2003 si acopera un spectru larg de activitati, in urmatoarele domenii: lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile si industriale, precum si instalatii complexe, respectiv prepararea si comercializarea betoanelor si a mixturilor asfaltice, inclusiv servicii de inchiriere utilaje si transport rutier de marfuri. Suntem intr-o permanenta dezvoltare, in incercarea de a veni mereu in intampinarea nevoilor clientilor nostri oferindu-le servicii de calitate. Astfel, in anul 2016 am obtinut autorizatia eliberata de Inspectoratul de Stat in Constructii pentru Laboratorul de analize si incercari in constructii - gradul II. Bazandu-ne pe flexibilitatea, profesionalismul si seriozitatea intregului personal, prin serviciile si lucrarile realizate, am devenit un partener credibil pentru dezvoltarea infrastructurii nationale si pentru investitorii privati din sectoarele imobiliare si industriale, dar si un concurent pentru companiile cu acelasi domeniu de activitate. S.C. Opentrans S.R.L. are implementate propriile sisteme de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca si este certificata SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.

Cluj-Napoca Servicii
 • Samara Srl este o companie infiintata in anul 1994, cu capital integral privat romanesc. Sediul nostru social este situat in municipiul Constanta, dar santierele pe care compania a derulat lucrarile de constructii contractate, acopera toate regiunile si zonele Romaniei. Actionand atat in regim de antreprenor, cat si de subantreprenor de specialitate pe parcursul celor 20 ani de activitate, compania s-a specializat in urmatoarele domenii: Constructii, reparatii si intretinere linii CF, drumuri si poduri - intretinere curenta si reparatii periodice linii CF a�� in executie manuala - constructii, reparatii capitale linii CF, fara sudarea sinelor - reparatii si intretinere lucrari de arta - poduri, podete, ziduri de sprijin - consolidari terasamente CF si aparari de maluri - lucrari de constructii drumuri si platforme - Constructii si instalatii pentru constructii - constructii civile si constructii industriale - instalatii pentru constructii civile si industriale - reparatii ale constructiilor si instalatiilor - amenajari interioare. Compania noastra detine un numar de 28 de utilaje, acoperind toate tipurile de lucrari de constructii.

Constanta Servicii
 • Compania presteaza servicii in domeniul de mecanizare si transport utilaje. Transportam materiale de constructii si furnizam servicii pentru lucrari de drumuri, activand in acest domeniu din 1990. De asemenea, vindem utilaje.

Sibiu Servicii
 • Pro Fortuna Construct Srl inchiriaza utilaje constructii, demolari industriale. Excavatoare de la 24 tone la 44 tone Liebherr 944 (3 buc.), Liebherr 922 (2 buc.), Fiat Hitachi (1 buc.), Terex (1 buc.), JCB JS220 (1 buc.) Va oferim excavatoare pentru: demolari, sapaturi, excavatii, terasamente / servicii de demolari si concasari cu recuperare de deseuri feroase Concasor OM Apollo, fabricatie 2004, greutate 42 tone, banda de impact, banda magnetica pentru separare fier, deschidere falci 1000/750, motor Caterpillar de 138 kW. Detalii pe www.pro-fortuna.ro

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra Euro Sud Edilconstruct Srl a luat nastere in anul 2011, axandu-ne in principal pe lucrari de asflatare, constructii de drumuri si parcari, dar si alte lucrari de constructii. Echipa noastra este formata din personal cu experienta in acest domeniu si este dotata cu utilaje profesionale, astfel putem finaliza lucrari de mare complexitate.

Bucuresti Servicii
 • Suntem Sc Util Machine Srl si comercializam o gama larga de produse din domeniile urmatoare: Utilaje Consumabile electrice Consumabile industriale Echipamente de protectie Echipamente psi Echipamente pneumatice Produse deszapezire

Focsani Distribuitor
 • Compania S.C. Tacon Invest S.R.L. are experienta de peste 10 ani in constructii civile si industriale. Printre lucrarile executate se numara construirea si repararea de drumuri (pietruiri, asfaltari), cladiri, inchidere depozite de gunoi neconforme. De asemenea inchiriem utilaje de constructii precum: bascultante, buldoexcavatoare, excavatoare, buldozere, incarcatoare. Principalele valori ale companiei sunt: calitatea, seriozitatea si respectarea termenelor.

Bucuresti Transportator
 • Firma Pondstar Srl se ocupa cu comercializarea de utilaje de constructii la preturi foarte avantajoase. Preturile sunt negociabile in functie de modalitatea de plata. In oferta avem: autobetoniere, finisor asfalt, auto-macara. Sunt localizati la 4Km de Slatina, Olt.

Slatina Servicii
 • Sc Sircom Impex Srl este infintata in anul 1998 ca firma italiano-romana, axata initial pe productia de repere si subansamble pentru motocultor ITALIA- ulterior din anul 2000 - produtia de betoniere, roabe, carucioare pentru piata interna. Din 2004, investitorul italian s-a retras din firma, continuind productia pentru piata interna. Intreaga dotare a firmei este de provenienta vest-europeana.

Sanleani Producator